Καλησπέρα, ναι για 5 θα έλεγα, έχω ακούσει πως πρέπει πρώτα να γινουν καρδιολογικές εξετάσεις, ισχύει ?
η μινοξυδιλη σε χαπι ειναι απο τα παλαιοτερα φαρμακα για την μειωση της πιεσης , οποτε αν η πιεση σου ειναι χαμηλη εκ φυσεως μπορει να υπαρξει προβλημα να αισθανθεις οτι σου εχει πεσει η πιεση παραπανω . Η αν παιρνεις καποιο φαρμακο αντι-υπερτασικο πρεπει να μιλησεις με τον καρδιολογο να σου πει γνωμη .
Συνηθως (δεν ειμαι γιατρος οτι εχω ακουσει λεω ) , ξεκινανε με μικροτερη δοση να δουν οτι ολα ειναι οκ και μετα την ανεβαζουν στα 5 mg οπως γραφετε παραπανω . Γενικα το ξεκινας , και αν τις πρωτες μερες δεν εχεις καποια παρενεργεια , που τι μπορει να ειναι , καμια ταχυκαρδια , καποια πτωση πιεσης κατι τετοιο τοτε δεν το συνεχιζεις . Αν δεν εχεις τιποτα , τοτε εισαι οκ .
Οι καρδιολογικες εξετασεις ,για μενα ειναι καλες και χωρις την περιπτωση μινοξυδιλης , τις κανεις για τσεκ απ , και με την ευκαιρια συζητας και με τον καρδιολογο της περιπτωση και σου δινει πιο επιστημονικη γνωμη .