μισό ποσκάρ ημερισίωs

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

akol

Member
εχω μπει στον μέμπτο μήνα χρήσεωs προσκάρ.διαβάζω συνεχώs για την δόση ασφαλείαs που κυμαίνεται μεταξύ 1και 1,25mg.εγω σπαω το προσκαρ στη μεση και παιρνω μισο χαπι την ημερα.ετσι αποφευγω την συγχηση με το ακριβέs και δυσκολο κοψιμο του προσκαρ στα τεσσερα ή πεντε κομμάτια.και πάνω απο ολα δεν σπαω το κεφάλι μου για το αν ειναι ισια κατανομημένη η φίνα στο χαπι,γιατί oπωs και να χει την συνιστωμενη δοση του του ενοs mg την λαμβάνω. απο παρενεργειεS δεν παρουσιαστηκε απολυτωs τιποτα.τωρα αν τυχει και παρουσιαστουν θα το σταματησω.παντωs δεν θα μπω στη διαδικασια να το κοβω στα 4ή5 ουτε να παρω ετοιμα χαπια απο το φαρμακειο.βεβαια καλυ λυση θα ηταν το propecia.ξερει κανειs ποτε θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα??

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

akishellas3

Well-Known Member
Απ: μισό ποσκάρ ημερισίωs

??? ??? ??? 5ο μηνα κ οχι παρενεργειες :-X τι να σου πω ρε φιλε μακαρι να σου πανε ολα καλα αλλα παρα ειναι πολυ η δοση ,εξετασεις εχεις κανει ?
τι ηλικια εχεις ?
πες μας εχεις δει διαφορα στους 5 αυτους μηνες στα μαλια σου ?
χρησιμοποιεις κατι αλλο ?

Επισης για μενα πρεπει να παιζει κ σπουδαιο ρολο η ηλικια που εχει ο καθενας μας εκτος φυσικα πως εχουμε διαφορετικο οργανισμο ο καθενας .
Για μενα παλι εκανες λαθος δοτι ειναι πολυ η δοση παρα πολυ ,κανε εξετασεις κ συμβουλεψου γιατρο .

akol

Member

αποτελεσματα μεχρι σημερα ΜΗΔΕΝ...δεν περιμενω να βγαλω μαλλια αλλα τουλαχιστον να κρατησω αυτα που εχω γιατι ειμαι ακομη σε καλη κατασταση.ειμαι 37χρονων και αυτη την στιγμη δεν χρησιμοποιω κατι αλλο.εβαζα regain για ενα χρονο αλλα τo σταματησα επειδη σταματησε η δραση τou.απο σαμπουαν FUNGORAL.εξετασειs εκανα στην dht κατα την εναρξη τηS θεραπειαs και ηταν 0.9 τωρα στον πεμπτο μηνα 0.5. θα περιμενω να κλεισω δωδεκαμηνο για να αξιλογησω το χαπι.αν δεν στματησει η τριχοπτωση το κοβω.αν κανει δουλεια τοτε πρεπει εφ ορου ζωηs.αν και αυτο ειναι σχετικο γιατι καποια στιγμη συμβαινει αυτο που λεμε ανοχή στο φαρμακο.και τοτε αρχιζουν τα δυσκολα.γιατι αυξηση δοσολογιαs αποκλειεται να κανω αλλα και ουτε να παρω ντουτα ακομη και αν συνεχιστει η τρελη τριχοπτωση που εχω.τελικα μηπωS υπαρχει αλλη αιτια εκτοs απο την dht που μπορει να προκαλει ΑΑ?

Panos1982

Well-Known Member

akol είπε:
εγω σπαω το προσκαρ στη μεση και παιρνω μισο χαπι την ημερα.ετσι αποφευγω την συγχηση με το ακριβέs και δυσκολο κοψιμο του προσκαρ στα τεσσερα ή πεντε κομμάτια.και πάνω απο ολα δεν σπαω το κεφάλι μου για το αν ειναι ισια κατανομημένη η φίνα στο χαπι,γιατί oπωs και να χει την συνιστωμενη δοση του του ενοs mg την λαμβάνω.

και γιατι δε το περνεις ολοκληρο??? ετσι θα αποφυγεις την συγχηση του κοψιματος στην μεση....οπως επισης δε θα σπας το κεφαλι σου για το πως ειναι κατανεμημενη στο χαπι....και τελος θα εισαι απολυτα σιγουρος οτι το 1mg θα το περνεις ο κοσμος να χαλασει!!!!!

jim250781

Member

και γιατι δε το περνεις ολοκληρο??? ετσι θα αποφυγεις την συγχηση του κοψιματος στην μεση....οπως επισης δε θα σπας το κεφαλι σου για το πως ειναι κατανεμημενη στο χαπι....και τελος θα εισαι απολυτα σιγουρος οτι το 1mg θα το περνεις ο κοσμος να χαλασει!!!!!
[/quote]

Απίστευτος!!!

akol

Member

καλη ιδεα.μπορει και ενα το πρωι και ενα το βραδυ...παντωS και η στυση καλη..και το μαλλι στη θεση του.!!!

akol

Member

και κατι ακομη.καπου πηρε το ματι μου για ενα κλαμπ χιλιαδων ατομων που επαθαν μη αναστρεψιμη ζημια απο το PROPECIA 1mg.οποτε αν εχειs ευαισθησια στην ουσια θα την παθειS την ζημια.γιατι το χαπι δεν το παιρνειs για μια εβδομαδα ουτε για ενα μηνα αλλα για πολυ μεγαλο χρονικο διαστημα οποτε και το 1mg θα σου την κανει την λαδιά αργα η γρηγορα.απο την αλλη παλι υπαρχουν οργανισμοι που δεν τουs πειραζει το φαρμακο ακομη και σε μεγαλη δοσολογια.οπωs και με ολα τα φαρμακα.

Panos1982

Well-Known Member

akol είπε:
καπου πηρε το ματι μου για ενα κλαμπ χιλιαδων ατομων που επαθαν μη αναστρεψιμη ζημια απο το PROPECIA 1mg.οποτε αν εχειs ευαισθησια στην ουσια θα την παθειS την ζημια.

ναι....δεν ειναι ψεμματα αυτο που λες......
αλλα αλλο να περνεις 1μγ και αλλο 2,3,4,5 κτλ......
και το τσιγαρο κανει κακο.....αλλα αλλο να καπνιζεις 1 τσιγαρο την μερα και αλλο 2 πακετα......
Η φινα ισως σε καποιους κανει ζημια.....αλλα αν το παρακανεις θα το παρακανει κι αυτη....αν εισαι πιο ηπιος θα ειναι πιο ηπια κι αυτη.....

danceworld_2001

Well-Known Member

διάβασε παρακάτω την δική μου ιστορία τι έπαθα μετά απο χρήση proscar ασταμάτητα στην συνιστώμενη δοσολογία 1/4 για 2μιση χρόνια και μετά επι 1μιση χρόνο σε δόσεις 1/3 και θα καταλάβεις τι κάνεις...

http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,1694.0.html

Panos1982

Well-Known Member

danceworld_2001 είπε:
διάβασε παρακάτω την δική μου ιστορία τι έπαθα μετά απο χρήση proscar ασταμάτητα στην συνιστώμενη δοσολογία 1/4 για 2μιση χρόνια και μετά επι 1μιση χρόνο σε δόσεις 1/3 και θα καταλάβεις τι κάνεις...

τι θες να πεις??? πιστευεις οτι για ολα αυτα που επαθες δλδ φταιει το οτι επερνες 1/3 αντι για 1/4 ???

giorgos 29

New Member

danceworld_2001 είπε:

προσεχε

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

danceworld_2001

Well-Known Member

Φίλε Πάνο, δεν θέλω καταρχάς να κατηγορήσω το χαπάκι proscar για ότι μου συνέβη. Αν φταίει αυτό, ουσιαστικά φταίω εγώ που έκανα κατάχρηση. Το φάρμακο κάνει φοβερή δουλειά, όμως στην περίπτωση μου έχω ενδείξεις (όχι αποδείξεις ότι προκάλεσε παρενέργειες). Οι συλλογισμοί μου είναι οι ακόλουθοι:

Κανένας στην οικογένεια μου δεν έχει ιστορικό προστάτη και συναφών παθήσεων, και στους δυο γονείς και σε διάφορα επίπεδα του δέντρου.

Έπαιρνα ένα χάπι για τον προστάτη, σε μικρές μεν δόσεις αλλά για 4 χρόνια, και για 1 διάστημα 1μιση έτους σε μεγαλύτερες δόσεις από την συνιστώμενη. Δεν είναι περίεργο που έπαθα συμπτώματα προστατίτιδας 2 μήνες μετά την διακοπή του;

Μετά από ενδελεχείς εξετάσεις που έκανα, δεν διαπιστώθηκε μικρόβιο, σε καμία περίπτωση δεν ήταν ουρολοίμωξη ή βακτηριακή προστατίτιδα που μπορεί να κόλλησα στο sex ή κάπου αλλού.

Κορυφαίος καθηγητής ουρολογίας μου με εξέτασε εικάζει σε θεωρητικό επίπεδο μιας και αποδείξεις δεν υπάρχουν, ότι η παρατεταμένη χρήση του φαρμάκου και σε μεγαλύτερες δόσεις μάλιστα, οδήγησε τον προστάτη μου στο να μικρύνει. Αν το καλοσκεφτείτε, το proscar αυτό κάνει, σμίκρυνση του προστάτη σε άτομα που έχουν καλοήθη υπερπλασία του προστάτη για να τους ανακουφίσει από ουρολογικά προβλήματα που έχουν λόγω του διογκωμένου προστάτη (συχνοουρίες, καυσουρίες κτλ κτλ) . Αυτό έκανε ίσως και σε εμένα, μιας και όταν σταμάτησα την χρήση του, μετά από 2 μήνες είχα τα συμπτώματα αυτά και ακόμη περισσότερα. Μίκρυνε ένας κανονικός προστάτης, και στην προσπάθεια του να επανέλθει στο φυσιολογικό μέγεθος, προκάλεσε στην ουρήθρα όλες αυτές τις ενοχλήσεις.

Το proscar το παίρνω και πάλι μιας και η DHT οργιάζει, δεν το καταδικάζω, απλά προσέχω στην δοσολογία και πλέον θα τρέμω να μην το σταματήσω και έχω τα ίδια. Απλά σας περιγράφω την ιστορία μου, και με βάσει κοινής λογικής, συμπτωματολογίας, ενδείξεων, εξετάσεων και των απόψεων κορυφαίου καθηγητή ουρολογίας και προστατίτιδας, σας ενημερώνω ότι σε εμένα το proscar είχε παρενέργειες που σίγουρα επαυξήθηκαν λόγω υπέρβασης δοσολογίας. Ήδη το ¼ δεν θεωρείται λίγο, φανταστείτε το 1/3 επί 1μιση χρόνο.

Εν κατακλείδι, πιστεύω πως σε μεγαλύτερες δόσεις πέραν του ¼ ίσως προκαλέσει παρενέργειες, πόσο μάλλον σε δόση ½. Δεν είναι δυνατόν κατ εμέ να παθαίνω προστατίτιδα φάντασμα χωρίς βακτήριο και να επηρεάζεται ο προστάτης μου και να μην βλέπω σαν ύποπτο και πιθανό ένοχο το proscar που εμπλέκεται άμεσα με τέτοια θέματα.

Panos1982 είπε:
[quote author=danceworld_2001 link=topic=1733.msg31198#msg31198 date=1271024552]

τι θες να πεις??? πιστευεις οτι για ολα αυτα που επαθες δλδ φταιει το οτι επερνες 1/3 αντι για 1/4 ???
[/quote]

danceworld_2001

Well-Known Member

τι εννοείς?

giorgos 29 είπε:
[quote author=danceworld_2001 link=topic=1733.msg31198#msg31198 date=1271024552]

προσεχε
[/quote]

Panos1982

Well-Known Member

dance δεν αντιλεγω σε τιποτα απ οσα ειπες......και σιγουρα αυτο που επαθες κατα πασα πιθανοτητα ηταν απ την επιδραση της φιναστεριδης.....
εχεις κανει ποτε αιματολογικη εξεταση να δεις ποση dht εχεις στο αιμα σου???
Η φινα ειναι βαρυ φαρμακο και πολυ σωστα λες οτι πρεπει να προσεχουμε πολυ με την δοσολογια....αλλα πιστευω οτι και 1/4 να επερνες αντι για 1/3 οτι παλι θα παρουσιαζες καποιο προβλημα....ισως εχεις μια ευαισθησια σε κατι γι αυτο...βεβαια οσο μικροτερη δοση επερνες τοσο και λιγοτερα προβληματα θα ειχες....αν επερνες 1.4 ισως να ειχες λιγοτερες ενοχλησεις αλλα πιστευω οτι παλι θα τις ειχες σε καποιο βαθμο.....
Ωστοσο ειναι καλο καθε 1 χρονο οι χρηστες φινας να κανουν εξετασεις για υπαρ-ορμονολογικες-0θυροειδη για να βλεπουν πως παει η δουλεια....

danceworld_2001

Well-Known Member

Συμφωνώ σε μεγάλο βαθμό με τα λεγόμενα σου. εξετάσεις δεν έχω κάνει ποτέ, και γιαυτο ακριβώς και ύστερα απο τις απόψεις σου θα κάνω σύντομα για να μετρήσω όλες τις αναγκαίες παραμέτρους και καλή μας τύχη!!!

Panos1982 είπε:
dance δεν αντιλεγω σε τιποτα απ οσα ειπες......και σιγουρα αυτο που επαθες κατα πασα πιθανοτητα ηταν απ την επιδραση της φιναστεριδης.....
εχεις κανει ποτε αιματολογικη εξεταση να δεις ποση dht εχεις στο αιμα σου???
Η φινα ειναι βαρυ φαρμακο και πολυ σωστα λες οτι πρεπει να προσεχουμε πολυ με την δοσολογια....αλλα πιστευω οτι και 1/4 να επερνες αντι για 1/3 οτι παλι θα παρουσιαζες καποιο προβλημα....ισως εχεις μια ευαισθησια σε κατι γι αυτο...βεβαια οσο μικροτερη δοση επερνες τοσο και λιγοτερα προβληματα θα ειχες....αν επερνες 1.4 ισως να ειχες λιγοτερες ενοχλησεις αλλα πιστευω οτι παλι θα τις ειχες σε καποιο βαθμο.....
Ωστοσο ειναι καλο καθε 1 χρονο οι χρηστες φινας να κανουν εξετασεις για υπαρ-ορμονολογικες-0θυροειδη για να βλεπουν πως παει η δουλεια....

Panos1982

Well-Known Member

danceworld_2001 είπε:
Συμφωνώ σε μεγάλο βαθμό με τα λεγόμενα σου. εξετάσεις δεν έχω κάνει ποτέ, και γιαυτο ακριβώς και ύστερα απο τις απόψεις σου θα κάνω σύντομα για να μετρήσω όλες τις αναγκαίες παραμέτρους και καλή μας τύχη!!!

μεσω ικα να τις κανεις (η οποιανου ταμειου εισαι...)....μη πας και τις πληρωσεις μονος σου γιατι θα κοστισουν πανω απο 200ευρο.....
κι οταν τις παρεις αναρτησε τες να τις δουμε......το ιδιο θα κανω κι εγω....

akol

Member

συμφωνω οτι ειναι ριψοκινδυνο που παιρνω μισο προσκαρ ,και υπερβολη.αλλα το να σε εχει πειραξει μια ουσια να σε εχει βαλει σε τετοιεs περιπετειεs και να εξακολουθειs να την παιρνειs ...ξεπερναει την υπερβολη.αν εχειS ευαισθησια στην ουσια ουτε να την οσφριζεσαι!!μακρια και αγαπημενα.δοσειs ασφαλειαs δεν υπαρχουν.απλα καπωS μικροτεροs κινδυνοs για παρενεργειεs.εδω αλλοι παθαινουν γυναικομαστια με 1mg.τελικα ειμαστε εναs αριθμοS ατομων που για χαρη των μαλλιων μαs βαζουμε σε περιπετειεs και την τσεπη μαs καθοτι εχουμε σπαταλησει οι περισσοτεροι στο παρελθον πολλα χρηματα για μπουρδεs,αλλα κυριωs την υγεια μαs.τελικα πισω απο αυτη την εμμονη μηπωs κρυβεται καποιο αλλο προβλημα ??μηπωs ψυχολογικηs φυσεωs.??

danceworld_2001

Well-Known Member

είχα ορκιστεί μην το πάρω, και για 1 χρόνο το έκανα, όμως τα πήρα και τα μαλλιά μου στο κρανίο και άρχισαν να αποχωρούν πάλι και αναγκάστηκα να το ξεκινήσω για να τα σώσω. Χωρίς DHT blocker σκέτη μινόξ δεν με πιάνει. Θα κάνω σύντομα εξετάσεις, θα τηρώ τις δόσεις, μετά απο 6-7 μήνες χρήσης 1/4 καμία παρενέργεια, ίσως τις μειώσω μελλοντικά και σε 1/5 και βλέπουμε. Το πολυ πολυ δεν την κόβω ξανά, μιας και στο κόψιμο έβγαλε παρενέργειες (είμαι σίγουρος πως αμα την είχα αρχίσει πάλι τότε στα προβλήματα θα τα μείωνε, αλλά δεν ήταν λύση αυτή). Καθάρισα 1 χρόνο και κάνω νεα αρχή με σύνεση. Πιστεύω πως το 1/3 σε τέτοιο βάθος χρόνο, ναι έκανε την διαφορά σε σχέση με το 1/4 και προκάλεσε το προβληματάκι αυτό. Ίσως να πρέπει να παίρνω 1/5 η 1/6 ή και καθόλου, ο χρόνος θα δείξει.

akol είπε:
συμφωνω οτι ειναι ριψοκινδυνο που παιρνω μισο προσκαρ ,και υπερβολη.αλλα το να σε εχει πειραξει μια ουσια να σε εχει βαλει σε τετοιεs περιπετειεs και να εξακολουθειs να την παιρνειs ...ξεπερναει την υπερβολη.αν εχειS ευαισθησια στην ουσια ουτε να την οσφριζεσαι!!μακρια και αγαπημενα.δοσειs ασφαλειαs δεν υπαρχουν.απλα καπωS μικροτεροs κινδυνοs για παρενεργειεs.εδω αλλοι παθαινουν γυναικομαστια με 1mg.τελικα ειμαστε εναs αριθμοS ατομων που για χαρη των μαλλιων μαs βαζουμε σε περιπετειεs και την τσεπη μαs καθοτι εχουμε σπαταλησει οι περισσοτεροι στο παρελθον πολλα χρηματα για μπουρδεs,αλλα κυριωs την υγεια μαs.τελικα πισω απο αυτη την εμμονη μηπωs κρυβεται καποιο αλλο προβλημα ??μηπωs ψυχολογικηs φυσεωs.??

akol

Member

και κατι ακομη που ηθελα να σε ρωτησω.ειπεs πωs ειχεS τοτε ξεκινησει την θεραπεια σου παιρνονταs ταυτοχρονα μινοξ.και φινα και πωs σε συντομο χρονικο διαστημα ειδεs θεαματικα αποτελεσματα.που ξερειs οτι τα αποτελεσματα σου τα εδωσε η φινα και οχι η μινοξ???δεν θα το ξερειs ποτε..για αυτο πιστευω ειναι καλυτερα να παιρνουμε μονο μια ουσια ετσι ωστε να μπορουμε να καταλαβουμε αν μαs βοηθαει η οχι.οταν παιρνουμε και τιs δυο ουσιεs ταυτοχρονα μπορει η μια να μην μαS προσφερει κατι και την παιρνουμε αδικωs.συνηθωs οταν βλεπουμε γρηγορα αποτελεσματα ειναi απο την μινοξιδιλη.και νομιζουμε οτι εκανε δουλεια το προσκαρ...και συνεχιζουμε να το παιρνουμε αδικωs...

danceworld_2001

Well-Known Member

σωστός ο συλλογισμός σου. Και τα 2 πιστεύω οτι έδρασαν, το μεν proscar μπλόκαρε την DHT, το δε regain έκανε την μεγαλύτερη δουλειά δίνοντας regrowth. Η αξία του proscar φάνηκε τρανταχτά όταν το έκοψα για 1 χρόνο και βασίστηκα σε μινοξ. Απλά δεν ήταν αρκετή. Τώρα μετά απο 6 μήνες proscar - minox, σταθεροποίηση την κατάσταση και σιγά σιγά χάρις στο μινοξ κάτι βγαίνει πάλι.

akol είπε:
και κατι ακομη που ηθελα να σε ρωτησω.ειπεs πωs ειχεS τοτε ξεκινησει την θεραπεια σου παιρνονταs ταυτοχρονα μινοξ.και φινα και πωs σε συντομο χρονικο διαστημα ειδεs θεαματικα αποτελεσματα.που ξερειs οτι τα αποτελεσματα σου τα εδωσε η φινα και οχι η μινοξ???δεν θα το ξερειs ποτε..για αυτο πιστευω ειναι καλυτερα να παιρνουμε μονο μια ουσια ετσι ωστε να μπορουμε να καταλαβουμε αν μαs βοηθαει η οχι.οταν παιρνουμε και τιs δυο ουσιεs ταυτοχρονα μπορει η μια να μην μαS προσφερει κατι και την παιρνουμε αδικωs.συνηθωs οταν βλεπουμε γρηγορα αποτελεσματα ειναi απο την μινοξιδιλη.και νομιζουμε οτι εκανε δουλεια το προσκαρ...και συνεχιζουμε να το παιρνουμε αδικωs...

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα