15-16/12 o lorenzo στην αθήνα για consultation!

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

kardinalios

Well-Known Member
Να πω επίσης για όσους δεν το άκουσαν, ότι τα 15 χρόνια που κάνει μμ ποτέ δεν έχει κάνει consultation εκτός Μαδρίτης!


Sent from my iPhone using Tapatalk

Cvial αλήθεια πως ψήθηκε να έρθει Ελλάδα να δει τις "πλούσιες " κομες μας ; Ούτε μεγάλη αγορά είμαστε , ούτε πολύ χρήμα κυκλοφορεί γενικά ..
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Όπως θα κατάλαβες kardinalios από το στυλ του είναι cool τύπος. Του εξήγησα τη δουλειά που κάνω στο φόρουμ και τον παρακάλεσα να έρθει για να βοηθήσει στο να αλλάξουμε τον τρόπο που ενεργούμε, χωρίς στρατηγική με ορίζοντα 1-2 χρόνων ενώ το σωστό είναι δεκαετιών. Η επίσκεψη του ήταν καθαρά τέτοιου χαρακτήρα. Και κανείς να μην πάει για μμ δεν τον νοιάζει. Ορισμένα πράγματα πρέπει να γίνονται όχι μόνο για το χρήμα.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

kardinalios

Well-Known Member
Όπως θα κατάλαβες kardinalios από το στυλ του είναι cool τύπος. Του εξήγησα τη δουλειά που κάνω στο φόρουμ και τον παρακάλεσα να έρθει για να βοηθήσει στο να αλλάξουμε τον τρόπο που ενεργούμε, χωρίς στρατηγική με ορίζοντα 1-2 χρόνων ενώ το σωστό είναι δεκαετιών. Η επίσκεψη του ήταν καθαρά τέτοιου χαρακτήρα. Και κανείς να μην πάει για μμ δεν τον νοιάζει. Ορισμένα πράγματα πρέπει να γίνονται όχι μόνο για το χρήμα.


Sent from my iPhone using Tapatalk

Να μιλήσω ειλικρινά ήταν πολύ πιο κουλ από όσο μπορούσα να φανταστώ . Και για μένα που φαντάζομαι ότι ήμουν από τους μικρότερους ηλικιακά ήταν πολύ πιο εύκολο από όσο πίστευα .
Αυτό που λες σχετικά με τις μμ ήταν ξεκάθαρο . Δεν τον νοιάζει καθόλου . Το θέμα είναι ότι οι περισσότεροι από εμάς έχοντας εμπειρίες από άλλες κλινικές σταθήκαμε τελείως αμηχανοι απέναντι σε αυτό χαχα .
Νομίζω η επίσκεψη έκανε καλό και σε εμάς που ήμασταν εκεί αλλά θα κάνει και στο σύνολο στου φόρουμ
 

Geo246

Member
Να ευχαριστήσω και εγώ με την σειρά μου τον CVIAL για την άψογη οργάνωση και τον χρόνο που διέθεσε και τον Λορέντζο που εκτός από εξαιρετικός γιατρός είναι και ωραίος τύπος.
 

giannis1991

Well-Known Member
Οσοι τελικα βρεθηκαν στα consultation να αναφερουν καποια βασικα πραγματα οπως τι τους ειπε ας πουμε σωστο για την δικη τους περιπτωση,τι διαφορες ειχαν με αλλα consultation,τι τιμη τους εδωσε κτλπ...
 

spass

Active Member
η βασική και αρκετά ουσιώδη διαφορά με αλλα consultation που έχω πάει είναι ότι μου ειπε να μην κανω μ/μ εάν δεν έχω σκοπό να παρω φίνα διότι όπως σωστά μου έχουν πει και απο αλλες κλινικές εχω αδύναμη δοτρια-λεπτη τριχα με τη διαφορά που οι άλλες κλινικές με αναλαμβάνουν με ικανοποιητικα αποτελέσματα συμφωνα με τα λεγόμενα τους ενώ ο λορεντζο όχι.συμπερασμα λοιπόν,αν δε πάρω φινα ίσως να πάρω ένα καλό αποτέλεσμα αλλα με ημερομηνία λήξης διότι είναι σχεδόν σίγουρο οτι θα χάσω και από τά μεταμοσχευμενα και μετα θα είμαι προφανώς για γέλια αλλα καί χαλια ψυχολογικά,επομενως ή παιρνω φινα και βλεπω εαν δυναμώνει η δοτρια και προχωρω σε μ/μ πού και παλι δεν ειναι σιγουρο,θα πρέπει να με δει σε 6 μήνες να δουμε αν δουλεύει η φίνα ή κάθομαι στα αυγα μου και αποδέχομαι οριστικά την φαλάκρα που μου προσέφερε απλόχερα η μητέρα φύση.....ας πουν κι αλλα παιδιά λεπτομέρειες, εαν τους προτάθηκε να πάρουν φίνα κτλ.
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Για το θέμα της τιμής για λόγους που έχω αναφέρει στα παιδιά στο consultation θα παρακαλούσα να μην αναφερθούμε.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

spass

Active Member
πάντως το να σου λέει ένας από τους καλύτερους του είδους παρε και βλέπουμε και παλι οχι σίγουρα ενώ οι ελληνικες και περισσοτερο οι κυπριακές που υποτίθεται ειναι κλινικές ενος επιπέδου να σού λένε πες μας ημερομηνία και παμε να το κάνουμε χωρίς να τούς νοιάζει μετά από 5 χρόνια αν θα βλεπεσαι είναι άκρως απαράδεκτο και φαντάζομαι ότι παραπλήσιες περιπτώσεις σαν κι εμενα είναι εκατοντάδες.
 

kardinalios

Well-Known Member
Η λογική του consultation ήταν πως θα έχεις ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα στο κεφάλι σου για όλη σου τη ζωή . Ο γιατρός δεν κινείται με τη λογική ότι πάμε τώρα να βάλουμε έναν αριθμό grafts να περάσεις 5 χρόνια μαλλιάς και μετά να είσαι σαν σκακιέρα .
Έκανε μια συνολική ανάλυση- μέτρηση δοτριας και ληπτριας . Μέτρησε περιοχές και πάχος τρίχας και υπολόγισε έναν αριθμό grafts που χρειάζονται . Τελείως ειλικρινά απαντούσε και έλεγε αν έχεις τα μοσχεύματα που χρειάζονται η όχι .
Σχετικά με το θέμα των φαρμάκων που είναι και το αντικείμενο που συζητείται περισσότερο στο φόρουμ .
Ο άνθρωπος δεν αναλαμβάνει περιστατικά που προορίζονται για 5ρια και 6ρια χωρίς φάρμακα . Εξηγεί την κατάσταση και τα αναλαμβάνει με την απαραίτητη χρήση των φαρμάκων .
Το ερώτημα όπως μου το έθεσε πολύ σωστά είναι " θέλεις μαλλιά ; " . Αν θέλεις πρέπει να χαράξεις μια στρατηγική . Σε κάποιες περιπτώσεις αυτή η στρατηγική έχει και τα φάρμακα και σε κάποιες όχι . Αλλά ο γιατρός αυτός δεν βάζει μαλλιά σε όλους . Κάνει μεταμοσχεύσεις εκεί που κρίνει ότι υπάρχουν τα δεδομένα για ένα full head of hair με μια αξιοπρεπή πυκνότητα για μια ζωή .
Αυτά λίγο πολύ .
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Να το πω λίγο καλύτερα, αν και η παραπάνω ανάλυση είναι σωστή. Δεν αναλαμβάνει μη σταθεροποιημένες (σε μεγάλο βαθμό) επιθετικές ΑΑ. Μας έδειξε και περιπτώσεις ΝW5 & 6 & 7. Απλά σε όλα αυτά το έκανε όταν η ΑΑ λόγω ηλικίας (42+) είχε δείξει το πάτερν, μπορούσε να εκτιμηθεί και τι μπορεί να δώσει η δότρια (μην ξεχνάμε και τη DUPA, είχαμε 3 τέτοιες περιπτώσεις) και πλέον μπορούσε να χαραχθεί μια σωστή στρατηγική. Από τους 34 είχαμε 2 τέτοιες περιπτώσεις μεγάλων NW που και δέχθηκε να αναλάβει και δεν έδωσε και φίνα. Κάποια στιγμή θα ποστάρω μια πλήρη ανάλυση της μεθοδολογίας του όπως εξηγήθηκε στο consultation.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Τελευταία επεξεργασία:

kapamarou

New Member
Καλησπέρα και από εμένα σε όλους..
Ήμουν Κ εγώ ένας από τους τυχερούς που συμμετείχα στο consultation...
Και πρέπει να ευχαριστώ φυσικά τον cvial που ξόδεψε κάμποσο χρόνο για να το οργανώσει...!!! Και το έκανε και με μεγάλη επιτυχία.. !!!

Όσον αφορά εμένα έχω αποφασίσει να κάνω μεταμόσχευση και να κάνω ότι προσπάθεια μπορώ με τη φίνα για να έχω όσο το δυνατόν καλύτερη επιτυχία...
Μέχρι τώρα είχα ένα consultation με φωτογραφίες από Erdogan και σύμφωνα με αυτο χρειάζομαι 4000-4500 grafts και χρήση φινας για να κρατήσω το crown... Έχω πρόβλημα στη περιοχή Α και Β όπως καταλαβαίνετε..

Στο σημερινό consultation έμαθα αρκετά παραπάνω, και νόμιζα ότι πήγα προετοιμασμένος και με σημειωμενες ερωτήσεις... Τελικά κατέληξα να ρωτάω κάτι παραπάνω το cvial...χαχα...

Ο γιατρός είναι όντως cool και πολύ φιλικός.. μου εξήγησε ότι παραπάνω μπορούσε ο άνθρωπος για τη διαδικασία και μου απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που είχα.. αν και νομίζω έχω διαβάσει τόσα πολλά που δεν είχα πολλές απορίες... Στην αρχή είδε τη δότρια περιοχή και μου την έδειξε στο λάπτοπ εξηγώντας μου ότι εχω νορμάλ δότρια που σημαίνει 8000-8500 πιθανά grafts, έχω πολύ λεπτή τρίχα 45microns, αλλά ευτυχώς έχω πολλά πολυτριχα το οποίο από ότι κατάλαβα το σώζει αρκετά...
Μετά από υπολογισμούς κατέληξε ότι χρειάζομαι 3500 grafts για μεταμόσχευση...
Επίσης μου εξήγησε το πώς θα γίνει ακριβής μετρηση της δότριας πριν την επέμβαση,πράγμα που είχα δει στο φόρουμ και στα βιντεάκια...
Συνεχίσαμε με το σχεδιασμό της hairline που θα ήθελα Κ μου εξήγησε ότι τη διαμορφώνουμε όπως θέλω εγώ, αλλά πραγματικά ήταν ακριβώς όπως την ήθελα...
Μου συμπλήρωσε μια φόρμα με όλα τα στοιχεία του consultation...
Και με προέτρεψε να κάνω ότι ερωτήσεις έχω...
Στο τέλος μου ζήτησε συγγνώμη που το κάναμε έτσι γρήγορα το consultation και με προέτρεψε να τον ρωτήσω οτιδήποτε στο mail του για τη φαρμακευτική αγωγή και τη δόση της φινας,καθώς οι παρενέργειες αν υπάρξουν μπορούν να περιοριστούν με μικρότερη δόση...Φυσικά μου έδειξε και το κουτάκι που έχει τη δική του φίνα...!!!
Τέλος μου είπε ότι αν θέλω να κάνω μεταμόσχευση πρέπει να γίνει 6 μήνες από τότε που ξεκίνησα τη χρήση για να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα,πράγμα που ούτως ή άλλως θα γινόταν εξαιτίας της waiting list που έχει...
Αυτά...
Και πάλι ευχαριστώ τον cvial που το κανόνισε γιατί ήταν πολύ βοηθητικό για εμένα Αφού είμαι μεταξύ lorenzo και Erdogan...
 

spass

Active Member
Δηλαδή cvial ήμουν ο μοναδικός τυχερός με dupa που δεν δέχθηκε χωρίς φινα εάν κατάλαβα σωστά;
 

leas

Well-Known Member
Συγχαρητηρια πραγματικα στον Cvial που οργανωσε την συμβουλευτικη και εφερε στην Ελλαδα για αρκετους τον κορυφαιο..
Παιδια να αναφερω πως το consultation αυτο για εμενα ηταν το πρωτο και ειχα την τυχη να με δει ενας απο τους τοπ στις μμ.Δυστυχως ημουν σε πολυ μεγαλο βαθμο αγχωμενος γιατι ηξερα οτι θα ακουσω για την οχι και τοσο αγαπημενη μου φιλη την φινα.Εχω δει αμετρητα βιντεο του Λορεντζο και ηξερα πως δεν υπαρχει περιπτωση οπως και ο Cvial μου ειχε ξεκαθαρισει να με αναλαβει χωρις φαρμακευτικη αγωγη.Ο γιατρος πραγματικα πολυ κουλ τυπος οπως και ο Cvial ο οποιος προσπαθουσε να με χαλαρωσει πριν παμε στον γιατρο.Αν και ακουσα αυτο που δεν ηθελα ειμαι καπως πιο ηρεμος γιατι εκανα ενα βημα τουλαχιστον ωστε να αντιμετωπισω το θεμα με την αα που με ζοριζει σε μεγαλο βαθμο.

Cvial ηθελα να σε ρωτησω αν γνωριζεις, οταν ο γιατρος εβαλε την καμερα στην δοτρια μου και εντοπισε thinning στον σβερκο αλλα και πανω απο τα αυτια αυτο ηταν δειγμα ξεκαθαρης retrograde η ειναι σχετικα συνηθισμενο;
 

hijikos

Active Member
Cvial για εμενα που δεν μπορουσα να ειμαι στο consulation αν ειμαι ετοιμος ψυχολογικα και χρηματικα θα μπορεσει να με αναλαβει χωρις να με δει απο κοντα.
 

Zob

Active Member
Χαιρετε,
Ειμαι κι εγω ενας απο αυτους που ειχαμε την ευκαιρια να δουμε το ζητημα της "μεταμοσχευσης" με εναν απο τους κορυφαιους του ειδους.
Επισης συναντησα τον Cvial απο κοντα και δεν μπορουσα να παρω τα ματια μου απο την hairline του.
Πραγματικα εχοντας δει απο κοντα και 2-3 αλλες περιπτωσεις θεωρητικα πετυχημενων μεταμοσχευσεων απο ελληνικες κλινικες, δεν υπαρχει συγκριση. Εξισου καλη ηταν και η hairline του ιδιου του Lorenzo.

Οσον αφορα την ηλικια τους, τοσο ο Cvial οσο και ο Lorenzo μου εδιναν την εντυπωση οτι ηταν το πολυ 45 ετων γεματοι απο θετικη ενεργεια και οι δυο τους.

Στα περι consultating συμπερασματικα να σας πω οτι , λογω της θεραπειας που ακολουθω με ανισοκατασταλτικα φαρμακα, μου ζητησε να ρωτησω τον γιατρο που με παρακολουθει εαν επιτρεπεται η χρηση φιναστεριδης προκειμενου να προβουμε σε μεταμοσχευση.
 
Τελευταία επεξεργασία:

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Συγχαρητηρια πραγματικα στον Cvial που οργανωσε την συμβουλευτικη και εφερε στην Ελλαδα για αρκετους τον κορυφαιο..
Παιδια να αναφερω πως το consultation αυτο για εμενα ηταν το πρωτο και ειχα την τυχη να με δει ενας απο τους τοπ στις μμ.Δυστυχως ημουν σε πολυ μεγαλο βαθμο αγχωμενος γιατι ηξερα οτι θα ακουσω για την οχι και τοσο αγαπημενη μου φιλη την φινα.Εχω δει αμετρητα βιντεο του Λορεντζο και ηξερα πως δεν υπαρχει περιπτωση οπως και ο Cvial μου ειχε ξεκαθαρισει να με αναλαβει χωρις φαρμακευτικη αγωγη.Ο γιατρος πραγματικα πολυ κουλ τυπος οπως και ο Cvial ο οποιος προσπαθουσε να με χαλαρωσει πριν παμε στον γιατρο.Αν και ακουσα αυτο που δεν ηθελα ειμαι καπως πιο ηρεμος γιατι εκανα ενα βημα τουλαχιστον ωστε να αντιμετωπισω το θεμα με την αα που με ζοριζει σε μεγαλο βαθμο.

Cvial ηθελα να σε ρωτησω αν γνωριζεις, οταν ο γιατρος εβαλε την καμερα στην δοτρια μου και εντοπισε thinning στον σβερκο αλλα και πανω απο τα αυτια αυτο ηταν δειγμα ξεκαθαρης retrograde η ειναι σχετικα συνηθισμενο;

Ξεκάθαρο και επιθετικό


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα