Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Αρα τα ιδια λεμε..ρε συ flosk,δεν είχες δει πόσα έβαλε,οκ.!2-3 μηνυματα πιο πάνω αν κοιταγες στην ίδια σελίδα θα έβλεπες ότι λέω πως δεν είναι καλό το αποτέλεσμα.. είναι και τα grafts λιγα αλλά δεν είναι αυτή η εικόνα τους που θα έπρεπε να είχαν.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Αρα τα ιδια λεμε..
Αερατε δεν εχω χασει καμια μπαλα.Δευτερο οργωμα απαγορευεται στην περιπτωση του.Δεν ειναι μονο τα τετραγωνα αλλα γενικα ειναι μια "βιαιη" εξαγωγη μοσχευματων μονο για λογους γρηγοραδας που εγω προσωπικα θα την απεφευγα οπως ο διαολος το λιβανι.Εχουμε αναφερθει πολλες φορες στα κατα αυτης της τεχνικης.
Dimitris εδω καρφωνεσε λιγο φιλε με τα λογια σου...ο Νοων νοειτω.
Δειχνεις διαβασμενο με πειρα μελος στα ξαφνικα,βλεπεις και τον λες οτι ολα ειναι καλα ενω δεν ειναι και τον δινεις κουραγιο.Λες και τον μιλανε απο την κλινικη ενα πραμα.Αυτο δειχνει.
Σορρυ που το λεω ωμα εισαι νεο μελος και ειμαι καχυποπτος αυτην την στιγμη.
Επισης μολις ειδα μπηκες σε ολα τα νηματα Βεκρη-Αντυ,Μπρουνο,geok,akishelas και τους κανεις λογο για πολυ καλα αποτελεσματα μπραβο τον εναν μπραβο τον αλλον οτι πηγαν και πανε καλα.
Στον Νικολα νικ στο salonikio και σε αλλα μελη απο αλλες κλινικες οπως cvial γιατι δεν εστειλες και εκει καμια ευχη?Γιατι δεν λες εαν πηγαν καλα?
Ολο αυτο το σκηνικο μου βρωμαει.
Εγκαινιαζεται καλα το καταστημα της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ με κεφαλαια να ακουστει καλα....
Αυτες οι λεπτομερειες που γραφω κανουν την διαφορα στην εμπειρια,να μαθενουν και οι νεοι μην παρασυρονται.