Athens2013, fut, 2751 grafts, 21/01/2011)

n094

Active Member
Απ: Mεταμοσχευση στην ΗDC (21-01-2011)

χαχαχαχα ;) τι να πω… το μόνο που έχω να πω (από την εμπειρία μου και τα αποτελέσματα που έχω δει) είναι ένα: Δεν φταίει πάντα μόνο ο γιατρός ή η κλινική για το αν ένα αποτέλεσμα βγει μέτριο…. «φταίει» και ο ασθενής-πελάτης που είτε δεν πρόσεξε τις πρώτες μέρες, είτε δεν αντιδρά στην επέμβαση-μεταμόσχευση όσο καλά, όσο κάποιοι άλλοι. Το σίγουρο λοιπόν, ως απόρροια του προηγούμενου, είναι ότι είτε ο Μάρας και η H*C, είτε ο Γε***ίου και η M**C, είτε ο Παπανικολάου ή οποιοσδήποτε άλλος από την D** μπορούν να δώσουν πολύ καλά, καλά και μέτρια αποτελέσματα, τα οποία δεν είναι απόρροια πάντα των δικών τους ικανοτήτων…. Είναι αλήθεια λοιπόν ότι ο συγκεκριμένος χρήστης πόσταρε μέχρι τον 6ο μήνα (και όχι 4ο) και το αποτέλεσμά του (για το πρόβλημά του και τα μοσχεύματα που έβαλε) ήταν μέτριο, αλλά δε σημαίνει ότι φταίει αποκλειστικά ο Γιατρός ή η Κλινική γι’ αυτό…. Σκεφτείτε το… Από την άλλη μπορεί να είδε και κάποια εντυπωσιακή έκφυση μετά τον 6 μήνα, πράγμα δύσκολο μιας και ένα μεγάλο ποσοστό του αποτελέσματος το βλέπεις μέχρι τον 6-7 μήνα και αν μη τι άλλο τότε περίπου, βλέπεις και τις τρίχες που σκάνε και θα αναπτυχθούν μέχρι τον 9ο 10ο μήνα, το οποίο δε συνέβαινε στην περίπτωσή του μέχρι τον 6 μήνα και τις φωτογραφίες που είχε αναρτήσει. Ωστόσο ξαναλέω, κλείνοντας, ότι δεν είναι απαραιτήτως μέτριο αποτέλεσμα της κλινικής… Ξανασκεφτείτε το…

Όσο για το ψάξιμο του «φίλου»… είναι λίγο περίεργο όντως….αλλά μπορεί να… «είναι μπορεί και να μην είναι». Ας περιμένουμε να δούμε τι χρήστης θα αποδειχθεί (πεφταστέρι ή κανονικός;) και μετά θα κρίνουμε…. δεν σας κρύβω ότι βλέποντας αυτήν την ανάρτηση και μετά παρατηρώντας ότι η HDC πέφτει σιγά, σιγά από τα 5 πρώτα νήματα της 1ης σελίδας μου μπήκαν υποψίες, αλλά πραγματικά επειδή και εγώ έχω τραβήξει αρκετά με το συγκεκριμένο θέμα δεν θέλω να τον κρίνω αμέσως…μην τον αρπάζουμε από τα μούτρα απ’ευθείας λοιπόν, η παρουσία του εδώ θα δείξει περί τίνος πρόκειται…. Επίσης μη ξεχνάμε ότι μιλάμε για ένα (όπως φαίνεται) μέτριο αποτέλεσμα της HDC άρα θα μπορούσε κάλλιστα να έχει «ξεθάψει» το θέμα και κάποιος «ανταγωνιστής» της…. Σκεφτείτε το και αυτό… Γιατί τον τελευταίο καιρό και με τα όσα έχω δει να συμβαίνουν στο φόρουμ μας δεν με εκπλήσσει πλέον τίποτα….
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Adriano

Well-Known Member
Απ: Mεταμοσχευση στην ΗDC (21-01-2011)

Όλα αυτά είναι εικασίες...Ο τύπος μπορεί απλά να μην γουστάρει να ξαναμπει στο forum.Μπορεί να έλυσε το θέμα του και στα τέτοια του πλέον.Δεν βρίσκω τον λόγο που είναι υποχρεωμένος να ποστάρει.Άλλωστε και άλλοι σταμάτησαν να ποστάρουν και δεν ασχολούνται.
 

n094

Active Member
Απ: Mεταμοσχευση στην ΗDC (21-01-2011)

Adriano είπε:
Όλα αυτά είναι εικασίες...Ο τύπος μπορεί απλά να μην γουστάρει να ξαναμπει στο forum.Μπορεί να έλυσε το θέμα του και στα τέτοια του πλέον.Δεν βρίσκω τον λόγο που είναι υποχρεωμένος να ποστάρει.Άλλωστε και άλλοι σταμάτησαν να ποστάρουν και δεν ασχολούνται.
Μέσα στις εικασίες που αναφέρεις, έβαλα και αυτό που γράφεις, που επίσης είναι εικασία. Κανείς δεν είπε ότι κάποιος είναι υποχρεωμένος να ποστάρει, αυτό που είπα είναι απλώς ότι μέχρι τον 6ο μήνα το αποτέλεσμά του έδειχνε μέτριο (βάσει του αριθμού μοσχευμάτων και της προβληματικής περιοχής που ήταν σχετικά μικρή). Είπα επίσης ότι αυτό δεν είναι απαραίτητα «σφάλμα» της κλινικής.

Μπορεί να είδε σούπερ ανάπτυξη τους επόμενους 4-5 μήνες και να μην ξαναμπήκε στον κόπο να γράψει (αν και στην αρχή ήταν πολύ αναλυτικός και συνεπής στις αναρτήσεις του) μπορεί να μην είδε τίποτα και να απογοητεύτηκε και να αποφάσισε ότι δεν θέλει να ξαναγράψει, μπορεί, μπορεί…. πολλά μπορεί να ισχύουν, το πιο σημαντικό είναι να είναι καλά ο άνθρωπος και το γιατί δεν ποστάρει είναι δικό του θέμα.

Τώρα για τον φίλο που ανέσυρε ξανά το θέμα…. ξαναλέω… ας μη βιαστούμε να τον κρίνουμε (είτε αυτόν, είτε οποιονδήποτε άλλον)….
 

vinnie1978

New Member
Απ: Mεταμοσχευση στην ΗDC (21-01-2011)

Παιδια εγω θεωρω οτι απο την στιγμη που το παιδι που ξεκινησε το νημα σταματησε για προσωπικους του λογους να μας ενημερωνει για την εξελιξη της μεταμοσχευσης του, ο,τι και να λεμε ειναι δωρον αδωρον και ανευ ουσιας, γιατι αυτη χαθηκε αρκετους μηνες πριν, τη στιγμη που σταματησε και η ροη της ενημερωσης της εξελιξης του αποτελεσματος του. Το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι να ευχηθουμε ολοψυχα ο ανθρωπος, μετα απο μια μετρια μεταμοσχευση που ειχε σε ελληνικη εταιρια που εχει ηδη κλεισει, να ειδε τελικα το αισθητικο αποτελεσμα που ποθουσε και να εχει προχωρησει στη ζωη του ικανοποιημενος και ευτυχισμενος απο αυτο.
 

MANKAR

Active Member
Απ: Mεταμοσχευση στην ΗDC (21-01-2011)

δεν μπορω να καταλαβω γιατι συνεχιζεται και γραφεται σε αυτο το ποστ το οποιο ειχε σταματησει εδω και καιρο αι ανοιξε ''καταλαθος'' απο ενα νεο μελος το οποιο εντελως τυχαια μπηκε και σε αυτο και το παιζει οτι δεν ξερει κατι!!!!!!!! :chinscratch :chinscratch :chinscratch :chinscratch :chinscratch :chinscratch
 
Μπλουζα