Akishellas3, fue, 2500 grafts, 2/3/2016

akishellas3

Well-Known Member
αντριανο δεν ειχα αγχος σοβαρα σου μιλαω μονο για πισω στην δοτρια αλλα περναγε ο καιρος ,κ ετσι οπως εβγαζα φωτο εδω κ 2 μερες επειδη μου μεγαλωναν τα ενδιαμεσα Hairline - κορυφης τωρα το προσεξα κ ξενερωσα δηλαδη να μην αγψωθω τωρα που το ειδα ? Αν στεκει εφοσον δεν υπηρχε προβλημα γινεται να ειναι τοσο ασχετοι αν εχει γινει τετοια μαμακια οντως δεν μπορω να καταλαβω ...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

akishellas3

Well-Known Member
ναι πριν 7-8 μερες περιπου ολα αυτα τα εφερα στο ιδιο υψος για να φαινεται πιο ωραια διοτι εκει που ειχαν πειραχτει ηταν πιο κατω απο τα αλλα που ηδη ηταν πιο ψηλα ,οποτε πηρα λιγο τα παλια .

bruno1989

Active Member
Δεν θα ήθελα με τίποτα να δουλεύω σε ομάδα μαζί σου Άκη. Πολύ άγχος ρε φίλε. Λοιπόν ηρέμησε , μίλα μαζί τους και πες τους το πρόβλημα. Αν και είναι πολύ νωρίς, το πιο πιθανό είναι να είναι shock loss. Αν υπάρχει αραίωση
Το sock loss πότε εμφανίζεται?

akishellas3

Well-Known Member
K οι φώτο έιναι σημερινές να κ μια από πίσω

Συνημμένα

• P_20160330_133000_1_p_1.jpg
    P_20160330_133000_1_p_1.jpg
    638.4 KB · Προβολές: 304

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Άκη, είδα τις σημερινές φώτο σου (είχες ξεχάσει να τις ανεβάσει στην αρχή) σε σχέση με πριν. Είναι εμφανές (αν και απολύτως σίγουρος δεν μπορεί να είναι κανείς) ότι υπάρχει ένδειξη για shock loss. Αυτό φαίνεται γιατί η αραιωμένη περιοχή είναι στο σχήμα της περιοχής που έγινε η εμφύτευση των "σκόρπιων" graft και υπάρχει σίγουρα διαφορά σε σχέση με τα δίπλα, αν τα έχεις κουρέψει όλο το κεφάλι στο ίδιο μήκος. Η αποψή μου είναι ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι, όπως προείπα ακόμα και αν είναι έτσι, στην συντριπτική πλειοψηφία τους τα υγιή graft (και τα δικά σου τέτοια πρέπει να είναι) ξαναφυτρώνουν

akishellas3

Well-Known Member
Πρώτον που είναι οι σημερινές φώτο? Δεύτερον ακόμα και shock loss να έχεις πάθει, αν είναι σε υγιή μαλλία θα επανέλθουν οπότε κούλαρε.

αυτο σιουρο ? δηλαδη τα μαλια που υπηρχαν θα ξαναβγουν ? κ ξεπερνιεται το hairloss ?:D

akishellas3

Well-Known Member
δε μπορω να καταλαβω ειναι τοσο ασχετοι τελικα ? Επιλογες ειχαν αν δεν μπορουσαν πυκνωση τους ζητουσα ισια Hairline ,καλα ελπιζω να πανε ολα καλα κ να μου ξαναρθουν τα υγιη μαλια πισω ,ρε πως καταντησαμε ρε να ζηταμε τα υγιη μαλια πισω...επισης μου εχει δημιουργηθει κ προβλημα στην κορυφη ,εγω εια θεμα πισω στην κορυφη κ τωρα βλεπω μεγαλο μερος της κορυφης ...

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Ότι σου έγραψα πιο πάνω, οι υγιείς τρίχες θα επανέλθουν. Βέβαια εξακολουθώ να πιστεύω αυτό που σου είχα γράψει και στην αρχή. Ότι είναι μέγα λάθος αυτά τα σκόρπια graft. Δεν προσφέρουν τίποτα και ακόμα και ένα προσωρινό shock loss είναι αχρείαστο.

akishellas3

Well-Known Member
τι να πω πραγματικα μα αμα δεις τις φωτο δεν υπηρχε λογοσ να πειραχτει το ενδιαμεσο μονο πισω απο την κορυφη κ η hairline ...
Andriano πες οτι μιλαω μαζι τους τι θα πουν ? υπομονη ...να δειξει ...

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
δε μπορω να καταλαβω ειναι τοσο ασχετοι τελικα ?

Εγώ θα το πω ευθέως. Είναι μ*****α τους. Δεν έχει καμμία λογική και δεν το έχω δει πουθενά. Πιθανώς να αυτενέργησε η κοπελιά όταν περίσσεψαν τα graft.

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
μια χαρα εισαι ρε!!! απλα δεν επρεπε να βαλουν αναμεσα ναι ειναι μεγαλη μ*****α αυτο που κανουν και στα αλλα παιδια

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

akishellas3

Well-Known Member
απλα παιδια τους παρακαλεσα σχεδον(ευγενικα να μου την ισιωσουν λιγο πιο κατω την hairline και λεγανε οχι κ οχι οσο γινοταν ο σχεδιασμος ,επισης οσο γινοταν η μ.μ. κ συζηταγα με την κοπελα μου ειπε να βαζω μινοξ να μην γινει shock loss κ μου χε κανει εντυπωση διοτι δεν ειχα ξανακουσει για αυτο .Τωρα εδωω κ μια δυο μερες που δινω βαση μου ηρθαν στο μυαλο κ ξενερωσα ,τι να κανω ... να μη το πω ,ελπιζω να γυρισουν συνηθως ποσο κραταει cvial ?

John_HDC

Περιμενε λιγο καιρο και μενα με πιανουν τετοιες εμονες ωρες ωρες και μερες μερες.
Μερικες φορες ειναι η ιδεα μας και μονο.
Εγω αλλες φορες με βλεπω ΟΚ αλλες φορες λεω αραιωσα?

akishellas3

Well-Known Member
john john ξερω το μαλλι μου δεν ειχα θεμα ενδιαμεσα αλλωστε υπαρχουν κ παλιες φωτο , cvila ελπιζω να πανε ολα καλα .

John_HDC

Μπορεις να βαλεις 2 φωτο διπλα διπλα συγκριτικες οσο δυνατον με τις ιδιες συνθηκες πριν με μετα?

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Περιμενε λιγο καιρο και μενα με πιανουν τετοιες εμονες ωρες ωρες και μερες μερες.
Μερικες φορες ειναι η ιδεα μας και μονο.
Εγω αλλες φορες με βλεπω ΟΚ αλλες φορες λεω αραιωσα?

John δεν πρόκειται περί εμμονής. Είναι εμφανές (από τις φώτο βέβαια) ότι τα πλάγια είναι πιο πυκνά από το κέντρο. Βέβαια μπορεί να ξεγελάνε οι φώτο. Αυτό μπορεί να το κρίνει καλύτερα ο Άκης. Εγώ πάντως στις πριν την μμ με ξυρισμένο κεφάλι βλέπω ότι τα πλάγια και το κέντρο έχουν παρόμοια πυκνότητα.

piros75

Well-Known Member
Aki φίλε μου, προσπάθησε να ηρεμήσεις, άλλωστε ότι έγινε, έγινε.... μείνε σε αυτά που σου λέει ο Cvial, όντως στις περισσότερες περιπτώσεις, επανέρχονται εκτός και αν κατά την τοποθέτηση των μοσχευμάτων τραυματίσει ο γιατρός υγιή τριχοθυλάκια, δηλαδή αν με το pen ή το νυστέρι, κόψει ένα προϋπάρχον τριχοθυλάκιο στη μέση. Στη δικιά σου περίπτωση μπήκαν τόσο σκόρπια που αποκλείεται η αραίωση να προήλθε από αυτό, αλλά μάλλον πρόκειται για σοκ-λος, οπότε υπομονή μερικούς μήνες και βλέπεις. Τώρα το γιατί το έκανε αυτό, όπως έχω ξαναπεί και εγώ και άλλοι, μάλλον "της περίσσεψαν" και προκειμένου να μην τα πετάξει, τα έβαλε διάσπαρτα. Θα μπορούσε να τα βάλει στις προβληματικές περιοχές; πιθανά για να μην τα βάλει, μάλλον δεν μπορούσε ή δεν χωρούσαν.

akishellas3

Well-Known Member
κανω υπομονη κ θελω να σκεφτομαι θετικα κ βλεπουμε ...δεν θελω να πιστευω οτι ναι μπορει να τραυματισε υγιης θυλακες διοτι εκει που τοποθετησε κ που δεν χρειαζοταν ηταν γεματη η περιοχη ,δειτε κ τις φωτο με κοντο μαλλι λιγο πριν την μ.μ....

Μπλουζα