Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
σ ευχαριστω καπα!kapamarou είπε:30 ευρω το κουτι,30 καψουλες,τιποτα δεν θελει συνταγη, αρκει να μην εισαι μικρος σε ηλικια
αλλα πριν δοκιμασεις avodart καλο ειναι πειραματιστεις με φινα και να σιγουρευτεις οτι ακομα και μισο προσκαρ πεφτει ελαφρυ στο σωμα σου.
1 καψουλα avodart=1 ολοκληρο χαπι προσκαρ
2,5%(1ml kiklarnd 1ml νερο) 2ml,με χαρα περιμενω να χασει λιγο σε δυναμη η μινοξιδιληtoxotis18 είπε:Την airol την βαζεις με minox 3% αντι για 5% για να μην δημιουργουνται παρενεργειες απο την απορροφηση της?
δεν ξερω αν βοηθαει η τοπικη ντουτα στην ΑΑ :chinscratchroukoun είπε:σ ευχαριστω καπα!
23 ειμαι!
σκεφτομαι να διαλυω ενα καψακι αβονταρτ σε αλοη βερα και να το βαζο στο κεφαλι μ καθε δευτερη μερα πρωι...
κ καθε βραδυ κανονικα αιρολ+μινοξ.
τι λες?
kapamarou είπε:δεν ξερω αν βοηθαει η τοπικη ντουτα στην ΑΑ :chinscratch
το double A το εχουν σταματησει ολοι
και μετα το σταματησε και ειχε ξεκινησει να πινει κολλαγονο?Fenimore είπε:Ο Σπύρος πάντως έγραφε καλά λόγια για το double a http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,383.msg10997.html#msg10997
kapamarou είπε:2,5%(1ml kiklarnd 1ml νερο) 2ml,με χαρα περιμενω να χασει λιγο σε δυναμη η μινοξιδιλη
μου εκανε μικροπαρενεργειες απο την απορροφηση της
εχω τριχοφυια στο προσωπο,πανω απο τα φρυδια,κατω απο τα ματια και στα γενια
kapamarou είπε:και μετα το σταματησε και ειχε ξεκινησει να πινει κολλαγονο?
rasta forever :hdanc: :hdanc: :hdanc:Fenimore είπε:nothing last forever![]()
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
kouklos10 είπε:ξεκιναω σημερα εφαρμογη airol kai minox 5% . στην αρχη θα δοκιμασω σε μικρη επιφανεια να δω τι ερεθισμους η παρενεργειες θα εχω και μετα σε μεγαλυτερη επιφανεια. ελπιζω να πιασει το ιδιο οπως εσενα kapamarou!!!!!!!!![]()
kouklos10 είπε:βεβαιως θα σε ενημερωνω για την πορεια . εσυ μετα απο ποσο διαστημα εβγαλες τριχες κατω απο τα ματια? ειχες καποιες αλλες παρενεργειες?
kouklos10 είπε:με βαζεις σε σκεψεις..... αν εχω τετοιο τρελο shedding... απλα εγω θα βαλω σε ενα μικρο σημειο μικρη ποσοτητα και θα δω αν εχω αποτελεσμα μετα απο κανα διμηνο πως θα πηγενει αν αντεχει την θεραπεια ο οργανισμος αν εχω ερεθισμους κλπ και σημαντικο βεβαια αν υπαρχει καποιο καλυτερο αποτελεσμα. ισως βεβαια με την κρεμα να ειναι ποιο ελαφρυα η συνθεση , ισως και να ακολουθησω την συμβουλη σου να δοκιμασω σιγα σιγα ανα τρεις μερες η ανα δευτερη μερα και αναλογα να πραξω. εσυ παραλληλα με το ξεφλουδισμα κλπ ειδες και μεγαλη τριχοπτωση στην περιοχη που εφαρμοζες?
kouklos10 είπε:ευχαριστω για τις συμβουλες. σημερα το ξεκιναω. ισως σε σενα το shedding να οφειλετε στο οτι το ειχες ξεκινησει πρωτη φορα μαζι με μινοξιδινη να ειχες shedding περισσοτερο λογο μινοξ . εγω ειχα το ιδιο τρελο shedding φαγουρα , τριχοπτωση , κοκκινηλες μιλαμε φρικτα πραγματα οταν ειχα αλλαξει μαρκα μινοξιδινης απο regain ειχα αλλαξει σε kirkland. θα το δοκιμασω με ρεγγουλα και βλεπουμε.......
δεν συμβαινει μονο σε εσενα,η kirkland ειναι κατωτερη ποιοτικα απο το regainekouklos10 είπε:φαντασου οτι για δυο τρια χρονια χρησιμοποιουσα regain και αφου ειδα οτι τις kirkland ειχε τα ιδια συστατικα και ητανε πολυ ποιο οικονομικο αποφασισα τοτε να το παρω και μετα ειχα τετοια συμπτωματα...... τι να πω δεν ξερω ισως να συμβενει μονο σε μενα , ισως κατι στην ποιοτητα να ειναι διαφορετικο. η μπορει να υπαρχει μια μικρη διαφορα σε καποια αναλογια τον συστατικων και να μου προκαλεσε αυτα τα συμπτωματα.