Anastasakis Hair Clinic, 2778 τριχοθυλάκια (20/1/2026)

LoverBoy

Well-Known Member
Καλή φύτρωση αδερφέ.
Έκανα για πρώτη φορά μετά την επέμβαση βάρη, με σχεδόν πλήρη ένταση (1-2 rir).
Θα σου πρότεινα να μην βάζεις βάρος για τουλάχιστον 1 μήνα και μετά σιγά σιγά να μπεις πάλι.Εύχομαι τα καλύτερα

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

MG86

New Member
Καλή φύτρωση αδερφέ.

Θα σου πρότεινα να μην βάζεις βάρος για τουλάχιστον 1 μήνα και μετά σιγά σιγά να μπεις πάλι.Εύχομαι τα καλύτερα
Ευχαριστώ!

Περί της γυμναστικής με βάρη, την ημέρα του λουσιματος στην κλινική, ρώτησα τις νοσηλευτριες πότε μπορώ να μπω κανονικά. Η αρχική απάντηση ήταν υπόπτως γενική, τύπου "μη βάλεις πολλά κιλά", και επεμεινα για κάτι πιο συγκεκριμένο. Τελικά έγινε, μου είπε η μία κοπελα, διευκρινιστικη ερώτηση (δεν γνωρίζω σε ποιόν) και η απάντηση ήταν πως μετά τις 10 μέρες μπορώ να κάνω ο,τι θέλω άφοβα.

Η αλήθεια είναι πως με μια πρόχειρη αναζήτηση, η απάντηση είναι πολύ πιο κοντά σε αυτό που λες εσύ, αλλά είπα να εμπιστευθώ την κλινική και να κάνω ο,τι ακριβώς μου πει και σε αυτό το κομμάτι.

MG86

New Member
Καλή επιτυχία και κράτα μας ενήμερους.
Σε ευχαριστώ, εννοείται, 20 Φεβρουαρίου θα βάλω την σύζυγο (περίεργο μου φαίνεται που την λέω έτσι, άρτι γαρ νυμφευθεις) να με βγάλει από κάθε γωνιά.

Τελευταία επεξεργασία:

LoverBoy

Well-Known Member
Ευχαριστώ!

Περί της γυμναστικής με βάρη, την ημέρα του λουσιματος στην κλινική, ρώτησα τις νοσηλευτριες πότε μπορώ να μπω κανονικά. Η αρχική απάντηση ήταν υπόπτως γενική, τύπου "μη βάλεις πολλά κιλά", και επεμεινα για κάτι πιο συγκεκριμένο. Τελικά έγινε, μου είπε η μία κοπελα, διευκρινιστικη ερώτηση (δεν γνωρίζω σε ποιόν) και η απάντηση ήταν πως μετά τις 10 μέρες μπορώ να κάνω ο,τι θέλω άφοβα.

Η αλήθεια είναι πως με μια πρόχειρη αναζήτηση, η απάντηση είναι πολύ πιο κοντά σε αυτό που λες εσύ, αλλά είπα να εμπιστευθώ την κλινική και να κάνω ο,τι ακριβώς μου πει και σε αυτό το κομμάτι.
Αδερφέ φύλαγε τα ρούχα σου να έχεις τα μισά.Εμένα μου είχαν πει τουλάχιστον 2 εβδομάδες αλλά επειδή είναι μια επέμβαση που πιο πολύ είναι η ταλαιπωρία της προσοχής παρά της διαδικασίας θα έλεγα να το φυλάξεις για να είσαι σίγουρος.Η αλήθεια είναι ότι κάποιες κλινικές λένε 10 μέρες και άλλες λένε ακόμα και μήνα.Φαντάζομαι είναι η πρώτη σου επέμβαση?

Marios1982

Well-Known Member
Αν η συνεννόηση έχει γίνει μετά την "απομάκρυνση από το ταμείο", έχεις δίκιο.

Αν, όμως, έχει γίνει εκ των προτέρων, τότε αλλάζει το πράμα. Αν μια κλινική γνωρίζει εκ των προτέρων πως θα γινει παρουσιαση μπορει, περαν του σκοντου που όντως δεν μας αφορά, να δώσει ιδιαίτερη, πέραν του για αυτήν συνηθισμένου, προσοχή στο περιστατικό και να δώσει στον συγκεκριμένο πελάτη κάτι που εγώ ή εσύ δεν θα πάρουμε, ως άγνωστοι μεταξύ αγνώστων.

Είναι υποθέσεις όλα αυτά, προφανώς.

Εγώ, πάντως, μετά από 12 μήνες, θα πάω στην εκκλησία στην οποίαν ενυμφευθην, στο ίδιο σημείο, με τις ίδιες συνθήκες και θα βγάλω την ίδια φωτογραφία με αυτήν που ανηρτησα στο πρώτο μήνυμα (χωρίς το κοστούμι και το στραβοδεμενο αλλά τίμιο, όχι έτοιμο, παπιγιον). Εννοείται και βίντεο όπως αυτό το οποίο περιγράφεις.
Ετσι όπως το θέτεις το καταλαβαίνω κ έχεις δίκιο, αλλά η αλήθεια πάντα φαίνεται, οπότε κακο της εκάστοτε κλινικής αν δεν μεταχειρίζεται ισότιμα τους ασθενείς! Καλή επιτυχία κ καλή φύτρωση εύχομαι !

MG86

New Member
Σας ευχαριστώ πολύ, νοργουντίους συναγωνιστάς!

@LoverBoy ναι, πρώτη επέμβαση. Αυτό που εγραψες πιο πάνω, περί της προσοχής, είναι μεγάλη αλήθεια. Η ίδια η επέμβαση δεν είναι τίποτα, αλλά η διαδικασία μετά από αυτήν είναι αρκετά ζόρικη και τίγκα στους περιορισμούς πάσης φυσεως. Στις μετεπεμβατικες οδηγίες της κλινικής συμπεριλαμβάνεται ένα πινακακι με μια σειρά δραστηριοτήτων και από ποιο χρονικό σημείο και μετά μπορείς να επανέλθεις σε αυτές (πχ κάπνισμα, γυμναστικη, κούρεμα με ψαλίδι, κούρεμα με μηχανή κτλ κτλ) και είναι εκπληκτικό το πόσες από αυτές απαγορευονται ακόμα και για μήνες μετα την επέμβαση. Να σημειώσω πως αυτό το κομμάτι, των μετεπεμβατικων οδηγιων, ηταν και είναι ένα από τα θετικά της κλινικής, πολύ αναλυτικές, foolproof.

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Οχι φίλε δεν έχει νόημα η συνεννόηση. Ούτε αν σου έκανε σκόντο για να κάνεις παρουσίαση. Νόημα έχει στους 12 μήνες να βάλεις βίντεο υψηλής ανάλυσης με βρεγμένο μαλλί και να το χτενίζεις προς όλες τις πλευρές για να καταλάβουμε πυκνότητα και φυσικότητα. Αυτό με ενδιαφέρει και τίποτα άλλο! Το να μπορώ να καταλάβω τις δυνατότητες μιας κλινικής!
Ναι, πραγματι....

MG86

New Member
Έλαβα τις φωτογραφίες από την κλινική. Είναι πολλές, πολύ καθαρές και ελήφθησαν:

α) πριν την επέμβαση και πριν το κούρεμα (20/1/2026),
β) πριν την επέμβαση, μετά το κούρεμα,
γ) αμέσως μετά την επέμβαση,
δ) αμέσως μετά το λούσιμο, την ημέρα 6 (26/1/2026).

Πρόκειται να τις προσθέσω στα αντίστοιχα μέρη, στην πρώτη σελίδα του νήματος, προκειμένου η εικόνα να καταστεί όσο το δυνατόν πληρέστερη.

LoverBoy

Well-Known Member
Σας ευχαριστώ πολύ, νοργουντίους συναγωνιστάς!

@LoverBoy ναι, πρώτη επέμβαση. Αυτό που εγραψες πιο πάνω, περί της προσοχής, είναι μεγάλη αλήθεια. Η ίδια η επέμβαση δεν είναι τίποτα, αλλά η διαδικασία μετά από αυτήν είναι αρκετά ζόρικη και τίγκα στους περιορισμούς πάσης φυσεως. Στις μετεπεμβατικες οδηγίες της κλινικής συμπεριλαμβάνεται ένα πινακακι με μια σειρά δραστηριοτήτων και από ποιο χρονικό σημείο και μετά μπορείς να επανέλθεις σε αυτές (πχ κάπνισμα, γυμναστικη, κούρεμα με ψαλίδι, κούρεμα με μηχανή κτλ κτλ) και είναι εκπληκτικό το πόσες από αυτές απαγορευονται ακόμα και για μήνες μετα την επέμβαση. Να σημειώσω πως αυτό το κομμάτι, των μετεπεμβατικων οδηγιων, ηταν και είναι ένα από τα θετικά της κλινικής, πολύ αναλυτικές, foolproof.
Θα ακολουθήσεις τις οδηγίες της κλινικής και θα προσέχεις όσο μπορείς τουλάχιστον για ένα μήνα τα έντονα βάρη.Όλα τα άλλα κομπλέ!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Μπλουζα