15-16/12 o lorenzo στην αθήνα για consultation!

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
athenian δε συζητάμε κάτι άλλο. Απλά προσπαθούμε να ξεκαθαρισουμε αν τελικά μπορεί η μμ από μόνη της να σου δώσει πίσω μαλλιά ή τα φάρμακα είναι απαραίτητα. Επίσης ο Λορέντζο και οι υπολοιποι δεν ειναι δερματολογοι να μας πουν τι φάρμακο θα πάρουμε για να πολεμήσουμε το πρόβλημα, σε χειρούργο που κάνει μμ πάμε. Είναι ένα όπλο στα χέρια τους για να βοηθήσουν τη δουλειά τους, αν όμως δεν υπήρχε η φίνα και τα άλλα και έκαναν όλοι τους μόνο μμ θα ήταν καλοί στη δουλειά τους τελικά;

Οι δερματολόγοι στο θέμα μαλλιών είναι 100 χρόνια πίσω εκτός και αν κάποιος από αυτούς έχει ασχοληθεί με μμ. Οι καλοί γιατροί μμ και οι τοπ κλινικές που αντιμετωπίζουν ολιστικά το θέμα της ΑΑ έχουν πολυ μεγαλύτερη εμπειρία, κλινική και ερευνητική, από έναν οποιονδήποτε γενικό δερματολόγο.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Athenian γιατί σε απέρριψε??
Μπορείς να το αναλύσεις λίγο??
Ευχαριστώ.
@ cvial στου κουφού την πόρτα....
Θα βγεις και χρεωμένος στο τέλος.
Δεν δεν δεν θέλουν να μάθουν να ενημερωθούν μερικοί ..κρίμα πολύ κριμα

Δεν ξέρει ακόμα πρέπει να του στείλω εγώ την απάντηση του Λορενζο όταν σταματήσω να γράφω εδώ και βρω καιρό


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

mic6

Well-Known Member
Τουλάχιστον μέσα στη γλάστρα θα έχει θάμνο και μάλιστα σε τιμή σοκ χαχα
Όπως έγραψα, ακόμα και έτσι να το θεωρήσουμε (το "πεθάνεις" σημαίνει "για πάντα"), πάλι είναι αδόκιμο και "μπακαλίστικό". Για μένα είσαι ένας ανώνυμος χρήστης πίσω από ένα πληκτρολόγιο που ακόμα και αν δηλώνει πρόεδρος της Ακαδημίας Αθηνών, εγώ θα τον θεωρώ με αυτά που γράφει γλάστρα σε πρωινάδικο.
 

athenian

Well-Known Member
Δεν ξέρει ακόμα πρέπει να του στείλω εγώ την απάντηση του Λορενζο όταν σταματήσω να γράφω εδώ και βρω καιρό


Sent from my iPhone using Tapatalk
Γραψτην κι εδώ την απάντηση δεν έχω πρόβλημα. Άλλωστε θα είναι καλό να ενημερωθούν και τα άλλα μέλη.
 

alex7

Well-Known Member
με όλα αυτά τα καταπληκτικά που διαβάζω παραπάνω αισθάνομαι πραγματικά πολύ τυχερός που με επέλεξε ο Lorenzo και μάλιστα χωρίς να υποβληθώ σε θεραπεία φιναστερίδης. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Cvial για την οργάνωση και τη βοήθεια του στη διάρκεια του consultation.Επίσης να επισημάνω σε κάποιους κατά πολύ νεότερους εδώ ότι εγώ μέχρι τα 35 περίπου ήμουν NW1-2 τώρα στα 50 είμαι περίπου NW 5.Η ΑΑ είναι συνεχής και σταθεροποιείται σε μεγάλη ηλικία(45+) ή και αργότερα.Ο Ισπανός είναι πολύ σοβαρός , ποιοτικός και τελειομανής στη δουλεία του.Το διαπιστώνει κάποιος από το πόσο λεπτομερή έλεγχο κάνει στο consultation.
 

FreeThinker

Well-Known Member
Απέρριψε τα περί σκόνης/κάψουλες, ισοποσων καθημερινών δόσεων με μεγάλη ακριβεια.
Τι εννοει δηλαδη? Εγω αγοραζω απο το φαρμακειο καψουλες φιναστεριδης 1 mg απο εργαστηριο με 20 ευρω τις 70 καψουλες. Δε τις θεωρει αξιοπιστες?
 

FreeThinker

Well-Known Member
Το θεωρεί too much, δεν έθεσε θέμα αξιοπιστίας.
Εσυ απο αξιοπιστια τι πιστευεις?
Παντως 20 ευρω οι 70 καψουλες ειναι πολυ φτηνα σε σχεση με propecia. 8.5 ευρω το μηνα βγαινει. Tωρα το proscar δεν ξερω ποσο κανει και ποσο βγαζει αμα το κοβεις αλλα δε το βρισκω too much
 

Geo246

Member
athenian δε συζητάμε κάτι άλλο. Απλά προσπαθούμε να ξεκαθαρισουμε αν τελικά μπορεί η μμ από μόνη της να σου δώσει πίσω μαλλιά ή τα φάρμακα είναι απαραίτητα.

Η μεταμόσχευση θα σου δώσει τα μαλλιά, τα φάρμακα θα σε βοηθήσουν να τα διατηρήσεις ή να καθυστερήσεις την επικείμενη τριχόπτωση σε περίπτωση που στο dna σου είσαι προγραμματισμένος να χάσεις και μαλλί από την δότρια (και από τα εναπομείναντα μαλλιά στην λήπτρια). Αν δεν είσαι προγραμματισμένος δεν χρειάζεσαι φάρμακα, αυτό όμως δεν μπορεί να στο πει κανείς.

Επίσης ο Λορέντζο και οι υπολοιποι δεν ειναι δερματολογοι να μας πουν τι φάρμακο θα πάρουμε για να πολεμήσουμε το πρόβλημα, σε χειρούργο που κάνει μμ πάμε.

Ο Λορέντζο μου τόνισε κάποια πράγματα που μου είχε υποδείξει λανθασμένα η καθηγήτρια δερματολογίας που με επέβλεπε και είχαν σαν συνέπεια ξηροδερμία. Δεν μένει παρά να ακολουθήσω τις οδηγίες του και να σου πω ποιος είναι καλύτερος σε αυτό το θέμα ...

Είναι ένα όπλο στα χέρια τους για να βοηθήσουν τη δουλειά τους, αν όμως δεν υπήρχε η φίνα και τα άλλα και έκαναν όλοι τους μόνο μμ θα ήταν καλοί στη δουλειά τους τελικά; Είναι η μμ λύση για τη φαλάκρα;

Τον Λορέντζο τον έχω επιλέξει γιατί είναι άριστος στην διαχείριση της δότριας και ειδικά στην τοποθέτηση (για μένα μια κατηγορία μόνος του εκεί με πολύ πίσω τον ερντο). Θεωρώ πως αυτό θα πρέπει να είναι το κριτήριο. Από εκεί και πέρα το αν θα μου μείνει το μαλλί (δεν μιλάμε για σοκλος) εξαρτάται και από απρόβλεπτους παράγοντες. Μπορεί κάποια από τα μεταμοσχευμένα ή τα εναπομείναντα να είναι προγραμματισμένα να πέσουν. Μπορεί όλα και μπορεί και κανένα. Δεν μπορείς να το ξέρεις αυτό.

Ο Λορέντζο προφανώς προτείνει χάπια γιατί θέλει να κάνει ότι είναι δυνατόν προκειμένου να υποστηρίξει την δουλειά του σε βάθος χρόνου. Εγώ έχω επιλέξει να μην πάρω ποτέ, γιατί για μένα τουλάχιστον άλλα πράγματα είναι πολύ πιο σημαντικά και ούτε καν θα έμπαινα στην διαδικασία να τα ρισκάρω. Θα το κάνω χωρίς και όσο κάτσει. Αν τα διατηρούσα 10 χρόνια θα ήμουν ικανοποιημένος. Κάποτε διάβασα εδώ την απίστευτη δήλωση "όλοι εμείς που παίρνουμε χάπια γνωρίζουμε ότι κάποια στιγμή δεν θα μας κάνει κουκου" .... αδιανόητα πράγματα ...
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Επίσης, ως παλιό μέλος, οφείλω να ανταποδώσω όσα έχω πάρει και εντός μήνα θα φτιάξω post διότι θα πραγματοποιήσω μεταμόσχευση. Και είμαι δύσκολη περίπτωση λόγω παλαιότερων επεμβάσεων που αφήνουν περιορισμένη δότρια.

Αν θες μπορείς να μας πεις που θα κάνεις μμ?
 

felaini

Active Member
Πηγα στο προγραμματισμενο ραντεβου με τον γιατρο προετοιμασμενος ψυχολογικα ακομη κ για την απορριψη μεταμεσχευσης αφου αν γινοταν αυτο δεν θα ξαναασχολιομουνα με το θεμα αυτο..
Ειμαι κλασικο 5αρι nw με μεγαλη αραιωση δηλαδη δυσκολο περιστατικο δεν μου ειχαν μετρησει ποτε την δοτρια περιοχη παρα μονο ψαχουλευοντας με το χερι τους μια νοσηλευτρια απ τον βεκρη λεγοντας μου μπαινεις χειρουργειο αν θες αυριο(γελαει ο κοσμος)..
Στην μετρηση ο λορντζο μου λεει πως εχεις την σωστη δοτρια με μεγαλο extension of donor 250cm με μ.ο πυκνοτητας 80 καπου βρηκε κ 90.. με περιπου 10,000 grafts capacity.. micron τριχας 52 κ αρκετα πολυτριχα 2,5 h/gr.. δεν ξερω αν τα λεω σωστα διοτι δεν ειμαι κ ο καλυτερος στις αναλυσεις αριθμων κ λεω οτι ακριβως γραφει στο χαρτι..
Με δεδομενο το μεγαλο προβλημα που εχω οπως ανεφερα 5αρι κ με λιγες τριχες στην ζωνη c η προταση του λορεντζο ηταν 2 procedures με 3500grfts για μια εκταση α β γ ζωνη καλυψης αν θυμαμαι 75cm στο πρωτο χειρουργιο κ μετα απο 5 μηνες(η οταν μπορω) αλλα 3500grfts κρουν κ οπου αλλου χρειαστει βαση του πρωτου χειρουργιου συνολο δηλαδη 7000gfts. Εκει απορησα διοτι σ ολα τα consultations που ειχα κανει το μαξιμουμ ηταν 5000 grfts φυσικα οπως προανεφερα χωρις κανεις να μου μετρησει την δοτρια με αριθμους.. θεωρησα πολλα τα μοσχευματα κ εκει ερχεται κ μου λεει (ο cvial ελειπε εκεινη την στιγμη) ‘George θελεις ενα μετριο αποτελεσμα η να βαζεις το χερι σου στο κεφαλι κ να πιανεις μαλλια;’ Του λεω φυσικα το δευτερο.. ε μου λεει θελεις αυτο το νουμερο με (+\-) κ για τριτο χειρουργιο στο μελλον.. μου λεει εεχεις the right donor large κ καλα τεχνικα χαρακτηριστικα οποτε αυτα χρειαζεσαι για μια πετυχημενη μεταμοσχευση.. εκει ανακουφιστικα αφου πλεον με βαση μετρησεων κ την προταση διαχειρηση στρατηγικη ενος απ των κορυφαιων γιατρων μμ παγκοσμιως τι μου γινεται..κ ευχαριστω για αλλη μια φορα τον Cvial για την οργανωση κ το οτι καταφερε κ εφερε τον συγκεκριμενο γιατρο στην αθηνα.. πλεον ειμαι ηρεμος ξερω τι μου γινεται ευτυχως απεφυγα τις κακοτοπιες σφαγειων τυπου βεκρη(να με συγχωρησουν οσο μπορουν οι υποστηρικτες του αλλα αυτη ειναι η αποψη μου η προσωπικη)..
Ο ανθρωπος ειναι τελειομανεις επαγγελματιας ωραιος τυπος ανετος ετοιμος να σου πει την αληθεια εαν εισαι καταλληλος για μεταμοσχευση η οχι..
Ευλογημενος κ ανακουφισμενος!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

Akis-multi

Well-Known Member
Φίλε felaini, και απευθυνομαι σε όλους όσους το έχουν κάνει αυτό, γιατί κλείνεις ραντεβού με νοσηλεύτρια του Βεκρη και δε κλείνεις με τον ίδιο το Βεκρή; Επειδή χρεώνει 100€ επίσκεψη; Εσύ πόσο κοστολογείς το κεφάλι σου και κλείνεις με όποια νοσηλεύτρια σου τυχει; Μηδέν ευρώ; Δε σας καταλαβαίνω. Αν είναι κάποιος που δεν έχει πρόβλημα φυσικά και ας κλείσει ραντεβού με νοσηλεύτρια ή γραμματέα και γω μαζί του. Οι υπόλοιποι οι υποψιασμενοι που μετά σας φάνηκε και αντιεπαγγελματικο πως κρίνεστε;
 

felaini

Active Member
Consultation περασα απ ολες τις ελληνικες κλινικες πριν τρια χρονια.. ασχετος με θεματα μεταμοσχευσεων εγω θα κριθω; Μαλλον θα πρεπει να κριθει η ahc που κατοπιν ραντεβου μ ενα κεντρο αισθητικης μου παρουσιαζεται μια υπαλληλος κ μια νοσηλευτρια ψαχουλευοντας με τα χερια το κεφαλι μου κ μου λεει δευτερα μπαινεις χειρουργιο κ ευτυχως οντας παντα αλανθαστος στο ενστικτο μου την εκανα με ελαφρα..κ ευτυχως δεν εκανα λαθος βλεποντας παραθυρα κ ξηλωμα δοτριας με την μια κ αφυσικες χερλαιν σε διαφορα περιστατικα.. οποτε ευχαριστω το θεο κ το ενστικτο μου που απεφυγα τις κακοτοπιες αφου δεν ειχα ιδεα για μεταμοσχευσεις κ χαρη σ αυτο το φορουμ κ διαβαζοντας νηματα πετυχημενων μεταμοσχευσεων με αναλυση τεκμιριωμενη κ αριθμους οπως Cvial του πανου κ αλλων παιδιων.. προσωπικη αποψη παντα..
 

makis25

Well-Known Member
Πηγα στο προγραμματισμενο ραντεβου με τον γιατρο προετοιμασμενος ψυχολογικα ακομη κ για την απορριψη μεταμεσχευσης αφου αν γινοταν αυτο δεν θα ξαναασχολιομουνα με το θεμα αυτο..
Ειμαι κλασικο 5αρι nw με μεγαλη αραιωση δηλαδη δυσκολο περιστατικο δεν μου ειχαν μετρησει ποτε την δοτρια περιοχη παρα μονο ψαχουλευοντας με το χερι τους μια νοσηλευτρια απ τον βεκρη λεγοντας μου μπαινεις χειρουργειο αν θες αυριο(γελαει ο κοσμος)..
Στην μετρηση ο λορντζο μου λεει πως εχεις την σωστη δοτρια με μεγαλο extension of donor 250cm με μ.ο πυκνοτητας 80 καπου βρηκε κ 90.. με περιπου 10,000 grafts capacity.. micron τριχας 52 κ αρκετα πολυτριχα 2,5 h/gr.. δεν ξερω αν τα λεω σωστα διοτι δεν ειμαι κ ο καλυτερος στις αναλυσεις αριθμων κ λεω οτι ακριβως γραφει στο χαρτι..
Με δεδομενο το μεγαλο προβλημα που εχω οπως ανεφερα 5αρι κ με λιγες τριχες στην ζωνη c η προταση του λορεντζο ηταν 2 procedures με 3500grfts για μια εκταση α β γ ζωνη καλυψης αν θυμαμαι 75cm στο πρωτο χειρουργιο κ μετα απο 5 μηνες(η οταν μπορω) αλλα 3500grfts κρουν κ οπου αλλου χρειαστει βαση του πρωτου χειρουργιου συνολο δηλαδη 7000gfts. Εκει απορησα διοτι σ ολα τα consultations που ειχα κανει το μαξιμουμ ηταν 5000 grfts φυσικα οπως προανεφερα χωρις κανεις να μου μετρησει την δοτρια με αριθμους.. θεωρησα πολλα τα μοσχευματα κ εκει ερχεται κ μου λεει (ο cvial ελειπε εκεινη την στιγμη) ‘George θελεις ενα μετριο αποτελεσμα η να βαζεις το χερι σου στο κεφαλι κ να πιανεις μαλλια;’ Του λεω φυσικα το δευτερο.. ε μου λεει θελεις αυτο το νουμερο με (+\-) κ για τριτο χειρουργιο στο μελλον.. μου λεει εεχεις the right donor large κ καλα τεχνικα χαρακτηριστικα οποτε αυτα χρειαζεσαι για μια πετυχημενη μεταμοσχευση.. εκει ανακουφιστικα αφου πλεον με βαση μετρησεων κ την προταση διαχειρηση στρατηγικη ενος απ των κορυφαιων γιατρων μμ παγκοσμιως τι μου γινεται..κ ευχαριστω για αλλη μια φορα τον Cvial για την οργανωση κ το οτι καταφερε κ εφερε τον συγκεκριμενο γιατρο στην αθηνα.. πλεον ειμαι ηρεμος ξερω τι μου γινεται ευτυχως απεφυγα τις κακοτοπιες σφαγειων τυπου βεκρη(να με συγχωρησουν οσο μπορουν οι υποστηρικτες του αλλα αυτη ειναι η αποψη μου η προσωπικη)..
Ο ανθρωπος ειναι τελειομανεις επαγγελματιας ωραιος τυπος ανετος ετοιμος να σου πει την αληθεια εαν εισαι καταλληλος για μεταμοσχευση η οχι..
Ευλογημενος κ ανακουφισμενος!

δοτρια θηρίο . Λιγες δοτριες θα ειναι ετσι . Βασικα κανεις οτι θες με τετοιο μαλλι . Μπραβο . Μου κανε εντυπωση.
 

felaini

Active Member
Μακη λεω οτι γραφει στο χαρτι ο lorenzo..τωρα οπως ειχε αναφερει κ ο cvial αν θυμαμαι καλα στο δικο του νημα μεταμοσχευσης του οταν του ξυρισαν την δοτρια του βρηκαν μικροτερο λογο απ οτι στο consultation αλλα η αποκλιση ηταν πολυ μικρη..
 

kardinalios

Well-Known Member
Πάντως ρε παιδιά θέλω να πω κάτι με όλη την καλή διάθεση . Δεν έχω επισκεφτεί ποτέ μου την κλινική του Β. και δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον άνθρωπο . Αντιθέτως , είμαι θύμα ανταγωνιστικής του κλινικής με ένα πολύ φτωχό αποτέλεσμα και με λάθος διαχείριση . Αν μου πουν να κρίνω αντικειμενικά έχω δει όντως 3-4 περιστατικά από την κλινική του με πολύ καλά αποτελέσματα και ειλικρινά αν κάποιος μου έλεγε ότι θέλει να κάνει μ.μ αποκλειστικά στην Ελλάδα θα του έλεγα πρώτα να επισκεφτεί αυτόν με τους όποιους αστερίσκους στο μυαλό του , έχουμε συζητήσει πολλάκις .
Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι τι σχέση έχει η κλινική του Β. με το νήμα αυτό . Αυτός ο χώρος στο φόρουμ αφορά ένα consultation που έγινε από τον Lorenzo στο οποίο συμμετείχαν κάποιοι άνθρωποι που μοιραζόνται τις εμπειρίες τους . Για ποιο λόγο σε κάθε συζήτηση για άλλες κλινικές μπαίνουν μέλη και αναφέρουν την παραπάνω κλινική ; Αν θέλουν να υποστηρίξουν τον γιατρό που τους έδωσε ένα καλό αποτέλεσμα γιατί δεν το κάνουν στα νήματα που αφορούν τον γιατρό ;
Και τελικά η οποιαδήποτε σύγκριση ή κουβέντα ανάμεσα σε μία κλινική από τις κορυφαίες στον κόσμο και στην κλινική του Β. σε ποιον κάνει καλό ;
Αν τίθεται δηλαδή θέμα υποστήριξης του γιατρού πιστεύω ότι η οποιαδήποτε σύγκριση σε αυτό το νήμα οδηγεί ακριβώς στο αντίθετο αποτέλεσμα .
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα