Akishellas3, fue, 2500 grafts, 2/3/2016

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

akishellas3

Well-Known Member
Σε αυτό ναι σύμφωνα με τον γιαννη,επισης βλέποντας αρχικές φωτό από τον bruno k ton andy ,τα παιδιά είχαν μέχρι μπροστά στην hairline μαλλί κάτι που δεν είχα εγώ. Επίσης ρε λαμογια :D περνετε φίνα κ δεν το ομολογειτε ωρε ;:p πλάκα κάνω διότι με τον μπρουνο μιλάμε κ το πιστευω το παληκαρι,παντως με την φίνα θα γινομουν τουμπανο αλλά δεν θέλω να ξαναμπλεξω .
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Εγω την εκοψα την φινα εχει ενα χρονο κοντα αλλα δεν ειδα διαφορα ουτε πριν ουτε τωρα.
Επερνα την γεννοσημη 2 χρονια απο τα 3.
Το μονο που ειδα διαφορα ηταν στην στυση που μου εγινε παλι σαν 18αρης.
Απιστευτο και αν και το finar που επερνα ηταν πολυ πιο ηπιο απο το προσκαρ.
Αλλα τωρα ειδα την πραγματικοτητα.
 

aeratos28

Just aeratos
ρε συ flosk,δεν είχες δει πόσα έβαλε,οκ.!2-3 μηνυματα πιο πάνω αν κοιταγες στην ίδια σελίδα θα έβλεπες ότι λέω πως δεν είναι καλό το αποτέλεσμα.. είναι και τα grafts λιγα αλλά δεν είναι αυτή η εικόνα τους που θα έπρεπε να είχαν.
 

akishellas3

Well-Known Member
Πόσα χρόνια την επερνες γιαννη; διότι μετά από μερικά χρόνια μπορει να εξασθενησει κ αυτη σταδιακά ,βέβαια ανάλογος τον οργανισμό συνηθως απλά τα διατηρεί απο ένα σημειο κ μετά ,κάτι πολύ σημαντικό σε κάποιους πολύ τυχερους,αν λοιπόν δεν είχες διάφορα ειδικά ως προς την πάχος της τρίχας κ τι μπιφτέκι είσαι πολύ τυχερος . Εγω με την φίνα ειδα πραγματικά πολύ καλά αποτελέσματα .
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
3 χρονια επερνα. 1 χρονο με προσκαρ με ειχε μαμησει στην παρενεργεια σε ολα του.και δυο χρονια με finar.
Τωρα με Λενε Γιαννη και ειμαι καθαρος εδω και 11 μηνες περιπου.Δεν θα ξαναπεσω στα σκληρα :eek:
 

Flosk

Well-Known Member
ρε συ flosk,δεν είχες δει πόσα έβαλε,οκ.!2-3 μηνυματα πιο πάνω αν κοιταγες στην ίδια σελίδα θα έβλεπες ότι λέω πως δεν είναι καλό το αποτέλεσμα.. είναι και τα grafts λιγα αλλά δεν είναι αυτή η εικόνα τους που θα έπρεπε να είχαν.
Αρα τα ιδια λεμε..
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Ακή τα 1000 για βιοτινη ειναι υπερβολικά πολλά, δεν τα χρειάζεσαι, με 50 κάθε μέρα είσαι υπέρ καλυμμένος, εκτός και αν θέλεις να μεγαλώσεις το μαλλί σου πολύ γρήγορα.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

koumparos

Well-Known Member
Αερατε δεν εχω χασει καμια μπαλα.Δευτερο οργωμα απαγορευεται στην περιπτωση του.Δεν ειναι μονο τα τετραγωνα αλλα γενικα ειναι μια "βιαιη" εξαγωγη μοσχευματων μονο για λογους γρηγοραδας που εγω προσωπικα θα την απεφευγα οπως ο διαολος το λιβανι.Εχουμε αναφερθει πολλες φορες στα κατα αυτης της τεχνικης.
 

aeratos28

Just aeratos
ρε koumpare πάλι έχεις μπερδέψει τα πράγματα.σου ξαναλεω.για το όργωμα,όπως το λες ,δεν έχει ευθύνη η motorised ή η manual..έχει αποκλειστική ευθύνη ο γιατρός που κάνει την επέμβαση.όργωμα γίνεται από τα τετράγωνα που δουλεύει ο γιατρός.παίρνει από πολύ μικρό εύρος δοτριας ,πολλά grafts..over harvesting λέγεται αυτό..μπακαλιστικος όρος που χρησιμοποιουμαι όργωμα..δεν έχει να κάνει με το μηχάνημα,αυτό σου εξηγω.και χειροκίνητο punch να του δώσεις και του πεις βγάλε 2500 grafts , πάλι από εκεί θα τα πάρει και θα το οργώσει..λάθος τεχνική έχει.θα έπρεπε να παίρνει από όλο το εύρος της δοτριας,ώστε να υπάρχει ομοιογένεια και να μην οργώνει σχεδόν αποκλειστικά από το κομμάτι εκείνο τα 2τριχα και 3τριχα..καταλάβες τι γίνεται?
 
Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
όχι ακριβώς..εσύ του λες να ζητήσει τα λεφτά του πίσω και εγώ λέω πως είναι τραβηγμένο και πώς έβαλε λίγα grafts ,ωστόσο δεν πήγε τουλάχιστον μπροστά όπως θα έπρεπε..θα μπορούσε να πάει καλύτερα.το πόσο είναι το καλύτερα όμως μην φαντάζεσαι και ότι εννοώ αλλά τόσα μαλλιά από ότι βγήκαν.μην ξεχνάμε 1500 grafts έβαλε.πιστεύω πως η φυτρωση του μέχρι τώρα δεν πρέπει να φτάνει το 70% με τίποτα..για α ζώνη μιλάω.
Αρα τα ιδια λεμε..
 

koumparos

Well-Known Member
Εγω δεν μπερδευω καθολου τα πραγματα και ξερω πολυ καλα τι λεω.Τη συγκεκριμενη τεχνικη την χρησιμοποιουν ελαχιστοι γιατροι και απο τους κορυφαιους κανενας!!!Και ναι γινεται στην κυριολεξια οργωμα με αρκετες συνεπειες στη δοτρια οπως shockloss και whitedots.Bαζουν το μοτερ μπροστα και οποιον παρει ο χαρος.Μπες στα φορουμ στο εξωτερικο να δεις ποσο καταστροφικη ειναι η συγκεκριμενη μεθοδος γιαυτους ειδικα που πανε για μεγαλο norwood και θα χρειαστουν πολυτριχα οπωςδηποτε στο μελον.
 

dimitris50423

Well-Known Member
για τη β ζωνη που φαινονταν λιγο αραια τους πρωτους μηνες εχει επανελθει Ακη. δοτρια πισω και πλαγια να βαλεις φωτογραφιες γιατι απο μια που εβαλες φαινοταν αρκετα καλα. τωρα για μπροστα αν κρινω απο την προηγουμενη ανανεωση σου τωρα εχεις βελτιωση αλλα θελει ακομα. βαζε μινοξιδιλη 2 τη μερα να δουμε πως θα συνεχισεις.
το οτι δεν κοιμοσουν βραδια λογω δουλειας δεν ξερω αν επαιξε ρολο και δε νομιζω να μπορει να στο πει και κανεις με σιγουρια.
 

aeratos28

Just aeratos
ρε κουμπάρε συνεχιζεις και τα έχεις μπερδεμένα και δεν καταλαβαίνεις η δεν θες να το καταλάβεις τι σου λέω.το να μπω που λες στα φορουμ στο εξωτερικό,αυτο το κάνω σε 4 φόρουμ εδω και 7 χρονια, + αυτό εδώ τα τελευταία 2..το πρόβλημα που υπάρχει,το ειπες και εσύ..είναι ότι βγάζουν από τη δοτρια τα 2τριχα -3τριχα..δε φταίει το μηχάνημα,αυτό σου εξηγω.αλλά ο γιατρος που τα βγάζει.είναι σαν να πυροβολήσει κάποιος και να κλείσουν φυλακή το πιστόλι... το πιστολι φταίει.??όχι,αυτός που πάτησε τη σκανδάλη.έτσι και εδώ.ο γιατρός επιλέγει που θα τρυπήσει το μηχανημα και αν θα βγάλει 2τριχα,3τριχα και αν θα οργώσει ένα σημείο ή θα διαχειριστεί σωστά την δοτρια..σε αυτό έχουν διαφορά οι μεγάλοι γιατροί από τους άλλους..αυτοί που δουλεύουν με πλάνο..αυτοί που λες και στο εξωτερικό δεν κάνουν κανένα πλάνο και απλά για λόγους γρηγοραδας το έχουν,να βγάλουν ένα μεγάλο νούμερο grafts,που με manual θα θέλαν τις 2πλες ώρες.γι αυτό τις λένε και super market αυτές έξω.σε μία μέρα μέγιστο αριθμό grafts,με λίγα λεφτά αλλά πολλά προβλήματα σε δοτρια, από άδειασμα λόγο πολύ μεγάλου αριθμού εξαγωγής σε μικρό κομμάτι δοτριας μέχρι και μόνιμο shockloss να γινει
 

akishellas3

Well-Known Member
Αερατε δεν εχω χασει καμια μπαλα.Δευτερο οργωμα απαγορευεται στην περιπτωση του.Δεν ειναι μονο τα τετραγωνα αλλα γενικα ειναι μια "βιαιη" εξαγωγη μοσχευματων μονο για λογους γρηγοραδας που εγω προσωπικα θα την απεφευγα οπως ο διαολος το λιβανι.Εχουμε αναφερθει πολλες φορες στα κατα αυτης της τεχνικης.

koumparos δεν προκειτε να κανω δευτερη μ.μ. αν παραμεινει ετσι η δοτρια διοτι πολυ απλα επειτα θα ειναι οπως το shock loss που ειχε το ενδιαμεσο ,ε αν παραμεινει απλα τοτε θα πω ατυχησα...

Δημητρη πλεον βαζω δυο φορες την μερα αλλα οχι σε ολο το μαλλι μονο μπροστα στο ενδιαμεσο κ στο μπιφτεκι ,λεω στο ενδιαμεσο να το σταματησω ,λετε να βαζω κ στα πλαινα ?

CVIAL ας βγουνε γρηγορα :pκαι Γιαννη πηγα σε τουλαχιστον 4 φαρμακεια κανενα δεν εχει βιταμινη σκετη βιοτινη μονο παραγγελεια κ αυτο απο οτι καταλαβ διπλασια τιμη ,θα παραγγειλω απο ιντερνετ να παρω ω3-ω6-ω9 ..
 

dimitris50423

Well-Known Member
Ακη εγω θα ελεγα στο ενδιαμεσο σταματα μινοξιδιλη. μονο μπροστα και στο crown. πλαινα οχι φυσικα.
θελω να βαλεις φωτογραφιες απο δοτρια και πλαινα. να δουμε τι γινεται γιατι εγω δεν διεκρινα προβλημα ειδικα πισω. ισως κανω λαθος για αυτο βαλε μερικες φωτο καθαρες.
αν θες να παρεις βιοτινη η ω3 απο φαρμεκειο στο ιντερνετ θα παρεις ειναι και πιο φθηνα. εγω ειχα παρει για κανα 2 μηνες βιοτινη 1000mg. και εχεις ακομη καιρο να ξερεις. περιμενουμε να δουμε
 

koumparos

Well-Known Member
Αχιλλεα την προσπαθεια σου εδω ελλαδα την εκανες.Προσπαθησες να τη βγαλεις φθηνα οπως κανουμε ολοι πλεον στην καθημερινοτητα μας αλλα δυστυχως φιλε μου καλε η μεταμοσχευση μαλιων δεν ειναι μια απλη επιλογη που πας στον ποιο φθηνο και κανεις τη δουλεια σου.Σιγουρα θα χρειαστεις πυκνωση μπροστα και ακομα και καθυστερημενη φυτρωση να εχεις τα 1500 που εριξες μπροστα ειναι λιγα για ενα πολυ καλο αποτελεσμα.Στο 12μηνο μιλησε με εναν εμπειρο γιατρο να σου κανει μια εκτιμηση στη δοτρια και καταστρωστε ενα ρεαλιστικο και καλυτερο σχεδιο.Το crown αστο για το μελον ειναι μικρη η αραιωμενη περιοχη.Εχεις τη βαση μπροστα με 1500-2000 να γινεις τουμπανο και να τελειωνεις με το μπροστινο κοματι.Καταλαβαινεις οτι η διαχειριση αλλα και η προστασια της δοτριας ειναι υψιστης σημασιας.
 

dimitris40

Active Member
Dimitris εδω καρφωνεσε λιγο φιλε με τα λογια σου...ο Νοων νοειτω.
Δειχνεις διαβασμενο με πειρα μελος στα ξαφνικα,βλεπεις και τον λες οτι ολα ειναι καλα ενω δεν ειναι και τον δινεις κουραγιο.Λες και τον μιλανε απο την κλινικη ενα πραμα.Αυτο δειχνει.
Σορρυ που το λεω ωμα εισαι νεο μελος και ειμαι καχυποπτος αυτην την στιγμη.
Επισης μολις ειδα μπηκες σε ολα τα νηματα Βεκρη-Αντυ,Μπρουνο,geok,akishelas και τους κανεις λογο για πολυ καλα αποτελεσματα μπραβο τον εναν μπραβο τον αλλον οτι πηγαν και πανε καλα.
Στον Νικολα νικ στο salonikio και σε αλλα μελη απο αλλες κλινικες οπως cvial γιατι δεν εστειλες και εκει καμια ευχη?Γιατι δεν λες εαν πηγαν καλα?
Ολο αυτο το σκηνικο μου βρωμαει.
Εγκαινιαζεται καλα το καταστημα της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ με κεφαλαια να ακουστει καλα....
Αυτες οι λεπτομερειες που γραφω κανουν την διαφορα στην εμπειρια,να μαθενουν και οι νεοι μην παρασυρονται.

Γιάννη μην μου τα χαλάς τώρα, μια χαρά τα λέμε αυτές τις μέρες. Ειλικρινά δεν έχω καμιά σχέση με την κλινική και είμαι απλα ένας πελάτης που την Παρασκευή θα μου κάνουν μεταμόσχευση. Λόγο δουλειάς δεν πρόλαβα να δω ολες τις παρουσιάσεις των παιδιών αλλα διάβασα πρώτα της κλινικής που θα κάνω και εγώ για να δω αν πάνε καλά οι μεταμοσχεύσεις ή έχουνε καποια θέματα, λογικό δεν το βρίσκεις να με ενδιαφέρει πρώτα η κλινική που θα κάνω και εγώ? Είμαι νέο μέλος πραγματικά αλλά έμπαινα και διάβαζα αυτές τις μέρες και έβλεπα τις παρουσιάσεις γιατι ήθελα να δώ ΑΛΗΘΙΝΑ αποτελέσματα και όχι ψέυτικες υποσχέσεις κλινικών. Αν ήμουν ψέυτικο μέλος δεν θα έβαζα την φάτσα μου να με δούνε όλοι. Μη βιαζεστε να με κρινετε και βοηθηστε με όσο μπορειτε στις επόμενες μέρες γιατι εσυ όπως και άλλα άτομα εδω εχετε την εμπειρια από τις δικές σας μεταμοσχεύσεις.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Μπλουζα