Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Chs είπε:Φίλε pantel καλώς όρισες, να σε ενημερώσω πως είναι κανόνας του Forum σε επωνυμίες κλινικών και ονόματα ιατρών, να προστίθεται αστερίσκος / διακριτικά σε κάποια γράμματα ενδιάμεσα για ευνόητους λόγους.
Ο τίτλος έγινε edit.
DIMI333 είπε:μ α κ ρ υ α απο ελλαδα............θα μετανιωσεις οικτρα....
DIMI333 είπε:μ α κ ρ υ α απο ελλαδα............θα μετανιωσεις οικτρα....
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
hairlosscursed είπε:Απορω γιατι ασχολουμαστε με γ εθνικη οταν μπορουμε champions leauge
Gio είπε:hairlosscursed είπε:Απορω γιατι ασχολουμαστε με γ εθνικη οταν μπορουμε champions leauge
... Για πολλούς, εαν οχι για όλους, η λύση του εξωτερικού είναι πολυτέλεια.. καλημέρα!
Gio είπε:Φίλε tropheus, στην προσωπική μου επαφή με την κλινική H*C Κύπρου, η τιμή για 3000 τριχοθυλάκια με την μέθοδο FUE ήταν 10.100 Ευρώ. Τελικώς, μου έγινε έκπτωση φτάνοντας το ποσό των 9.250 Ευρώ.
Σε επαφή στενού μου φίλου με την κλινική MH*R για τον ίδιο αριθμό θυλακίων η τελική τιμή ήταν 8000 ευρώ.
Συνεπώς δεν μπορούμε να μιλάμε για ανάλογες τιμές Ελλάδας-Κύπρου.
Gio είπε:Φίλε tropheus, ακόμα και 7000 ευρώ για FUE είναι αρκετά μεγαλύτερο το ποσό απο τις εν Ελλάδι τιμές. Κανείς δεν αντιλέγει οτι γίνεται όμορφη δουλειά στην Κύπρο αλλά ακόμα και αν στην Ελλάδα πλησιάζει το 80% του αποτελέσματος με τα μισά χρήματα ίσως αξίζει η έρευνα.
Φίλε john_john απο όσο γνωρίζω η D*I κατάργησε το strip το 2003 αφενώς γιατί θεωρούσε οτι η τομή, προδίδει την μεταμόσχευση και αφετέρου επειδή χρειαζόταν περισσότερο χρόνο μετεγχειρητικής φροντίδας ο ασθενής. Επίσης, πολλοί ασθενείς δεν ήταν κατάλληλοι για μεταμόσχευση λόγω ελαστικότητας της επιδερμίδας του κεφαλιού τους με αποτέλεσμα το strip να ήταν αδύνατο.