Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
kos1987 είπε:Τοκοτριενολη απο το στομα κανει και καλο σε λογικες ποσοτητες
http://www.news-medical.net/news/20100112/113/Greek.aspx
kapamarou είπε:συστηματικα :chinscratch
MANKAR είπε:δεν ειναι λιγο επικινδυνο??? :chinscratch :chinscratch
δεν ξερω αν εχει δοκιμαστει τοπικα,αλλα υπαρχουν πολλες αναφορες δια κουμπωματος και επανεκφυσηςsomari είπε:Δε λειτουργεί η απορρόφηση, όπως η Β του Ζιξ;
ειμαι παρον για την Ε :grandpa:somari είπε:έλα, να βλέπω χεράκια να σηκώνονται για πειραματόζωα...![]()
δεν αποκλειεται να ειναι και snake oil,ειναι θεμα συζητησης σε πολλα φορουμdimos18 είπε:ρε παιδια διαβαζα στο thebaldtruthtalk πριν λιγο για καποιους που παιρναν αυτη την ουσια (Ε) για μεγαλο χρονικο διαστημα και δεν ειδαν καμια διαφορα στα μαλλια τους
εξαρταται το ποσο θα σε ποιασει η ουσια,δεν δουλευει το ιδιο σε ολους,σε εσενα πως την βλεπεις?LOK είπε:Kapamarou, μια φορά την ημέρα minox+airol, ισοδυναμεί με 2 φορές την ημέρα minox σκέτη...?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Τοτε θα οδηγηθουμε στο συμπερασμα οτι το σμηγμα που προκαλει η DHT ειναι υπευθυνο για την τριχοπττωση και οχι η ιδια η DHT (οπως ειχε υποστηριξει νομιζω και ενας γιατρος της merk)!kapamarou είπε:πολυ σμηγμα=πολυ DHT.
να υποθεσουμε οτι ο μοναδικος τροπος στην DHT που συμβαλει η airol ειναι μεσο της ατροφιας σμηγματογονων αδενων που προκαλει? :chinscratch
το επιπλεον σμηγμα προκαλει σιγουρα επιπλεον DHT,αλλα δεν ξερω για τους υπολοιπους που δεν εχουν σμηγμα αν συμβαλει στην DHT.Τοτε θα οδηγηθουμε στο συμπερασμα οτι το σμηγμα που προκαλει η DHT ειναι υπευθυνο για την τριχοπττωση και οχι η ιδια η DHT
θα πρεπει να τον κρεμασαν αναποδα χωρις δερμα σαν τους predators ε?(οπως ειχε υποστηριξει νομιζω και ενας γιατρος της merk)!
kapamarou είπε:το επιπλεον σμηγμα προκαλει σιγουρα επιπλεον DHT,αλλα δεν ξερω για τους υπολοιπους που δεν εχουν σμηγμα αν συμβαλει στην DHT.
φτανω στο συμπερασμα σιγα σιγα οτι η καλυτερη θεραπεια που μπορει να ακολουθησει καποιος που εχει σμηγμα ειναι airol με μια μινοξιδιλη γλυκερινης :chinscratch
kapamarou είπε:θα πρεπει να τον κρεμασαν αναποδα χωρις δερμα σαν τους predators ε?![]()
σε μενα δεν εχω παρατηρησει τα τελευταια 14 χρονια σμηγμα και ομως καραφλιαζω σιγα σιγα τα τελευταια 11 χρονια,η γλυκερινη δεν βοηθαει στο σμηγμα αλλα δεν το χειροτερευει,σε πολλες δοκιμες που εκανα fungoral cream vs daktodor cream σε δερματικες παθησεις και σε αλωπεκια βγηκε πρωτη η daktodor σε ολα και με διαφορα.Εχω την εντυπωση πως ολοι οσοι εχουν ΑΑ εχουν σμηγμα στο σκαλπ, ακομα και αν δεν εχουν γενικοτερα! Ενα παραδειγμα που μου ερχεται στο μυαλο ειναι ενας με τριχοπτωση σε nw6 και ενας που απλα τα ξυριζει! Συνηθως καταλαβαινεις τη διαφορα γιατι του ενος το κεφαλι γυαλιζει περισσοτερο! Κανω λαθος?
Βοηθαει η γλυκερινη στο σμηγμα? Παντως απο την airol, καλυτερη δουλεια σε αυτο κανει το alzelaic! Κανω πειραματα στη μυτη μου!Πολυ καλη δουλεια επισης και η κετοκαναζολη (ισως ακομα καλυτερη)!
τον κρεμασανε αναποδα απο δεντροΑποτι θυμαμαι οντως πηρε ποδι απο το team!
Βλέπω shedding.., που δεν έβλεπα και τόσο πολύ με το regaine, και μερικές τρίχες να γίνονται πιο παχιές.kapamarou είπε:εξαρταται το ποσο θα σε ποιασει η ουσια,δεν δουλευει το ιδιο σε ολους,σε εσενα πως την βλεπεις?
θεωρητικα η airol πρεπει να την διωξει,κανε λιγο υπομονηLOK είπε:Βλέπω shedding.., που δεν έβλεπα και τόσο πολύ με το regaine, και μερικές τρίχες να γίνονται πιο παχιές.
Εν το μεταξύ η ΣΔ έχει οργιάσει, βγάζω κομμάτια δέρματος και η λαδίλα κοντεύει να "στάξει"...
Με την λογική οτι η DHT προκαλεί πολύ λιπαρότητα, αν κάποιος πέρνει φίνα, δεν θα πρέπει να έχει και λαδίλα..., αυτό όμως νομίζω οτι δεν ισχύει...
Έχω αρχίσει να χρησιμοποιώ και daktodor.