Anargiros88_dhi thessalonikis_2966 grafts_5-6/8/2017

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Καλά θα τα πας με ακόμη μια καλή μμ. μην ανχωνεσαι.
Ήδη έχεις αλλάξει προς το καλύτερο.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Tsek

Well-Known Member
Screenshot_20180409-231743.png
Ανάργυρε δες λίγο τι έβαλες και τι βγήκε. Είσαι καλό παιδί. Σκέψου καλά τις επιλογές σου.

makis25

Well-Known Member
ο τσεκ εννοει πως δεν βγηκαν ολα τα μοσχευματα . Βεβαια το παιδι ειναι στον 8 μηνα και απλωσε 3000 σε ολοκληρο το κεφαλι αλλα για να πεις με σιγουριά τι απώλειες υπαρχουν πρεπει να τα παρει με τη μηχανη και να βαλουμε διπλα διπλα τις φωτογραφιες . Με το ματι τι θα λεγατε πως βγηκε? ενα 70-80% ?

ItsAllGone

Active Member
Κανένας πιο έμπειρος να μας πει την γνώμη του ? Τσεκ εσύ πως το βλέπεις το αποτέλεσμα ?

O CVIAL ειχε πει πριν λιγο καιρο οτι ειναι πανω απο 80% η φυτρωση και γενικα ηταν θετικος, πιο εμπειρος δεν υπαρχει.Οι φωτογραφιες που βαζεις ειναι σε πολυ δυσκολες συνθηκες.

anargiros88

Well-Known Member
O CVIAL ειχε πει πριν λιγο καιρο οτι ειναι πανω απο 80% η φυτρωση και γενικα ηταν θετικος, πιο εμπειρος δεν υπαρχει.Οι φωτογραφιες που βαζεις ειναι σε πολυ δυσκολες συνθηκες.

τι εννοείς όταν λες ότι οι φώτο είναι σε πολύ δύσκολες συνθήκες ? Ναι το θυμάμαι και εγώ αυτό που είχε πει ο CVIAL αλλά εδώ υπάρχουν ενστάσεις .

ItsAllGone

Active Member
Βγαζεις κοντρα στον ηλιο και γενικα με πολυ φως εισαι και αδειος στις πισω ζωνες και υπερτονιζεται το κενο.

anargiros88

Well-Known Member
Αφού έτσι δείχνουμε ακριβώς το αποτέλεσμα . Δεν έχει νόημα να βγάζω φώτο με σκιά απλά για να μαυρίσει το κεφάλι και να πάρω θετικά σχόλια και συγχαρητήρια .

ItsAllGone

Active Member
Ενοω μηπως υπαρχει καποιο θεμα με τον φωτισμο και σε δειχνει χειροτερα σε μερικες ληψεις.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

anargiros88

Well-Known Member
Ενοω μηπως υπαρχει καποιο θεμα με τον φωτισμο και σε δειχνει χειροτερα σε μερικες ληψεις.

αυτό μπορεί να συμβαίνει αλλά και πάλι πόσο μεγάλη διαφορά μπορεί να έχει ? Σίγουρα στην καθημερινοτητα το κεφάλι μου φαίνεται πολύ καλύτερο αλλά δυστυχώς η ωμή αλήθεια είναι αυτήν !!!

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Η ερώτηση μου στον tsek ήταν ακριβώς για μένα ότι μάλλον κάνει λάθος.
Φυτρωση υπάρχει και καλή.
Ρε παιδιά τι περιμένατε σε τελείως φαλακρό κεφάλι να γίνει?

anargiros88

Well-Known Member
Η ερώτηση μου στον tsek ήταν ακριβώς για μένα ότι μάλλον κάνει λάθος.
Φυτρωση υπάρχει και καλή.
Ρε παιδιά τι περιμένατε σε τελείως φαλακρό κεφάλι να γίνει?

Με ένα θαύμα θα μπορούσα να γίνω και πάλι παιδί !!!!! χα χα χα

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Προβολή συνημμένου 17390 Ανάργυρε δες λίγο τι έβαλες και τι βγήκε. Είσαι καλό παιδί. Σκέψου καλά τις επιλογές σου.

Εγώ από την άλλη βλέπω τι έβαλε, βλέπω και τι βγήκε και δεν παρατηρώ κάποιο πρόβλημα. Αυτό που μπορώ να πω ομως με βεβαιότητα είναι ότι το κολάζ είναι αδόκιμο γιατί μας δείχνει τις πιο πυκνά φυτεμένες ζώνες αμέσως μετά την μμ και την φύτρωση των πολύ αραιά φυτεμένων ζωνών αφού οι γωνίες λήψης είναι διαφορετικές. Επίσης να προσθέσω ότι αν έβαζαν όλοι τέτοιες φωτεινές, κοντινές και καθαρές φώτο θα «θρηνούσαμε» και τα καλά αποτελέσματα του φόρουμ.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tsek

Well-Known Member
Όπως το βλέπω δεν φαινεται να βγήκαν 3.000 γκραφς.
Αν ο ίδιος όμως πιστεύει πως με άλλη μία επέμβαση με ίδιο αποτέλεσμα θα γίνει καλός δικαίωμά του. Εγω θεωρώ πως θα εχει βάλει 6.000 γκραφς στο σύνολο αλλά παλι θα είναι αραιος.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Όπως το βλέπω δεν φαινεται να βγήκαν 3.000 γκραφς.
Αν ο ίδιος όμως πιστεύει πως με άλλη μία επέμβαση με ίδιο αποτέλεσμα θα γίνει καλός δικαίωμά του. Εγω θεωρώ πως θα εχει βάλει 6.000 γκραφς στο σύνολο αλλά παλι θα είναι αραιος.

Και 6000 να βάλει και να φυτρώσουν οι πιθανότητες να φαίνεται αραιός με τέτοιες φώτο είναι πολύ μεγάλες. Καταρχήν δεν ξέρουμε λόγους, πάχος τρίχας, κλπ άρα δεν μπορούμε να κρίνουμε με επάρκεια. Τέτοιου είδους κεφάλια όμως θέλουν πολύ παραπάνω από 6000 για να φαίνονται πυκνά σε τέτοιες συνθήκες.

Tsek

Well-Known Member
Φαίνεται σαν επέμβαση με 2.000 άντε 2.200 μοσχεύματα έτσι το βλέπω εγώ. Και το λέω για την τσέπη του απο εδώ και πέρα. Φιλικά

Tsek

Well-Known Member
Μόνο μπροστά στο τσουλούφι βγήκαν νορμάλ οι τρίχες. Ετσι θα έπρεπε να είναι όλη η γραμμη της hairline αν είχε ομοιομορφη φύτρωση. Και η μία πλευρά αριστερά-δεξιά, υστερεί της άλλης. Άρα.?

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Μόνο μπροστά στο τσουλούφι βγήκαν νορμάλ οι τρίχες. Ετσι θα έπρεπε να είναι όλη η γραμμη της hairline αν είχε ομοιομορφη φύτρωση. Και η μία πλευρά αριστερά-δεξιά, υστερεί της άλλης. Άρα.?

Η φύτευση δεν ήταν ομοιογενής στις μπροστινές ζώνες, για αυτό και αυτή η εικόνα. Ρίξε μια ματιά στις αποστάσεις των graft. Τέλος πως μπορείς να εκφράζεις τέτοια βεβαιότητα αν δεν ξέρεις τον λόγο. Άλλο να παίζεις με 1.8 και άλλο με 2.4. Τα ίδια έλεγαν και για τον Anar.

Μπλουζα