Andreas1978 , FUE , 3452g , 02-03/8/2021

Andreas1978

Active Member
Σίγουρα δεν είναι ικανοποιητική και δεν φαίνεται καλή αυτή η εικόνα με τα μμ μαλλιά να δείχνουν και κάπως αδύναμα και πολύ λεπτά λόγω και της BUPA λογικά...Οπότε λάθος της κλινικής που σε έβαλε για επέμβαση. Η parietal και η temproal περιοχές νομίζω δείχνουν πιο αδύναμες από την occipital (αν και δεν φαίνεται καλά στις φωτογραφίες η occipital). Με την κλινική έχεις μιλήσει φίλε αντρέα να δεις τι θα σου πει/προτείνει ; Θα έλεγα να ξεκινήσεις χτες θεραπεία με φιναστερίδη πάντως και το βλέπεις σε 12 μήνες για νέα επέμβαση. Ίσως δυναμώσουν και τα μεταμοσχευμένα μαλλιά σου.
Όχι δεν έχω μιλήσει με την κλινική. Για να δούμε.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Andreas1978

Active Member
Από το δεξί πλαϊνό δεν είχαν εξαχθεί μοσχευματα. Τα μαλλιά εκεί όμως δεν είναι σε καθόλου καλή κατάσταση άρα υποθέτω ότι και πριν την επέμβαση θα ήταν έτσι ακριβώς. Δεν θα έπρεπε αυτή η εικόνα να ανησυχήσει τον γιατρό;
Βασικά τώρα που το σκέφτομαι σίγουρα το εντόπισε για αυτό και δεν αφαίρεσε από εκεί μοσχεύματα και όχι για οικονομία δοτριας όπως είχε γράψει ο Ανδρέας στα πρώτα του ποστ. Αυτό δείχνει ότι ο γιατρός κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά με την πυκνότητα και την ποιότητα των μαλλιών σε κάποιες περιοχές.
Επίσης αν δεν κάνω λάθος την πρώτη μέρα ειπώθηκε ότι η τοποθέτηση ξεκίνησε από το crown.
Γιατί να μην εξασφαλίσει πρώτα τη hairline και τις μπροστινές ζώνες και με μειούμενη πυκνότητα να προχωρήσει προς τα πίσω.
Τώρα βλέπουμε στο τελικό αποτέλεσμα η hairline δεν είναι οριοθετημένη και τα μοσχεύματα που έχουν βγει είναι αραιά.
Φωτογραφίες πριν σε κουρεψουν στην κλινική Ανδρέα έχεις βάλει; Για να δούμε πως ήσουν με ότι μαμά μαλλί είχες.
Γενικά το αποτέλεσμα πάσχει σε πολλά σημεία και δεν θα με ικανοποιούσε.
Το θέμα είναι γιατί συνέβη αυτό; Μειωμένη φυτρωση; κακό πλάνο του γιατρού; Συνδιασμός; Όπως ζητάει και ο Ανδρέας θέλει μια ανάλυση το αποτέλεσμα από τον cvial.
Σίγουρα έπρεπε να ασχοληθεί πρωταρχικά με τη hairline τουλάχιστον κατά πρόσωπο να υπάρχει μια σωστή εικόνα και σε μελλοντική επέμβαση να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο.
Και εγώ πιστεύω ότι χρειάζεται σοβαρή θεραπεία στην κατάσταση που βλέπω το μαλλί στα πλαϊνά.
Φωτογραφίες πριν τη μμ υπάρχουν Εδώ
 

Andreas1978

Active Member
Προσωπικά πιστεύω ότι εκτός από το αν έχει BUPA ή όχι ο φίλος, το μεγαλύτερο φάουλ του γιατρου που το έχει ξανακάνει μάλιστα με τον @Pan77 ήτανε ότι ενώ έχει συμφωνηθεί με τον πελάτη ένα πλάνο,ξεκινάει η επέμβαση και ο γιατρός κάνει κάτι άλλο που δεν είχε συμφωνηθεί κάτι που είναι τελείως απαράδεκτο.
Δεν ξέρω τι πως το βλέπει αυτό ο φίλος.
Οπως εχω ξαναγράψει όταν με ειδε μέσω viber πρότεινε να γεμίσουμε α και β ζώνη και μετα να το δουμε για ενα touch up. Ισως απο κοντά να ειδε το μεγάλο πρόβλημα στο crown και να προτίμησε πλάνο κάλυψης.
 

Andreas1978

Active Member
Δεν μπορω να ξερω τι λεει ο φακελος του ασθενους (μετρησεις κτλ.) διοτι δεν εχω ονομα....
Μπορει να του ειχα προτεινει FUT or Combo που δεν αντεδεικνυται ούτε σε υψηλο σταδιο DUPA. (παραμενει κακή ιδεα αλλα αντενδειξη δυσκολα έχει το FUT σε DUPA)

Λαβετε υποψιν το πιο σημαντικο και συνηθες: ενα κακο FUE τραυματιζει τα διπλανα τριχοθυλακια, ταοποια θα φυτρωσουν ψευδο-miniaturized και θα μοιαζει 100% με DUPA.
Μπορει κάλλιστα να μην είχε ποτε "αυθεντική " DUPA και να ειναι ιατρογενης και να τον εχω εξετασει με αριστη δοτρια...
Θα σας ανεβασω βιντεο ασθενούς που ηρθε σημερα που εχει παθει αυτο το πολυ συχνο φαινομενο.

Γενικα, θα προτεινα να μην νγαινουν απλοϊκα συμπερασματα
Οι εξηγησεις μπορει να ειναι πολλες και διαφορετικες από αυτε ςπου ΚΑΝ φανταζεστε ως μη-ατροι.
Καλημέρα Γιατρέ , σε περίπτωση που κρατάτε αρχείο να βοηθήσω , η ημερομηνία ηταν 22/6/21 και προτάθηκε combo αλλά λογω δικής μου φοβίας μου δόθηκε και εναλλακτική για Fue.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Andreas1978

Active Member
Μπορώ να πω ότι στο middle πολύ πιθανό να έχουν χαθεί και μαμά μαλλιά.
Στη φωτογραφία προ μεταμοσχευσης είναι βρεγμένα. Αν ήταν στεγνά θα φαίνονταν και περισσότερα και άρα το μετά τη μεταμόσχευση ακόμη πιο φτωχό
Όχι φίλε μου δεν είναι βρεγμένα.
Επίσης στην προ μμ φωτό καλύπτω κενά λογω χτενισματος. Σε λίγες μέρες που θα κλείσω χρόνο θα φανεί η όποια διαφορά (καλή η κακκή ) με ίδιο χτένισμα ίδιο μήκος ίδιο φωτισμό.
 
Μπλουζα