τελικα μονο η φινα!!!

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

alexXXX

Active Member
Απ: τελικα μονο η φινα!!!

ο μηνας διακοπης ηταν πρι ηηνες περιπου τωρα μαλλον βλεπω τα αποτελεσματα αλλα ενω εχω αρχισει απο τοτε κ παιρνω οσο μπορω λογω σαιντσ η τριχοπτωση συνεχιζει

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

sofo85

New Member

η δερματολογος που μου εγραψε τη φινα μου ειχε πει πως και για ενα μηνα να διακοψεις τη φινα δεν παιζει να χασεις τα μαλλια που αποκτησες,πανω απο τρεις μηνες να μην διακοψω μου ειπε και οτι εαν το διακοψω οριστικα σε εναν χρονο θα φτασω στο σημειο που θα ημουν εαν δεν ειχα παρει ποτε(το τελευταιο το γραφει και στις οδηγιες του propecia).

xDante

Member

Hairboost είπε:
καλο θα ηταν να φτιαχτει μια ψηφοφορια να δουμε πως πανε στατιστικα μεσα στο φορουμ οι παρενεργειες

+1
αν και νομίζω οτι οι ''γνωστές'' παρενέργειες (μειωμένη λίμπιντο, έλλειψη πρωινών στύσεων ) συμβαίνουν στο 70% οι σόβαρές δεν έχουν αναφερθεί απο πολλούς εδω μέσα....

alexXXX

Active Member

απο προσωπικη εμπειρια ξερω πως τις περιοδους που χανω πολλα μαλλια εχω και εντονη φαγουρα στο τριχωτο και ερεθεισμους με αποτελεσμα ξυνω το κεφαλι και να πεφτουν τουφες .σε αυτο ουτε η φινα βοηθα ουτε τιποτα για τοπικα δεν το συζητω ηταν οτι χειροτερο .πλεον ο μονος δρομος ειναι πολυ κοντο κουρεμα με την μηχανη και τελος .παντως η τριχοπτωση που εχω τωρα δεν θυμαμαι να την ξαναειχα ποτε κ εχω ξενερωσει τελειως παω για τελειως γλομπος!πρεπει να το παρω αποφαση με καποιο τροπο αλλα δεν θελω να με φανταστω με τιποτα .η γνωμη μου τελικα ειναι ειναι οτι κανεις μεχρι στιγμης δεν μπορει να τα βαλει με την φυση και με το dna αν σου ειναι γραφτο να εχεις το κωλογονιδιο αστα να πανε .ολα τα αλλα ειναι απλα πεταμενα λεφτα κ χαμενος χρονος.σορυ που ειμαι λιγο απογοητευμενος αλλα εχω κανει τοσα για σωσω τα μαλλια μου κ αν βλεπατε μια φωτο που εχω μπροστα μου πριν 10 χροννια κ με δειτε τωρα θα μου πειτε δεν εισαι εσυ αυτος !η αλλαγη αυτη οφειλεται 90% στο μαλλι μεγαλη αδικια αλλα ειναι ετσι .τελος παντων εγω φαινεται την εχασα την μαχη καλη τυχη στους υπολοιπους.

Hairboost

Member

XxxxX είπε:
απο προσωπικη εμπειρια ξερω πως τις περιοδους που χανω πολλα μαλλια εχω και εντονη φαγουρα στο τριχωτο και ερεθεισμους με αποτελεσμα ξυνω το κεφαλι και να πεφτουν τουφες .σε αυτο ουτε η φινα βοηθα ουτε τιποτα για τοπικα δεν το συζητω ηταν οτι χειροτερο .πλεον ο μονος δρομος ειναι πολυ κοντο κουρεμα με την μηχανη και τελος .παντως η τριχοπτωση που εχω τωρα δεν θυμαμαι να την ξαναειχα ποτε κ εχω ξενερωσει τελειως παω για τελειως γλομπος!πρεπει να το παρω αποφαση με καποιο τροπο αλλα δεν θελω να με φανταστω με τιποτα .η γνωμη μου τελικα ειναι ειναι οτι κανεις μεχρι στιγμης δεν μπορει να τα βαλει με την φυση και με το dna αν σου ειναι γραφτο να εχεις το κωλογονιδιο αστα να πανε .ολα τα αλλα ειναι απλα πεταμενα λεφτα κ χαμενος χρονος.σορυ που ειμαι λιγο απογοητευμενος αλλα εχω κανει τοσα για σωσω τα μαλλια μου κ αν βλεπατε μια φωτο που εχω μπροστα μου πριν 10 χροννια κ με δειτε τωρα θα μου πειτε δεν εισαι εσυ αυτος !η αλλαγη αυτη οφειλεται 90% στο μαλλι μεγαλη αδικια αλλα ειναι ετσι .τελος παντων εγω φαινεται την εχασα την μαχη καλη τυχη στους υπολοιπους.
1mg fina δεν δοκιμασες ε ;

danceworld_2001

Well-Known Member

εμένα επανήλθαν αλλα οχι όλα, σε κροτάφους ειδικά η ζημιά δεν καλύπτεται. Τελικά το 1 mg σε αποτέλεσμα δεν πρέπει να έχει σχέση με 0,2 που λένε οτι κάνει το ίδιο. Τυχαία άλλωστε πρότειναν το 1 mg? Προφανώς μετά απο έρευνες αποδείχτηκε πως ειναι η χρυσή τομή ανάμεσα σε αποτελεσματικότητα και sides.

Blindfold είπε:
Παιδιά φαντάζομαι εξαρτάται από την επιθετικότητα της τριχόπτωσης... Όταν μείωσα τη φίνα σε ένα χάπι ανά δύο μέρες κι εμένα το μαλλί μου πήρε τα κάτω του. Και η μακακία είναι ότι δεν ξέρω αν αυτά που έχασα θα επανέλθουν. (Θα επανέλθουν;)

crossfire

Well-Known Member

XxxxX είπε:

Λαθος
Εαν παιρνεις φινα εχεις σταθερα μαλλια η τουλαχιστον αραιωνουν παρα μα παρα πολυ αργα....σε παρα μα παρα πολλα χρονια
Απλα να εχεις υποψιν σου κατι που εχουμε πει δεκαδες φορες,οτι κατα την διαρκεια του χρονου τα μαλλια εχουν τα πανω τους και τα κατω τους....
Μην απογοητευεσαι....οπως τα χανεις τωρα,σε λιγο καιρο θα ξαναφουντωσουν

tatini

New Member

danceworld_2001 είπε:
εμένα επανήλθαν αλλα οχι όλα, σε κροτάφους ειδικά η ζημιά δεν καλύπτεται. Τελικά το 1 mg σε αποτέλεσμα δεν πρέπει να έχει σχέση με 0,2 που λένε οτι κάνει το ίδιο. Τυχαία άλλωστε πρότειναν το 1 mg? Προφανώς μετά απο έρευνες αποδείχτηκε πως ειναι η χρυσή τομή ανάμεσα σε αποτελεσματικότητα και sides.

[quote author=Blindfold link=topic=2406.msg49526#msg49526 date=1300364229]
Παιδιά φαντάζομαι εξαρτάται από την επιθετικότητα της τριχόπτωσης... Όταν μείωσα τη φίνα σε ένα χάπι ανά δύο μέρες κι εμένα το μαλλί μου πήρε τα κάτω του. Και η μακακία είναι ότι δεν ξέρω αν αυτά που έχασα θα επανέλθουν. (Θα επανέλθουν;)
[/quote]

+1

Άκης

Administrator

Αν δείτε, το 1mg έχει δώσει σε πολλούς το καλύτερο αποτέλεσμα. Είναι τα sides που έκαναν πολλούς (και εμέ) να την μειώσουμε.
Πάντως, όταν είχα αραιώσει τις ημέρες λήψης της, το μαλλί είχε αρχίσει να λεπταίνει.
Θα πρέπει το αργότερο μέρα παρά μέρα τελικά, από τι είχα και εγώ δει.
Στα 0,6 mg από την άλλη, δεν είχα δει τρομερές διαφορές σε τριχόπτωση ή λέπτυνση.

Da Bold Gypsy

New Member

Εγώ έκοψα την Φιναστερίδη και συνεχίζω μόνο με μινοξιδίλη και τα αποτελέσματα είναι σε γενικές γραμμές αρκετά καλά.
Θα δούμε τώρα αν θα καταφέρει να το παλέψει μόνη της η μινοξιδίλη.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Nikos22_

New Member

Άκης είπε:
Αν δείτε, το 1mg έχει δώσει σε πολλούς το καλύτερο αποτέλεσμα. Είναι τα sides που έκαναν πολλούς (και εμέ) να την μειώσουμε.
Πάντως, όταν είχα αραιώσει τις ημέρες λήψης της, το μαλλί είχε αρχίσει να λεπταίνει.
Θα πρέπει το αργότερο μέρα παρά μέρα τελικά, από τι είχα και εγώ δει.
Στα 0,6 mg από την άλλη, δεν είχα δει τρομερές διαφορές σε τριχόπτωση ή λέπτυνση.

Aκη επειδη και εμενα μου περασε απ το μυαλο να παρω φινα και να κρατησω τα μαλλια μ... Πες οτι αν δεις προβλημα στις στυσεις την κοβεις και οκ μετα απο μερες επανερχεται... ΤΟ αραιωμενο σπερμα που αναφερει και ο φιλος και αλλα παιδια Επανερχεται στα κανονονικα? γτ ο tropheus λεει οτι αν την πατησεις τελειωσε αλλα το χω διαβασει και σε ξενα φορουμ. ΤΙ πιστευεις?

mojo

New Member

Αυτό που γράφει ο Τροφεύς και που αναφέρεται συχνά από την κοινότητα, είναι ότι το αραιωμένο σπέρμα είναι από τα sides που επιμένουν κατά την διάρκεια της χρήσης, σε αντίθεση με άλλα που φεύγουν ύστερα από μερικές εβδομάδες ή έστω γίνονται λιγότερο ενοχλητικά.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα