Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Πολύ πιθανών. Άλλωστε από δοκιμές καταλαβαίνουμε με τον καιρό το τι παίζει.tatini είπε:Φίλε Άκη, είμαι 99% σίγουρος ότι από τη στιγμή που άρχισα να χρησιμοποιώ κετοκοναζόλη οι τρίχες μου αδυνάτισαν. Και το παρατήρησα μπορώ να πω από τις πρώτες κιόλας χρήσεις του σαμπουάν. Ίσως η κετο να βοηθάει στο regrowth αλλά τελικά να εξασθενεί τα μαλλιά στο σύνολό τους.
Πιθανών να την "έμαθε" και ο οργανισμός σου. Εγώ πχ είχα πάντα πρήξιμο, αλλά επειδή θέλω να ξανά δοκιμάσω, θα βάζω μικρή δόση.tatini είπε:Σε ό,τι αφορά την σπίρο αναφέρομαι στη συνταγή 2% που έγραψες ο ίδιος. Γενικά με το regain δεν μπορώ να πω ότι έχω κάποιο side, στις αρχές είχα λίγο οίδημα κάτω απ' τα μάτια και λίγη φαγούρα στο κεφάλι, μάλιστα επειδή σταμάτησα να εμφανίζω sides είχα ανοίξει και θέμα για να ρωτήσω αν παρατήρησε κανείς άλλος κάτι αντίστοιχο γεγονός που ενδεχομένως σήμαινε πως η εταιρία άλλαξε την σύνθεση του σκευάσματος.
Το ίδιο και εγώ. Όταν άρχισα με την φινα 1mg, είχα sides.tatini είπε:Δεν νομίζω ότι ο οργανισμός μου παραπονιέται για κάτι από αυτά που παίρνω... και με τη φίνα στην αρχή ήταν που είχα sides, τη σταμάτησα για ένα διάστημα, την ξανάρχισα σταδιακά από μικρότερες δόσεις σε μεγαλύτερες, αλλά τώρα είμαι εντάξει, στύση κομπλέ και όχι πόνοι ή μουδιάσματα ή κάτι τέτοιο.
Μπορεί. Αλλά όπως και κάθε φάρμακο, μην ξεχνάς ότι ο οργανισμός σε συχνή χρήση του, το συνηθίζει (όπως κάνει ακόμη και με τον καφέ πχ).tatini είπε:Μπορείς να πεις ότι συνήθισε ο οργανισμός μου την μινοξιδίλη σε 6 μήνες χρήσης (για να μην πω 3, οπότε και τα sides εξαφανίστηκαν);;; Λίγο δύσκολο δεν είναι;
Μπορεί να είναι και το καλύτερο που θα κάνεις.sofo85 είπε:δεν θα ειναι λιγο υπερβολη να προσθεσεις και σπυρο?ειδικα αφου βλεπεις θετικα αποτελεσματα...Για το φουνγκοραλ το εχω παρατηρησει και εγω αλλα δεν πιστευα οτι φταιει αυτο.Παρεπιμπτοντως για καποιες μερες λουζομον με ενα παιδικο σαμπουαν johnson και σ αυο το διαστημα το μαλλι φαινοταν σε καλυτερη κατασταση.Εγω σκεφτομουν να κοψω το φουνγοραλ και το ducray και να λουζομαι με το παιδικο μονο.
Το δοκίμασα όταν ήθελα να δω με τα μάτια μου κάτι που να μην έχει sls και ότι άλλο "περίεργο".sofo85 είπε:για το σαπουνι σοβαρα το λες η πλακα κανεις?μου το ειχε πει και ο αδερφος μου και τον δουλευα!
Επειδή αναφέρεται ότι λεπταίνει την τρίχα, αλλά και ότι το κόβω πιο "αγνό" το παιδικο σαμπουαν johnson.sofo85 είπε:Γιατι εχεις αυτη τη αποψη για το fungoral?btw μπηκα για λιγο στο pua,καλο φαινεται
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.