προσοχη

giwrgos athina

Active Member
λοιπον παιδες μεγαλη προσοχη....στενο συγγενικο μου προσωπο εχει φιλη κολητη που δουλευε στα laser*ine στο συνταγμα....η εν λογω κυρια ειχε αναλαβει να ψηνει τους υποψηφιους πελατες για μεταμοσχευση διχως να εχει ιδεα απο μεταμοσχευση κατι το οποιο το παραδεχοτανε και η ιδια....μαλιστα ανεφερε πως της εμαθαν ενα ποιηματακι του στυλ θα παρουμε απο δοτρια περιοχη τοσα grafts και τετοια πως αυτα παραμενουν στο κεφαλι μας εφορου ζωης και τετοια......οταν εκλεισαςν αυτη η κυρια πηγε για δουλεια στα medi jenes αυτοι που βγαζουν κατι διαφημησεις του στυλ με 100ε 500τριχες και τετοιες βλακειες.....σημερα λοιπον με ενημερωσε το συγγενικο μου προσωπο οτι η εν λογω κυρια εχει στησει μια δουλεια μαζι με μια δερματολογο και ενα νοσηλευτη η οποιοι δεν εχουν ιδεα απο μεταμοσχευση.....η μια εχει αναλαβει να παιρνει τηλεφωνο τα υποψηφια θυματα και να τους ενημερωνει για πολυ χαμηλες τιμες και να διαφημηζει τις ικανοτητες των συνεργατων της.....το οτι δεν εχουν ιδεα απο μεταμοσχευσης το παραδεχτηκε εκεινη οχι εγω......δυστηχως δεν ξερω ακομα λεπτομεριες και ονοματα αλλα οταν τα μαθω αν επιτρεπετε μπορω να τα αναρτησω με αστερακια φυσικα ωστε να μην την πατησει κανενας και παει και σφαχτει...........πολυ προσοχη παιδες μην την πατησει κανεις με αυτους τους αλητες............

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

malloumpas

New Member
κάπως έτσι την πάτησα και εγώ σε ''κλινική'' στα Βόρεια προάστια και μετά έτρεχα στο εξωτερικό για repair. Απλά η δική μου περίπτωση ήταν πιο συντονισμένη: φωτογραφίες τραγουδιστών και ηθοποιών, ευχάριστο περιβάλλον, ντεκολτέ η άσχετη ''γιατρός'' που έκανε την επέμβαση κτλ. Δεν υπήρχε και το φόρουμ τότε να ενημερωθώ δυστυχώς...

giwrgos athina

Active Member
λοιπον εγω θα γραψω το ονομα της γιατι πανω απο ολο ειναι να μην την πατησει καποιος για να κονομανε αυτοι οι αλητες...αυτοι που κανει το ψηστηρι ονομαζεται Νταιζη και δουλευει αυτη νομιζω σε γνωσ4ο πλαστικο χειρουργο που ασχολειται με botox και τετοια απλα επειδη η δουλεια εχει πεσει σκεφτηκαν αυτο το κολπο μπας και βρουνε καποιον που να τσιμπησει...εχει δουλεψει στα laser l*ne μεχρι το 2007 και υστερα στα med * jenes..τα ονοματα της δερματολογου και του νοσηλευτη δεν τα γνωριζω...αν τα μαθω θα τα γραψω....

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
πολυ πιστευτες οι διαφημησεις τους τοσο πολυ που οταν τις βλεπω ανατριχιαζω.Προτιμω την εξυπνη Σιτα να βαλω στο κεφαλι μου.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

weznem

Well-Known Member
John_John1 είπε:
πολυ πιστευτες οι διαφημησεις τους τοσο πολυ που οταν τις βλεπω ανατριχιαζω.Προτιμω την εξυπνη Σιτα να βαλω στο κεφαλι μου.

ti eipes ρε μαστορα με εστειλες λεμε..χαχα να σαι καλα ρε φιλε ελιωσα στο γελιο..

καποιο σαββατοβραδο σε επαρχιακο καναλι εβλεπα το διαφημιστικο τους μονο και μονο για να γελαω,πραγματικα πρεπει να εσαι πολυ βλημα πλεον για να την πατησεις διοτι κανει μπαμ οτι λενε αρλουμπες ακομα και αν δεν ξερεις απο α.α, μονο απο τον τροπο που μιλανε..

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
και εγω ο ιδιος να φανταστεις το ξαναδιαβαζω και λιωνω στο γελιο.

danceworld_2001

Well-Known Member
Φοβερό το άρθρο σου Γιώργο και σε ευχαριστούμε που το μοιράστηκες μαζί μας μπας και σωθεί κανείς απο τα χέρια των Ελλήνων Αισθητικών της Βαρβακείου.

giwrgos athina

Active Member
danceworld_2001 είπε:
Φοβερό το άρθρο σου Γιώργο και σε ευχαριστούμε που το μοιράστηκες μαζί μας μπας και σωθεί κανείς απο τα χέρια των Ελλήνων Αισθητικών της Βαρβακείου.

dance εγω οταν το εμαθα η αντιδραση μου ηταν ελα μωρε ποιος θα παει τωρα να κανει τετοια επεμβαση στα medi jen*es αλλα τελικα ειναι πολλοι αυτοι που το δοκιμαζουν με μονο κρητηριο την τιμη......τεσπα αυτη η νταιζη γνωριζει πολλυ τετοιο κοσμο ανημερωτο που προσδοκα να δει λιγες τριχες και το εκμεταλευεται

Μπλουζα