airol

kos1987

New Member
Απ: airol

Τοκοτριενολη απο το στομα κανει και καλο σε λογικες ποσοτητες
http://www.news-medical.net/news/20100112/113/Greek.aspx

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kos1987

New Member

MANKAR είπε:
δεν ειναι λιγο επικινδυνο??? :chinscratch :chinscratch

Ελα ντε αλλοι λενε μπορει να αυξησει την πιθανοτητα εγκεφαλικου με τις τοκοφερολες, ενω οι τοκοτριενολες λενε οτι προστατευουν.Και οι 2 ανηκουν στις μορφες της βιτ.Ε. Επισης η τοκοτρ. εχουν αντικαρκινογονο δραση.

dimos18

Member

ρε παιδια διαβαζα στο thebaldtruthtalk πριν λιγο για καποιους που παιρναν αυτη την ουσια (Ε) για μεγαλο χρονικο διαστημα και δεν ειδαν καμια διαφορα στα μαλλια τους

kapa

Μέλος του προσωπικού

dimos18 είπε:
ρε παιδια διαβαζα στο thebaldtruthtalk πριν λιγο για καποιους που παιρναν αυτη την ουσια (Ε) για μεγαλο χρονικο διαστημα και δεν ειδαν καμια διαφορα στα μαλλια τους
δεν αποκλειεται να ειναι και snake oil,ειναι θεμα συζητησης σε πολλα φορουμ

kapa

Μέλος του προσωπικού

LOK είπε:
Kapamarou, μια φορά την ημέρα minox+airol, ισοδυναμεί με 2 φορές την ημέρα minox σκέτη...?
εξαρταται το ποσο θα σε ποιασει η ουσια,δεν δουλευει το ιδιο σε ολους,σε εσενα πως την βλεπεις?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού

πολυ σμηγμα=πολυ DHT.
να υποθεσουμε οτι ο μοναδικος τροπος στην DHT που συμβαλει η airol ειναι μεσο της ατροφιας σμηγματογονων αδενων που προκαλει? :chinscratch

lab_rat

Member

kapamarou είπε:
πολυ σμηγμα=πολυ DHT.
να υποθεσουμε οτι ο μοναδικος τροπος στην DHT που συμβαλει η airol ειναι μεσο της ατροφιας σμηγματογονων αδενων που προκαλει? :chinscratch
Τοτε θα οδηγηθουμε στο συμπερασμα οτι το σμηγμα που προκαλει η DHT ειναι υπευθυνο για την τριχοπττωση και οχι η ιδια η DHT (οπως ειχε υποστηριξει νομιζω και ενας γιατρος της merk)!

kapa

Μέλος του προσωπικού

Τοτε θα οδηγηθουμε στο συμπερασμα οτι το σμηγμα που προκαλει η DHT ειναι υπευθυνο για την τριχοπττωση και οχι η ιδια η DHT
το επιπλεον σμηγμα προκαλει σιγουρα επιπλεον DHT,αλλα δεν ξερω για τους υπολοιπους που δεν εχουν σμηγμα αν συμβαλει στην DHT.
φτανω στο συμπερασμα σιγα σιγα οτι η καλυτερη θεραπεια που μπορει να ακολουθησει καποιος που εχει σμηγμα ειναι airol με μια μινοξιδιλη γλυκερινης :chinscratch

(οπως ειχε υποστηριξει νομιζω και ενας γιατρος της merk)!
θα πρεπει να τον κρεμασαν αναποδα χωρις δερμα σαν τους predators ε? :D

lab_rat

Member

kapamarou είπε:
το επιπλεον σμηγμα προκαλει σιγουρα επιπλεον DHT,αλλα δεν ξερω για τους υπολοιπους που δεν εχουν σμηγμα αν συμβαλει στην DHT.
φτανω στο συμπερασμα σιγα σιγα οτι η καλυτερη θεραπεια που μπορει να ακολουθησει καποιος που εχει σμηγμα ειναι airol με μια μινοξιδιλη γλυκερινης :chinscratch

Εχω την εντυπωση πως ολοι οσοι εχουν ΑΑ εχουν σμηγμα στο σκαλπ, ακομα και αν δεν εχουν γενικοτερα! Ενα παραδειγμα που μου ερχεται στο μυαλο ειναι ενας με τριχοπτωση σε nw6 και ενας που απλα τα ξυριζει! Συνηθως καταλαβαινεις τη διαφορα γιατι του ενος το κεφαλι γυαλιζει περισσοτερο! Κανω λαθος?
Βοηθαει η γλυκερινη στο σμηγμα? Παντως απο την airol, καλυτερη δουλεια σε αυτο κανει το alzelaic! Κανω πειραματα στη μυτη μου! :D Πολυ καλη δουλεια επισης και η κετοκαναζολη (ισως ακομα καλυτερη)!

kapamarou είπε:
θα πρεπει να τον κρεμασαν αναποδα χωρις δερμα σαν τους predators ε? :D

:D Αποτι θυμαμαι οντως πηρε ποδι απο το team!

kapa

Μέλος του προσωπικού

Εχω την εντυπωση πως ολοι οσοι εχουν ΑΑ εχουν σμηγμα στο σκαλπ, ακομα και αν δεν εχουν γενικοτερα! Ενα παραδειγμα που μου ερχεται στο μυαλο ειναι ενας με τριχοπτωση σε nw6 και ενας που απλα τα ξυριζει! Συνηθως καταλαβαινεις τη διαφορα γιατι του ενος το κεφαλι γυαλιζει περισσοτερο! Κανω λαθος?
Βοηθαει η γλυκερινη στο σμηγμα? Παντως απο την airol, καλυτερη δουλεια σε αυτο κανει το alzelaic! Κανω πειραματα στη μυτη μου! :D Πολυ καλη δουλεια επισης και η κετοκαναζολη (ισως ακομα καλυτερη)!
σε μενα δεν εχω παρατηρησει τα τελευταια 14 χρονια σμηγμα και ομως καραφλιαζω σιγα σιγα τα τελευταια 11 χρονια,η γλυκερινη δεν βοηθαει στο σμηγμα αλλα δεν το χειροτερευει,σε πολλες δοκιμες που εκανα fungoral cream vs daktodor cream σε δερματικες παθησεις και σε αλωπεκια βγηκε πρωτη η daktodor σε ολα και με διαφορα.

:D Αποτι θυμαμαι οντως πηρε ποδι απο το team!
τον κρεμασανε αναποδα απο δεντρο

LOK

Member

kapamarou είπε:
εξαρταται το ποσο θα σε ποιασει η ουσια,δεν δουλευει το ιδιο σε ολους,σε εσενα πως την βλεπεις?
Βλέπω shedding.., που δεν έβλεπα και τόσο πολύ με το regaine, και μερικές τρίχες να γίνονται πιο παχιές.
Εν το μεταξύ η ΣΔ έχει οργιάσει, βγάζω κομμάτια δέρματος και η λαδίλα κοντεύει να "στάξει"...
Με την λογική οτι η DHT προκαλεί πολύ λιπαρότητα, αν κάποιος πέρνει φίνα, δεν θα πρέπει να έχει και λαδίλα..., αυτό όμως νομίζω οτι δεν ισχύει...
Έχω αρχίσει να χρησιμοποιώ και daktodor.

kapa

Μέλος του προσωπικού

LOK είπε:
Βλέπω shedding.., που δεν έβλεπα και τόσο πολύ με το regaine, και μερικές τρίχες να γίνονται πιο παχιές.
Εν το μεταξύ η ΣΔ έχει οργιάσει, βγάζω κομμάτια δέρματος και η λαδίλα κοντεύει να "στάξει"...
Με την λογική οτι η DHT προκαλεί πολύ λιπαρότητα, αν κάποιος πέρνει φίνα, δεν θα πρέπει να έχει και λαδίλα..., αυτό όμως νομίζω οτι δεν ισχύει...
Έχω αρχίσει να χρησιμοποιώ και daktodor.
θεωρητικα η airol πρεπει να την διωξει,κανε λιγο υπομονη
δεν ειχα ΣΔ περαν της εφηβειας μου που πραγματικα εσταζε απο το προσωπο για να δω τι κανει στην πραξη σε αυτο

icesensei

New Member

Μηπως να αλλάξεις τη μινοξ σου με άλλη? το υψηλό propylene glycol ίσως να ευθύνεται για αύξηση λιπαρότητας στο τριχωτό εκτός το γνωστό θέμα ερεθισμων ...

somari

Active Member

Aυτό που λέτε για το σμήγμα... Όντως πολύ σμήγμα = πολύ DHT αλλά όχι ότι το σμήγμα μπλοκάρει τα τριχοθυλάκια. Διαφορετικά, η DHT δημιουργεί ΚΑΙ σμήγμα, ΚΑΙ τριχόπτωση, αλλά μεταξύ τους δεν έχουν κάποια σχέση. Ο λόγος που πολλά προϊόντα ακμής λειτουργούν στην ΑΑ είναι επειδή ο τρόπος που μπλοκάρουν την παραγωγή σμήγματος είναι μπλοκάροντας την ίδια την παραγωγή DHT.

Μπλουζα