15-16/12 o lorenzo στην αθήνα για consultation!

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Zob

Active Member
Φανταζομαι πως θα εχει και καποιους επιλαχοντες για την περιπτωση που καποιοι ακυρωσουν ή δεν προσελθουν?
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Κύριοι ο γιατρός έχει ξεκινήσει να μου στέλνει τους επιλεγμένους υποψήφιους από το απόγευμα. Αύριο πρωί θα ειδοποιήσω όλους τους υποψήφιους και αυτούς που εγκρίθηκαν και αυτούς που δεν εγκρίθηκαν. Αν κάποιος για κάποιο λόγο δεν μπορεί να έρθει να με ειδοποιήσει άμεσα για να πάρει κάποιος άλλος την θέση του.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Η διαδικασία τελείωσε. Επιλέχθηκαν τελικά 32 άτομα από τα 50 (μαζί με κάποιους αναπληρωματικούς). Σε όσους έχουν επιλεχθεί, έχει σταλθεί pm όπως επίσης και στους περισσότερους από αυτούς που δεν επιλέχθηκαν. Θα παρακαλέσω να δείτε όλοι τα email σας και όσοι έχετε επιλεχθεί να μου στείλετε επιβεβαιωτικό μήνυμα συμμετοχης έτσι ώστε να λάβετε οδηγίες για ώρα, μέρα, μέρος.
 
Τελευταία επεξεργασία:

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Εχουν σταλθεί οδηγίες για ώρα, μέρα, μέρος σε όλους τους συμμετέχοντες. Όσοι δεν έχετε επιβεβαιώσει ότι τις έχετε παραλάβει παρακαλώ κάντε το μέσα στην μέρα με pm.
 

vlafo

Well-Known Member
Όλα άψογα οργανωθήκανε δεν νομίζω από κανέναν να αμφισβητείται αυτό.
Τα υπόλοιπα ενδιαφέροντα θα προκύψουνε από κοντά.
Μετά θα προβούμε με τον Cvial σε υπερανάλυση των πληρέστατων δεδομένων.
 

vlafo

Well-Known Member
Θα ήθελα να επισημάνω μερικά πράγματα μετά τη συνάντηση μου με το Λορέντζο.
Χάρηκα ιδιαίτερα που ένας τοπ βεληνεκούς γιατρός ήταν απέναντι μου και συζητήσαμε διεξοδικά το πρόβλημα μου.
Είναι ιδιαίτερα συμπαθής,απαντάει σε κάθε σου ερώτηση με βεβαιότητα και τεκμηριωμένα με επιχειρήματα.Είναι κάθετος όταν έχει δίκιο αλλά σε ακούει με πολλή προσοχή.
Προτείνει λύσεις σε αυτά που θέλεις και σου μιλάει συγκεκριμένα με νούμερα που είναι και το βασικό άλλωστε.Οι απαντήσεις του σε καλύπτουνε γιατί αυτό που ακούς κατά βάθος ξέρεις ότι είναι η αλήθεια και αυτό πηγαζει από την μεγάλη εμπειρία του και την περίσια αυτοπεποιθηση που διαθέτει.

Ενα μεγάλο ευχαριστώ στον cvial που τα οργάνωσε όλα τέλεια.
Επι τη ευκαιρία από κοντά είναι πολύ καλύτερος.
Στο νήμα μου cvial θα ήθελα να κανουμε την ανάλυση μου γιατί το CV δεν μου βγαίνει αυτό που περιμένα.
Καλό μεν αλλά όχι τέλειο και αυτό θα ήθελα να αναλύσουμε.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Σε ευχαριαστώ vlafo για την συμμετοχή σου. Εννοείται να αναλύσουμε στο νήμα σου ότι θες. Επίσης ένα ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν. Είχαμε 34 συμμετοχές και δεν έλλειψε κανείς. Το Σάββατο μας πήγε λίγο αργά (23:30), αλλά την Κυριακή το πρόγραμμα τηρήθηκε με ακρίβεια λεπτού!
 

Harris_G

Well-Known Member
Το να δίνεις 50 και 100 ευρώ για ένα κλαιν consultation με τους δικούς μας εδω τους ποζεράδες και δωρεάν με Lorenzo, νομίζω τα λέει όλα και αυτό και μόνο είναι μια τεράστια επιτυχία και εξωφρενική υπέρβαση για το τι μπορεί να είναι βατό και εφικτό στο μέσο Έλληνα που ψάχνεται για μμ.

Υ. Γ. Ο cvial όχι απλά είναι καλύτερος από κοντά αλλά δείχνει και πολύ νεότερος. Και αυτό είναι και το exclamation point μιας πετυχημένης μμ, το "να πουλάς τρέλα κόντρα στο χρόνο".
 

vlafo

Well-Known Member
Και ο Lorenzo που είναι 53 δεν φαίνεται με τίποτα.
Αλλά μου άρεσε ιδιαίτερα γιατί είναι allegro τύπος.
 

felaini

Active Member
Μακραν το καλυτερο consultation που εχω κανει ποτε..τρομερη κ λεπτομερη αναλυση για να σου δωσει το τελειο αποτελεσμα.. παντα με αριθμους.. ειδα απο κοντα τον cvial κ εχω παθει πλακα με την μεταμοσχευση του.. ο ανθρωπος ειναι θαμνος εχει πυκνοτητα 20χρονου!! Κ του stripar απιστευτη φυσικοτητα κ πυκνοτητα κ τρομερη επουλωση σε τοσο μικρο χρονικο διαστημα!
Ευχαριστουμε για ολα cvial.. εισαι μοναδικος!
 

grgnik

Member
Να ευχαριστήσω και εγώ με τη σειρά μου τον cvial για την υποδοχή αλλά και γενικότερα για την άψογη οργάνωση του consultation!!!
Έπαθα πλάκα όταν ο Lorenzo μου είπε ότι έχει κάνει μεταμοσχεύσεις και κατόπιν μου έδειξε φωτό πως ήταν πριν τις ξεκινησει..Αν δεν μου το έλεγε δεν μπορούσα να φανταστώ ότι αυτό το κεφάλι έχει υποστεί μεταμόσχευση...
Ήταν τόσο φυσικό το αποτέλεσμα του που νόμιζες ότι ήταν ενα κεφάλι ανάλογα με την ηλικία του...μια ηλικία η οποία όταν μου είπε ποσό χρόνων ηταν,εγώ θα έβαζα στοίχημα ότι ήταν τουλάχιστον 10 χρόνια νεότερος....
Επίσης πολύ cool τύπος ο οποίος δεν φουσκώνει μυαλά αλλά λέει τα πράγματα ως έχουν....
Με τον λόγο του με έκανε να πειστώ ότι ότι έλεγε αυτό ήταν.... ούτε λιγότερο ούτε περισσότερο!!!
 

kardinalios

Well-Known Member
Να ευχαριστήσω και εγώ με την σειρά μου τον @CVIAL για την άποψη οργάνωση . Είχαμε την ευκαιρία να τα πούμε από κοντά με έναν τόπο γιατρό στην Αθήνα και αυτό από μόνο του τα λέει όλα .
Σχετικά με τον γιατρό ο άνθρωπος είναι καταρτισμένος απόλυτα και δικαιολόγησε τουλάχιστον στα δικά μου μάτια τη φήμη του . Απόλυτα ακριβής σε ότι ανέφερε , απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις και δεν δίστασε να μου λύσει απορίες ( κόψιμο χαπιών ) που κάνεις αλλος δεν θα το έκανε .
Τώρα για το θέμα του μαλλιού τι να πω . Ο Cvial καταπληκτικός αλλά και ο γιατρός απίστευτο μαλλί ειδικα αν σκεφτουμε το ιστορικό του. Οταν δε μου είπε ότι είναι 53 τα έχασα . Φαίνεται τουλάχιστον 10 χρόνια μικρότερος .
Άψογα όλα και από θεμα οργάνωσης από τον cvial αλλά και η ανάλυση από το γιατρό .
Εγώ σκέφτομαι σοβαρά να προχωρήσω .
Ευχαριστούμε για όλα !!
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα