Anastasakis Hair Clinic, FUE 2778 τριχοθυλάκια (20/1/2026)

JimKan1

Well-Known Member
Καλησπερα φιλε, στον ενα μηνα δεν εχουμε να πουμε πολλα, ολα οκ φαινονται.

Ωστοσο απο τις φωτο που ανεβασες τωρα βλεπω οτι οι γεφυρες σου ειναι πολυ αδυνατισμενες πραγμα το οποιο χωρις φινα μπορει να αποδειχτει μεγαλο προβλημα στο μελλον γιατι δεν εισαι και μεγαλος 39 χρονων (αλλα ουτε και ανησυχητικα μικρος).
Υπηρχε καποιο σχολιο απο την κλινικη για το μελλοντικο σου hair loss pattern? Βλεπω οτι μπηκατε και στα τριγωνακια.

Screenshot 2026-02-19 at 5.33.37 PM.pngScreenshot 2026-02-19 at 5.35.03 PM.png

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

MG86

Member
Ωστοσο απο τις φωτο που ανεβασες τωρα βλεπω οτι οι γεφυρες σου ειναι πολυ αδυνατισμενες πραγμα το οποιο χωρις φινα μπορει να αποδειχτει μεγαλο προβλημα στο μελλον γιατι δεν εισαι και μεγαλος 39 χρονων (αλλα ουτε και ανησυχητικα μικρος).
Υπηρχε καποιο σχολιο απο την κλινικη για το μελλοντικο σου hair loss pattern? Βλεπω οτι μπηκατε και στα τριγωνακια.

Καλησπέρα!

Παίρνω φιναστερίδη, αν και την έχω κόψει τους τελευταίους 2μιση μήνες γιατί κάνω κάποιες εξετάσεις. Ελπίζω να μπορέσω να την ξαναρχίσω σύντομα, γιατί χωρίς αυτήν, δουλειά μακροπρόθεσμη δεν γίνεται.

Να σου πω την αλήθεια, η εικόνα αυτή έχει παραμείνει, στο περίπου, σταθερή από το 2015 (φιναστερίδη άρχισα να παίρνω περίπου το 2021, μετά από βίντεο του Αναστασάκη). Θυμάμαι πως η συγκεκριμένη περιοχή έγινε έτσι αμέσως μετά τον στρατό, υποθέτω εξαιτίας του μπερέ, και παρέμεινε έτσι, παρά την φιναστερίδη και την μινοξιδίλη (Regain 5% σπρέι) που φρόντιζα πάντα να βάζω και εκεί.

Ο γιατρός και η συνεργάτις του, στο σύντομο con, δεν έκαναν κάποιο σχόλιο περί αυτών, απ'όσο θυμάμαι, τουλάχιστον.

Τελευταία επεξεργασία:

MG86

Member
Βρήκα φωτο από το 2015 ή 2016.

Το πρόβλημα στις γέφυρες υπάρχει ήδη, απλώς εδώ έχω πιο μακρύ μαλλί και το καλύπτω. Παρά το πιο μακρύ μαλλί, φεγγίζει.

Δεν λέω πως η περιοχή αυτή είναι σήμερα ακριβώς όπως ήταν τότε, αλλά έχω την αίσθηση πως δεν έχει μεγάλη διαφορά.

Συνημμένα

• received_542389169215955 - Αντιγραφή.jpeg
    received_542389169215955 - Αντιγραφή.jpeg
    33.8 KB · Προβολές: 14
Μπλουζα