33 ετών, Norwood 6

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Γιατρέ ,το να δίνεις συμβουλές για το πώς να γίνει πιο έγκυρο το φόρουμ,νομίζω δεν έχεις κανένα δικαίωμα εσύ να το λες αυτό..το αν είναι η όχι έγκυρο ,αυτό έχει αποδειχτεί πολλά χρόνια...Οι χαζομάρες τώρα που γράφεις περί συμβουλων με σιγουριά για το τι να κάνει κάποιος,είναι ψεμματα και υπερβολές δικές σου οι οποίες δεν ξέρω ,αλλά υποπτεύομαι το λόγο που πετάς τέτοια λάσπη για το φόρουμ..αυτά που ακούγονται εδώ είναι... Η μόνη θεραπεία που κάνει δουλειά είναι φίνα και μινοξ..πήγαινε κάνε εξετάσεις πρώτα και παρε γνωμη γιατρου..Το φόρουμ έχει σώσει πολύ κόσμο..Και προσφέρει γνώση και πράγματα που κάτι γιατρουδαρες ούτε καν έχουν δει η ακουσει..Εδώ και εσύ έχεις κάνει στροφή 180 μοίρες από τότε που μπήκες στο φόρουμ..πλάκα κάνεις?? Ξέχασες τις στριπάρες που ήσουν υπέρμαχος κιόλας ,τα combo με strip 2500 grafts και fue 308 grafts? Πάνε αυτά ..έφτιαξες βίντεο τώρα που δείχνεις πως γίνεται η ανάλυση της δοτριας ,πως την μετράμε κτλ κτλ..Και λες ότι είσαι ο μόνος στην Ελλάδα που τα κάνει αυτά..Μπράβο μπράβο..χαχαχα
Ένα ευχαριστώ εδώ στο φόρουμ δεν είπες όμως ,που λόγω αυτού πήρες την γνώση από τον Λορέντζο..Αβαβά το έχεις κάνει ..γτ δεν τα λες αυτά ιατρε?
Και για να μην μπερδευεσαι ,περί τυρακίων που είπες κτλ,εδώ τα τυρακια δεν παίζουν..το έχεις καταλάβει και εσύ πολύ καλά..γι'αυτό και τα ακούτε οι γιατροί όπως αξίζει βέβαια στον καθένα ..μην μπερδευεσαι στο έχω πει πάλι ..η συντριπτική πλειοψηφία εδώ,δεν είναι όπως ένας άσχετος που θα σου έρθει στην κλινική σου και θα είναι yes sir...κατάλαβε το..
Καλως τον!
Οπως παντα εκτος θεματος απλα ψαχνεις ευκαιρια να βγαλεις απλα τοξικοτητα και επιθετικοτητα.
Εσυ κανε οτι θες, εισαι Καθηγητης.

Ισχυει, προσεθεσα οπλα στην γνωση μου από την επαφη με το Δρ. Λορεντζο.
Μαλιστα, ΑΝ ξερεις αναγνωση στα Αγγλικα θα βρεις πως μνημονευω τις αποψεις του που υιοθετησα και στον 3ο τομοτου βιβλιου μου σε 3 κεφαλαια και του δωρισα και ενα αντιτυπο δωρο.
Μπορεις να το βρεις στην υπογραφη μου το λινκ.

Τα τυρακια ειναι οι προσφορες, οι χαμηλες τιμες, τα δηθεν βραβεια (μου εχουν δωσει και εμενα τετοια :) ), οι δηθεν μοναδικες τεχνικές, οι δεκαετιες στην αγορα, τα δηθεν 70000 χειρουργεια, οι celebrities, οι ομιλιες σε ασημαντα συνεδρια κτλ.

ΟΛΑ αυτα ειναι για να μην δουν οι ενδιαφερομενοι οτι:
ΔΕΝ εχουν αποτελεσματα σε βιντεο που ξεγυμνωνονται ολα
ΔΕΝ εχουν καμια αισθητική αντικληψη
ΔΕΝ εχουν καμια πραγματική μεθοδικοτητα στην δουλεια και ειναι απλα για οικονομικους λόγους.

Δεν πιστευω να διαφωνεις.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Κάνεις τεράστιο λάθος για μένα. Δεν θεωρώ το φόρουμ πανάκεια σε καμία περιπτώση. Μιλάμε για μια διαδυκτική σελίδα που ο καθένας μπορεί να μπει, να γράψει ότι θέλει ανώνυμα και δεν υπάρχει κανένας τρόπος να εξακριβώσεις αν ισχυούν όλα όσα λέει και πολλά άλλα. Ωστόσο, θεωρώ πως αν κάποιος μπορεί να φιλτραρεί την πληροφόρια που υπάρχει εδώ μέσα θα βγει κερδισμένος γιατί θεωρώ πως υπάρχει αρκετή καλή πληροφορία αν μπορείς να τη δεις. Αυτό μόνο και τίποτα παραπάνω. Αν κάποιος είναι ευκολόπιστος και την πατάει από το κάθε "Δημήτρη" ακόμα και αν δεν υπήρχε το φόρουμ, θα την πάταγε από τις διαφημήσεις στη tv.

θα το ρωτήσω, αλλά γενικά μου κάνει πολύ εντύπωση αυτό που λες ακόμα και λογικά. Είμαι ανώνυμος, δεν είμαι γιατρός και λέω στον "malliapote" user, να πας Lorenzo!! ειναι ο καλύτερος. Αυτος πάει και δεν του βγαίνει τρίχα. Μπορεί να με κυνηγήσει νομικά, σύμφωνα με τα λεγομένα σου. Δηλαδή αν εγώ πω σε κάποιον να πάει να πνιγεί και πάει, φταίω εγώ; Δεν σου φαίνεται λίγο παράξενο;
Μια ερωτηση θα σε διαφωτισει.
 

aeratos28

Just aeratos
Ρε Ντοκ,τις ασυναρτησίες που προσπαθείς να προσαψεις στο φόρουμ υποχθόνια και ύπουλα κρίνω..πας να βγάλεις σκάρτο το φόρουμ και σου απαντάω ,γτ εκτός θέματος.? Τώρα με το θέμα αγγλικά,βιβλίο δωρισες σε Λορέντζο κτλ..πες μου κύριε συγγραφέα πόσοι από εδώ,έχουν πάρει το βιβλίο σου,η πόσοι από τους πελάτες σου έχουν το βιβλίο ώστε να το δουν αυτό..γτ στα βιντεάκια σου εκεί με αναλύσεις δοτριας ,δεν λες ότι εγώ,τώρα τα έμαθα αυτά από τον Λορέντζο ..πριν στριπ έκανα και less is more,και όταν μου έλεγαν στο φόρουμ για μετρήσεις κτλ τους έβριζα..χαχαχα ... Εύκολο είναι να κάνεις μια αναφορά στα βίντεο που κάνεις..σίγουρα ,θα μαθευτεί και θα ακουστεί πολύ περισσότερο από ότι με αυτό που έκανες με το βιβλίο..
Σε αυτά τα τυρακια που λες για κάποιους (γιατρούς) με μοναδικές τεχνικές κτλ,χαίρω πολύ.!!! Τι κράζουμε εμείς εδώ τόσα χρόνια και λέμε ότι έχουμε σωσει πολλά κεφάλια από αυτούς τους γιατρούς που δεν κάνει το τομάρι τους ούτε για περίπτερο στα Τίρανα...
Άπειρα παραδείγματα.. δεν νομίζω πως διαφωνείς ..άρα ποιος ο λόγος υποβάθμισης από μεριά σου για το φόρουμ? Κανένας δεν έδωσε ιατρική συμβουλή και κανένας δεν είπε σε κανέναν να κάνει κάτι .από θεραπεία τα μόνα που κάνουν δουλειά λένε τα μέλη ,φίνα+μινοξ και μετά στο θέμα επέμβασης τα μόνιμα μνμτα ήταν,κάτσε διάβασε το φόρουμ και βγάλε μόνος σου συμπέρασμα τι ταιριάζει στην τσέπη σου ..αυτά ισχύουν και τπτ άλλο
Καλως τον!
Οπως παντα εκτος θεματος απλα ψαχνεις ευκαιρια να βγαλεις απλα τοξικοτητα και επιθετικοτητα.
Εσυ κανε οτι θες, εισαι Καθηγητης.

Ισχυει, προσεθεσα οπλα στην γνωση μου από την επαφη με το Δρ. Λορεντζο.
Μαλιστα, ΑΝ ξερεις αναγνωση στα Αγγλικα θα βρεις πως μνημονευω τις αποψεις του που υιοθετησα και στον 3ο τομοτου βιβλιου μου σε 3 κεφαλαια και του δωρισα και ενα αντιτυπο δωρο.
Μπορεις να το βρεις στην υπογραφη μου το λινκ.

Τα τυρακια ειναι οι προσφορες, οι χαμηλες τιμες, τα δηθεν βραβεια (μου εχουν δωσει και εμενα τετοια :) ), οι δηθεν μοναδικες τεχνικές, οι δεκαετιες στην αγορα, τα δηθεν 70000 χειρουργεια, οι celebrities, οι ομιλιες σε ασημαντα συνεδρια κτλ.

ΟΛΑ αυτα ειναι για να μην δουν οι ενδιαφερομενοι οτι:
ΔΕΝ εχουν αποτελεσματα σε βιντεο που ξεγυμνωνονται ολα
ΔΕΝ εχουν καμια αισθητική αντικληψη
ΔΕΝ εχουν καμια πραγματική μεθοδικοτητα στην δουλεια και ειναι απλα για οικονομικους λόγους.

Δεν πιστευω να διαφωνεις.
 

LoverBoy

Well-Known Member
Είμαστε ενήλικες και δεν μπορεί κανείς με το ζόρι να ορίσει στον άλλον σε ποιόν γιατρό θα πάει ή τι θεραπεία θα ακολουθήσει!
Έχω δει βιντεάκια γιατρέ που λέτε εσείς ο ίδιος για την Φίνα ότι είναι απειροελάχιστες εώς και μηδαμινές οι παρενεργειες!Σωστά?
Θέλετε να πείτε ότι αν κάποιος εμπιστευτεί αυτό που λέτε και στο τέλος τον πειράξει μπορεί να κινηθεί νομικά και απέναντι σας επειδή είδε σε ένα βίντεο ένα Χ γιατρό να εκθιάζει την Φίνα?Όχι είναι ευθύνη μου αν το πράξω!
Εδώ δεν είπε κάνεις κάνε αυτό με το πιστόλι στο κεφάλι ή κάνε το άλλο!Λέει ο καθένας τι τον βοήθησε και αν οι άλλοι θεωρούμε ότι μας ταιριάζει ή θα μας βοηθήσει είναι καθαρά ΔΙΚΗ μας ευθύνη αν τον ακούσουμε και επιλέξουμε την συμβουλή του!Δεν καταλαβαίνω γιατί το λέτε αυτό?Αν είχε να κάνει με ανήλικους θα το καταλάβαινα αλλά είμαστε μεγάλα παιδιά εδώ!
 

Noname12

New Member
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους,

είμαι 33 ετών, δεν έχω πάρει ποτέ αγωγή, ούτε φαρμακευτική αλλά ούτε και τοπικά και δεν έχω κάνει ΜΜ. Τα μαλλιά μου πέφτουν με σταθερό ρυθμό από τα 13 (!) περίπου και συνεχίζουν.

Ενδιαφέρομαι για ΜΜ. Έχω μιλήσει με HDC, όπου και έστειλα τις φωτό που επισυνάπτω και εδώ, καθώς και το βίντεο (link στο τέλος του post) και μου είπαν ότι μπορούμε με δύο επεμβάσεις FUE, να βγάλουμε ~3500+3000 (σύνολο 6500 grafts). Η πρώτη επέμβαση θα περιλαμβάνει frontal mid frontal και η δεύτερη crown/vertex όπως το αντιλήφθηκα. Σαν ισχυρή σύσταση μου είπαν να ξεκινήσω τοπικό μείγμα fina+μινοξιδιλη. Να πω ότι για κάποιους ιατρικούς λόγους δε θέλω να πάρω oral fina, duta κλπ.
  1. Πιστεύετε ότι μπορούν να βγουν τόσα grafts από ασφαλείς περιοχές;
  2. Έστω ότι βγαίνουν τα 6500 grafts. Θα υπάρξει μια αξιοπρεπής κάλυψη; Όταν λέω αξιοπρεπής, έχω επίγνωση της κατάστασης (nor 6) δεν περιμένω θαύματα.
Βίντεο από τη δότρια περιοχή:
Elmer, η περίπτωσή σου φαίνεται όντως κάπως δύσκολη, αλλά δεν θα έλεγα ότι είναι πέραν σωτηρίας. Χρειάζεσαι όμως ένα μακροπρόθεσμο στρατηγικό πλάνο και προσήλωση σ' αυτό. Γνώμη μου είναι πώς θα πρέπει να κάνεις διά ζώσης consultations με κάποιους Έλληνες γιατρούς ώστε να αξιολογήσουν την κατάστασή σου (Αναστασάκη, BHR, Seneca), τα prospects του και να σε δει και κάποιος δερματολόγος με ειδίκευση σε τριχόπτωση ώστε να αποκλείσει άλλες ενδεχόμενες αιτίες πλην ΑΓΑ (νομίζω το Συγγρός λόγω σωρευμένης εμπειρίας και το 9ο γιατρείο συγκεκριμένα είναι μια καλή λύση-θα έχεις άλλωστε ήδη τη γνώμη των χειρουργών).

Προτού πας στη μεταμόσχευση είναι κατά τη γνώμη μου εξαιρετικά σημαντικό το ζήτημα της αγωγής-μην ξεχνάς ότι το απόθεμα της δότριας είναι πεπερασμένο και η αγωγή μπορεί να σου σώσει τα υπάρχοντα μαλλιά, να σου δώσει ενδεχομένως σημαντικό regrowth σε περιοχές του κεφαλιού που τώρα φαίνονται τελειωμένες και να ενισχύσει τη δότρια εν όψει της μεταμόσχευσης. Νομίζω ότι fin ή dut σε χάπι και min σε χάπι είναι η πιο ισχυρή αγωγή που μπορείς να λάβεις. Χρειάζεσαι όλα τα διαθέσιμα όπλα δεδομένης της κατάστασής σου-αν είναι τόσο απαγορευτικοί οι ιατρικοί λόγοι, το μείγμα topical minox/fin είναι η καλύτερή σου εναλλακτική, αλλά πραγματικά θα πήγαινα εκεί αν μόνο αν δεν μπορούσα να πάρω να αντίστοιχα χάπια. Θα έριχνα επίσης μια ματιά και σε dutasteride mesotherapy που προτείνουν κορυφαίοι Ισπανοί δερματολόγοι ως ο Oscar Munoz και ο Servio Vano Galvan ως το next big thing από άποψη medication. Συστήνεται όμως να περιμένεις τουλάχιστον 12 μήνες από την έναρξη της αγωγής ώστε να μπορεί και ο γιατρός να έχει σαφέστερη εικόνα των περιοχών που χρειάζονται ενίσχυση κατά τη μεταμόσχευση και να μπορεί να δουλέψει με μια πιο ισχυρή δότρια (ιδανικά και λίγο περισσότερο).

Στο επίπεδο της μεταμόσχευσης νομίζω ότι η HDC έχει μια πολύ καλή παράδοση σε μεγάλα NWs τα τελευταία χρόνια. Ο Αναστασάκης είναι κατά τη γνώμη μου εξαιρετικός στο να δίνει επαρκή κάλυψη με μικρό αριθμό grafts, μια παράμετρο που πολλοί υποβαθμίζουν (είναι προτιμότερο ένα αποτέλεσμα με λίγα, παρά με πολλά grafts, αφού σου διασώζει donor supply, πράγμα που σε αφορά ιδιαίτερα). Επίσης, έχω δει ότι και η Seneca έχει πολύ καλά αποτέλεσματα με λίγα grafts, αν και δεν έχω ψάξει διεξοδικά τα αποτελέσματά της. Θα ζητούσα αντιστοίχως κάποια αποτελέσματα κι από την BHR για αντίστοιχες περιπτώσεις, αν κάνεις consultation μαζί τους.

Κατά τη γνώμη μου είναι ιδανικό να έχεις στρατηγική δύο (ή και τριών, μεσοπρόθεσμα) χειρουργίων για το βέλτιστο αποτέλεσμα, όπως σου πρότεινε κι η HDC. Δεν είμαι υπέρ των mega sessions που λ.χ. κάνει ο Yaman. Έχοντας στο νου τη δυσκολία της περίπτωσής σου και την παράμετρο της αποτελεσματικότερης αξιοποίησης των grafts, θα επικοινωνούσα και με Couto (τεράστια waiting list και ακριβός, αλλά αξίζει), Pinto, Pekiner, Nader και Gur από εξωτερικό για αξιολόγηση. Θα χρειαστείς υπομονή ωστόσο γιατί όλοι έχουν μεγάλες λίστες αναμονής, ίσως με την εξαίρεση του Gur.

Και πάλι, οπλίσου με υπομονή, μην βιαστείς, περίμενε τα αποτελέσματα της θεραπείας κατά τη γνώμη μου πριν την επέμβαση και στο τέλος μπορείς να έχεις ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Καλή τύχη!
 

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Είμαστε ενήλικες και δεν μπορεί κανείς με το ζόρι να ορίσει στον άλλον σε ποιόν γιατρό θα πάει ή τι θεραπεία θα ακολουθήσει!
Έχω δει βιντεάκια γιατρέ που λέτε εσείς ο ίδιος για την Φίνα ότι είναι απειροελάχιστες εώς και μηδαμινές οι παρενεργειες!Σωστά?
Θέλετε να πείτε ότι αν κάποιος εμπιστευτεί αυτό που λέτε και στο τέλος τον πειράξει μπορεί να κινηθεί νομικά και απέναντι σας επειδή είδε σε ένα βίντεο ένα Χ γιατρό να εκθιάζει την Φίνα?Όχι είναι ευθύνη μου αν το πράξω!
Εδώ δεν είπε κάνεις κάνε αυτό με το πιστόλι στο κεφάλι ή κάνε το άλλο!Λέει ο καθένας τι τον βοήθησε και αν οι άλλοι θεωρούμε ότι μας ταιριάζει ή θα μας βοηθήσει είναι καθαρά ΔΙΚΗ μας ευθύνη αν τον ακούσουμε και επιλέξουμε την συμβουλή του!Δεν καταλαβαίνω γιατί το λέτε αυτό?Αν είχε να κάνει με ανήλικους θα το καταλάβαινα αλλά είμαστε μεγάλα παιδιά εδώ!
Εμενα ΑΝ εδινα συμβουλη (που ΔΕΝ δινω) ναι θα μπορουσε αλλα ΩΣ ιατρος δεν θα ειχα κανενα προβλημα διοτι εχω αναληψη ευθυνης.
Αν ΕΣΥ βγαλεις βιντεο, ΝΑΙ εχεις προβλημα.
Ρωτα τον δικηγορο σου.
Εκτος αν εισαι ΚΑΙ εσυ ειδικος ΚΑΙ στα Νομικα...
 

LoverBoy

Well-Known Member
Εμενα ΑΝ εδινα συμβουλη (που ΔΕΝ δινω) ναι θα μπορουσε αλλα ΩΣ ιατρος δεν θα ειχα κανενα προβλημα διοτι εχω αναληψη ευθυνης.
Αν ΕΣΥ βγαλεις βιντεο, ΝΑΙ εχεις προβλημα.
Ρωτα τον δικηγορο σου.
Εκτος αν εισαι ΚΑΙ εσυ ειδικος ΚΑΙ στα Νομικα...
Εγώ γνωρίζω ότι αυτό ισχύει όταν υπάρχει παρότρυνση όχι συμβουλή!Έχουν διαφορά αυτά τα 2!Απο εκεί και πέρα Γιατρέ δεν είμαστε Δικαστήριο εδώ να ρωτάμε Νομικούς......Ένα Φόρουμ είμαστε που μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας......Το να μοιράζεται κάποιος τα βιώματα του και να λέει τι τον βοήθησε δεν παρακινεί κάποιον με το ζόρι να το ακολουθήσει......Όσο για το αν είμαι ειδικός όπως λέτε μπορεί και να μην είμαι όμως αφήστε με σας παρακαλώ να έχω αντίληψη και μην υποτιμάτε την νοημοσύνη μου!
 

gregkont13

Verified MM member
Μέχρι τώρα, εκτός αν κάτι έχει αλλάξει και μπορεί να μας ενημερώσει ο @CVIAL αν το θέλει, δεν θυμάμαι κάποιος ασθενής να έχει απειλήσει το φόρουμ. Γιατρός ναι. Ασθενής όχι. Αν κάνω λάθος ας μας ενημερώσει κάποιος αρμόδιος. Όπως είπα και χθες, δεν είδα γενικά κάποιον να λέει πήγαινε εκεί... Συνήθως όποιος ρώταγε που να παω, του έλεγαν ψάξε και διάλεξε, αυτοί είναι γνωστοί ως οι "καλοί". Και άντε να του λέγαμε πως υπάρχουν και 2 θεραπείες που δουλευούν αν θέλει να δοκιμάσει.

Πέρα από αυτά, εγώ νιώθω πως ο γιατρός πετάει μπηχτές παντού για πολλά πράγματα. Το φόρουμ θα έπρεπε να γίνει πιο έγκυρο γιατι έδωσε πάτημα στο Δημήτρη, αν δίνετε συμβουλές ο CVial μπορεί να σας δώσει, στο παρελθόν κάτι νήματα που έλεγαν πως το εξελ μετρήσεων(του λορέντζο?) δεν έχει την ισχύ που νομίζουμε αν θυμάμαι καλά (αναρωτιέμαι αν ο Λορεντζο κάνει ακόμα χειρουργεία στην Ελλάδα ή κάτι χάλασε) κλπ κλπ κλπ.

Σε όλα τα φόρουμ παγκοσμίως όλοι ανωνύμοι είναι που μπορεί να λένε ότι θέλουν. Το ότι δεν είμαστε γιατροί και δεν δίνουμε ιατρικές συμβούλες είναι ξεκάθαρο. Και όσο για τα εξελάκια, ας το αφήσουμε στη κρίση του καθενός.
 

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Εγώ γνωρίζω ότι αυτό ισχύει όταν υπάρχει παρότρυνση όχι συμβουλή!Έχουν διαφορά αυτά τα 2!Απο εκεί και πέρα Γιατρέ δεν είμαστε Δικαστήριο εδώ να ρωτάμε Νομικούς......Ένα Φόρουμ είμαστε που μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας......Το να μοιράζεται κάποιος τα βιώματα του και να λέει τι τον βοήθησε δεν παρακινεί κάποιον με το ζόρι να το ακολουθήσει......Όσο για το αν είμαι ειδικός όπως λέτε μπορεί και να μην είμαι όμως αφήστε με σας παρακαλώ να έχω αντίληψη και μην υποτιμάτε την νοημοσύνη μου!
Μου κανεις συνεχως ερωτησεις αν εκεινο και αν το αλλο και σου απανταω: ΡΩΤΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟ!
Και μετα λες, δεν ειμαστε δικαστηριο.
ΟΤΙ και να σου πω θα το αμφισβητησεις, και καλα θα κανει γιατι ΔΕΝ ειμαι δικηγορος, οποτε σε παραπεμπω σε δικηγορο.
Αν αυτο το θεωρεις υποτιμηση νουμοσυνης ξερουμε και οι δυο οτι δεν ειναι και ειναι αντιθετα σεβασμος, αλλα μαλλον κατι άλλο σε ενοχλει :)
Κανε οτι θες
Βγαζε διαγνωσεις
Βγαζε προγνωσεις
Προτεινε αγωγές
Στειλε σε συγκεκριμενες κλινικές
Ξεπλυνε τα ολα αυτα ονομαζοντας τα "μοιραζμαστε εμπειριες", νιωσε σπουδαιος θεραπευτης/φορουμιτης και ασε τα πτυχια, τα χειορυργεια, την ευθυνη και τον επαγγελματισμό για τους βλακες ;)
;);)
 

gregkont13

Verified MM member
Βγαζε διαγνωσεις
Βγαζε προγνωσεις
Προτεινε αγωγές
Στειλε σε συγκεκριμενες κλινικές
Ξεπλυνε τα ολα αυτα ονομαζοντας τα "μοιραζμαστε εμπειριες", νιωσε σπουδαιος θεραπευτης/φορουμιτης και ασε τα πτυχια, τα χειορυργεια, την ευθυνη και τον επαγγελματισμό για τους βλακες

Με τη λογική σου είναι ξεκάθαρο πως απλά δεν θες να υπάρχει φόρουμ. Η το θες σε μια μορφή που να το ελεγχούν οι γιατροί και απλά εμείς ως ασθενείς να κάνουμε καμιά ερωτήση και αυτή στα πλαίσια που θα μας επιτρέπεται.

Αυτά που λες εγώ χρόνια εδώ μέσα δεν τα έχω δει εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις που έφαγαν κράξιμο. Στα είπα ξανά.... Θεωρούμε πως 2 δυο θεραπείες δουλευούν για όποιον θέλει να τις ψάξει. Διάγνωση δεν έβγαλε κανείς σε κανενάν. Αντε κάποιος να είπε νομίζω βλέπω ρέτρο και μετά ο ασθενής να επιβεβαιώσε ότι ένας γιατρός του είπε ότι όντως έχει ρέτρο. Συν δεν στείλαμε κανέναν σε κλινική. Απλα όλοι μας μιλάμε για 4-5-6 κλινικές που θεωρούμε τοπ.... Pekiner, Lorenzo, Erdogan, Hattingen, Hasson κλπ που πάνω κάτω οι ίδιες είναι σε όλα τα φόρουμ στον κόσμο οι "τοπ". Δεν ξέρω τι προσπαθείς να πετύχεις με όλα όσα γράφεις.

Τέλος, χειμώνας είναι, τώρα κάνουν οι περισσότεροι μμ. Φαντάζομαι θα έχει αρκετή δουλεία οπότε άσε το φόρουμ στην ησυχία του μιας που θα πήζεις με ασθενείς.... Άσε τον καθένα μόνο του να κρίνει ποια πτυχία και ποιον επαγγελματία θα εμπιστευτεί. Έχουμε δει πολλούς γιατρούς (δεν μιλάω για σένα) τι έχουν κάνει σε ασθενείς... Ειδικά κατά τη διάρκεια του κορονοιού θαμπωθήκαμε όλοι με τις αποψείς των γιατρών που όλοι τους έλεγαν άλλα... Φυσικά, εμείς δεν θα γίνουμε γιατροί, αλλά ασε μας να κρίνουμε σε ποιον θέλουμε να πάμε με βάση ότι πληροφορία υπάρχει χωρίς να λες τα ίδια ξανά και ξανά χρόνια τώρα.
 

LoverBoy

Well-Known Member
Μου κανεις συνεχως ερωτησεις αν εκεινο και αν το αλλο και σου απανταω: ΡΩΤΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟ!
Και μετα λες, δεν ειμαστε δικαστηριο.
ΟΤΙ και να σου πω θα το αμφισβητησεις, και καλα θα κανει γιατι ΔΕΝ ειμαι δικηγορος, οποτε σε παραπεμπω σε δικηγορο.
Αν αυτο το θεωρεις υποτιμηση νουμοσυνης ξερουμε και οι δυο οτι δεν ειναι και ειναι αντιθετα σεβασμος, αλλα μαλλον κατι άλλο σε ενοχλει :)
Κανε οτι θες
Βγαζε διαγνωσεις
Βγαζε προγνωσεις
Προτεινε αγωγές
Στειλε σε συγκεκριμενες κλινικές
Ξεπλυνε τα ολα αυτα ονομαζοντας τα "μοιραζμαστε εμπειριες", νιωσε σπουδαιος θεραπευτης/φορουμιτης και ασε τα πτυχια, τα χειορυργεια, την ευθυνη και τον επαγγελματισμό για τους βλακες ;)
;);)
Γιατρέ σας μιλάω πάντα με απόλυτο σεβασμό όπως σε όλα τα μέλη εδώ μέσα καθώς εκτός απο γιατρός είστε και μέλος
ΔΕΝ έβγαλα ποτέ διάγνωση
ΔΕΝ έκανα προγνώσεις
ΔΕΝ πρότεινα αγωγές(πέραν του ότι λέω για την δικιά μου θεραπεία)
ΔΕΝ προτεινα ποτέ αγωγή!
Όσο για το άν έστειλα ποτέ κάποιον ή πρότεινα σε κάποιο μέλος να πάει σε κάποια κλινική λυπάμαι πέσατε έξω!Εδώ είναι όλοι να σας απαντήσουν αν το έχω κάνει αυτό!Ακόμα και πριβέ που μου έχουν στείλει έχω πει κάνε την έρευνα σου και πήγαινε εκεί που νιώθεις ασφαλέστερα και βάση του δικού σου μπάτζετ!
Δεν με ενδιαφέρει να νιώσω "σπουδαίος θεραπευτής-Φορουμίτης" όπως με αποκαλέσατε αφήνω αυτή την δουλειά στους γιατρούς-κλινικές
αλλά με ενδιαφέρει να πω την δική μου εμπειρία και να μάθω απο ανεξάρτητα μέλη χωρίς κάποιο συμφέρον τις δικές τους!
Αυτός ακριβώς είναι και ο λόγος του Φόρουμ και όχι δεν ακούω,δεν βλέπω,δεν μιλάω!Για όλα όσα μου προσάψατε παραπάνω θα σας απογοητεύσω αλλά δεν είμαι αυτός!Αντιθέτως αν και έχω κάνει σε συγκεκριμένη κλινική την ΜΜ δεν το έκανα ποτέ σημαία!
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

gregkont13

Verified MM member
Αντιθέτως αν και έχω κάνει σε συγκεκριμένη κλινική την ΜΜ δεν το έκανα ποτέ σημαία!
Όπως και εγώ. Αντιθετώς, έχουμε/είχαμε το Χρηστάκι που είχε και σημαία του Αναστασάκη στο μπαλκόνι του και έκανε και ρατσιστικές επιθέσεις σε άλλους ασθενείς του ίδιου γιατρού. Δεν τα έχουμε ξεχάσει.
 

LoverBoy

Well-Known Member
Εν ολίγης στο Φόρουμ απο ότι κατάλαβα έχουν δικαιωμα να μιλάνε μόνο ΓΙΑΤΡΟΙ-ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ......Οι υπόλοιποι απλά διαβάζουμε
 

JimKan1

Well-Known Member
Μου κανεις συνεχως ερωτησεις αν εκεινο και αν το αλλο και σου απανταω: ΡΩΤΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟ!
Και μετα λες, δεν ειμαστε δικαστηριο.
ΟΤΙ και να σου πω θα το αμφισβητησεις, και καλα θα κανει γιατι ΔΕΝ ειμαι δικηγορος, οποτε σε παραπεμπω σε δικηγορο.
Αν αυτο το θεωρεις υποτιμηση νουμοσυνης ξερουμε και οι δυο οτι δεν ειναι και ειναι αντιθετα σεβασμος, αλλα μαλλον κατι άλλο σε ενοχλει :)
Κανε οτι θες
Βγαζε διαγνωσεις
Βγαζε προγνωσεις
Προτεινε αγωγές
Στειλε σε συγκεκριμενες κλινικές
Ξεπλυνε τα ολα αυτα ονομαζοντας τα "μοιραζμαστε εμπειριες", νιωσε σπουδαιος θεραπευτης/φορουμιτης και ασε τα πτυχια, τα χειορυργεια, την ευθυνη και τον επαγγελματισμό για τους βλακες ;)
;);)
Καλα καταφερες μεχρι και τον μεγαλυτερο πασιφιστη του forum τον LoverBoy να τον στρεψεις εναντιον σου, μεγαλο κατορθωμα ειλικρινα
 

Xristos87

Well-Known Member
Όπως και εγώ. Αντιθετώς, έχουμε/είχαμε το Χρηστάκι που είχε και σημαία του Αναστασάκη στο μπαλκόνι του και έκανε και ρατσιστικές επιθέσεις σε άλλους ασθενείς του ίδιου γιατρού. Δεν τα έχουμε ξεχάσει.
Ρε τρελε μην σ βγαλω φωτο την αφανα μου κ σ πεσει οτι τθ εχεις.
 

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Με τη λογική σου είναι ξεκάθαρο πως απλά δεν θες να υπάρχει φόρουμ. Η το θες σε μια μορφή που να το ελεγχούν οι γιατροί και απλά εμείς ως ασθενείς να κάνουμε καμιά ερωτήση και αυτή στα πλαίσια που θα μας επιτρέπεται.

Αυτά που λες εγώ χρόνια εδώ μέσα δεν τα έχω δει εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις που έφαγαν κράξιμο. Στα είπα ξανά.... Θεωρούμε πως 2 δυο θεραπείες δουλευούν για όποιον θέλει να τις ψάξει. Διάγνωση δεν έβγαλε κανείς σε κανενάν. Αντε κάποιος να είπε νομίζω βλέπω ρέτρο και μετά ο ασθενής να επιβεβαιώσε ότι ένας γιατρός του είπε ότι όντως έχει ρέτρο. Συν δεν στείλαμε κανέναν σε κλινική. Απλα όλοι μας μιλάμε για 4-5-6 κλινικές που θεωρούμε τοπ.... Pekiner, Lorenzo, Erdogan, Hattingen, Hasson κλπ που πάνω κάτω οι ίδιες είναι σε όλα τα φόρουμ στον κόσμο οι "τοπ". Δεν ξέρω τι προσπαθείς να πετύχεις με όλα όσα γράφεις.

Τέλος, χειμώνας είναι, τώρα κάνουν οι περισσότεροι μμ. Φαντάζομαι θα έχει αρκετή δουλεία οπότε άσε το φόρουμ στην ησυχία του μιας που θα πήζεις με ασθενείς.... Άσε τον καθένα μόνο του να κρίνει ποια πτυχία και ποιον επαγγελματία θα εμπιστευτεί. Έχουμε δει πολλούς γιατρούς (δεν μιλάω για σένα) τι έχουν κάνει σε ασθενείς... Ειδικά κατά τη διάρκεια του κορονοιού θαμπωθήκαμε όλοι με τις αποψείς των γιατρών που όλοι τους έλεγαν άλλα... Φυσικά, εμείς δεν θα γίνουμε γιατροί, αλλά ασε μας να κρίνουμε σε ποιον θέλουμε να πάμε με βάση ότι πληροφορία υπάρχει χωρίς να λες τα ίδια ξανά και ξανά χρόνια τώρα.
Εξηγησε μου λιγο

από @witcher
"Φαίνεται να εξελίσσεται και αλλο η τριχόπτωση σου προς τα κάτω και εισαι μόλις 33 που σημαίνει οτι θα μεγαλώσει κι αλλο η επιφάνεια προς κάλυψη και χωρίς θεραπεία φιναστερίδη σε χάπι δεν νομίζω οτι αξίζει να μπεις για επέμβαση καθώς το αποτέλεσμα σου θα έχει ημερομηνία ληξης και θα δημιουργηθούν κενά κάτω από τη μεταμοσχευμένη περιοχή και θα μοιάζει αφυσικο. Η δότρια σου επίσης φαινεται αρκετά αραιή και μέτρια από το βίντεο που την χτενίζεις."

Διαγνωση, προγνωση μελλοντος τριχοπτωσης, προατση να μην κανει ΜΕΤ, προγνωση τι θα γινει στο μελλον στις υπολοιπες περιοχες, εκτιμησ δοτριας.

απο @LoverBoy
Φίλε μου καλώς μας ήρθες!Όντως δείχνει πολύ αδύναμη η δότρια σου!Πιστεύω ότι θέλει σωστή θωράκιση πρώτα να δυναμώσει και μετά πάλι βλέπεις!Απο τα 13 όμως?
Διαγνωση δοτριας, ασαφης/λαϊκη προταση θεραπειας/αγωγη για θωρακιση και προταση στρατηγικής για καθυστερηση ΜΕΤ

απο @FreeThinker

Φίλε η δότρια σου δείχνει διαλυμένη. Αν δεν μπορείς να πάρεις φίνα oral για σοβαρούς ιατρικούς λόγους για μένα δεν έχει νόημα ν' ασχοληθείς. Μου κάνει εντύπωση που η HDC σου είπε οκ χωρίς oral φίνα. Ίσως να μπορεί να μας πει και ο @John_John1 μια γνώμη πάνω σε αυτό.
Πιστεύω αν δεν έπαιρνα τόσα χρόνια φίνα θα ήμασταν ακριβώς ίδια περίπτωση.

Διαγνωση δοτριας με εντυπωσιακη σιγουρια, προατση να μην ασχοληεθι αν δεν λαβει αγωγή (αν αυτο δεν ειναι χαραξη στραρτηγικής πες μου τι ειναι), εγκλυση συναδελφου φορουμιτη να εξηγηση το χρησμο της κλινικής που διαφωνει


Ολα αυτα στην ΠΡΩΤΗ σελιδα.
Οποτε, κοψε τις υπερβολες και την δηθεν αγανακτησ οτι θελω να κλεισει το φοροθμ και διαβαζε καλυτερα.
Γραφε οτι θελεις κανε οσο θες τον ιατρο γιατι ειναι τσαμπα μαγκια και πληρως ανευθυνο.

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΙΑΤΡΟ ΚΑΝΕ ΤΟ ΠΙΟ ΥΠΕΥΘΥΝΑ, ΑΣΧΕΤΕ ΜΕ ΙΑΤΡΙΚΗ
Λυπαμαι που ενας ΙΑΤΡΟΣ σου λεει να ΜΗΝ κανεις το ιατρο και τα βαζεις μαζι του αντι να ΝΤΡΑΠΕΙΣ που το παιζεις ιατρός.

Το ΦΟΡΟΥΜ εχει γενικα θετικο προσιμο για το κοινο και για αυτο και συνεχιζω να γραφω και να ποσταρω.
Επίσης ποσταρω για να εχετε και κατι να βλεπετε περαν απο τα 1 το μηνα ανεξαρτητα και τα 1 το μηνα περιστατικα με ΔΗΘΕΝ Ελληνες κοκκινομαλληδες της Ολλανδιας με φωτογραφιες απο δορυφορο.
και ΦΥΣΙΚΑ προβαλω την εξαιρετικη δουλεια μου που πολλοι απο τρελο κομπλεξ κανουν πως δεν την βλεπουν και συνεχιζουν να ξαχνουν τον ιατρο-σωτηρα με 0,5 ευρω το μοσχευμα...

Οποτε, για να μην προσπαθεις να δημιουργησεις ανυπαρκτους εχθρους του φορουμ:
ΖΗΤΩ το φορουμ
ΚΑΤΩ οι ανευθυνες συμπεριφορες σαν αυτες που υπερασπιζεσαι

ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ?
 

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Εν ολίγης στο Φόρουμ απο ότι κατάλαβα έχουν δικαιωμα να μιλάνε μόνο ΓΙΑΤΡΟΙ-ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ......Οι υπόλοιποι απλά διαβάζουμε
Εχει καθε δικαιωμα να κανεις οτι θες, οπως να τρολλαρεις που κανεις τωρα γαιτι δεν εισαι χαζοσ γι ανα γραφεις κατι τετοιο.
Ειναι ΑΝΕΥΘΥΝΟ να δινεται ιατρικες συμβουλες
Οι δικηγοροι δεν ξερω που κολλανε περαν οτι σου ειπα οτι ειναι νομικα κολασιμο να δινεις συμβουλες θεραπειας ή αγωγ΄΄ης, όπως εδειξα πιο πριν οτι ΤΡΕΙΣ εκαναν στην 1η σελιδα.

Ο ΜΟΝΟΣ που δεν εκανα τιποτα απο αυτα ειμαι εγω εντωμεταξυ...

Οποτε, παιδια, ελευθερα γραψτε την αποψη σας, εγω απλα σας ειπα οτι ειναι ανευθυνο.
Νομιζετε οτι το φορουμ ειναι για να λεει ο καθενας οτι βλακεια θελει.
ΕΙΝΑΙ!
Αλλα ΕΙΝΑΙ ανευθυνη συμπεριφορα αυτη. Αυτη ειναι η αλήεθαις ακομα και να σας ποναει καποιους που το παιζετε ιατροι
Σορρυ κιολας :cool:
 

LoverBoy

Well-Known Member
Ειλικρινά τώρα με αυτό το τελευταίο θεωρώ ότι εκτιθεστε γιατρέ!
απο @LoverBoy
Φίλε μου καλώς μας ήρθες!Όντως δείχνει πολύ αδύναμη η δότρια σου!Πιστεύω ότι θέλει σωστή θωράκιση πρώτα να δυναμώσει και μετά πάλι βλέπεις!Απο τα 13 όμως?
Διαγνωση δοτριας, ασαφης/λαϊκη προταση θεραπειας/αγωγη για θωρακιση και προταση στρατηγικής για καθυστερηση ΜΕΤ

ΣΟΒΑΡΑ ΤΟ ΛΕΤΕ ΤΩΡΑ???????????
Βλέπετε πουθενά να προτείνω ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ??????
Ξέρετε Γιατρέ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ!!!!!!ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΚΑΝΩ!!!!!!ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΠΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ!!!!!!
ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ!!!! Η ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ!!!
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΝΤΡΑΠΩ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ ΣΤΗΝ ΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑΤΡΟΙ!!!!ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΙΑΤΡΕ!!!!!!
 
Μπλουζα