Akishellas3, fue, 2500 grafts, 2/3/2016

akishellas3

Well-Known Member
Ναι bilarre βολευομαι αναγκαστικά πάντα πλάγια κ όχι οριζόντια να μην ακουμπάνε, συνήθεια είναι... Απλά το θέμα μου σήμερα είναι πως ψικολοπονει η δοτρια λες κ .
ΔΕΝ θα τα πιεσω Δημήτρη να φύγουν, σήμερα τα έπλεινα με χλιαρό νερό μου ρθει το σαμπουάν πρώτα με πολύ αφρό να πέσει κ μέτα απλό ξέσπασμα με πολύ απαλο μασάζ κ προσεκτικά, το καλό είναι πως δεν με πονάνε λίγο που τα έκανα μασάζ όπως το Σάββατο κ επίσης δεν είδα να πέφτει κάτι, πάλι καλά.
Ευχαριστώ παιδιά.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

akishellas3

Well-Known Member
μηπως εχει γινει φαουλ στην Hairline ? απο την μια μερια της ειναι πιο κατω απο την αλλη ? o_O
εντωμεταξυ σημερα τα αιματα εχουν γινει σαν ασπρη μαζα ετοιμα να βγουν...ελπιζω να μην βγουν κ τα Grafts Μαζι.,..

Συνημμένα

• WIN_20160307_22_13_05_Pro (2).jpg
    WIN_20160307_22_13_05_Pro (2).jpg
    40.8 KB · Προβολές: 455

andy.k

Active member
μηπως εχει γινει φαουλ στην Hairline ? απο την μια μερια της ειναι πιο κατω απο την αλλη ? o_O
εντωμεταξυ σημερα τα αιματα εχουν γινει σαν ασπρη μαζα ετοιμα να βγουν...ελπιζω να μην βγουν κ τα Grafts Μαζι.,..

Φιλε μη τρελενεσαι, ενταξει
ειναι η hairline, οι αλλες
φωτο που εβαλες ειναι
κατατοπιστικες. Αν ειναι
1mm ψηλοτερα η μια πλευρα
απο την αλλη οκ...δεν υπαρχει
κ κεφαλι με απολυτη
συμμετρια. Λιγο το πρηξιμο,
λιγο η σταση που μπορει να
παρεις μπορει να αλλοιωσουν
τη φωτο...Οσο για τα
κακαλακια που θα βγουν, αν
ειναι να παρουν μαζι τριχες,
ας τις παρουν δε τρεχει κατι.
Ουτως η αλλως θα πεσουν στο διμηνο το πολυ στο τριμηνο
οσες δε ριζωσαν απευθειας.
Μη σε απασχολει τοσο πολυ
να μη πεσουν τριχες, να σε
απασχολει ωστοσο να μη
φυγουν grafts. Αυτο θα το
αποφυγεις αν προσεχεις τη ληπτρια και δε τη σκαλιζεις βιαιως...απο την 5η μερα κ μετα, οι πληγες εχουν επουλωθει κ μονο αν πιεσεις εντονα το κεφαλι θα προκαλεσεις ισως απωλεια μοσχευματων. Το να το χαιδεψεις κ να φυγει κ καμια τριχα...μικρο το κακο.Aν ειναι να βγει θα βγει...

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Άκη βάλε μια καλύτερη φώτο σχετικά κοντινή όσο πιο κάθετα μπορείς στην κάμερα και κάλυψε χαρακτηριστικά του προσώπου σου, με αυτή που έβαλες δεν βγαίνει συμπέρασμα, λίγο το κινητό να έχει στρίψει παραμορφώνει...

piros75

Well-Known Member

Έχε κατά νου ότι και στο φυσικό μας δεν υπάρχει απόλυτη συμμετρία, πάντα η μια πλευρά είναι λίγο διαφορετική από την άλλη, το ένα φρύδι λίγο πιο πάνω από το άλλο, το ένα αυτί ...κλπ κλπ κ.ο.κ. Οπότε αν έγιναν σωστά οι μετρήσεις τότε ενδεχομένως η μία πλευρά να είναι λίγο πιο πάνω από την άλλη χωρίς ωστόσο αυτό να είναι αφύσικο.

akishellas3

Well-Known Member
Μια φώτο πριν λίγο, από πυκνότητα έτσι όπως τις έχουν τοποθετήσει στην hairline είναι αραιο το αποτέλεσμα ε;

Συνημμένα

• P_20160309_221233_1_p.jpg
    P_20160309_221233_1_p.jpg
    1.5 MB · Προβολές: 1,239

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Πολύ αραιό δεν είναι, η κλασσική πυκνότητα του Β., σε κάποια σημεία μπορεί να είναι και 35+

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Tasmania

Active Member
Δεν μπορεις να προδικασεις απο τωρα οτι θα ειναι αραιο το αποτελεσμα φιλε Ακη. Αυτο που ειναι σιγουρο ειναι οτι γενικα στη hairline γινεται πιο πυκνη τοποθετηση απο τις πιο πισω περιοχες για boost και για να κρυβει απο πισω τυχον πιο αραιη τοποθετηση ή αραια μαμα μαλλια. Ταπεινη μου αποψη ειναι οτι δεν ειναι ουτε αραιη η τοποθετηση ουτε πυκνη... middle situation. Σου ανεβαζω ζουμ τη ληπτρια σου μπροστα , μπορεις μονος σου να μετρησεις τον αριθμο των γραφτς (χονδρικα) ανα 1cm2. Συνεχισε να ακολουθεις τις μετεγχειρητικες οδηγιες της κλινικης, ασε στην ακρη πανικο-αγχος και να μας ενημερωνεις για την εξελιξη της πορειας σου.

Συνημμένα

• P_20160309_221233_1_p.jpg
    P_20160309_221233_1_p.jpg
    2.3 MB · Προβολές: 393

poseidonas77

Well-Known Member
με τη ζουμαρισμενη φωτο νομιζω μια χαρα ειναι η πυκνοτητα...μακαρι να σου βγουν ολλα και θα εχεις ενα πολυ καλο αποτελεσμα

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Πάντως Άκη αν βγάλεις και μια κοντινή με καλή ανάλυση για να δούμε και την κατανομή των πολύτριχων πίσω από την hairline τώρα που δεν έχουν πέσει ακόμα θα βγάλουμε και καλύτερα συμπεράσματα. Η πυκνότητα είναι ένα θέμα και πιστεύω και εγώ ότι είναι αξιοπρεπής, αλλά και το τι έχει βάλει και που το έχει βάλει παίζει τεράστιο ρόλο...

Τελευταία επεξεργασία:

mikegad

Well-Known Member
Ρε παιδια οι πιο εμπειροι που εχετε κανει μεταμοσχευσει ποσα grafts σας φαινεται να εχουν τοποθετηθει στον Ακη?
εννοω αν δεν ξερατε το νουμερο ποσα θα λεγατε πως ειναι?

Stripar

Established Member
Η συνολική πυκνότητα των Grafts είναι ΙΣΩΣ είναι μικρότερη από την προαναφερθέντα.

Για να είμαστε δίκαιοι όμως
και να τα λέμε ωραία , αυτό δεν εκπίπτει και τόσο σε ηθικό παράπτωμα για την συγκεκριμένη κλινική ,
γιατί χρεώνει με το operation session και όχι με το Graft, συνεπώς δεν μπορεί να κατηγορηθεί για δόλο!.

Όμως από άποψης δουλειάς:

Είναι δεδομένο ότι η πυκνότητα των grafts είναι σε άλλα σημεία μεγαλύτερη και σε άλλα με μικρότερη…

Δεν πρόκειται όμως να επεκταθώ και να αναλύσω περισσότερο το συγκεκριμένο θέμα
μιάς και το μεγαλύτερο πρόβλημα της συγκεκριμένης κλινικής είναι η κατανομή και το placement των grafts που είναι ΑΚΡΩΣ ΤΥΧΑΙΑ !!!

Υπάρχει έλλειψη :
καλλιτεχνικής αίσθησης , ομοιομορφίας , ομοιογένειας , και στιβαρότητας στην δουλειά τους

Κάτι που βλέπω ότι περνάει απαρατήρητο τόσο από τους ασθενείς της κλινικής ,
όσο και από τα μέλη , παλιά και νέα που γράφουνε στα επιμέρους νήματα...

Δείτε για παράδειγμα την edit photo που έχω ανεβάσει και αντιπαραβάλετέ την ,
με την Zoom in photo του Άκη που ανέβασε ο Taz για να του λόγου το αληθές :

Akis2.jpg

akis.jpg

Ελπίζω να μην στεναχωρώ τους Βεκρίδες (Ασθενείς) , αλλά αυτή είναι η αλήθεια!.
Αν τους παρηγορεί , τουλάχιστον δεν πλήρωσαν πολλά...

:(

Τελευταία επεξεργασία:

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
αν απο τα 2800 εβγαιναν τα 2800 δεν θα με νοιαζε και μενα stripar και μαλλι θα ειχα παλι και 3000 χιλιαρικα θα δινα μονο...και ασε τους αλλους να δινουν 7000 χιλιαρικα με μετρια αποτελεσματα και ισως και χειροτερα.
Και την ξενιτια ακομη που την βαζεις? 1,30 ωρα μακρια απο την μαμα ειναι κολαση.

John_HDC

Εγω πιστευω εσυ και ο cvial αν σας εδειχναν πως μπαινουν τα grafts μια φορα θα γινοσασταν καλυτεροι placers γιατι ειστε και ψειρες και τιτιζιδες...δεν βλεπω το λογο να μην πας να ζητησεις δουλεια μπας και σωθει κοσμος.

Cloud

Member
@Stripar συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Αυτό που με στενοχωρεί ακόμα περισσότερο είναι ότι δεν βλέπω καμμιά διάθεση για βελτίωση του αποτελέσματος από κανέναν Έλληνα. Ειδικά για τον Β., απόδειξη είναι ότι έχει ήδη αφήσει όλη τη δουλειά στις βοηθούς του, συμπεριλαμβανομένης και της τοποθέτησης με pen. Φαίνεται ότι έχουν πιάσει την πελατεία που τους ικανοποιεί.

Αντί να βλέπω να βελτιώνονται με τον καιρό τα αποτελέσματα (από όλους), ώστε να διαφημίζονται μέσω της δουλειάς τους, βλέπω όλο και περισσότερα βίντεο όπου επιχειρηματολογούν για το πόσο καλοί είναι (και φυσικά εξηγούν τί είναι η FUE κλπ...). Έχω ακούσει γιατρό να λέει ότι κάνει strip χωρίς ουλή (STRIP!) και έχω δει βίντεο με τον Β. να κάνει τοποθέτηση (ο ίδιος) με ρυθμό 3 graft/sec και τις "γεμίστριες" (όπως τις είπε ο @CVIAL ) να κάθονται εκατέρωθεν (ποιός Λορένζο δηλαδή... εδώ πάμε για άλλα).

Συγγνώμη, μπορεί να έχω λάθος, αλλα μου την έχει δώσει αυτό και ήθελα να το πώ.

Τελευταία επεξεργασία:

John_HDC

Aν βγαζει ο αλλος 20,000 ευρω το μηνα απο 6 μεταμοσχευσεις το λιγοτερο πιστευω ειναι 240,000 ευρω το χρονο + τα αλλα που κανει.γιατι να κουραστει παραπανω και να τυρραναει το κεφαλι του η και να κανει ο ιδιος την μεταμοσχευση.
Για τα παρτακια και τα ταξιδακια καλος ειναι μια χαρα.Σε αυτο τον γουσταρω αλλα κοιτα και λιγο την δουλεια σου.Εδω βλεπουμε μια κατανομη grafts που και εγω ο ιδιος θα μπορουσα να την κανω.
Και σιγουρα διαβαζουν το φορουμ και αντι να βαλει μια ταξη παει στο χειροτερο βλεποντας διασπαρτα grafts αποσταση αθηνα-λαμια. Πεταμενα grafts ειναι αυτα για μενα.Αυτα ουτε η medijeene τα κανει.

Μπλουζα