Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
εμενα παντως η μποταφεξ μου εκανε πολυ εντονο σμηγμα στο κεφαλι. Με την alopexy τα πραγματα ηταν πολυ καλυτερα.αρα να εμπιστευτω τον ιατρο που μου ειπε οτι μπορω αμεσα χωρις καποια σταδιακη διακοπη να προχωρησω από minoxidil 5%-latanoprost 0.005 (που αγοραζα επι 2.5 χρονια απο το ιατρειο του με 50 ευρω) σε botafex minoxidil 5% φαρμακειου που κανει καπου στα 15 νομιζω?;
Ρε φίλε 50 ευρώ το αγόραζες γιατί είχε μέσα την λατανοπροστη που είναι πανάκριβη ουσία,και σε φαρμακείο να πας να στην φτιάξουν με μινοξιδιλη το ίδιο πανάκριβη θα είναι,εσύ στην ουσία θα πας από μινοξιδιλη ξανά σε μινοξιδιλη δεν θα αλλάξει κάτι.αρα να εμπιστευτω τον ιατρο που μου ειπε οτι μπορω αμεσα χωρις καποια σταδιακη διακοπη να προχωρησω από minoxidil 5%-latanoprost 0.005 (που αγοραζα επι 2.5 χρονια απο το ιατρειο του με 50 ευρω) σε botafex minoxidil 5% φαρμακειου που κανει καπου στα 15 νομιζω?;
Καλησπέρα, ναι για 5 θα έλεγα, έχω ακούσει πως πρέπει πρώτα να γινουν καρδιολογικές εξετάσεις, ισχύει ?
Έχεις φάει κόλλημα με το μποταφεξ για κάποιο λόγο ενώ σε είπαμε όλοι πως είναι η χειρότερη μινοξ.Σε είπα πάρε αξελαν θα με θυμηθείς, απορροφάται κατευθείαν σαν το ριγκειν,το μπότα είναι λαδιλα.συμφωνα με αλλο ιατρο η λατανοπροστη δεν κανει τιποτα, ειδικα το 0.005 που ειχε σε 100ml διαλυμμα.
και στο φαρμακειο που αγορασα το borafex μου ειπαν δεν θα εχω προβλημα με την αποτομη διακοπη της latanoprost.