Aυτοκτονικες Τασεις!

athenian

Well-Known Member
Σήμερα με έχει πάρει από κάτω με το θέμα τριχόπτωση. Προσπάθησα να αφήσω λίγο μαλλί και είπα να δω πως είναι και φαίνεται χάλια. Αναγκαστικά τα πήρα ξανά με την 2η σκάλα της μηχανής δλδ 0,6 πόντους για να φαίνεται υγιές το κεφάλι μου. Κρίμα γιατί μου πάει πιο πολύ λίγο περισσότερο μαλλί.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

3746741

Member
Aποτι ειδαι οι περισσοτεροι δεν εχετε τετοιες τασεις!

Επισης κ εγω τωρα που γραφω (επιτηδες αφησα λιγες μερες) ξερω πως ειναι χαζο να κανει κανεις τετοιες σκεψεις..

Ειναι ομως που οταν εισαι down κ εισαι υπο την επιρρεια δεν βλεπεις καθαρα.....

Μακαρι να μην ξαναρθουν τετοιες ψυχολογιες....
Ειναι κριμα να περναμε τετοιες στιγμες κ ειδικα σε μια τετοια ηλικια...

Αυτα,προς το παρων....θα επανελθω!

Dimitris20

New Member
Εγω εχω τασεις αυτοκτονιας..δεν ντρεπομαι να το πω..το εχω δηλωσει και στους δικους μου. Δεν ειναι μονο το μαλλι..ειναι τα αποτελεσματα που επιφερει αυτο σε μια νεαρη ηλικια . Ειναι πραγματικα καταρα κατι τετοιο για εναν 20αρι, κα μην αρχισετε καποιοι να λετε οτι υπαρχουν σοβαροτερα προβληματα..εννοειται αυτο . Δεν παυει ομως και αυτο να ειναι ενα προβλημα γιατι σε περιοριζει σε πολλα.. Χωρια που ο καθενας λεει το κοντο του και το μακρυ του για το εν λογο προβλημα !

Δεν με πειραζει που εχω τετοιες τασεις., Εξαλλου οι μεγαλυτερες προσωπικοτητες ειχαν αυτοκτονικες τασεις !

n094

Active Member
Παιδες ειλικρινα αν το μαλλι ειναι αυτο που σας προκαλει το ολο θεμα αφηστε μας να βοηθησουμε. 3746741 εσυ αγορινα θα το λυσεις πολυ συντομα το θεμα. Οσο για σενα dimitris20 αν νομιζεις οτι χρειαζεσαι μμ αλλα δεν εχεις τα χρηματα, χωρις παρεξηγηση κ μην το παρεις στραβα θα μπορουσαμε οσοι θελουν απο το φορουμ να βοηθησουμε να την κανεις οπου θελεις. Δεν μπορω να διαβαζω τετοια, αν πραγματικα νομιζεις οτι η ελλειψη μαλιου σε φτανει σε αυτα τα σημεια κ αν θεωρεις οτι μια μμ μπορει να φερει τη λυση πιστευω οτι πολλοι απο εδω θα μπορουσαμε να δωσουμε απο λιγα χρηματα για μια μμ. Αν παλι ειναι κατι αλλο κ μπορουμε να βοξθησουμε πες το μας

xk

Active Member
παλια ημουν προσεκτικος σ αυτο το θεμα....τωρα πια το πραγμα εχει ξεφυγει...η κριση δειχνει ποσο ανθρωπακια εχουμε γινει...της πλακας ανθρωπακια πραγματικα.....κι αυτο γιατι δεν εχουμε γνωσεις....οι νεοι παπαγαλισανε τη ζωη,οι γονεις τους κανανε αχρηστους..δεν αυτοκτονησε ο 20χρονος στην εξοδο του Μεσολλογγιου που ετρωγε χωμα πετρες και ποντικια και αυτοκτονησε ο 20χρονος τις προαλλες γιατι τρακαρε το μπουρδελο το skoda του πατερα του και δεν ηθελε να υποστει τις συνεπειες(να φανταστω μαστιγιο και απομονωση σε κουτι 2χ2)...

ανοιξτε κανα βιβλιο κι αφηστε τις μαλακιες...δεν υπαρχει καλυτερο δωρο για τον Ανθρωπο απο τη δυνατοτητα να ζησει οσο καλυτερα μπορει μεχρι τα βαθια γεραματα...ειτε ηταν πλουσιο κωλοπαιδο που τα ειχε ολα στη ζωη του και...βαρεθηκε να ζει....ειτε δεν ειχε στον ηλιο μοιρα...

ψαχτειτε μεσα σας,βρειτε αυτο το κατι που θα σας δινει δυναμη και θαρρος και προχωρηστε...

Chs

Μέλος του προσωπικού
xk είπε:
παλια ημουν προσεκτικος σ αυτο το θεμα....τωρα πια το πραγμα εχει ξεφυγει...η κριση δειχνει ποσο ανθρωπακια εχουμε γινει...της πλακας ανθρωπακια πραγματικα.....κι αυτο γιατι δεν εχουμε γνωσεις....οι νεοι παπαγαλισανε τη ζωη,οι γονεις τους κανανε αχρηστους..δεν αυτοκτονησε ο 20χρονος στην εξοδο του Μεσολλογγιου που ετρωγε χωμα πετρες και ποντικια και αυτοκτονησε ο 20χρονος τις προαλλες γιατι τρακαρε το μπουρδελο το skoda του πατερα του και δεν ηθελε να υποστει τις συνεπειες(να φανταστω μαστιγιο και απομονωση σε κουτι 2χ2)...

ανοιξτε κανα βιβλιο κι αφηστε τις μαλακιες...δεν υπαρχει καλυτερο δωρο για τον Ανθρωπο απο τη δυνατοτητα να ζησει οσο καλυτερα μπορει μεχρι τα βαθια γεραματα...ειτε ηταν πλουσιο κωλοπαιδο που τα ειχε ολα στη ζωη του και...βαρεθηκε να ζει....ειτε δεν ειχε στον ηλιο μοιρα...

ψαχτειτε μεσα σας,βρειτε αυτο το κατι που θα σας δινει δυναμη και θαρρος και προχωρηστε...

Καυστικότατος αλλά σωστός :laie:

vag25

Well-Known Member
xk είπε:

:hailing

user3498

New Member
αυτοι που κοροιδευουν ας κοροιδεψουν πρωτα τον εαυτο τους η ας μην κανουν κανενα σχολιο κανενας δεν μπορει να καταλαβει το προβλημα του αλλου απλως θελουν κατι να πουν και το λενε χωρις να ξερουν οτι αυτα που λενε ειναι λαθος εντελως και εγω εχω προβλημα με ασπρες τριχες και εχω απογοητευτει αρκετα αλλα ποτε δεν κοροιδεψα κανενα πηγα σε δερματολογο χθες αλλα δεν ηξερε τιποτα γονιδια ειπε ενω στην οικογενεια κανεις δεν ειχε ασπρες τριχες νεος εχω αρχισει απο χθες να παιρνω skin nalis hair της solgar paba vitamin e και q10 ελπιζω να με βοηθησουν εστω λιγο εχετε ακουσει κατι για κυταρικη θεραπεια και αν ο ηλιος κανει τοσο κακο στα μαλλια ας μου πει καποιος

weznem

Well-Known Member
3746741 είπε:
παρακαλω ολα τα παιδια του φορουμ να παρουν θεση!!!!!

σας παρακαλω παιδια!!!

δεν ειμαι καθολου καλα σημερα για να ανοιγω μια τετοια συζητηση!!

κ ομως,αυτος ο ανθρωπος δεν σεβεται τιποτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τιποτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι επαθες και επεσες τοσο πολυ?
δεννομιζω ρε φιλε οτι θα φταναμε στην αυτοκτονία για την καράφλα το θεωρω υπερβολικο...να μην συμβιβαστω με την ιδέα να με βλεπω καραφλό ναι.. αυτο να εχει ως συνεπεια να μην ειμαι απολυτα ευτυχης πολυ πιαθνον αλλα θεωρω ως εκει..αντε ανα διαστηματα μια καταθλιψουλα...

Άκης

Administrator
Dimitris20 είπε:
Δεν ειναι μονο το μαλλι..ειναι τα αποτελεσματα που επιφερει αυτο σε μια νεαρη ηλικια . Ειναι πραγματικα καταρα κατι τετοιο για εναν 20αρι
Επειδή ήμουν και εγώ 20άρης με τριχόπτωση, ποια αποτελέσματα είναι αυτά που επιφέρει σε μια νεαρή ηλικία;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Και εγώ είμαι 23 χρονών και σε καταλαβαίνω. Το θέμα είναι ότι σε μερικούς δεν πάει καθόλου όπως σε εμένα. Έχει σκεφτεί κάποιος από εδώ αντί να αυτοκτονήσει (σε εμένα δεν έχει περάσει αυτή η ιδέα να αυτοκτονήσω) να πάει να κλειστή σε μοναστήρι για να μην τον βλέπει ο υπόλοιπος κόσμος.

gianniskritikos2

Active Member
αν ειναι να κλιστω σε μοναστηρι και να γινω π**στης και να τον τροω καθε μερα καλυτερα να παρω φινα και να εχω μαλλια και αν δεν μου κανει κουκου γινομαι π**στης... στη δικη σου περιπτωση εισαι πουστης χωρις μαλλια στην δικη μου εισαι πιθανος π**στης με μαλλια

Edit από Chs: Συμαζέψου λίγο και μίλα πιο ωραία.. Η γνώμη είναι δικαίωμα του κάθε ενός, πες την άποψη σου αλλά μην κρίνεις.

athenian

Well-Known Member
Εγώ θα πω ένα πράγμα. Οι αυτοκτονικές τάσεις δεν είναι αποτέλεσμα μόνο της τριχόπτωσης. Υπάρχουν άλλα θέματα από πίσω. Προσωπικά αν κάποιο νέο παιδί έχει τέτοια θέματα καλό είναι να πάει σε κάποιον ψυχολόγο τώρα που είναι νωρίς. Τα ψυχολογικά λύνονται. Είναι δύσκολα αλλά λύνονται. Έχω κατάθλιψη, γενικευμένη αγχωδης διαταραχή και κρίσεις πανικού από 20 χρονών. Είμαι 31 και μπορώ να πω ότι έχω φτάσει σε ένα πολύ καλό επίπεδο και η καθημερινοτητα μου είναι αρκετά καλή. Παλεψτε το μην το αφήνετε. Η βοήθεια από κάποιον ειδικό δεν είναι ντροπή. Θέλει σθένος να παραδεχθείς τέτοιο πρόβλημα. Κάντε το για το δικό σας καλό.

Προφανώς και δεν είμαι αδερφή αλλά ξέρεις τι είναι να κυκλοφορείς και οι γνωστοί σου να σου λένε πως κατάντησες έτσι και να σε κοιτάνε με ένα ηλίθιο χαμόγελο. Πίστεψέ δεν αντέχεται.

gianniskritikos2

Active Member
.........................................

εμενα ολοι μου οι φιλοι μιλανε για το μαλλι μου επιδει ειναι καστανοξανθο απο μικρο με τρωγανε ολοι τι ωραιο χρομα τι ωραιο μαλλι.... μακαρι να χα και εγω τετοιο μαλλι...... το μαλλι ειναι κατι που με αντιπροσοπευει σαν ατομο .... απο μικρος ειχα κολιματα με το μαλλι γιαυτο και με το που αρχισα να αραιωνω το αντιληφθηκα αμεσως... δεν μπορω χωρις μαλλι... δεν ξερω που ειμαι ικανος να φτασω γιαυτο αλλα δεν θα παω σε ψυχολογο για να συμβηβαστω με την καραφλα γιατι δεν θελω να συμβηβαστο ο καραφλας δεν ειμαι εγω... δεν ειναι ο δικος μ εαυτος αρα δεν μπορω...

athenian

Well-Known Member
Δεν είπα να συμβιβαστείς με την καράφλα. Πολέμησε το όπως μπορείς. Όχι όμως να φτάνεις στα άκρα. Γιαυτό σου λέω ότι το πρόβλημα είναι βαθύτερο. Έχεις φέρει την καταστροφή και δεν βλέπεις τίποτα πέρα από αυτό.

Αν και η απάντησή σου δεν μου άρεσε και με πρόσβαλε συμφωνώ μαζί σου και εγώ δεν μπορώ να συμβιβαστώ με την ιδέα ότι δεν έχω μαλλιά. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα και οι όποιες λύσεις υπάρχουν είναι προσωρινές.

Chs

Μέλος του προσωπικού
gianniskritikos2 συμαζέψου λίγο ρε συ.. χαλάρωσε και μίλα πιο ωραία.. Όσο για τη φίνα.. ποιός σου είπε ότι γίνεσαι Πο@στης;; Τι είναι αυτά που λες;;

Συμαζέψου λοιπόν λίγο και μίλα πιο ωραία.. Η γνώμη είναι δικαίωμα του κάθε ενός, πες την άποψη σου αλλά μην κρίνεις.

Μπλουζα