Aυτοκτονικες Τασεις!

3746741

Member
Μιας κ τα γκαλοπ ειναι τελευταια της μοδας βαζω κ εγω μια ερωτηση!Απλη κ ξεκαθαρη!

Σε στιγμες που βλεπατε το μαλλι σας να χειροτερευει ειχατε αυτοκτονικες τασεις?
Ας πουμε αληθειες!

Εγω ναι....

ΥΓ.θα προτιμουσα αν θελετε να δωσουμε σε αυτο το νημα 1-2 μερες καιρο απαντωντας απλα με ενα ναι/οχι κ να το συζητησουμε απο Πεμπτη πχ το θεμα πιο αναλυτικα!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

alfaalfa

New Member
Εκει που καποιος βλεπει οτι παρακμαζει, οτι μουρλαινεται , οτι θλιβεται με το να συγκρινει τον ευατο του με τους αλλους φτανει καπου οπου η ζωη του αισθανεται οτι δεν εχει νοημα .

Και εκει που φτανεις στο τελικο σημειο και νομιζεις δεν υπαρχει τιποτα αλλο,ετοιμος πια να καταρρευσεις, διαπιστωνεις οτι υπαρχει κατι που σε κραταει.
Κατι που βρισκεται περα απο τη ζωη και το θανατο.

3746741

Member
alfaalfa είπε:
Εκει που καποιος βλεπει οτι παρακμαζει, οτι μουρλαινεται , οτι θλιβεται με το να συγκρινει τον ευατο του με τους αλλους φτανει καπου οπου η ζωη του αισθανεται οτι δεν εχει νοημα .

Και εκει που φτανεις στο τελικο σημειο και νομιζεις δεν υπαρχει τιποτα αλλο,ετοιμος πια να καταρρευσεις, διαπιστωνεις οτι υπαρχει κατι που σε κραταει.

ζητησα απαντησεις με ενα ναι/οχι για δυο μερες....

αλλα ουτε αυτο δεν σεβαστηκες!!!

λοιπον θα στο πω ευγενεικα γιατι μπορω να μιλησω αλλιως κ το ξερεις!

μην ξανασυμμετασχεις σε νημα μου!!!
παρε το ακρως ειρωνικο ψευδονυμο σου κ καντην!!!

ακους εκει τωρα,μπηκες σε φορουμ τριχοπτωσης εσυ που δεν πασχεις απο α/α με ενα τετοιο ψευδονυμο......

μας υποτιμας τελειως ετσι????
δεν υπολογιζεις τιποτα βλεπω......

Chs

Μέλος του προσωπικού
Μπαρούτι μύρισε και είπα να μπω να ρίξω μια ματιά...

Παίδες μην αρχίσετε πάλι σας παρακαλώ, όσο για τον panoslydios (αν δεν τον κάνει ban ο Άκης όταν μπει) από εμένα το παραμικρό πάλι να γίνει θα τον αποκλείσω.

Από τη μεριά σας όμως χαλαρώστε και εσείς λίγο, και θα δούμε την εξέλιξη.

Dimit

New Member
ρε φίλε έχεις φάει 2-3 ban μαζεμένα και έχεις το θράσος να γράφεις σε νήματα ατόμων που δε σε θέλουν και σου το έχουν ξεκαθαρίσει. Δείξε λίγο αυτοσεβασμό και μην ασχολείσαι τουλάχιστον με εμάς που δεν θέλουμε να ακούμε για πορτοκαλια, εξωγηινους και καστορελαια.

3746741

Member
παιδια σας παρακαλω μην το συνεχιζετε....μπηκε απλα για να γ@μησει το νημα μου.....

δεν ειμαι καθολου καλα σημερα ψυχολογικα...

αν μπορειτε σας παρακαλω απαντηστε μου με ενα ναι/οχι κ σε δυο μερες θα το συζητησουμε πιο αναλυτικα το θεμα!!

ειναι σημαντικη για μενα η γνωμη σας!!

alfaalfa

New Member
3746741 είπε:
alfaalfa είπε:

ζητησα απαντησεις με ενα ναι/οχι για δυο μερες....

αλλα ουτε αυτο δεν σεβαστηκες!!!

λοιπον θα στο πω ευγενεικα γιατι μπορω να μιλησω αλλιως κ το ξερεις!

μην ξανασυμμετασχεις σε νημα μου!!!
παρε το ακρως ειρωνικο ψευδονυμο σου κ καντην!!!

ακους εκει τωρα,μπηκες σε φορουμ τριχοπτωσης εσυ που δεν πασχεις απο α/α με ενα τετοιο ψευδονυμο......

μας υποτιμας τελειως ετσι????
δεν υπολογιζεις τιποτα βλεπω......

Alfalfa ειναι βοτανο

Προτιμω να μην ακολουθω περιορισμους του νηματοθετη/οποιουδηποτε νηματοθετη.

Το θεμα ηταν οτι και εγω ειχα φτασει σε τετοιο σημειο με αλλο παρομοιο ζητημα,οπου σκεφτομουν δεν υπαρχει λυση και η ζωη μου δεν εχει νοημα.

Και εκει ετοιμος να παραιτηθω απο τη ζωη και κλαιγοντας,διαπιστωσα οτι υπαρχει κατι πολυ παραπανω. Κατι σαν ζωη χωρις επιθυμιες. Οχι ομως ακριβως.Γιατι το να εισαι ανθρωπος ειναι να επιθυμεις.

Κατι μαγικο σε κραταει και σου δειχνει κατι που ποτε δεν διαπιστωνεις οταν βλεπεις τα πραγματα με συγκεκριμενο τροπο.Δυστυχως δεν μπορω να το περιγραψω.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

3746741

Member
Edit απο Chs: Τα παραπάνω υβριστικά σχόλια διαγράφτηκαν

στο ζητησα ευγενεικα αλλα με εγραψες κανονικοτατα!!!

ζηταω γνωμες παιδιων που πασχουν απο κατι οπως κ εγω κ ισως με καταλαβαινουν!!!!!!!!!

alfaalfa

New Member
3746741 είπε:
Edit απο Chs: Τα παραπάνω υβριστικά σχόλια διαγράφτηκαν

δεν το καταλαβαινεις?????

στο ζητησα ευγενεικα αλλα με εγραψες κανονικοτατα!!!

Ουτε περιορισμους μπορεις να βαζεις σε νημα ουτε περιορισμους στο ποιος μπορει να γραφει ουτε να μιλας ασχημα .

Η απαντηση μου ηταν ακριβως πανω στο θεμα σου.

3746741

Member
παρακαλω ολα τα παιδια του φορουμ να παρουν θεση!!!!!

σας παρακαλω παιδια!!!

δεν ειμαι καθολου καλα σημερα για να ανοιγω μια τετοια συζητηση!!

κ ομως,αυτος ο ανθρωπος δεν σεβεται τιποτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τιποτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dimit

New Member
3746741 κουλαρε. υπαρχουν πολυ χειροτερα πραγματα από την φαλακρα στη ζωη. φαντασου να ήσουν ψυχοπαθης όπως ο panoslydios, ας πουμε. τι θα προτιμούσες; εγω nw50 πάντως, δίχως δευτερη σκεψη.

Chs

Μέλος του προσωπικού
alfaalfa είπε:
Ουτε περιορισμους μπορεις να βαζεις σε νημα ουτε περιορισμους στο ποιος μπορει να γραφει ουτε να μιλας ασχημα .

Η απαντηση μου ηταν ακριβως πανω στο θεμα σου.

Οκ αφού δεν μπορεί αυτός να στους βάλει θα στους βάλω εγώ, διότι από το ύφος σου και μόνο χρειάζεται.. αντί να κρατήσεις ένα low profile μετά από όσα έγιναν συνεχίζεις..

3746741

Member
chs σε παρακαλω σβησε τα μηνυματα απο εκει που φυγαμε εκτος θεματος (κ αυτο τωρα,το δικο μου) ωστε να συνεχιστει η συζητηση

κ γραψε κ εσυ την γνωμη σου με δυο κουβεντες

θελω να ακουσω τις αποψεις σας παιδια

αλλα σας παρακαλω την αληθεια!!

σας παρακαλω!!!!!

vag25

Well-Known Member
3746741 είπε:
παρακαλω ολα τα παιδια του φορουμ να παρουν θεση!!!!!

σας παρακαλω παιδια!!!

δεν ειμαι καθολου καλα σημερα για να ανοιγω μια τετοια συζητηση!!

κ ομως,αυτος ο ανθρωπος δεν σεβεται τιποτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τιποτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Οχι δεν εχω φτασει σε αυτο το σημειο ποτε.
Σημερα δεν ειμαι πολυ καλα και εγω.
Σε καταλαβαινω,δεν ειναι ευκολο για κανεναν.Εχει ομως τοσο ωραια πραγματα η ζωη.Ειναι κριμα να μενουμε εκει.
Καποιους μας επηρεαζει λιγοτερο καποιους περισσοτερο.Εμεις για να ειμαστε εδω μας επηρεαζει πολυ.

Σημερα που πηγα στην Θαλασσα ειδα ραφλες με πολυ ομορφες κοπελες που γελουσαν και δεν τους ενοιαζε τιποτα.Αλλοι ειχαν οικογενειες και περναγαν ομορφα με τα παιδια τους.

Μην το σκεφτεσαι τοσο πολυ.Στο μυαλο μας νιωθουμε καταδικασμενοι,αλλα δεν ειμαστε.Στο υπογραφω αυτο.

Livol

New Member
νούμερο ολοι κανουμε μαυρες σκεψεις οταν βλεπουμε τα μαλλια μας σε κακη κατασταση... προσπαθεις να το κοντρολαρεις ομως...

πες μας για την κατασταση των μαλλιων σου και αν ακολουθεις καποια θεραπεια...

Chs

Μέλος του προσωπικού
@3746741 Σε παρακαλώ χαλάρωσε.. δεν ήταν κουβέντες αυτές που έγραψες.. σε καταλαβαίνω αλλά stay calm, τέρμα δεν θα ξαναενοχλήσει αποκλείστηκε.

Μπλουζα