2η μεταμόσχευση

Flosk

Well-Known Member
Γιατι δεν βαζεις; Κανε ενα postακι να δουμε αυτο που λες ρε Georgee .

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

geeorgee

Active Member
Φιλε δεν ειχα σκοπο ποτε να ανεβασω φωτογραφιες δε θελω και ουτε εχω κρατησει καποιο αρχειο απο τη πρωτη επεμβαση αφου ηδη εχω κανει και δευτερη.Απλα λεω στο φιλο καποια πραγματα για να εχει και μια δευτερη γνωμη στο μυαλο του.Επισης γιαυτο το λογο προσπαθω να ειμαι προσεχτικος σε αυτα που λεω.Οπως για παραδειγμα οτι τα εργαλεια εξαγωγης της hdc ειναι μεγαλα το εχω ξανααναφερει και ειναι δεδομενο ..εχω ανεβασει και φωτογραφια αν θυμασαι της δοτριας απο αλλο ατομο που ηταν επισης δυσαρεστημενο.Γιαυτο ειπα κιολας οτι ηταν ο ιδιος ο Φιουρης που αναγνωρισε οτι κατι δε πηγε καλα με τον ενα κροταφο για να δειξω οτι δεν ειναι κατι που το εβγαλα απο το μυαλο μου.

geeorgee

Active Member
Flosk κιεσυ μετα τη πρωτη επεμβαση δεν εκανες διορθωτικη?αρα κατι δεν ειχε παει καλα.
Και ο tropheus αν θυμαμαι καλα ειχε πει οτι ειχε μια κακη πρωτη μεταμοσχευση στην hdc.
με διαφορετικους γιατρους τοτε

Δημητρης38

Active Member
ασχημα αποτελεσματα αν ψαξει κανεις βρισκει για ολες τις κλινικες και τους γιατρους
για την hdc εχω δει παρα πολυ καλα αποτελεσματα...εχω βρει και ενα ομως (ισπανος) που δεν ειχε φυτρωση καθολου ομως
Σε σημειο πλεον να αναρωτιεμαι αν ειναι ευθυνη του Γιατρου ενα ασχημο αποτελεσμα ή του οργανισμου του καθενος.
Οι διατομες των μηχανηματων που εχει ομως δεν νομιζω να ειναι ιδιατερα μεγαλες... οι τομες που κανει δηλαδη ειναι σαν ολες τις υπολοιπες των μεγαλογιατρων πλην του ερντογαν που εχει τις μικροτερες

Οσον αφορα τον ερντογαν υπαρχουν ποσταρισμενα στο ιντερνετ καποια αποτελεσματα που ειναι εντυπωσιακα
Εψαξα χθες να μαθω πληροφοριες και βρηκα σε διαφορα φορουμς οτι
Χρηστες που αναγραψανε πως κανανε την επεμβαση στην κλινικη του... ο ερντογαν απλα τους εκανε τις ενεσεις και επεβλεπε την διαδικασια της μεταμοσχευσης που την εκανε το προσωπικο του εξολοκληρου
Οπως επισης και καποιες περιπτωσεις μεταμοσχευσεων σε μεγαλα nw που ποσταρανε φωτογραφιες μεχρι και τον 3ο μηνα... και μετα ως δια μαγειας δεν ξαναεμφανιστηκανε.
Θελω να πω μηπως υπαρχουν και ασχημα αποτελεσματα και πληροφοριες που εξαφανιζονται ή δεν τα μαθαινουμε ποτε ?

Τελευταία επεξεργασία:

Flosk

Well-Known Member
Οκ πασο Georgee, απλα καλο ειναι οταν κανουμε και τετοια σχολια να τα τεκμηριωνουμε με καποιο τροπο. Δεν λεω πως δεν ειναι οπως τα λες απλα με φωτο μπορει καποιος να συμφωνησει πιο ευκολα μαζι σου.
Οσον αφορα τα εργαλεια μιλας για της εξαγωγης ή της τοποθετησης;
Με ποιους αλλους γιατρους συγκρινεις και για τι διαμετρο εργαλειων μιλας;

Reve

Active Member
Τελικά στην Ελλάδα όλοι οι δερματολόγοι είναι και λίγο πλαστικοί χειρούργοι και ειδικοί στις μεταμοσχεύσεις. Επίσης οι πλαστικοί χειρούργοι με την σειρά τους είναι και λίγο δερματολόγοι. Με λίγα λόγια όσα περισσότερα αρπάξουν απ τον εκάστοτε ασθενή. Σου λέει είμαι δερματολόγος πάρε regain φίνα και αν χρειαστεί σε κάνω και μια μεταμόσχευση. Μηδέν επαγγελματισμός.

geeorgee

Active Member
Σε οποιον γιατρο και να πας κανεις δε μπορει να σου πει οτι θα εχεις 100 % το αποτελεσμα που θες.Αλλο
αυτο και αλλο να τους τσουβαλιασουμε ολους ομως και να τους βαλουμε στο ιδιο καζανι.Καποια πραγματα ειναι
δεδομενα και απο κει και περα παιζεις με τις πιθανοτητες.Γιαυτο ειπα και στον oxymoron οτι πρεπει μονος
του να βγαλει τα συμπερασματα του και να αποφασισει

Flosk τα εχουμε ξαναπει συγκρινω με τους γνωστους γιατρους του εξωτερικου και απλα αυτο ειναι ενα
παραδειγμα δεν ειναι μονο αυτο το θεμα

Δημητρης38

Active Member
Τελικά στην Ελλάδα όλοι οι δερματολόγοι είναι και λίγο πλαστικοί χειρούργοι και ειδικοί στις μεταμοσχεύσεις. Επίσης οι πλαστικοί χειρούργοι με την σειρά τους είναι και λίγο δερματολόγοι. Με λίγα λόγια όσα περισσότερα αρπάξουν απ τον εκάστοτε ασθενή. Σου λέει είμαι δερματολόγος πάρε regain φίνα και αν σε κάνω και μια μεταμόσχευση. Μηδέν επαγγελματισμός.

Kαι προμοτορες ειναι και παιρνουν και ποσοστα απο τους Γιατρους
Πριν λιγες εβδομαδες μιλαγα με εναν δερματολογο που μου ελεγε οτι στελνει ατομα με α/α σε πλαστικο χειρουργο που ειναι ο καλυτερος στον κοσμο σε μεταμοσχευσεις μαλλιων. Τωρα ειναι στο Ντουμπαι και καπακι θα φυγει για την Βραζιλια. Αν θελω ομως μπορει να μου κλεισει ραντεβου μαζι του να κανουμε επεμβαση που θα μου λυσει το προβλημα ολου του σκαλπ για παντα. Μαλιστα ειναι ο μοναδικος στον κοσμο "μου ειπε" που κανει την επεμβαση με θυλακα που απο την στιγμη που θα φυτευτει με την τριχα μαζι θα μεγαλωνει κανονικα απο εκεινη την στιγμη. Μονο αυτος το κανει σε ολον τον κοσμο !!!! "μου ειπε"

-Σοβαρα? Πως τον λενε ?

Μου ειπε το ονομα του και δεν τον ειχα ξανακουσει...αλλα μαλλον φταιω εγω γιατι ο δερματολογος τον γνωριζει οτι ειναι παγκοσμιου κλασεως γιατρος αρα δεν ειμαι σωστα ενημερωμενος!!! (ποσα κεφαλια να πηρε αραγε στον λαιμο του?)

Τελευταία επεξεργασία:

Νικολας νικ

Well-Known Member
geeorgee πολυ ενδιαφερον αυτο που ποσταρεις ηια την εμεπιρια σου στην hdc ....θα μπορουσες να ανεβασεις φωτο
? ποτε την εκανες τη μμ?

Νικολας νικ

Well-Known Member
Από την ιστοσελίδα του IAHRS "The International Alliance of Hair restoration Surgeons (IAHRS) is an organization whose membership is limited exclusively to state-of-the-art hair restoration surgeons. The IAHRS is the patient’s advocate, the ethical physician’s voice, and the standard for the profession."

Στα μέλη συμπεριλαμβάνονται και τα μεγάλα ονόματα που βλέπω ότι αναφέρονται και σε άλλα θέματα, πλην του Rahal.
φιλε κοιταξε να δεις .....ο γιατρος πληρωνει και γινεται μελος με συνδρομη ...το κερδος του ειναι οτι ενημερωνεται για εξελιξεις παρακολουθει συνεδρια και προτεινεται απο επισημο οργανισμο στους υποψηφίους, δεν δινει εξετασεις για να γινει μελος!! αμα μπεις στη σελιδα αυτων των οργανιμσων θα καταλαβεις πως παει το πραμα...δυστυχως ομως ολες οι μεταμισχευσεις δεν ειναι πετυχημενες γιατι γινονται απο ανθρωπους και οχι απο θεους, στο δια ταυτα για να μη ζαλιζω ο ερντογκαν ειναι καλος αλλα και ο μαρρας ειναι καλος , στον ερντογαν υπολογιζε κανα 1500αρι ευρω παραπανω για τα ιδια γκραφτ και λιγοτερες ημερες διαμονης ελπιζω να επιλεξεις τον σωστο, η επισκεψη σου εκει θα σε βοηθησει πολυ

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

poseidonas77

Well-Known Member
εδω εχουμε ατομο απο το φορουμ που πηγε στον χασον και δεν εμεινε ευχαριστημενος...

Νικολας νικ

Well-Known Member
Ένα 1000 euro παραπάνω και αυτό τραβηγμένο απο τα μαλιά Νικόλα...

;)
τα μαλλια της δοτριας ε? γιατι απο μπροστα ολοι ειμαστε...
Ναι καπου 1000αρικο εκει γυρω κοιτα μολις θα παει το παιδι τον ιουνιο θα αποφασισει μονος του πιστευω, ιδιως αν δεν υπαρχει οικονομικο θεμα

Αγαπητέ Georgee,
Έχω κάνει ήδη μια μεταμόσχευση στην κλινική HDC στην κορυφή με πολύ καλά αποτελέσματα (δες το λινκ με τη μεταμόσχευση μου http://www.hairlossgr.com/threads/Μεταμόσχευση-fue-στο-crown-2200-grafts-στην-κλινική-h-c.9474/

και τώρα είμαι έτοιμος να προχωρήσω στη 2η μου μεταμόσχευση με την ίδια κλινική στη hairline.
Όταν επισκέφτηκα την HDC για τη διευθέτηση της 2ης μου μεταμόσχευσης ανάφερα την περίπτωση σου διότι με ανησύχησε λίγο. Μου είπαν ότι δεν έχουν υπόψη τους κάποια τέτοια περίπτωση και ότι εάν μας έδινες την ημερομηνία διεξαγωγής της μεταμόσχευσης σου θα μπορούσαν να σου στείλουν τις φωτογραφίες που εσύ δεν έχεις.

Απ’ ότι μου είπαν κρατούν αρχεία για όλους τους πελάτες που έχουν περάσει από την κλινική τα οποία όπως είναι διαθέσιμα μόνο για τους ίδιους (τους πελάτες). Αν θέλεις να βοηθήσεις θα σε παρακαλούσα να αναρτήσεις αυτές τις φωτογραφίες στο φόρουμ ή να μου τις στείλεις με προσωπικό μήνυμα.

Μπλουζα