Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
LOK είπε:Εμένα που μου έκανε και ξεφλουδίσματα και ερεθισμούς απο την δεύτερη μέρα χρήσης..., τί να κάνω...? εκτός απο τα ξεφλουδίσματα μου κοκκίνησε το δέρμα και με τσούζει σαν έγκαυμα...
n094 είπε:Οκ… ουφφ δηλαδή αυτό σημαίνει ότι δουλεύει σε μένα;;; Ναι;;; λες να δούμε τίποτα επιτέλους μετά από 10 μήνες θεραπείας με big3;;; γιατί μόνο με big3 δεν πήγα πουθενά, ούτε shedding, ούτε πύκνωση…. σε αυτό το 10ημερο όμως χρήσης της airol για πρώτη φορά κατάλαβα τι θα πει shedding….. Άρα Καπαμαρου, να περιμένω να δω σιγά, σιγά αποτελέσματα από την επόμενη εβδομάδα…. ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΕΤΟΙΑ… ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΕΤΟΙΑ!!!!!
Ναι, δυστυχώς ακόμα τίποτα (για την ακρίβεια 9 μήνες και όχι 10)… και το λέω καθαρά, μιας και περίμενα πράγματα περιμετρικά εκεί που το μαλλί μου δεν έχει πειραχτεί από τις μεταμοσχεύσεις που έχω κάνει, αλλά και που δεν έχει χαθεί παλιά, πάρα μόνο τα τελευταία 2 χρόνια, ενώ υπάρχει και εμφανές χνούδι στα σημεία αυτά…. Ούτε εμφανίστηκε μαλλί, ούτε πύκνωσε το χνούδι, ότι είχα, έχω + τις μεταμοσχευμένες τρίχες… Τι να πω…. συνεχίζω πάντως.Silencer είπε:Ρε φιλαράκι, 10 μήνες Big3 και δεν είδες τίποτα; :'(.
kapamarou είπε:αυτο το διαστημα εχω πολυ shedding vertex και με ποιανει που και που τρελη φαγουρα εκει,
μπορει,χθες εβγαλα καποιες φωτο και το προσεξα,ακομα δεν την εχω συνηθισει την ουσια.xk είπε:κι εγω στο ιδιο σημειο με σκετη μινοξ χωρις airol...πρεπει να ειναι εποχιακο καπα..
μην σε τρομαζει,τα all trans ειναι all the money flowersπραγματικά χάνω πολύ μαλλί τις τελευταίες 4-5 μέρες…
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ευχαριστώ ξανά Κάπα για την απάντησή σου. Παρατηρώντας ωστόσο την πληροφορία στο σύνδεσμο που έστειλες βλέπω ότι στα sides δεν αναφέρεται η έντονη αρχική τριχόπτωση, οπότε το ερώτημά μου παραμένει… Βέβαια, εσύ αναφέρεις σε προηγούμενο ποστ σου ότι αντιμετώπισες έντονη τριχόπτωση στην αρχή με την χρήση της και αυτό είναι το μόνο που με ανακουφίζει και συνεχίζω… απλά θα ήθελα και γνώμες τρίτων….kapamarou είπε:στο γειτονικο καραφλοσαιτ,η τρετινοιν ειναι στη κατηγορια των επηστιμονικα αποδεδειγμενων θεραπευτικων αγωγων παρεα με φινα ντουτα,κετο.
τα φωτοσπαθα κανουμε πως δεν τα βλεπουμε :22m:
http://www.regrowth.com/hairloss-treatments.cfm
δεν ειναι τιποτα απολυτο,εαν δεις εσυ οτι σε εσενα δεν δουλευει τοτε κοψτην.n094 είπε:Ευχαριστώ ξανά Κάπα για την απάντησή σου. Παρατηρώντας ωστόσο την πληροφορία στο σύνδεσμο που έστειλες βλέπω ότι στα sides δεν αναφέρεται η έντονη αρχική τριχόπτωση, οπότε το ερώτημά μου παραμένει… Βέβαια, εσύ αναφέρεις σε προηγούμενο ποστ σου ότι αντιμετώπισες έντονη τριχόπτωση στην αρχή με την χρήση της και αυτό είναι το μόνο που με ανακουφίζει και συνεχίζω… απλά θα ήθελα και γνώμες τρίτων….
kapamarou είπε:μετα απο ατελειωτες ωρες ψαξιματος για την tretinoin και ταυτοχρονα ραπαρωντας στο youtube,βλεπω πως η συγκεκριμενη ουσια δουλευει καλυτερα στους αντρες ενω εχει μικρο ποσοστο επιτυχιας στις γυναικες :![]()
πιστευεις οτι η αιρολ ειναι περισσοτερο αντι-διυδροτεστοστερονικη απο οτι το ολεανολικο οξυ?
αυτος με το σκουφι :22m:ραπαροντας στο youtube?????????????? ΠΕΣ ΠΟΙΟΣ ΡΑΠΠΕΡ ΕΙΣΑΙ..γτ ειμαι κι εγω ενας ραππας youtubiakos !!!!!