BIG 3 + SPIRO?

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

tatini

New Member
Θέλω να ενισχύσω τη θεραπεία που κάνω και σκέφτομαι να προσθέσω σπίρο στην big 3. Να το δοκιμάσω ή όχι;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

gelisva

New Member
Απ: BIG 3 + SPIRO?

γιατι οχι..βαλε πραμα..κακο δεν θα σου κανει..αν δεν βλεπεις προκοπη και με τη φινα

tatini

New Member

Παίρνω εδώ και σχεδόν ένα πεντάμηνο μινοξιδίλη και φιναστερίδη... με θετικά αποτελέσματα. Το τελευταίο διάστημα όμως που άρχισα να χρησιμοποιώ σαμπουάν και αργότερα κρέμα κετοκοναζόλης παρατήρησα ότι η τρίχα μου λεπταίνει. Ήδη από τις πρώτες χρήσεις του σαμπουάν είδα ότι η τρίχα μειωνόταν σε πάχος και γι'αυτό το λόγο κόβω οτιδήποτε κετοκοναζολούχο. Δεν ξέρω αν το έχει πάθει κι άλλος, αν ναι καλό θα ήταν να το αναφέρει για να ξέρουμε και πού βαδίζουμε σε ό,τι αφορά την κετο. Μινοξιδίλη βάζω πρωί βράδυ και θα ήθελα να βάζω ενδιάμεσα σπίρο. Παίζει αλληλεπίδραση; Πόση ώρα να αφήνω να περάσει από το ένα με το άλλο; Μήπως να αντικαταστήσω τη μια φορά μινοξιδίλης με σπίρο (πχ πρωί σπίρο, βράδυ μινοξιδίλη και φίνα);

Άκης

Administrator

Για την κεκο δεν ξέρω αν ισχύει, αλλά κατά καιρούς έβλεπα και εγώ λεπτή την τρίχα.
Να ήταν από την κεκο; :chinscratch

Πάντως, η προσθήκη σπιρο σε big3 δεν είναι καλή επιλογή (για εμένα) γιατί με την 5% είχα ενοχλήσεις στο στήθος, σημάδι ότι θα συνέχιζε σε γυναικομαστία.
Που σημαίνει πολλά αντί ανδρογόνα στο σώμα. Αν θες τώρα να δοκιμάσεις κάτι, δοκίμασε σπιρο 2%.

tatini

New Member

Φίλε Άκη, είμαι 99% σίγουρος ότι από τη στιγμή που άρχισα να χρησιμοποιώ κετοκοναζόλη οι τρίχες μου αδυνάτισαν. Και το παρατήρησα μπορώ να πω από τις πρώτες κιόλας χρήσεις του σαμπουάν. Ίσως η κετο να βοηθάει στο regrowth αλλά τελικά να εξασθενεί τα μαλλιά στο σύνολό τους.

Σε ό,τι αφορά την σπίρο αναφέρομαι στη συνταγή 2% που έγραψες ο ίδιος. Γενικά με το regain δεν μπορώ να πω ότι έχω κάποιο side, στις αρχές είχα λίγο οίδημα κάτω απ' τα μάτια και λίγη φαγούρα στο κεφάλι, μάλιστα επειδή σταμάτησα να εμφανίζω sides είχα ανοίξει και θέμα για να ρωτήσω αν παρατήρησε κανείς άλλος κάτι αντίστοιχο γεγονός που ενδεχομένως σήμαινε πως η εταιρία άλλαξε την σύνθεση του σκευάσματος. Δεν νομίζω ότι ο οργανισμός μου παραπονιέται για κάτι από αυτά που παίρνω... και με τη φίνα στην αρχή ήταν που είχα sides, τη σταμάτησα για ένα διάστημα, την ξανάρχισα σταδιακά από μικρότερες δόσεις σε μεγαλύτερες, αλλά τώρα είμαι εντάξει, στύση κομπλέ και όχι πόνοι ή μουδιάσματα ή κάτι τέτοιο.

Άκης

Administrator

tatini είπε:
Φίλε Άκη, είμαι 99% σίγουρος ότι από τη στιγμή που άρχισα να χρησιμοποιώ κετοκοναζόλη οι τρίχες μου αδυνάτισαν. Και το παρατήρησα μπορώ να πω από τις πρώτες κιόλας χρήσεις του σαμπουάν. Ίσως η κετο να βοηθάει στο regrowth αλλά τελικά να εξασθενεί τα μαλλιά στο σύνολό τους.
Πολύ πιθανών. Άλλωστε από δοκιμές καταλαβαίνουμε με τον καιρό το τι παίζει.

tatini είπε:
Σε ό,τι αφορά την σπίρο αναφέρομαι στη συνταγή 2% που έγραψες ο ίδιος. Γενικά με το regain δεν μπορώ να πω ότι έχω κάποιο side, στις αρχές είχα λίγο οίδημα κάτω απ' τα μάτια και λίγη φαγούρα στο κεφάλι, μάλιστα επειδή σταμάτησα να εμφανίζω sides είχα ανοίξει και θέμα για να ρωτήσω αν παρατήρησε κανείς άλλος κάτι αντίστοιχο γεγονός που ενδεχομένως σήμαινε πως η εταιρία άλλαξε την σύνθεση του σκευάσματος.
Πιθανών να την "έμαθε" και ο οργανισμός σου. Εγώ πχ είχα πάντα πρήξιμο, αλλά επειδή θέλω να ξανά δοκιμάσω, θα βάζω μικρή δόση.

tatini είπε:
Δεν νομίζω ότι ο οργανισμός μου παραπονιέται για κάτι από αυτά που παίρνω... και με τη φίνα στην αρχή ήταν που είχα sides, τη σταμάτησα για ένα διάστημα, την ξανάρχισα σταδιακά από μικρότερες δόσεις σε μεγαλύτερες, αλλά τώρα είμαι εντάξει, στύση κομπλέ και όχι πόνοι ή μουδιάσματα ή κάτι τέτοιο.
Το ίδιο και εγώ. Όταν άρχισα με την φινα 1mg, είχα sides.
Την έκοψα, την ξανά άρχισα μετά από λίγο καιρό με μικρότερες δόσεις και δεν είχα πλέων sides (πλην μερικών στανταρ, όπως η πρωινή).

Δοκίμασε πάντως την 2% και αν δεις διαφορές την συνεχίζεις.

tatini

New Member

Μπορείς να πεις ότι συνήθισε ο οργανισμός μου την μινοξιδίλη σε 6 μήνες χρήσης (για να μην πω 3, οπότε και τα sides εξαφανίστηκαν);;; Λίγο δύσκολο δεν είναι;

sofo85

New Member

δεν θα ειναι λιγο υπερβολη να προσθεσεις και σπυρο?ειδικα αφου βλεπεις θετικα αποτελεσματα...Για το φουνγκοραλ το εχω παρατηρησει και εγω αλλα δεν πιστευα οτι φταιει αυτο.Παρεπιμπτοντως για καποιες μερες λουζομον με ενα παιδικο σαμπουαν johnson και σ αυο το διαστημα το μαλλι φαινοταν σε καλυτερη κατασταση.Εγω σκεφτομουν να κοψω το φουνγοραλ και το ducray και να λουζομαι με το παιδικο μονο.

Άκης

Administrator

tatini είπε:
Μπορείς να πεις ότι συνήθισε ο οργανισμός μου την μινοξιδίλη σε 6 μήνες χρήσης (για να μην πω 3, οπότε και τα sides εξαφανίστηκαν);;; Λίγο δύσκολο δεν είναι;
Μπορεί. Αλλά όπως και κάθε φάρμακο, μην ξεχνάς ότι ο οργανισμός σε συχνή χρήση του, το συνηθίζει (όπως κάνει ακόμη και με τον καφέ πχ).
Γι'αυτό και πολλοί γιατροί λένε διαλείμματα κάθε 6 μήνες.

sofo85 είπε:
δεν θα ειναι λιγο υπερβολη να προσθεσεις και σπυρο?ειδικα αφου βλεπεις θετικα αποτελεσματα...Για το φουνγκοραλ το εχω παρατηρησει και εγω αλλα δεν πιστευα οτι φταιει αυτο.Παρεπιμπτοντως για καποιες μερες λουζομον με ενα παιδικο σαμπουαν johnson και σ αυο το διαστημα το μαλλι φαινοταν σε καλυτερη κατασταση.Εγω σκεφτομουν να κοψω το φουνγοραλ και το ducray και να λουζομαι με το παιδικο μονο.
Μπορεί να είναι και το καλύτερο που θα κάνεις.
Εγώ πάντως, για δοκιμή, επί 3 μήνες λουζόμουν με ένα σαπούνι με λάδι (αυτά τα "παλιού τύπου" του παπουτσάνη) και είχα την καλύτερη αίσθηση στο κεφάλι αλλά και στην τρίχα.

sofo85

New Member

για το σαπουνι σοβαρα το λες η πλακα κανεις?μου το ειχε πει και ο αδερφος μου και τον δουλευα!Γιατι εχεις αυτη τη αποψη για το fungoral?btw μπηκα για λιγο στο pua,καλο φαινεται

Άκης

Administrator

sofo85 είπε:
για το σαπουνι σοβαρα το λες η πλακα κανεις?μου το ειχε πει και ο αδερφος μου και τον δουλευα!
Το δοκίμασα όταν ήθελα να δω με τα μάτια μου κάτι που να μην έχει sls και ότι άλλο "περίεργο".
Βασικά, με το πείραμα που έκανα/κάνω, ήθελα να δοκιμάσω όλες τις πλευρές που αναφέρονται ότι προκαλούν τριχόπτωση, όπως οι αναφορές για το sls, η αυξημένη λιπαρότητα και τα αντί ανδρογόνα.
Έτσι, αναγκαστικά ήταν το μόνο που μπορούσα να "εμπιστευτώ" γι'αυτή την δουλειά, μακριά από εταιρίες και συμφέροντα.

sofo85 είπε:
Γιατι εχεις αυτη τη αποψη για το fungoral?btw μπηκα για λιγο στο pua,καλο φαινεται
Επειδή αναφέρεται ότι λεπταίνει την τρίχα, αλλά και ότι το κόβω πιο "αγνό" το παιδικο σαμπουαν johnson.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα