Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
TZIMAKOS είπε:Ευχαριστώ πολύ.Όπως πάντα ψαγμένος απόλυτα.Μπας και ψάχνουν τσάμπα για πρωθυπουργό;Με'σένα πάνω θα ήταν πολύ καλύτερα τα πράγματα!!!Μέχρι και ο Γιωργάκης θα 'βγαζε μαλλί!!!!
ξεκινα το ψεκαστιρακι μην το φοβασαι,μονο να ψεκαζεις απο κοντακαλησπερα παιδες,διαβασα ολο το thread και μου δημηουργιθηκαν καποιες απορειες
καταρχην χροισιμοποιω regain5% απτον αυγουστο
(το χροισιμοποιουσα και παλιοτερα,αλλα λογο στρατου εκανα break ενα 6μηνο),καμια παρενεργεια(ειχα ψιλοφαγουριτσα στην αρχη στο πισω μερος του κεφαλιου αυτα μονο)
αποτι ειδα,πισω με γεμισε στα φαλακρα σημεια και μπροστα γεμισα ξανθα χνουδακια.
Προσεξα ολοι μιλατε για ψεκασμους,εγω παντα χροισιμοποιουσα το roll-on εξαρτημα της συσκευασιας(φοβαμαι μι ψεκαστει-παει εκει που δεν πρεπει)
εχει καμια επιπτωση στην επιδραση αυτο?
δεν θα εχεις προβλημα λιγο τσουξιματακι στην αρχη αλλα θα φυγουνΕπισης καπου ο μακαρονακας της παρεαςP) ανεφεραι περι airol να το παρουν οσοι αντεχουν την "προπυλαινογλυκολη" με ποιο τροπο το μαθενουμε αυτο?
αν εμπεριεχεται στο regain 5% λογικα δε θαχω προβλημα.
:επισης μια τριτη απορεια,σχετικα ασχετηP)
ενας φιλος χροισιμοποιισε το dercos technique της vichy και ηταν υπερευχαριστημενος(τουλαχιστον σε photo που μου εδειξε φανηκε να καρα-πιανει) το ανεφερα σε αλλο post και με γιουχαραναποτι μουπαν δε κανει τιποτα λογω συστασης αλλα η απορια μου ειναι αλλη.
Ok ας ειναι αχρηστο,αλλα θα το παρω λεο να το δοκιμασω μια φορα παραλληλα με regain 5%(αυτο δε το σταματαωο επειδη ξερω οτι πιανει,οσο πιανει εστω..)
υπαρχει περιπτωση αλληλεπιδρασης μεταξι των 2 αυτων σκευασματων με ανεπιθιμητες παρενεργειες? (να χασω λιγα ευροπουλα δε με πειραζει,αλλα να χασω την υγεια μου με πειραζει παρα πολυ θαλεγα)
Sor είπε:επισης μια τριτη απορεια,σχετικα ασχετηP)
ενας φιλος χροισιμοποιισε το dercos technique της vichy και ηταν υπερευχαριστημενος(τουλαχιστον σε photo που μου εδειξε φανηκε να καρα-πιανει) το ανεφερα σε αλλο post και με γιουχαραναποτι μουπαν δε κανει τιποτα λογω συστασης αλλα η απορια μου ειναι αλλη.
Ok ας ειναι αχρηστο,αλλα θα το παρω λεο να το δοκιμασω μια φορα παραλληλα με regain 5%(αυτο δε το σταματαωο επειδη ξερω οτι πιανει,οσο πιανει εστω..)
υπαρχει περιπτωση αλληλεπιδρασης μεταξι των 2 αυτων σκευασματων με ανεπιθιμητες παρενεργειες? (να χασω λιγα ευροπουλα δε με πειραζει,αλλα να χασω την υγεια μου με πειραζει παρα πολυ θαλεγα)
Fenimore είπε:Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πέσει πολύ γιουχάρισμα ακόμα... :down
Αν εμπιστεύεσε τόσο πολύ το dercos γιατί δεν το χρησιμοποιείς μόνο του να δούμε τι θα κάνει? ;D
o καλυτερος τροπος εφαρμογης ειναι με ψεκασμο και μασαζ με 2 δαχτυλα πας την ουσια εκει που θελειςSor είπε:Δεν εμπιστευομαι το Dercos,το φιλαρακι που μου τοπε εμπιστευομαι,γιαυτο
Kapamarou τo roll-on λογικα δε πρεπει να πιανει πιο καλα αφου εχει αμεση επαφη με επιδερμιδα? (αι ντοντ γκετ ιτ)
ναι,υπαρχει πιθανοτητα 50%Sor είπε:με συνδιασμο regain5% + airol στο μπροστα μαλλι (hairline λεγεται αυτο? ιδεα δεν εχω) υπαρχει περιπτωση το ξανθο χνουδι να "τριχιασει" να βρω την υγεια μου?
![]()
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Topical Bexarotene + Prednizone = hair
kapamarou, τα όσα ισχυρίζεσαι για την airol είναι πολύ ενθαρρυντικά, μήπως έχεις να μας δείξεις κάποιες φωτογραφίες του πριν airol και του μετά μιας και το ξεκίνησες από τους πρώτους εδώ και από ότι λες έχεις δει σημαντικά αποτελέσματα.
δεν το εχω ψαξει γιατι δεν εχω σκοπο για μεταμοσχευση,αυτο μπορουμε να το μαθουμε μονο απο καπια κλινικηεπίσης κάπου αναφέρεται (δεν μπορώ να το βρω όμως) ότι η airol αυξάνει το πάχος του δέρματος και τα αιμοφόρα αγγεία. Επειδή λοιπόν σκέφτομαι να κάνω άλλη μια μικρή τελική μεταμόσχευση για πύκνωση, υπάρχει περίπτωση να μου δημιουργήσει θέμα κατά την επέμβαση ή/και μετά (εννοώ λόγω των αυξημένων αιμοφόρων αγγείων αλλά και της αλλαγής στη «δομή» της επιδερμίδας);;; ξέρεις κάτι γι’ αυτό;;;
οσο περισσοτερο τοσο καλυτερα.xaris12 είπε:Kαπα ποση ωρα τουλαχιστον πρεπει να μενει η airol μαζι με το rogaine στο κεφαλι??
n094 είπε:kapamarou, τα όσα ισχυρίζεσαι για την airol είναι πολύ ενθαρρυντικά, μήπως έχεις να μας δείξεις κάποιες φωτογραφίες του πριν airol και του μετά μιας και το ξεκίνησες από τους πρώτους εδώ και από ότι λες έχεις δει σημαντικά αποτελέσματα.
επίσης κάπου αναφέρεται (δεν μπορώ να το βρω όμως) ότι η airol αυξάνει το πάχος του δέρματος και τα αιμοφόρα αγγεία. Επειδή λοιπόν σκέφτομαι να κάνω άλλη μια μικρή τελική μεταμόσχευση για πύκνωση, υπάρχει περίπτωση να μου δημιουργήσει θέμα κατά την επέμβαση ή/και μετά (εννοώ λόγω των αυξημένων αιμοφόρων αγγείων αλλά και της αλλαγής στη «δομή» της επιδερμίδας);;; ξέρεις κάτι γι’ αυτό;;;
tnx Fenimore από ότι φαίνεται στον Azyx έχει γίνει δουλειά, ωστόσο χρησιμοποιεί και πολλά ακόμα σκευάσματα (από ότι είδα εκ πρώτης) και άρα δεν μπορείς με σιγουριά να ξέρεις αν είναι από την airol+minox ή από την big3.Fenimore είπε:Είχε βάλει ο Azyx παλιότερα φωτογραφίες, με συνδιασμό μινοξιδίλης και airol στους κροτάφους http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,5.msg20153.html#msg20153