δεν εχω καμια απολύτως ενόχληση η παρενέργεια.
Κρατα αυτο. Ειναι πολυ θετικο και ενημερωσε μας για το μαλλι αν θες
Εκει αξιζει να εστιασεις απο δω και περα.
δεν εχω καμια απολύτως ενόχληση η παρενέργεια.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Είναι ακριβό δυστυχώς.Ξεκινα για κανένα τρίμηνο με propecia να παίρνεις ακριβώς 1 mg και μετά δοκιμάζεις proscar(θέλει κόψιμο το χάπι) που είναι ποιο φθηνό.
Βάζω δυο χρονια μινοξ με φοβερά αποτέλεσμα ( απο νγ 2 πήγα 0).
Αληθεια μπέσα μιλάω, εκανε θαύματα για ενάμιση χρόνο η μινοξ. Εχω κρατήσει κ φωτογραφίες συγκριτικές. Στο τωρα , μεσα σε 3 μηνες πήγα παλι nw 1,5-2 με τρελή τριχόπτωση 400 τριχες την ημέρα κ τρελάθηκα. Είπα η φίνα η καμπριολε μεχρι τα Χριστούγεννα. Ευτυχώς που απο παρενεργειες (αν κ δε ξερω ποτε εμφανίζονται συνήθωςεσκασα απο τη ζηλια μου ! ακους εκει nw2 -> nw0
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Μια εβδομάδα σχεδόν παίρνω φίνα τρελέ μου. Στη μινοξ το τελευταίο καιρο αδειαζα μεσα 10 κάψουλες avodart αλλα δεν είδα κάτι το τρομερό ίσως να θέλει το χρόνο τουΝικολακι καραφλα βγαλαμε μαλακι; Πες κ σε μας τις καραφλομαιμουδες ο μυστικο ρε; Αστα αυτα μονο απο μινοξ.. παιρνεις φινα κανα χρονο ρε;;; Χαχαχα
Μια εβδομάδα σχεδόν παίρνω φίνα τρελέ μου. Στη μινοξ το τελευταίο καιρο αδειαζα μεσα 10 κάψουλες avodart αλλα δεν είδα κάτι το τρομερό ίσως να θέλει το χρόνο του
Αυτο το εκανα μολις ξεκίνησε η τριχόπτωση. Σορι δε το ανέφερα σωστά.Iσως απο εκει να προεκυψε η αυξημενη τριχοπτωση.