Απ: Mεταμοσχευση στην ΗDC (21-01-2011)
χαχαχαχα
τι να πω… το μόνο που έχω να πω (από την εμπειρία μου και τα αποτελέσματα που έχω δει) είναι ένα: Δεν φταίει πάντα μόνο ο γιατρός ή η κλινική για το αν ένα αποτέλεσμα βγει μέτριο…. «φταίει» και ο ασθενής-πελάτης που είτε δεν πρόσεξε τις πρώτες μέρες, είτε δεν αντιδρά στην επέμβαση-μεταμόσχευση όσο καλά, όσο κάποιοι άλλοι. Το σίγουρο λοιπόν, ως απόρροια του προηγούμενου, είναι ότι είτε ο Μάρας και η H*C, είτε ο Γε***ίου και η M**C, είτε ο Παπανικολάου ή οποιοσδήποτε άλλος από την D** μπορούν να δώσουν πολύ καλά, καλά και μέτρια αποτελέσματα, τα οποία δεν είναι απόρροια πάντα των δικών τους ικανοτήτων…. Είναι αλήθεια λοιπόν ότι ο συγκεκριμένος χρήστης πόσταρε μέχρι τον 6ο μήνα (και όχι 4ο) και το αποτέλεσμά του (για το πρόβλημά του και τα μοσχεύματα που έβαλε) ήταν μέτριο, αλλά δε σημαίνει ότι φταίει αποκλειστικά ο Γιατρός ή η Κλινική γι’ αυτό…. Σκεφτείτε το… Από την άλλη μπορεί να είδε και κάποια εντυπωσιακή έκφυση μετά τον 6 μήνα, πράγμα δύσκολο μιας και ένα μεγάλο ποσοστό του αποτελέσματος το βλέπεις μέχρι τον 6-7 μήνα και αν μη τι άλλο τότε περίπου, βλέπεις και τις τρίχες που σκάνε και θα αναπτυχθούν μέχρι τον 9ο 10ο μήνα, το οποίο δε συνέβαινε στην περίπτωσή του μέχρι τον 6 μήνα και τις φωτογραφίες που είχε αναρτήσει. Ωστόσο ξαναλέω, κλείνοντας, ότι δεν είναι απαραιτήτως μέτριο αποτέλεσμα της κλινικής… Ξανασκεφτείτε το…
Όσο για το ψάξιμο του «φίλου»… είναι λίγο περίεργο όντως….αλλά μπορεί να… «είναι μπορεί και να μην είναι». Ας περιμένουμε να δούμε τι χρήστης θα αποδειχθεί (πεφταστέρι ή κανονικός
και μετά θα κρίνουμε…. δεν σας κρύβω ότι βλέποντας αυτήν την ανάρτηση και μετά παρατηρώντας ότι η HDC πέφτει σιγά, σιγά από τα 5 πρώτα νήματα της 1ης σελίδας μου μπήκαν υποψίες, αλλά πραγματικά επειδή και εγώ έχω τραβήξει αρκετά με το συγκεκριμένο θέμα δεν θέλω να τον κρίνω αμέσως…μην τον αρπάζουμε από τα μούτρα απ’ευθείας λοιπόν, η παρουσία του εδώ θα δείξει περί τίνος πρόκειται…. Επίσης μη ξεχνάμε ότι μιλάμε για ένα (όπως φαίνεται) μέτριο αποτέλεσμα της HDC άρα θα μπορούσε κάλλιστα να έχει «ξεθάψει» το θέμα και κάποιος «ανταγωνιστής» της…. Σκεφτείτε το και αυτό… Γιατί τον τελευταίο καιρό και με τα όσα έχω δει να συμβαίνουν στο φόρουμ μας δεν με εκπλήσσει πλέον τίποτα….
χαχαχαχα
Όσο για το ψάξιμο του «φίλου»… είναι λίγο περίεργο όντως….αλλά μπορεί να… «είναι μπορεί και να μην είναι». Ας περιμένουμε να δούμε τι χρήστης θα αποδειχθεί (πεφταστέρι ή κανονικός