dimitris1991
Member
Καλησπερα παιδια, ειμαι καινουριος στο forum, αν και το ειχα επισκευθει παλεοτερα απλα δεν ειχα γινει μελος. Εψαξα λγο το forum σας και μπορω να πω εχετε κανει πολυ καλη δουλεια
συγχαρητηρια! Λοιπόν.. ειμαι 18 ετων δν εχω πολυ σοβαρο προβλημα αλλα πιστευω (ειμαι σιγουρος) οτι αν το αφησω ετσι στα 26 μου δεν θα μπορω να χρησιμοποιω χτενα, ας παμε λοιπον στο κυριως θεμα .. ειδα τις 3 top θεραπίες και ηθελα να ρωτησω 2-3 πραματακια για αυτην εδω:
1. Φιναστερίδη (Proscar) + 5% Μινοξιδίλη (Rogaine/Regaine) + σαμπουάν με Ketoconazole 1-2% (Nizoral)
Τα παραπάνω 3 παω και τα ζητάω από φαρμακείο? Ποια περιπου ειναι η τιμή τους? Και το σημαντικοτερο, επιρεάσουν καθόλου το (ξέρετε εσεις!) .. το ειχα διαβασει καπου κ λογικα πρεπει να ισχυει επειδη ολα αυτα επιρεαζουν την τεστοστερονη! Ευχαριστω προκαταβολικά!
1. Φιναστερίδη (Proscar) + 5% Μινοξιδίλη (Rogaine/Regaine) + σαμπουάν με Ketoconazole 1-2% (Nizoral)
Τα παραπάνω 3 παω και τα ζητάω από φαρμακείο? Ποια περιπου ειναι η τιμή τους? Και το σημαντικοτερο, επιρεάσουν καθόλου το (ξέρετε εσεις!) .. το ειχα διαβασει καπου κ λογικα πρεπει να ισχυει επειδη ολα αυτα επιρεαζουν την τεστοστερονη! Ευχαριστω προκαταβολικά!