Καλησπερα σας. Ειμαι 23 χρονων και μεχρι τωρα ειχα παντα πολυ πλουσιο και υγιες μαλλι. Μετακομισα το Σεπτεμβριο στην Αγγλια σε ενα μερος οπου το νερο ειναι πολυ σκληρο με αποτελεσμα εγω και οι φιλες μου να εχουμε τριχοπτωση αλλα αρκετα φυσιολογικη. Δεν εδωσα βαση διοτι απο οτι μου ειπαν γνωστοι μου κομμωτες, ηταν φυσιολογικη αυτη η λιγη τριχοπτωση λογω του νερου και επιπλεον τα Χριστουγεννα που επεστρεψα στην Ελλαδα για ενα μηνα, τα μαλλια μου απο τις πρωτες μερες αναζωογονηθηκαν και δεν επεφταν καθολου ολο αυτον τον μηνα που εκατσα εκει. Μόλις ομως επεστρεψα στην Αγγλια ( πριν 3 βδομαδες ), τελειως ξαφνικα η τριχοπτωση επανηλθε και μαλιστα πολυ επιθετικη. Μολις το ειδα αυτο, αγορασα αμεσα ενα απο τα καλυτερα ειδικα φιλτρα για το ντουζ και μαλιστα σε καθε λουσιμο, στο τελος αρχισα να περναω τα μαλλια με εμφιαλωμενο νερο. Η κατασταση δεν αλλαξε. Για να σας περιγραψω τι συμβαινει, πεφτουν παρα πολλες τριχες οχι απλα στο ντουζ αλλα συνεχως. Καθε φορα που αγγιζω κυριολεκτικα τα μαλλια μου αφηνουν τριχες, αν μαλιστα περασω τα δαχτυλα αναμεσα, μενουν παρα πολλες. Ακομα και πισω στο λαιμο, οι φυτρες που ειχα αν τις τριψω ελαφρα, μενουν στο χερι μου. Διαβασα πολλα ποστς σας για να ενημερωθω, ομως δεν βρηκα καποια παρομοια περιπτωση με τοσο ξαφνικη και μαζικη απωλεια μαλλιων. Εχω ραντεβου με δερματολογο την αλλη βδομαδα, αλλα απο οτι εχω καταλαβει λιγοι δερματολογοι ειναι αξιοι εμπιστοσυνης σε αυτο το θεμα και δυστυχως εδω που βρισκομαι, δεν εχω καποιον να μου συστησει εναν καλο γιατρο, οποτε επελεξα τυχαια. Θα εκτιμουσα πολυ ο,τι σχόλια ή συμβουλες εχετε να μου δωσετε. Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων.