Athens hair clinic

kapa

Μέλος του προσωπικού
Καλησπερα σε ολους, ειμαι νεο μελος και οπως ειναι φυσικο ακομα ψαχνομαι στο site.. εχω περασει πολλες ωρες εδω διαβαζοντας και πραγματικα εχω μαθει πολλα! Για να μην κουραζω, θα μπω κατευθειαν στο θεμα.. Σκεφτομαι για μμ και οπως ειναι λογικο ξεκινησα διαβαζοντας παρα πολλα αρθρα σχετικα με το θεμα.. αξιζει να πω οτι τα αρθρα που διαβασα εδω μου εδωσαν πολλα, οπως οτι πρεπει να ειμαστε πολυ προσεκτικοι για το που εμπιστευομαστε το κεφαλι μας.. Χθες πήγα λοιπον στην κλινικη που αναφερω παραπανω στη Πατησιων, ευγενικοι και οι δυο γιατροι, λιτο ιατρειο, λιγο προχειρη διαγνωση κατα την γνωμη μου, και το κυριοτερο που μου εκανε εντυπωση οτι ηταν κλεισμενοι μεχρι και τελος Φλεβαρη. Αν καποιος εχει κατι να πει σχετικ με την κλινικη καλο θα ηταν να το κανει.. Σκεφτομαι σοβαρα να κανω εκει την μμ μιας και ενας φιλος εχει παει εκει ηδη. Και για να σας προλαβω, δεν μπορω να ξερω τι δουλεια κανουν γιατι ο φιλος εχει κανει την μμ πριν κανα 2μηνο και δεν μπορω να ξερω κατα ποσο επιτυχημενη ηταν η μμ. Αυτα.. Αν εχετε ερωτησεις η αποριες πειτε μου!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

poseidonas77

Well-Known Member
εγω λεω να περιμενεις να δεις το τελικο αποτελεσμα του φιλου σου .....
εαν και με ενα αποτελεσμα δεν μπορεις να βγαλεις συμπερασμα για την κλινικη....
δυστυχως δεν εχουμε καθολου feedback για την συγκεκριμενη κλινικη και δεν μπορουμε να σε βοηθησουμε..
ξεκινα να διαβαζεις ολλο το θεμα με τις μμ....να παρεις μια γευση απο τον κοσμο των μμ...
θα σου παρει αρκετο χρονο αλλα οι γνωσεις και τα στοιχεια που θα αποκομισεις ειναι πολυτιμα!!!!!

mikegad

Well-Known Member
Δηλαδη θα πας για μεταμοσχευση σε μια κλινικη που προς το παρον δεν εχεις δει κανενα ολοκληρωμενο αποτελεσμα....

θα σε χαρακτηριζα θαρραλεο...καλη τυχη!!

Johnyberg

New Member
Εχετε δικιο γι'αυτο.. καλο ειναι ο καθενας να κρινεται εκ του αποτελεσματος και μετα να αποφασισουμε για το αν θα τον εμπιστευτουμε η οχι. Η συγκεκριμενη κλινικη εχει το ARTAS και νομιζω ειναι και η μονη στην ελλαδα. Επισης υπαρχουν και 2-3 βιντεακια στο youtube.

mikegad

Well-Known Member
Έχεις δίκιο έχει για το ARTAS ,τώρα το είδα στο site τους.
Καλή εξέλιξη αυτή για τα ελληνικά δεδομένα...
Μακάρι να τα πάνε καλά να χουμε επιλογές

Περίμενε να δείς όμως πρώτα αποτελέσματα και μετά προχώρα ,μην βιάζεσαι

Πόσα χρήματα έδωσε ο φίλος σου και για πόσα grafts;
Έτσι για να χουμε μια ιδέα.
Με το ARTAS του την έκαναν;

Bouklas

Well-Known Member
εχω περασει πολλες ωρες εδω διαβαζοντας και πραγματικα εχω μαθει πολλα!
ξεκινησα διαβαζοντας παρα πολλα αρθρα σχετικα με το θεμα..
Χθες πήγα λοιπον στην κλινικη που αναφερω παραπανω στη Πατησιων
Αν καποιος εχει κατι να πει σχετικ με την κλινικη καλο θα ηταν να το κανει..
Καλή επιτυχία Johnyberg.
Μετά από τόσο διάβασμα λοιπόν και ψάξιμο επέλεξες μια κλινική που ακόμα και στο επίσημο site του έχει μόλις 2 αποτελέσματα. Και αυτές με 2 ξερες φωτό 1 πριν και 1 μετά χωρίς καμια απολύτως πληροφορία!
Εγώ προσωπικά και τζάμπα να μου λέγανε δεν θα πήγαινα, γιατί όπως λες και εσύ...
αξιζει να πω οτι τα αρθρα που διαβασα εδω μου εδωσαν πολλα, οπως οτι πρεπει να ειμαστε πολυ προσεκτικοι για το που εμπιστευομαστε το κεφαλι μας..

andy.k

Active member
Πριν πας να κανείς οτιδήποτε διαβασε πρωτα εδω τα νηματα των μμ, και επειτα κανε μια βόλτα σε 4-5 "μαγαζιά"...εγώ πριν τελικά αποφασισω που θα κάνω τη μμ, δε σου κρύβω πως είχα διαβάσει για το artas ,και σκέφτηκα πως ένα robot έχει πολύ μικρές πιθανότητες αστοχίας και συνεπώς μεγαλύτερες πιθανότητες για καλο αποτέλεσμα σε σύγκριση με το ανθρώπινο χερι...όμως
δεν πεισθηκα τελικά για το κατά ποσό ένα μηχάνημα μπορεί να προσαρμοστεί στις ιδιαιτερότητες του κάθε κεφαλιού και επιπλέον δεν υπάρχει καθόλου feedback απ όσο το εψαξα...Ακόμα και στο site τους δεν έχουν αξιολογα αποτελέσματα- ελαχιστα κ μετριοτατα...δε ξέρω αν κάποιο μέλος θα μπορούσε να έχει πιο ολοκληρωμένη εικόνα για το artas, εμένα πάντως τελικά δε μου γέμισε το μάτι...

tasos33

Well-Known Member
Γιατι αυτή η παλιό φύση να με έχει κάμει τόσο καχυπτοτο... Βρε συ Τζόνυ κρίμα το διάβασμα που εχεις ρίξει.αποτελεσματα στο site δεν έχουν,η εκεί επίσκεψη ηταν λίγο πρόχειρη όπως λες, ο φίλος ζωντανο παράδειγμα ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί και συ θες να πας εκεί...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

andy.k

Active member
E κι εγώ αυτό που λέτε πιστεύω παιδιά ότι δλδ με την καμία δε πας εκεί όμως... Απλά επειδή δεν έχω δει ούτε καλό ούτε κακό αποτέλεσμα και επειδή δε θέλω να κατηγορηθω κ για δυσφήμηση προσπαθώ να είμαι πιο διακριτικός...

dimitris50423

Well-Known Member
αφου βρηκες το φορουμ αδερφε πες στο φιλο σου αν θελει να βαλει φωτο απο τη μεταμοσχευση που εκανε να δουμε την πορεια του.

Μπλουζα