4fue και μια στριπ

dimitris50423

Well-Known Member
Αυτό είναι το θέμα που θα παω και αν επαρκεί η δοτρια πιστεύω οτι με 2500θα ειμαι καλα μπροστά

Θα εισαι καλα μονο αν πιασεις υψηλη φυτρωση. Με τοσες επεμβασεις δεν εχεις πολλα περιθώρια.
Θα επρεπε τουλάχιστον με τη hairline που ειναι πολυ σημαντικη να εχεις τελειωσει εως τωρα.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

rambo69

New Member
Εβαλα οσο περισσότερα γινοταν στη χαιρ λινε αλλα δεν βγήκαν. Με τατοο δεν θα κάνω δουλειά;Στην τελευταία Μμ μου ειχαν πει οτι δεν με παίρνει για αλλη
 

makis25

Well-Known Member
αυτο ειναι το δευτερο περιστατικο μεσα σε λιγες μερες με πολλα μοσχευματα απο dhi και κατω των προσδοκιων αισθητικο αποτελεσμα . 4800 μοσχευματα σε 200 τετραγωνικα εκατοστα μιας και απο οτι καταλαβα τα μοιρασαν απο hairline μεχρι τερμα πισω crown , ειναι 24 μοσχευματα ανα εκατοστο .( με το ματι παντα ε) Απο την εικονα σου θα πω πως φυτρωσε ενα 60-65% . Το λεω γιατι εχω απο δικη μου εμπειρια καλη εικονα του πως φαινονται τα 15 μοσχευματα ανα εκατοστο και νομιζω τοσα φυτρωσαν στο κεφαλι σου .

Σε αυτο το περιστατικο οπως και στο αλλο πριν λιγες μερες με τα πολλα μοσχευματα απο DHI , απο τη στιγμη που να νουμερα ειναι σωστα και οντως εχουν μπει τοσα μοσχευματα , το προβλημα δεν ειναι η πυκνοτητα τοποθετησης . Σε ολο το πλανητη σε καθε μεταμοσχευση σε ενα κεφαλι που γεμιζουν 5αρη προς 6 , θα καλυπτουν απο 200 τετραγωνικα εκατοστα και πανω σε ολο το κεφαλι με 5-6 ακομα και 7 χιλιαδες μοσχευματα πιο σπανια. Ειναι πολυ συνηθισμενη πρακτικη η μεση πυκνοτητα μεταμοσχευσης σε ολο το κεφαλι να ειναι αναμεσα στα 20 με 35 μοσχευματα ανα εκατοστο . Το προβλημα παλι εδω ειναι πως μαλλον δεν επιβιωσαν αρκετα μοσχευματα .

Τι να το κανεις να βαζεις 5000 η 7000 μοσχευματα οταν τελικα πανε χαμενα 1500 με 2000 ( οπως υπολογιζω στα δυο τελευταια περιστατικα της dhi) . Ολα αυτα με το ματι βεβαια . Αλλα νομιζω εχω πεσει πολυ κοντα . Αν το ποσοστο φυτρωσης ηταν 90% και πανω , θα ηταν πολυ διαφορετικη η εικονα σου , με τα ιδια ακριβως μοσχευματα . Ισως πρεπει να εξοικονομησεις καποια χρηματα , να βαλεις κατι στην ακρη και να πας στη κυπρο .
 

karampalikis

Active Member
Κοίτα, να βάλεις grafts απο τα γένια γίνεται αλλά συνήθως τοποθετούνται μαζι με grafts απο τα μαλλιά για να είναι φυσικό το αποτέλεσμα...οπότε αν έχει να σου δώσει η δότρια πίσω κάποια grafts θα μπορούσε να γίνει ένας συνδυασμός με grafts από δότρια κεφαλιού και grafts απο γένια. Πάντως δεν θα σου πρότεινα να βάλες grafts απο γένια στο μπροστινό μέρος.
 

rambo69

New Member
Βέβαια εχω και μεγαμε κουτελο χχεχε να τα λέμε κ αυτα αλλα κ εγω πιστεύω οτι η φυτρωση ηταν γύρω στο 70%
 

rambo69

New Member
Εγω κλεινω προς Hdc που εκει ήθελα να παω απλα ο Μαρας μου ειχε πει οτι εχω κακη δοτρια απο καποιες φωτο που ειδε και με αποτρεψε. Πιστεύεται οτι θα μου την κάνουν τη δουλειά αν παρουμε γενια και οτι εχει να δωσει η δοτρια; Κόστος;
 

koumparos

Well-Known Member
Ένα 50% φύτρωσε με πολύ αισιόδοξους υπολογισμούς.Πηγαινε σε μια σοβαρή κλινική να τελειώνεις.Πολυ κρίμα που σου χάλασαν σχεδόν όλη τη δοτρια για ένα τέτοιο μέτριο αποτέλεσμα.Καλη τύχη σου εύχομαι την αξίζεις!!!!!
 

Zob

Active Member
Φιλε rambo69 δειξε μας εαν θες και μπορεις και μια φωτογραφια πριν κανεις τις μεταμοσχευσεις στην dhi.
 

rambo69

New Member
Παιδιά φωτο απο πριν δεν εχω γιατι ειχε χαλάσει ο παλιος υπολογιστής μου και ετσι δύσκολο αν βρω καμία θα την βαλω
 
Μπλουζα