Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Το αν παίρνει 3.000 ή 4.000 ευρώ μία νοσηλεύτρια σε μία άσχετη με την συζήτηση χώρα, μειώνει την αξία των 11.000 ευρώ δουλεμένων στην Ελλάδα που πλήρωσε ο giorgosris?
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι προσπαθουμε να αμαυρωσουνε εναν γιατρο για μερικα μετρια η ξακα αποτελεσματα ,επειδη πηρε 11κ?
Ο λογος που το κανουμε ειναι λογω της ατυπης κοντρας των στρατοπέδων ελλαδας vs εξωτερικου.?
Αν ειναι δυνατον να αυτοκτονησουμε ενα γιατρο που συγκαταλαγετε αναμεσα στους κορυφαιους. Αυτο κανουμε εδω.
Εκανε λαθος? Νααι εκανε.
Εφαρμοσε λαθος τακτικη'? Ναι εφαοσε.
Ας τον σκοτωσουμε λοιπον.. Και να αφησουμε να ζησουν οι γκουρες οι μουρες και οι παραθυρακηδες.
.κ ξανα λεω οσο αφορα τον συγκεκριμενο ...εχει 2 στα 2 σ αυτο το φόρουμ!
Εσύ Γιώργο ψάχνεις να βρείς Δράκους και νεράιδες!Δεν τα παμε ; Το περιστατικό που εκανε μισο μισο με λορετζο κ ανέλαβε αυτος την χερλαιν ...εσεις τα σχολιάζεται οχι εγω ...κ οντως με βρεγμένο Μάλλι φάνηκε η ελειψη πυκνότητας ...
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Δεν τα παμε ; Το περιστατικό που εκανε μισο μισο με λορετζο κ ανέλαβε αυτος την χερλαιν ...εσεις τα σχολιάζεται οχι εγω ...κ οντως με βρεγμένο Μάλλι φάνηκε η ελειψη πυκνότητας ...
Εγω λεω την αποψη μου κ παταω πανω σ αυτα που μαθαινω απο σας κ κρινω ....ομολογούμενος λοιπον κ στο κονάκι εφάρμοσε λαθος τακτικη κ εκει ....τωρα δρακους κ νεράιδες κ ξωτικά βλεπουν αυτοι που ειναι προκατελημενοι κ κολλημένοι ....εγω ειμαι χαλαρος κ απλα σχολιαζω χωρις εμμονές κ χωρις κολλήματα μ αυτες τις απειροελάχιστες γνώσεις που εχω...κ σχολιαζω τα καλα κ τα κακά σε ελληνες κ ξενους χωρις έπιλεκτικη όραση ...