giwrgos athina
Active Member
λοιπον παιδες μεγαλη προσοχη....στενο συγγενικο μου προσωπο εχει φιλη κολητη που δουλευε στα laser*ine στο συνταγμα....η εν λογω κυρια ειχε αναλαβει να ψηνει τους υποψηφιους πελατες για μεταμοσχευση διχως να εχει ιδεα απο μεταμοσχευση κατι το οποιο το παραδεχοτανε και η ιδια....μαλιστα ανεφερε πως της εμαθαν ενα ποιηματακι του στυλ θα παρουμε απο δοτρια περιοχη τοσα grafts και τετοια πως αυτα παραμενουν στο κεφαλι μας εφορου ζωης και τετοια......οταν εκλεισαςν αυτη η κυρια πηγε για δουλεια στα medi jenes αυτοι που βγαζουν κατι διαφημησεις του στυλ με 100ε 500τριχες και τετοιες βλακειες.....σημερα λοιπον με ενημερωσε το συγγενικο μου προσωπο οτι η εν λογω κυρια εχει στησει μια δουλεια μαζι με μια δερματολογο και ενα νοσηλευτη η οποιοι δεν εχουν ιδεα απο μεταμοσχευση.....η μια εχει αναλαβει να παιρνει τηλεφωνο τα υποψηφια θυματα και να τους ενημερωνει για πολυ χαμηλες τιμες και να διαφημηζει τις ικανοτητες των συνεργατων της.....το οτι δεν εχουν ιδεα απο μεταμοσχευσης το παραδεχτηκε εκεινη οχι εγω......δυστηχως δεν ξερω ακομα λεπτομεριες και ονοματα αλλα οταν τα μαθω αν επιτρεπετε μπορω να τα αναρτησω με αστερακια φυσικα ωστε να μην την πατησει κανενας και παει και σφαχτει...........πολυ προσοχη παιδες μην την πατησει κανεις με αυτους τους αλητες............