Bml80, FUE 2000 grafts 7/3/2023

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

piros75

Well-Known Member
Μου αρέσει πολύ ο σχεδιασμός και ότι σου ενίσχυσαν και τα temporal points. Καλή φυτρωση.

pan@

New Member
κάνα νέο από το φίλο @bml80 ? ενδιαφέρομαι κι εγώ για την ίδια κλινική και μοιάζουμε πολύ σαν περιστατικά και θα με βοηθούσε πολύ στην απόφαση μου.Εαν έχεις διάθεση κάνε ένα update εδώ ή στείλε μου και προσωπικό ! Σε ευχαριστώ

Seneca Medical Group

Nikos- Εκπρόσωπος κλινικών Seneca Medical Group
Για την περίπτωση του @bml80 έχουμε φωτογραφίες από την αξιολόγηση του τελικού αποτελέσματος που έγινε στην κλινική μας, τις οποίες όμως δεν ξέρουμε αν είναι σωστό να αναρτήσουμε στο φόρουμ χωρίς τη συναίνεση του ασθενή μας. Για τον παραπάνω λόγο, θα επανέλθουμε αφού κάνουμε μια ερώτηση στον @bml80 και εφόσον πάρουμε θετική απάντηση θα αναρτήσουμε τις φωτογραφίες του τελικού αποτελέσματός του.

bml80

New Member
Φίλοι του φόρουμ ζητώ συγνώμη για την απουσία μου. Επικοινώνησε μαζί μου ο Νίκος @Seneca Medical Group και μου έστειλε τις φωτογραφίες που είχαν τραβήξει στην κλινική με το τελικό αποτέλεσμα. Τις επισυνάπτω εδώ.

Συνημμένα

• image 1.png
    image 1.png
    2.5 MB · Προβολές: 156
  • image 2.png
    image 2.png
    1.2 MB · Προβολές: 129
  • image 3.png
    image 3.png
    1.8 MB · Προβολές: 126
  • image 4.png
    image 4.png
    1.2 MB · Προβολές: 121
  • image 5.png
    image 5.png
    2.2 MB · Προβολές: 141
  • image.png
    image.png
    2 MB · Προβολές: 168

JimKan1

Well-Known Member
Φίλοι του φόρουμ ζητώ συγνώμη για την απουσία μου. Επικοινώνησε μαζί μου ο Νίκος @Seneca Medical Group και μου έστειλε τις φωτογραφίες που είχαν τραβήξει στην κλινική με το τελικό αποτέλεσμα. Τις επισυνάπτω εδώ.
Αξιολογο αποτελεσμα για τα γκραφτς που μπηκαν αλλα δυστυχως αρκετα πολυτριχα μπροστα, φωτο δικες σου εχεις; Καλο ειναι να ανεβαζεις δικες σου φωτο και οχι της κλινικη στην παρουσιαση ανεξαρτητου αποτελεσματος.

bml80

New Member
Και 3 low quality δικές μου μετά απο κούρεμα το περασμένο Σάββατο

Συνημμένα

• IMG_20250309_165450.png
    IMG_20250309_165450.png
    544.3 KB · Προβολές: 108
  • IMG_20250309_165525.png
    IMG_20250309_165525.png
    621.9 KB · Προβολές: 103
  • IMG_20250309_165602.png
    IMG_20250309_165602.png
    240.9 KB · Προβολές: 100
Τελευταία επεξεργασία:

JimKan1

Well-Known Member
σου ζηταω δικες σου φωτο για να γινει σωστα η παρουσιαση και εσυ ανεβαζεις σκοτεινες φωτο σε εσωτερικο χωρο με τα μαλλια μπροστα; μαλλον μας κοροιδευεις

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

JimKan1

Well-Known Member
Φιλε Τασο κατα την αποψη μου οταν εχεις κανει μμ και βλεπεις το μαλλι σου υπο ολες τις συνθηκες δεν γινεται να μην γνωριζεις,
για οσους δεν εχουν κανει μετ και απλα βλεπουν παρουσιασεις να το δεχτω

tasos33

Well-Known Member
Φιλε Τασο κατα την αποψη μου οταν εχεις κανει μμ και βλεπεις το μαλλι σου υπο ολες τις συνθηκες δεν γινεται να μην γνωριζεις,
για οσους δεν εχουν κανει μετ και απλα βλεπουν παρουσιασεις να το δεχτω
Εννοώ να μη γνωρίζει τι φωτό πρέπει να ανεβάσεις για να ανταποκρινονται στα δεδομένα του φορουμ

Μπλουζα