τεστοστερόνη + τριχόπτωση!!

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

ikon

Member
Απ: τεστοστερόνη + τριχόπτωση!!

Να προσθέσω στην κουβέντα σας ένα άρθρο που βρήκα στο νετ. Μου φαίνεται λίγο απλοϊκό στην λύση που δίνει, αλλά έχει ενδιαφέρον γιατί τα λέει απλά και ξεκάθαρα.

The Problem:
You are a bodybuilder. After disciplined weight lifting you are finally seeing results from your hard work. But now, you are starting to lose your hair.

One possible reason:
I visited a Body Building site to see if I could get an understanding of the sport and some possible answers.
I learned that the process of bodybuilding increases testosterone levels in the body. Higher levels of testosterone are necessary to build muscle mass, so that is something that bodybuilding enthusiasts strive for.

Why is this a problem?
Hair follicles naturally produce an enzyme called 5-Alpha Reductase. This enzyme reacts with testosterone and creates dihydrotestosterone, called DHT for short. DHT is toxic to hair follicles. DHT is what causes male pattern baldness in men and also, to a lesser extent, in women. In men, it may begin with a receding hairline, horseshoe pattern hair loss, balding in the crown or general overall thinning. Women generally notice receding at the hairline or general thinning.

The level of testosterone in a bodybuilder’s system is at its highest level immediately and up to 60 minutes after weight lifting.

What do you do if you want to continue working out and still keep a thick head of healthy hair? You don’t have to remember the technical terms, just use the correct products to treat the problem.
Shampoo immediately after your work-out with a product that removes DHT. DHT cannot be removed by simple shampooing. It takes special cleansers.
Shampoo every day with that product for continued protection.

και μετά προτείνει τη σειρά Nioxin κ.τ.λ..

http://www.bellaonline.com/articles/art44576.asp

χμμμμ.... μόλις είδα ότι είναι site για γυναίκες.... :-*

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aprilianos

New Member

Admin είπε:
Είναι κοινό μυστικό το ότι η σωστή γυμναστική όταν συνδυαστεί με σωστή διατροφή, αρκετό ύπνο (~8ώρες) και ικανοποιητικές ποσότητες πρωτεΐνης, διεγείρει την αύξηση ορμονών (αναβολικές ορμόνες, όπως η τεστοστερόνη, η ινσουλίνη και η αυξητική ορμόνη) υπεύθυνων για την ανάπτυξη των μυών, κάτι που φυσικά επιδιώκουν όλοι οι αθλητές.
Δυστυχώς για όσους πάσχουν από ανδρογενής αλωπεκία, ανεβαίνουν και τα επίπεδα DHT μαζί με την τεστοστερόνη.

Αυτο το ειδα εγω στην πράξη, η δουλειά μου ειναι καθιστική και κάνοντας οσο μπορούσα σωστή γυμναστική τρώγοντας φαγητά με μπόλικη πρωτεΐνη χωρις να ειμαι αυστηρος στον εαυτο μου γιατι δεν παχαινω ευκολα ετρωγα αρκετά ετοιματζιδικα επινα ποτα κλπ έφτασα σε αρκετα καλο επίπεδο χωρις να εχω χρησιμοποιήσει κανένα συμπλήρωμα. Δυστυχώς όμως είχα και μεγάλη τριχόπτωση.
Ορισμενες ωρες της ημερας ειναι πολυ η τεστοστερονη στο αιμα... οποτε θα πρεπει να λουζεσαι 2+φορες την ημερα μετα το γυμν, το πρωι, μετα το σεχ, λολ.....

Οσο για τον 88 και τα φαρμακα ολοι λενε "δεν παιρνω" αλλα επρεπε να τον δεις, δεν φαινόταν κλασσικός μπρατσωμενος μπιλντερ, ενας συνηθισμένος γυμνασμενος ήταν, 2 χρονια ηταν ο ιδιος σε κιλα, ελεγε οτι δεχεται οποιοδηποτε ελεγχο για ουσια, ειτε ειναι στην λιστα ειτε οχι, ειτε λεγετε τεστο, ειτε καφεινη απο 5 καφεδες, με οποιαδηποτε εξεταση, με στοιχημα να χασει τα διπλα λεφτα αυτος απο τον "αντιπαλο" εαν βρεθει ντοπε.
Αν και δεν ηταν κοντος περιπου 1.80, -88κ. ηταν το λιγότερο ο μισος απο κατι πορτιέρηδες εκει μέσα και δεν έκανε λιγότερα κιλα.

Georgex6

Well-Known Member

δηλ παιδια θα πρεπει να ερχομενοι απο το γυμναστηριο να χαμηλωνοθμε τη dht μας οκ?
και πως θα γινει αυτο?1) με ενα σαμουαν??? (nioxin) πρωτη φορα το ακουω
2)ισως βαζοντας κατι τοπικο (ρεβιβοτζεν)
3)παιρνοντας προσκαρ
4)πινοντας ενα μαυρο τσαι
::)

Teri

New Member

Eντάξει ρε παιδιά ας χαλρώσουμε λίγο, σιγά μην κόψω το γυμναστήριο εξαιτίας της ανόδου της DHT. Aν κάνεις την θεραπεία-αγωγή σου με τα κατάλληλα προιόντα και την ακολουθείς ευλαβικά και κάνεις και μία ισοροπημένη διατροφή δεν σε επηρεάζει κανένα γυμναστήριο. Αυτή είναι η γνώμη μου.

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

μην φτάσουμε από το ένα άκρο στο άλλο - παν μέτρον άριστο ;)

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

ναι οκ το niοχιν να πουλησει θελει .

απλα οταν παιρνω τεστο... φροντιζω να προσεχω λιγο περισσοτερο την dht

κυριως βαζω πιο συχνα προιοντα κατα της dht

και δινω εκει βαση αφηνω την μινοξ λιγο παραπερα για να δωσω περισσοτερο χωρο στο revivogen η κατι αναλογο

ολα αυτα οταν ειμαι ντοπαρισμενος οχι οταν γυμναζομαι απλα με μια πρωτεινουλα

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα