Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
οντως ? που το στηριζεις ?danceworld_2001 είπε:Αραίωση απο διακοπη φίνας βλέπεις μετά απο 4 μήνες.
Hairboost είπε:καλο θα ηταν να φτιαχτει μια ψηφοφορια να δουμε πως πανε στατιστικα μεσα στο φορουμ οι παρενεργειες
1mg fina δεν δοκιμασες ε ;XxxxX είπε:απο προσωπικη εμπειρια ξερω πως τις περιοδους που χανω πολλα μαλλια εχω και εντονη φαγουρα στο τριχωτο και ερεθεισμους με αποτελεσμα ξυνω το κεφαλι και να πεφτουν τουφες .σε αυτο ουτε η φινα βοηθα ουτε τιποτα για τοπικα δεν το συζητω ηταν οτι χειροτερο .πλεον ο μονος δρομος ειναι πολυ κοντο κουρεμα με την μηχανη και τελος .παντως η τριχοπτωση που εχω τωρα δεν θυμαμαι να την ξαναειχα ποτε κ εχω ξενερωσει τελειως παω για τελειως γλομπος!πρεπει να το παρω αποφαση με καποιο τροπο αλλα δεν θελω να με φανταστω με τιποτα .η γνωμη μου τελικα ειναι ειναι οτι κανεις μεχρι στιγμης δεν μπορει να τα βαλει με την φυση και με το dna αν σου ειναι γραφτο να εχεις το κωλογονιδιο αστα να πανε .ολα τα αλλα ειναι απλα πεταμενα λεφτα κ χαμενος χρονος.σορυ που ειμαι λιγο απογοητευμενος αλλα εχω κανει τοσα για σωσω τα μαλλια μου κ αν βλεπατε μια φωτο που εχω μπροστα μου πριν 10 χροννια κ με δειτε τωρα θα μου πειτε δεν εισαι εσυ αυτος !η αλλαγη αυτη οφειλεται 90% στο μαλλι μεγαλη αδικια αλλα ειναι ετσι .τελος παντων εγω φαινεται την εχασα την μαχη καλη τυχη στους υπολοιπους.
Blindfold είπε:Παιδιά φαντάζομαι εξαρτάται από την επιθετικότητα της τριχόπτωσης... Όταν μείωσα τη φίνα σε ένα χάπι ανά δύο μέρες κι εμένα το μαλλί μου πήρε τα κάτω του. Και η μακακία είναι ότι δεν ξέρω αν αυτά που έχασα θα επανέλθουν. (Θα επανέλθουν![]()
XxxxX είπε:απο προσωπικη εμπειρια ξερω πως τις περιοδους που χανω πολλα μαλλια εχω και εντονη φαγουρα στο τριχωτο και ερεθεισμους με αποτελεσμα ξυνω το κεφαλι και να πεφτουν τουφες .σε αυτο ουτε η φινα βοηθα ουτε τιποτα για τοπικα δεν το συζητω ηταν οτι χειροτερο .πλεον ο μονος δρομος ειναι πολυ κοντο κουρεμα με την μηχανη και τελος .παντως η τριχοπτωση που εχω τωρα δεν θυμαμαι να την ξαναειχα ποτε κ εχω ξενερωσει τελειως παω για τελειως γλομπος!πρεπει να το παρω αποφαση με καποιο τροπο αλλα δεν θελω να με φανταστω με τιποτα .η γνωμη μου τελικα ειναι ειναι οτι κανεις μεχρι στιγμης δεν μπορει να τα βαλει με την φυση και με το dna αν σου ειναι γραφτο να εχεις το κωλογονιδιο αστα να πανε .ολα τα αλλα ειναι απλα πεταμενα λεφτα κ χαμενος χρονος.σορυ που ειμαι λιγο απογοητευμενος αλλα εχω κανει τοσα για σωσω τα μαλλια μου κ αν βλεπατε μια φωτο που εχω μπροστα μου πριν 10 χροννια κ με δειτε τωρα θα μου πειτε δεν εισαι εσυ αυτος !η αλλαγη αυτη οφειλεται 90% στο μαλλι μεγαλη αδικια αλλα ειναι ετσι .τελος παντων εγω φαινεται την εχασα την μαχη καλη τυχη στους υπολοιπους.
[/quote]danceworld_2001 είπε:εμένα επανήλθαν αλλα οχι όλα, σε κροτάφους ειδικά η ζημιά δεν καλύπτεται. Τελικά το 1 mg σε αποτέλεσμα δεν πρέπει να έχει σχέση με 0,2 που λένε οτι κάνει το ίδιο. Τυχαία άλλωστε πρότειναν το 1 mg? Προφανώς μετά απο έρευνες αποδείχτηκε πως ειναι η χρυσή τομή ανάμεσα σε αποτελεσματικότητα και sides.
[quote author=Blindfold link=topic=2406.msg49526#msg49526 date=1300364229]
Παιδιά φαντάζομαι εξαρτάται από την επιθετικότητα της τριχόπτωσης... Όταν μείωσα τη φίνα σε ένα χάπι ανά δύο μέρες κι εμένα το μαλλί μου πήρε τα κάτω του. Και η μακακία είναι ότι δεν ξέρω αν αυτά που έχασα θα επανέλθουν. (Θα επανέλθουν![]()
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Άκης είπε:Αν δείτε, το 1mg έχει δώσει σε πολλούς το καλύτερο αποτέλεσμα. Είναι τα sides που έκαναν πολλούς (και εμέ) να την μειώσουμε.
Πάντως, όταν είχα αραιώσει τις ημέρες λήψης της, το μαλλί είχε αρχίσει να λεπταίνει.
Θα πρέπει το αργότερο μέρα παρά μέρα τελικά, από τι είχα και εγώ δει.
Στα 0,6 mg από την άλλη, δεν είχα δει τρομερές διαφορές σε τριχόπτωση ή λέπτυνση.