προτασεις-κλινικές για κάλυψη ΟΥΛΗΣ με FUE

Flosk

Well-Known Member
Αντε ρε Scar μπραβο,ευχομαι οτι καλυτερο για σενα και ανυπομονω και γω για το αποτελεσμα σου αλλα και του Elmajiko γιατι οι ουλες ειναι θεματακι για ολους μας που τα θελουμε κοντα και δεν ειμαστε και λιγοι..
Οι φωτο που σου ειχε δειξει ο Φιουρης ητανε με ξυρισμενο λουκ στα αποτελεσματα που ειδες?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Scar

Active Member
Flosk είπε:
Αντε ρε Scar μπραβο,ευχομαι οτι καλυτερο για σενα και ανυπομονω και γω για το αποτελεσμα σου αλλα και του Elmajiko γιατι οι ουλες ειναι θεματακι για ολους μας που τα θελουμε κοντα και δεν ειμαστε και λιγοι..
Οι φωτο που σου ειχε δειξει ο Φιουρης ητανε με ξυρισμενο λουκ στα αποτελεσματα που ειδες?

Σε ευχαριστώ Flosk... βλέπω διανυκτερεύεις :p

Μου έδειξε πολλές φώτο από διάφορα περιστατικά με ουλές και κυρίως σε άτομα με ξυρισμένο λουκ όπως λες. Η κάθε περίπτωση όμως είναι διαφορετική και αυτό που θα περιμένω με αγωνία είναι τα αποτελέσματα στην δική μου περίπτωση. Ο ουλώδης ιστός είναι θέμα φίλε, υπομονή και προσοχή προς το παρόν.
Θα ανεβάζω φώτο ανά τακτά χρονικά διαστήματα προς ενημέρωση των συναγωνιστών. Ο Elmajiko αν δεν κάνω λάθος πλησιάζει το 3μηνο σε λίγο οπότε τα αποτελέσματά του θα προηγηθούν.

Flosk

Well-Known Member
Ναι κανω γερμανικο σημερα..Απο τις φωτο που ειδες πως κρινεις εσυ τα αποτελεσματα? Ειδες πχ καποια πολυ εντυπωσιακα σε ξυρισμενο κεφαλι ή σε ολα φαινοταν απλα καλυτερα απο πριν?

Scar

Active Member
Flosk είπε:
Ναι κανω γερμανικο σημερα..Απο τις φωτο που ειδες πως κρινεις εσυ τα αποτελεσματα? Ειδες πχ καποια πολυ εντυπωσιακα σε ξυρισμενο κεφαλι ή σε ολα φαινοταν απλα καλυτερα απο πριν?
[/quote]
είδα πλήρη κάλυψη της ουλής σε χοντρά πετσοκομμένους "stripers" :) και σε γενικές γραμμές υπήρχε πολύ υλικό με θεαματικά αποτελέσματα. Το θέμα είναι τα δικά μου αποτελέσματα φίλε Flosk. Κάθε περιστατικό είναι διαφορετικό και προφανώς η κάθε κλινική θα σου δείξει τα διαλεκτά επιτυχημένα περιστατικά της. Μέσα από τις ανησυχίες, εμπειρίες και γνώμες των "συναγωνιστών" επέλεξα να πάω Κύπρο και απέκλεισα την Ελλάδα. Δε μου εμπνέει καμία εμπιστοσύνη η Ελλάδα βρε παιδιά. Επέλεξα το μικρότερο ρίσκο, δεν είχα γνώμονα το μικρότερο κόστος.

elmajiko

Member
Scar είπε:
Flosk είπε:
είδα πλήρη κάλυψη της ουλής σε χοντρά πετσοκομμένους "striper" :) και σε γενικές γραμμές υπήρχε πολύ υλικό με θεαματικά αποτελέσματα. Το θέμα είναι τα δικά μου αποτελέσματα φίλε Flosk. Κάθε περιστατικό είναι διαφορετικό και προφανώς η κάθε κλινική θα σου δείξει τα διαλεκτά επιτυχημένα περιστατικά της. Μέσα από τις ανησυχίες, εμπειρίες και γνώμες των "συναγωνιστών" επέλεξα να πάω Κύπρο και απέκλεισα την Ελλάδα. Δε μου εμπνέει καμία εμπιστοσύνη η Ελλάδα βρε παιδιά. Επέλεξα το μικρότερο ρίσκο, δεν είχα γνώμονα το μικρότερο κόστος.

Συγχαρητηρια φιλε μου και καλη φυτρωση....

Καλα εκανες και διαλεξες τη μια απο τις δυο σοβαρες κλινικες στο νησι και το αποτελεσμα θα σε δικαιωσει!!!

Υ.Γ Θα βαλω συντομα και γω φωτο απο την ουλη

Scar

Active Member
elmajiko είπε:
Συγχαρητηρια φιλε μου και καλη φυτρωση....

Καλα εκανες και διαλεξες τη μια απο τις δυο σοβαρες κλινικες στο νησι και το αποτελεσμα θα σε δικαιωσει!!!

Υ.Γ Θα βαλω συντομα και γω φωτο απο την ουλη

Σε ευχαριστώ φίλε elmajiko ... καλά αποτελέσματα και σε σένα. Να ανεβάσεις φώτο να βλέπουμε την εξέλιξη της περίπτωσής σου.
Παιδιά σημαντικό ρόλο πιστεύω θα παίξει και η ψυχολογία. Δε σας κρύβω πως μέχρι να περάσουν οι 3-4 πρώτοι μήνες θα έχω το άγχος :shy: γενικά όμως είμαι αισιόδοξος.

geroksouras είπε:
καλό αποτέλεσμα και απο εμένα scar
Δεν θα ξανασχοληθείς πλέον με το θέμα μαλλιά
Να'σαι καλά geroksoura. Με 8 λέξεις αποτυπώνεις την σιγουριά σου... ορθά κοφτά που λέμε.

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Σιγουρα καλα θα τα πας μην ανχονεσε.Δε μου λες ξερεις ποιοι ηταν απο Γιατροι?Ηταν Ο βοσ...που λες και Ο Μ_*αρας .
Ο κ.Καραγκ...ηταν?Εμενα αυτος ασχοληθηκε αλλα δεν τον βλεπω στη σελιδα της H*c πλεον.

Scar

Active Member
John_John1 είπε:
Σιγουρα καλα θα τα πας μην ανχονεσε.Δε μου λες ξερεις ποιοι ηταν απο Γιατροι?Ηταν Ο βοσ...που λες και Ο Μ_*αρας .
Ο κ.Καραγκ...ηταν?Εμενα αυτος ασχοληθηκε αλλα δεν τον βλεπω στη σελιδα της H*c πλεον.

Βοσκ** , Μάρ** και ο Τζουζέπ* ο Ιταλός, δεν είδα άλλο γιατρό, ίσως ήταν στο άλλο περιστατικό με Ισπανό πελάτη. Και θα τονίσω ξανά το πόσο ευγενικός και ανθρώπινος ήταν ο Dr.Βοσκ**, τέτοιες συμπεριφορές σε κερδίζουν. Ο Dr.Μαρ** ήταν ο επικεφαλής.

Συνονόματε John_John1 όποια άλλη ερώτηση έχεις με χαρά να απαντήσω. Το άγχος θα υπάρχει φίλε μέχρι να περάσει το 6μηνο :blush:

John_HDC

και ο βοσ... ασχοληθηκε με το κεφαλι μου.Ο ιταλος ηταν ο βοηθος που με βαζε τα θηλακια μετα.
Ναι ρε μια χαρα ειναι τα παιδια εκει και οι γυναικες.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Scar

Active Member
Παίδες επισυνάπτω φωτογραφίες 6 μέρες μετά... λήπτρια & δότρια περιοχή.
περιμένω τα σχόλιά σας.

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    1.1 MB · Προβολές: 137
  • 4.jpg
    4.jpg
    366.4 KB · Προβολές: 153
  • 2.jpg
    2.jpg
    434.1 KB · Προβολές: 132
  • 3.jpg
    3.jpg
    474.5 KB · Προβολές: 112

Scar

Active Member
Παίδες επισυνάπτω φωτογραφίες 14 μέρες μετά... λήπτρια & δότρια περιοχή.

Συνημμένα

• ouli 14meres.jpg
    ouli 14meres.jpg
    293.3 KB · Προβολές: 87
  • DSC_0447.jpg
    DSC_0447.jpg
    1.1 MB · Προβολές: 41
  • DSC_0450.jpg
    DSC_0450.jpg
    952.9 KB · Προβολές: 35
  • DSC_0452.jpg
    DSC_0452.jpg
    1.2 MB · Προβολές: 24

Scar

Active Member
John_John1 είπε:
ελα αυτο ηταν λυθηκε το προβλημα σου.Μια χαρα

Σε λίγους μήνες φίλε μου θα φανεί το τελικό αποτέλεσμα. Ουλώδης ιστός είναι και όχι φυσιολογικό δέρμα. Μέχρι στιγμής όλα καλά.
Θα ανεβάζω φωτογραφίες με την εξέλιξη της κατάστασης ανά τακτά χρονικά διαστήματα Παίδες.

John_HDC

ναι σιγουρα.απλα πιστευω αν δεν γινοταν και τπτ ν μην το αναλαμβαναν..Αναμενουμε...

Scar

Active Member
John_John1 είπε:
ναι σιγουρα.απλα πιστευω αν δεν γινοταν και τπτ ν μην το αναλαμβαναν..Αναμενουμε...

Συνονόματε η λογική λέει ότι θα δω θετικό αποτέλεσμα. Προσοχή, περιποίηση, καπελάκι και υπομονή - υπομονή- υπομονή λίγους μήνες :rolleyes:

Flosk

Well-Known Member
Οχι ρε Scar, αστεια ηταν η ερωτηση μου..επειδη ηθελα να τονισω ακομα περισσοτερο το θεμα της υπομονης στις μμ :)

Μπλουζα