airol

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
Απ: airol

μετα απο ατελειωτες ωρες ψαξιματος για την tretinoin και ταυτοχρονα ραπαρωντας στο youtube,βλεπω πως η συγκεκριμενη ουσια δουλευει καλυτερα στους αντρες ενω εχει μικρο ποσοστο επιτυχιας στις γυναικες ::)

kakashi

Member

ολοι οσοι χρησιμοποιειται αιρολ ποσο καιρο σας κραταει?μιλαω γιαυτους που την χρησιμοποιουν σε μεγαλη επιφανεια(nw5-6) k οχι μονο στουςκροταφους

SHOOTER

Member

kakashi είπε:
ολοι οσοι χρησιμοποιειται αιρολ ποσο καιρο σας κραταει?μιλαω γιαυτους που την χρησιμοποιουν σε μεγαλη επιφανεια(nw5-6) k οχι μονο στουςκροταφους

Για 5-6,μάλλον για δεκαήμερο το βλέπω.Εγώ βάζοντας στα σημεία με αραίωση, μου κράτησε πάνω από 20 μέρες.

kapa

Μέλος του προσωπικού

xDante είπε:
Πόσο ? εμένα 2 μήνες και δεν έχει τελειώσει... μπας και βάζω λίγο ? ???
μια χαρα βαζεις ;)
σε ξυρισμενο κεφαλι χρειαζεται πολυ λιγοτερη ποσοτητα απο αυτην που θα χρειαστει αν εχεις πικνο μαλλι εστω και 1cm
οχι καταχρηση,μπορει να προκαλεσει ερεθισμους

kakashi

Member

εμενα ρε γαμωτο που εχω να καλυψω ολο το κεφαλι μου κρατησε μονο 2 εβδομαδες....τωρα δεν ξερω αν βαζω πολυ αλλα μου δημιουργει εντονο ερεθισμο κ ειδικα οταν βαζω σπιρο μετα απο την αιρολ αποτο οινοπνευμα της τελευταιας τσουζει απιστευτα

SHOOTER

Member

Η αλήθεια είναι ότι με το μασάζ μένει αρκετά μεγάλη ποσότητα και επάνω στην τρίχα.
Είναι αποτελεσματική πάντως...

προσωπικα, χρησιμοποιω την airol μαζι με μινοξ εδω κ κανα μηνα και ακομα δεν εχω δει καποιο αποτελεσμα... ισα ισα που η τριχοπτωση εχει αυξηθει λιγο το τελευταιο 15ημερο... μπορει να φταιει βεβαια το γεγονος οτι ειχα σταματησει τη μινοξ ολο το καλοκαιρι... τι να πω... σε τρεις μηνες δεν φαινονται τα αποτελεσματα?

kapa

Μέλος του προσωπικού

computerfan είπε:
προσωπικα, χρησιμοποιω την airol μαζι με μινοξ εδω κ κανα μηνα και ακομα δεν εχω δει καποιο αποτελεσμα... ισα ισα που η τριχοπτωση εχει αυξηθει λιγο το τελευταιο 15ημερο... μπορει να φταιει βεβαια το γεγονος οτι ειχα σταματησει τη μινοξ ολο το καλοκαιρι... τι να πω... σε τρεις μηνες δεν φαινονται τα αποτελεσματα?
αν δεν δεις κινητικοτητα στα σημεια μετα απο 2 μηνες χρησης τοτε κοψτην,δεν θα εχει να σου προσφερει τιποτα.
κακα τα ψεματα,τα growth δειχνουν νωρις τα δοντια τους,στον δευτερο μηνα συγκεκριμενα

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapamarou είπε:
αν δεν δεις κινητικοτητα στα σημεια μετα απο 2 μηνες χρησης τοτε κοψτην,δεν θα εχει να σου προσφερει τιποτα.
κακα τα ψεματα,τα growth δειχνουν νωρις τα δοντια τους,στον δευτερο μηνα συγκεκριμενα

το μονο που παιζει τωρα ειναι κατι λεπτες ξανθες τρυχουλες των 1-2 χιλιοστων που δυσκολα τις εντοπιζεις... φανταζομαι αυτες θα εννοεις ετσι δεν ειναι?

kapa

Μέλος του προσωπικού

computerfan είπε:
το μονο που παιζει τωρα ειναι κατι λεπτες ξανθες τρυχουλες των 1-2 χιλιοστων που δυσκολα τις εντοπιζεις... φανταζομαι αυτες θα εννοεις ετσι δεν ειναι?
αν δεν υπηρχαν πριν σημαινει οτι εκανε δουλεια,δεν θα γινουν και τριχες κανονικες,απλα θα δυναμωσουν λιγο ακομα,θα μαυρισουν και προσφερουν μια καλυψη :)

kapa

Μέλος του προσωπικού

SHOOTER είπε:
Kapa έχεις δοκιμάσει την skinoren-minox;Πιστεύεις ότι είναι καλύτερη από την airol-minox;
δεν εχω δοκιμασει αυτον τον συνδιασμο.
σχεδον ολες οι κρεμες αν τις συνδιασουμε με μινοξιδιλη ταυτοχρονα θα εχει καλυτερο αποτελεσμα.
σχεδον ολες οι κρεμες εχουν σαν οχημα αποροφησης την γλυκερινη και αυτο θα κανει την μινοξιδιλη πρωτα απο ολλα ποιο αποροφησιμη με ταυτοχρονη εφαρμογη.
το ρετινοικο οξυ και το αζελαικο οξυ εχουν δυο κοινα στοιχεια,και τα δυο ειναι για την ακμη,και τα δυο ειναι οχηματα αποροφησης σαν ουσιες.
εδω σταματανε οι ιδιοτητες του αζελαικου οξεος και ξεκινανε του ρετινοικου.
το ρετινοικο οξυ δρα με πολους τροπους στην αλωπεκια.
το ποιο σημαντικο κομματι του ειναι οτι μακροχρονια μειωνει μεχρι και 40% τους υποδοχεις ανδογονων.

SHOOTER

Member

Επομένως Airol δαγκωτό....
Να πάρω 5-6 να έχω πριν έρθει καμιά αύξηση τιμής να έχουμε για 'μακροχρόνια' ;)....

kapa

Μέλος του προσωπικού

SHOOTER είπε:
Επομένως Airol δαγκωτό....
Να πάρω 5-6 να έχω πριν έρθει καμιά αύξηση τιμής να έχουμε για 'μακροχρόνια' ;)....
30 στο συρταρι εχω,ειμαι καλυμενος για χρονια. 8)ετοιμαζομαι για ραστα.
σε ενα ποσοστο 60% των χρηστων η airol θα κανει δουλεια σε επανεκφυση σε συνδιασμο με μινοξ.
σε ενα 40% θα κρατησει τα μαλλια στην θεση τους σε συνδιασμο με μινοξ για πολλααααααααααα χρονια χωρις blocker(ειναι η ιδια dht blocker)

SHOOTER

Member

Σκεφτόμουν μετά από κάποια στιγμή που θα έχω αποτελέσματα που θα με ικανοποιούν να παίρνω proscar μέρα παρά μέρα(παίρνω 1/6 Δευ.-Σαβ. τώρα) ή να δουλέψω κάποιο τοπικό blocker μαζί με airol-minox+proluton depot.
(Είμαι :eek:fft: αλλά δε βαριέσαι....)
Τι λες;

kapa

Μέλος του προσωπικού

SHOOTER είπε:
Σκεφτόμουν μετά από κάποια στιγμή που θα έχω αποτελέσματα που θα με ικανοποιούν να παίρνω proscar μέρα παρά μέρα(παίρνω 1/6 Δευ.-Σαβ. τώρα) ή να δουλέψω κάποιο τοπικό blocker μαζί με airol-minox+proluton depot.
(Είμαι :eek:fft: αλλά δε βαριέσαι....)
Τι λες;
αν εισαι στους τυχερους 40% και σε ποιασουν οι "ερευνες" :tease:
τοτε μαλλον δεν θα χρειαστεις αλλο blocker περα απο την airol

SHOOTER

Member

Σίγουρα βλέπω επανέκφυση εδώ και 1+ μήνα που τη χρησιμοποιώ αλλά για 40%...δεν ξέρω αν είμαι από τους τυχερούς...
Θα δείξει.
Ευχαριστώ! ;)

Μπλουζα