kapa
Μέλος του προσωπικού
Καλησπερα σε ολους, ειμαι νεο μελος και οπως ειναι φυσικο ακομα ψαχνομαι στο site.. εχω περασει πολλες ωρες εδω διαβαζοντας και πραγματικα εχω μαθει πολλα! Για να μην κουραζω, θα μπω κατευθειαν στο θεμα.. Σκεφτομαι για μμ και οπως ειναι λογικο ξεκινησα διαβαζοντας παρα πολλα αρθρα σχετικα με το θεμα.. αξιζει να πω οτι τα αρθρα που διαβασα εδω μου εδωσαν πολλα, οπως οτι πρεπει να ειμαστε πολυ προσεκτικοι για το που εμπιστευομαστε το κεφαλι μας.. Χθες πήγα λοιπον στην κλινικη που αναφερω παραπανω στη Πατησιων, ευγενικοι και οι δυο γιατροι, λιτο ιατρειο, λιγο προχειρη διαγνωση κατα την γνωμη μου, και το κυριοτερο που μου εκανε εντυπωση οτι ηταν κλεισμενοι μεχρι και τελος Φλεβαρη. Αν καποιος εχει κατι να πει σχετικ με την κλινικη καλο θα ηταν να το κανει.. Σκεφτομαι σοβαρα να κανω εκει την μμ μιας και ενας φιλος εχει παει εκει ηδη. Και για να σας προλαβω, δεν μπορω να ξερω τι δουλεια κανουν γιατι ο φιλος εχει κανει την μμ πριν κανα 2μηνο και δεν μπορω να ξερω κατα ποσο επιτυχημενη ηταν η μμ. Αυτα.. Αν εχετε ερωτησεις η αποριες πειτε μου!