μεταμοσχευση μαλλιων στον γιαννη γκ***ας

Chs

Μέλος του προσωπικού
Φίλε pantel καλώς όρισες, να σε ενημερώσω πως είναι κανόνας του Forum σε επωνυμίες κλινικών και ονόματα ιατρών, να προστίθεται αστερίσκος / διακριτικά σε κάποια γράμματα ενδιάμεσα για ευνόητους λόγους.

Ο τίτλος έγινε edit.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

n094

Active Member
Γεια σου ρε Chs με το καινούργιο σου μπάνερ χαχαχαχαχα το ένα καλύτερο από το άλλο βρε μπαγάσα...χααχαχαχαχα

pantel

Active Member
Chs είπε:
Φίλε pantel καλώς όρισες, να σε ενημερώσω πως είναι κανόνας του Forum σε επωνυμίες κλινικών και ονόματα ιατρών, να προστίθεται αστερίσκος / διακριτικά σε κάποια γράμματα ενδιάμεσα για ευνόητους λόγους.

Ο τίτλος έγινε edit.

συγνωμη φιλε δεν το γνωριζα.

pantel

Active Member
[attachment=5535]

[attachment=5536]

[attachment=5537][attachment=5538]

[attachment=5540][attachment=5541][attachment=5542][attachment=5543][attachment=5544]

[attachment=5547][attachment=5548][attachment=5549]

Συνημμένα

• DSC00568.JPG
    DSC00568.JPG
    2.1 MB · Προβολές: 50
  • DSC00592.JPG
    DSC00592.JPG
    1.7 MB · Προβολές: 274
  • DSC00567.JPG
    DSC00567.JPG
    2 MB · Προβολές: 250
  • DSC00570.JPG
    DSC00570.JPG
    2.4 MB · Προβολές: 204
  • DSC00585.JPG
    DSC00585.JPG
    2.5 MB · Προβολές: 156
  • εικόνα033.jpg
    εικόνα033.jpg
    16.2 KB · Προβολές: 59
  • εικόνα042.jpg
    εικόνα042.jpg
    113.4 KB · Προβολές: 61
  • εικόνα039.jpg
    εικόνα039.jpg
    93.5 KB · Προβολές: 56
  • εικόνα037.jpg
    εικόνα037.jpg
    170.2 KB · Προβολές: 46
  • εικόνα045.jpg
    εικόνα045.jpg
    120.2 KB · Προβολές: 53
  • εικόνα041.jpg
    εικόνα041.jpg
    115.1 KB · Προβολές: 46
  • εικόνα040.jpg
    εικόνα040.jpg
    110.4 KB · Προβολές: 48
  • εικόνα045.jpg
    εικόνα045.jpg
    120.2 KB · Προβολές: 48

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
Φιλε αν θες την αποψη μου,πρωτα πρωτα μην βιαστεις να μπεις χειρουργειο.Θα σου προτεινα να πας και μια βολτα απο DHI να παρεις μια γνωμη αλλα αν θες μπορεις να επικοινωνησεις και με τις 2 κλινικες στην Κυπρο.Ψαξτο καλα πριν κανεις οτιδηποτε.Να ξερεις παντως οτι εισαι μικρος και οποιος σου πει οτι με 1 μεταμοσχευση λυνεις το προβλημα σου σου λεει ψεματα 100%.Θα πρεπει οπωσδηποτε να κανεις κ θεραπειες για να κρατηθεις.Στο site υπαρχει τεραστια εμπειρια ειδικα στον τομεα μεταμοσχευσης.Μην βιαστεις!!!Ετσι ομως σε βλεπω παντως θα χρειαστεις πανω απο 2000 grafts και αν παρεις την λαθος αποφαση κ πας για μεταμοσχευση η αποψη μου ειναι να μην κατεβασεις hairline.

Gio

New Member
DIMI333 είπε:
μ α κ ρ υ α απο ελλαδα............θα μετανιωσεις οικτρα....

Φίλε DIMI333 καλό είναι να τεκμηριώνεις με αποδείξεις τα λεγόμενα σου. Και στην τελική, αν ο άλλος δεν έχει τα 10000+ ευρώ που απαιτούνται για εξωτερικό τι θα κάνει; Εγω δεν λέω κάντε Ελλάδα, αλλά να κάνετε την έρευνα σας και κυρίως, να μην αποκλείεται τις επιλογές σας πριν τις μελετήσετε.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Gio

New Member
hairlosscursed είπε:
Απορω γιατι ασχολουμαστε με γ εθνικη οταν μπορουμε champions leauge

Διότι αγαπητέ hairlosscursed, "κάλιω πρώτος στο χωριό, παρά δεύτερος στην πόλη". Αν είναι να παίζουμε CL και να γινόμαστε ρεζίλι μια χαρά είναι και η γ' Εθνική (ρώτα και την ΑΕΚ) :p Για πολλούς, εαν οχι για όλους, η λύση του εξωτερικού είναι πολυτέλεια.. καλημέρα!

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
O Γ.Γ EINAI γ εθνικη?Εδω ελεγε οτι εχει αγορασει το ρομποτ που εχει 200.000 ευρο για να ακουμπαει το φραπε του.Σε ενα γνωστο ελεγε θα σε κανω σαν τον Νοτη Σφακιανακη.Μολις σου κανει τις τρυπες με το νυστερι θα παει για καφε κολωνακι κ η βοηθος θα σου βαλει τα τριχοθυλακια μεσα.Ενταξει εμπειρια εχει γιατι ειναι απο τους πρωτους αλλα εχει μεινει με τις παλιες μεθοδους.καλη επιτυχια φιλε.

tropheus

Well-Known Member
Gio είπε:
hairlosscursed είπε:
Απορω γιατι ασχολουμαστε με γ εθνικη οταν μπορουμε champions leauge

... Για πολλούς, εαν οχι για όλους, η λύση του εξωτερικού είναι πολυτέλεια.. καλημέρα!

Τουλάχιστον για Κύπρο, η τιμή πλέον είναι πολύ - πολύ κοντά στις τιμές που δίνονται από τις κλινικές στην Ελλάδα. Όποιος πραγματικά ενδιαφερθεί το ψάξει λίγο και διαπραγματευτεί θα δει ότι έχω δίκαιο ...

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Θεσσαλονικη Για 1500 τριχοθηλακια με δωσαν τιμη απο 3500 ευρω με παζαρι 3200 ευρω.
Και σε εναν ιδιωτικο επισης θεσσαλονικη για 1500 με δωσε τιμη 2500 ευρω.
Οποτε μαλλον στην κυπρο με βγηκε και πιο οικονομικα. Με στριπ πληρωσα 2 ευρω το grafts για 3400 grafts στην προσφορα που ειχαν δηλαδη 6800 ΕΥΡΩ συνολο και με παζαρι το κατεβασα στα 6400 οποτε μου βγηκε το grafts 1,88.
Μην τρελαθουμε οτι η ελλαδα ειναι και φθηνοτερη με σχεση και το αποτελεσμα κιολας.

Gio

New Member
Φίλε tropheus, στην προσωπική μου επαφή με την κλινική H*C Κύπρου, η τιμή για 3000 τριχοθυλάκια με την μέθοδο FUE ήταν 10.100 Ευρώ. Τελικώς, μου έγινε έκπτωση φτάνοντας το ποσό των 9.250 Ευρώ.
Σε επαφή στενού μου φίλου με την κλινική MH*R για τον ίδιο αριθμό θυλακίων η τελική τιμή ήταν 8000 ευρώ.
Συνεπώς δεν μπορούμε να μιλάμε για ανάλογες τιμές Ελλάδας-Κύπρου.

tropheus

Well-Known Member
Gio είπε:
Φίλε tropheus, στην προσωπική μου επαφή με την κλινική H*C Κύπρου, η τιμή για 3000 τριχοθυλάκια με την μέθοδο FUE ήταν 10.100 Ευρώ. Τελικώς, μου έγινε έκπτωση φτάνοντας το ποσό των 9.250 Ευρώ.
Σε επαφή στενού μου φίλου με την κλινική MH*R για τον ίδιο αριθμό θυλακίων η τελική τιμή ήταν 8000 ευρώ.
Συνεπώς δεν μπορούμε να μιλάμε για ανάλογες τιμές Ελλάδας-Κύπρου.

Και όμως μπορείς να κλείσεις και πιο χαμηλά. Δε θέλω να κάνω διαφήμιση και για αυτό το λόγο δε θέλω να μπω σε λεπτομέριες. Πάντως όποιος το ψάξει λίγο καλύτερα δείχνοντας πραγματικό και όχι φιλολογικό ενδιαφέρον θα βρει και θα κλείσει και πιο χαμηλά.

Gio

New Member
Φίλε tropheus, ακόμα και 7000 ευρώ για FUE είναι αρκετά μεγαλύτερο το ποσό απο τις εν Ελλάδι τιμές. Κανείς δεν αντιλέγει οτι γίνεται όμορφη δουλειά στην Κύπρο αλλά ακόμα και αν στην Ελλάδα πλησιάζει το 80% του αποτελέσματος με τα μισά χρήματα ίσως αξίζει η έρευνα.

Φίλε john_john απο όσο γνωρίζω η D*I κατάργησε το strip το 2003 αφενώς γιατί θεωρούσε οτι η τομή, προδίδει την μεταμόσχευση και αφετέρου επειδή χρειαζόταν περισσότερο χρόνο μετεγχειρητικής φροντίδας ο ασθενής. Επίσης, πολλοί ασθενείς δεν ήταν κατάλληλοι για μεταμόσχευση λόγω ελαστικότητας της επιδερμίδας του κεφαλιού τους με αποτέλεσμα το strip να ήταν αδύνατο.

tropheus

Well-Known Member
Gio είπε:
Φίλε tropheus, ακόμα και 7000 ευρώ για FUE είναι αρκετά μεγαλύτερο το ποσό απο τις εν Ελλάδι τιμές. Κανείς δεν αντιλέγει οτι γίνεται όμορφη δουλειά στην Κύπρο αλλά ακόμα και αν στην Ελλάδα πλησιάζει το 80% του αποτελέσματος με τα μισά χρήματα ίσως αξίζει η έρευνα.

Φίλε john_john απο όσο γνωρίζω η D*I κατάργησε το strip το 2003 αφενώς γιατί θεωρούσε οτι η τομή, προδίδει την μεταμόσχευση και αφετέρου επειδή χρειαζόταν περισσότερο χρόνο μετεγχειρητικής φροντίδας ο ασθενής. Επίσης, πολλοί ασθενείς δεν ήταν κατάλληλοι για μεταμόσχευση λόγω ελαστικότητας της επιδερμίδας του κεφαλιού τους με αποτέλεσμα το strip να ήταν αδύνατο.

Για 3000 grafts με FUE στην Ελλάδα από ότι διαβάζω ζητάνε περίπου 6000€.
Αν στην Κύπρο είναι να δώσω 7000€ δηλαδή 16% παραπάνω χρήματα προσωπικά δε τα θεωρώ μεγάλη διαφορά για τα αποτελέσματα που προσδοκώ ότι θα έχω ...

Μπλουζα