Larioso1976
Member
Moυ ειπαν οτι οντως δεν υπαρχει καλη φυτρωση αλλα να μεριμενω μεχρι να κλεισω χρονο .Φαίνεται ότι έχει να δώσει ακόμα!Η κλινική σου τι σε ενημέρωσε?
Moυ ειπαν οτι οντως δεν υπαρχει καλη φυτρωση αλλα να μεριμενω μεχρι να κλεισω χρονο .Φαίνεται ότι έχει να δώσει ακόμα!Η κλινική σου τι σε ενημέρωσε?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Δεν κατεβασαμε οχι καθολου ,πατησαμε πανω στην υπαρχουσαΗ εικονα σου έχει αλλάξει προς το καλύτερο αλλά hairline οντως δεν φαινεται να έχει καλή πυκνότητα προς το παρον και έχει see through effect..ευχομαι να αλλάξει αυτο τους επόμενους μήνες μέχρι την ολοκήρωση του αποτελέσματος σου αν και στον 7ο μηνα θα έπρεπε κανονικα να φαινοταν αλλιώς.
Να σε ρωτήσω ξέρεις αν κατεβάσατε καθόλου τη hairline ή αν πατήσατε πάνω στην υπάρχουσα;
Ναι οντως υπαρχει βελτιωση στην εικονα μου αλλα οχι η σε αναλογια με τα 3500 μοσχευματα ,ειδικα μπροστα ειναι πολυ κατω του μετρίου για εβδόμου μηνα . Θα περιμενω . Το θετικο ειναι οτι η κλινικη στεκεται διπλα μου και αναλαμβανει την ευθυνη και μου ειπαν οτι στο χρονο πανω θα μιλησουμε τι πρεπει να γινει .Η hairline δεν είναι καλή προς το παρόν. Ελπίζω να βελτιωθεί τους επόμενους μήνες.
Σαν συνολική φυτρωση εσύ πως το κρίνεις έως τώρα για 3500 τριχοθυλάκια που έβαλες;
Θεωρώ απαράβατο κανόνα πως οι κλινικές ΜΜ, όπως όλοι οι επαγγελματίες που αν κάτι δεν πάει καλά με την υπηρεσία/προϊόν που έχουν προσφέρει μπαίνουν σε διαδικασία επιδιόρθωσης, πρέπει αντιστοίχως αν κάτι δεν λειτουργήσει σύμφωνα με το πλάνο ή τις υποσχέσεις τους, να προβούν στις απαραίτητες επιδιορθωσεις. Ναι μεν δεν υπογράφεις κάτι τέτοιο, αλλά είναι ένας άγραφος κανόνας που διαφοροποιεί τον αρπακωλα με τον σωστό επαγγελματία.Πολύ σημαντικό ότι η κλινική αναλαμβάνει τις ευθύνες της και δεν το παίζει κινέζος όπως έχουμε δει σε αρκετές.....!Ελπίζω να πάνε όλα καλά!