μεταμοσχευση για τους 5αρηδες 6αρηδες

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

tatini

New Member
Απ: μεταμοσχευση για τους 5αρηδες 6αρηδες

κοίτα, δε θέλω να φανώ υπερβολικός, αλλά όλοι οι φίλοι μου από μικρό Τσακ με φωνάζουν...
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

pavlos

Member
Απ: μεταμοσχευση για τους 5αρηδες 6αρηδες

Περιμενω να δω καμμια φωτο απο 5 - 6 norwood , αλλα δεν βλεπω να γινεται δουλεια.Επίσης άσχετο αλλα tsakalos, speedy κτλ. που ειχαν μεγαλη αραιωση , αραιωσαν και απο το site. Η βρηκαν την υγεια τους τα παιδια η η μεταμοσχευση = α****ια για οσους εχουν norwood 5-6 και ας βλεπουμε την ανασταση του Λαζαρου στα διαφορα site με μεταμοσχευσεις.
 

ΠΑΝΟΣ26

New Member
Απ: μεταμοσχευση για τους 5αρηδες 6αρηδες

ελα ντε . τι γινετε ρε παιδια ? κανας που να βγηκε νορμαλ απο χειρουργειο με νορ 5-6 δεν υπαρχει εκτος απο τον comb . . και δεν ειπαμε να βγει με μαλλι πυκνο . απλα να στεκεται αξιοπρεπως , και να μην λες μαλακια εκανα επρεπε να ειχα τραβηξει ξουρα .
 

pavlos

Member
Απ: μεταμοσχευση για τους 5αρηδες 6αρηδες

Aυτο λεμε, ολοι αυτοι πετανε 5 φωτογραφίες και μετα εξαφανίζονται. Δεν καταλαβαινω με το απλο μου μυαλο , πας σκας 15.000 - 20.000 euro λες και περισευουν σε κανεναν, λες στο forum φοβερο αποτελεσμα, ευχαριστημενος κτλ και μετα εξαφανιζονται, εκτος απο λιγες περιπτωσεις, δεν εχω δει τυπακια 5 - 6 norwood να περναει χρονος η 9 μηνες και να βαζουν φωτο με τα αποτελεσματα τους, να σηκωνουν το μαλλι προς τα πανω με φως κτλ. κατι χωριστρες βλεπω να κανουν και αυτο ειναι ολο.
πας σκας 15.000 - 20.000 euro και μετα χωριστρα και σε σκοταδια????επισης θελω να μου πει καποιος η ουλη μετα την επεμβαση ποσο επι ποσο ειναι??? Εγω βγαζω συμπερασμα μετα απο αυτα που βλεπω πως πηγαν τα παλικαρια (με norwood 5-6) τους εταξαν οτι τους εταξαν απογοητευτικαν :c και τα παρατησαν. Σκοπος ειναι και εμεις που σκεφτομαστε να κανουμε μεταμοσχευση να παρουμε μια εικονα αξιζει η δεν αξιζει και απο αυτα που βλεπω δεν νομιζω πως αξιζει. :chinscratch
 

Toppikistis

New Member
Απ: μεταμοσχευση για τους 5αρηδες 6αρηδες

Όντως Παύλο ,για κάποιον 6άρη δεν αξίζει η ΜΜ στην παρούσα φάση.Όταν κ αν υπάρξει η τεχνολογία με κλωνοποίηση τριχοθυλακίων και θα μπορούν να εμφυτευτούν 15000+ τρχθλκ τότε ναι!
 

pavlos

Member
Απ: μεταμοσχευση για τους 5αρηδες 6αρηδες

Φιλε toppikisti σε αυτο που λες ενας norwood 6 με 15.000 graft θα πρεπει λογικα να εχει ξανα μαλλι ενος 20 χρονου και τωρα γινεται να βαλεις πανω απο 10.000 graft με 3 καλες μεταμοσχευσεις, αρα και τωρα θα επρεπε να βλεπουμε πολυ καλα αποτελεσματα, Οχι τελεια αλλα ΠΟΛΥ καλα αποτελεσματα. Εχω δει ολα τα forum και εχω φαει ατελειωτες ωρες στα site ψαχνοντας και συγκρινοντας με βαση την περιπτωση μου(συμφωνα με διαγνωση Hasson θα φτασω norwood 5a, αυτην την στιγμη εχω αραιωση σε ολο το κεφαλι αλλα την παλευω με toppik και σκεφτομουν το επομενο καλοκαιρι να παω καναδα για 5.500 - 6.000 graft, πρωτα ο θεος.Πλεον δεν εμπιστευομαι κανεναν και φοβαμαι πως θα παω να δωσω ενα σκασμο λεφτα και η΄' καραφλα '' θα μεινει ''καραφλα'' ενω στην ουσια με τοσα graft θα επρεπε να δω ενα πολυ ωραιο αποτελεσμα και μετα απο 5-6 χρονια να εκανα μια ωραια πυκνωση 4.000 με 5.000 graft και να ημουν ενας ''μαλλιας'' μεχρι τα βαθια γεραματα, αλλα κανενας γιατρος δεν τολμαει να σου πει κανεις η δεν κανεις και να χασει την μασα, εγω εαν τελικα παω θα τους 8αψω ζωντανους ετσι και με καταστρεψουν και δεν θα το αφησω στο ντουκου να φανει η αληθεια καποτε. Φοβαμαι οτι απλα μας κοροϊδευουν και το χειροτερο ειναι οτι τα παιδια που τολμησαν τοτε τωρα πλεον δεν τολμανε να που τι πραγματικα εγινε. Ειμαι γραμμενος σε αυτο το forum παρα πολλα χρονια και απλα παρακολουθω, κουραστικα πια και ειπα να συμμετεχω και εγω δυναμικα μιας και θεωρω αυτο το φορουμ ειναι απο τα λιγα που δεν εχει διείσδυσει ακομα η ''βρωμια'' . Συγνωμη αν κουρασα αλλα εχω απογοητευτει πλεον δεν ξερω τι να πιστευψω παντου συμφεροντα και κατι τελευταιο καλο ειναι να μην αλλαζουμε κουβεντα στα θεματα πρωτα να λυνεται το θεμα γιατι οι περισσοτερες συζητησεις ειναι αλλου ντα αλλου. ;)
 

pavlos

Member
Απ: μεταμοσχευση για τους 5αρηδες 6αρηδες

Κατι ακομα, σκοπος αυτου του site ειναι ολοι εμεις να ''λυσουμε το προβλημμα μας'' ασχετα απο το norwood , ποτε δεν σκεφτηκα για strip h fue(τομες,σημαδια κτλ.) μιας και αν καποιος παει για μεταμοσχευση παει για να βαλει μαλλια σε γιατρο και οχι σε βενζινοπωλη, γιατι αν ειναι να σκασεις 20.000 euro και μετα αλλα 10.000 - 15.000 euro που σημαινει πανω απο 10.000 graft δλδ 20.000 τριχες σχεδον και norwood 6 να εισαι οπως και να το κανουμε θα εχεις μαλλια, οχι καραφλα , οχι αραια , αλλα πολλα μαλλια, ουτε βεβαια πυκνα σαν 18 χρονου αλλα θα εχεις πολλα μαλλιά και δεν θα σκεφτεσαι να ξυρισεις κεφαλι γιατι εαν περασεις τετοια διαδικασία για να ξυρισεις κεφαλι τοτε η μ....ας εισαι η σε σφαξανε!!!!Εαν λεω τρελλα πραγματα παρακαλω διορθωστε με, εγω τουλαχιστον δεν διαθετω ψυχολογια και λεφτα για πεταμα για να δωσω τοσα λεφτα και μετα να παω να ξυρισω το κεφαλι , τα κραταω τωρα , το ξυριζω και ολα μια χαρα. Και ξανα λεω σκοπος ειναι να ''λυσουμε το προβλημμα'' και οχι να δημιουργήσουμε καινουργια, εγω θα κραζω οτι βλεπω χωρις φωτο και χωρις αναλυση , οταν λεμε αυτος ο γιατρος ειναι κορυφη περιμενω να δω '' θαυματα'' δεν 8ελω να ξαναδω προσωπικα χωριστρα και ειμαι πολυ ευχαριστημενως και ατακες του στυλ δουλευω και με αυτον τον γιατρο στειλτε μου p.m , συγνωμη εαν γινομαι κακος αλλα πραγματικα ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΑ τα ιδια και τα ιδια εμεις δεν λυνουμε προβλημματα αλλα δημιουργουμε νεα(τομες στο κεφαλι , σημαδια, ξανα μανα καραφλα και αλλη μεταμοσχευση και και και και)
 

pavlos

Member
Απ: μεταμοσχευση για τους 5αρηδες 6αρηδες

Πριν με πεταξετε απο το φορουμ εκτος αφου σας εχω πρηξει ;D , θελω να μαθω ολοι αυτοι που πηγαν και ''εβαλλαν μαλλι σε ολους αυτους τους θαυματοποιους υπεγραψαν κατι??? π.χ να μην μιλανε να μην μπορουν να εκφραζουν εαν το αποτελεσμα τους δικαιωσε η ηταν μαπα???πολυ φοβαμαι οτι κατι παιζει με αυτες τις κλινικες!!!!
 

Toppikistis

New Member
Απ: μεταμοσχευση για τους 5αρηδες 6αρηδες

Παύλο καλώς ή κακώς η κατάσταση που επικρατεί σήμερα είναι αυτή που βλέπεις παντού.Μεταμοσχεύσεις σε άτομα που είναι μέχρι NW5,μπορούν να πετύχουν σε πολύ καλό βαθμό.Απο κει και πέρα τώρα, τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα..
Για να καλύψει το πρόβλημα κάποιος 6άρης ή 7άρης,θα χρειαστεί τα διπλά τριχοθυλάκια από έναν 4άρη-5άρη. Δεν ξέρω αν υπάρχει άνθρωπος με NW6-7 που να μπορεί η δότρια του να δώσει 10.000 και 15.000 τρίχες, αλλά και να υπάρχει θα είναι ειδική περίπτωση.Καλό είναι, όσοι είμαστε NW6&7 να περιμένουμε και αν δούμε να γίνεται πραγματικότητα κάποια μέθοδος με κλωνοποίηση τριχοθυλακίων ή τριχών έστω, τότε να κοιτάξουμε σοβαρά για κάποια επέμβαση.Οποιαδήποτε προσπάθεια πριν από αυτό, πιστεύω πως θα είναι μισή.

Υ.Γ.: Με 10.000 τριχοθυλάκια εκτός του ότι θα σε "σφάξουν" κανονικότατα για να τα αποσπάσουν, δεν θα είναι και αρκετά για μια τόσο μεγάλη επιφάνεια που χρειάζεται κάλυψη ένας 6-7άρης.Δεν θα είναι πολλά τα μαλλιά γι αυτές τις περιπτώσεις.Το πάνω μέρος ενός υγειούς τριχωτού ενήλικα άνδρα έχει περίπου 60.000 τρίχες (ή τριχοθυλάκια,δεν ξέρω). Και ας μην μπλέξουμε μετά με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει το μαλλί κάποιου για να φαίνεται πιο φυσικό.
 

bz

New Member
Απ: μεταμοσχευση για τους 5αρηδες 6αρηδες

Η μεταμόσχευση μπορεί να αξίζει για κάποιον με προχωρημένο νόργουντ αν έχει καλή δότρια , καλά χαρακτηριστικά ( παχος , υφή τρίχας , χρώμα δέρματος κλπ κλπ ) , έχει λογικές προσδοκίες ( πχ μια μεταμόσχα αλλά Κανάκη , .οπου θα κορνιζάρει ωραία το πρόσωπο αφήνοντας βέβαια ακάλυπτο το κράουν και αραιό το το τοπ ) , σκοπεύει ίσως να χρησιμοποιεί κονσίλερ και γενικά είναι διατεθειμένος να υπομείνει πολυ΄ταλαιπωρία έξοδα και ρίσκο με αμφίβολο αποτέλεσμα . Για λίγους , όπως εγώ , ίσως αξίζει τον κόπο αν η εναλλακτική είναι η ξούρα.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

pavlos

Member
Απ: μεταμοσχευση για τους 5αρηδες 6αρηδες

Φίλε toppikisti συμφωνω απολυτα σε αυτα που λες για αυτο παιδια με norwood 6-7 καλο θα ειναι απο αυτο το site να μαθαινουν πως η μεταμοσχευση δεν ενδικνειεται για αυτους πριν πανε για κυριολεκτικο σφαξιμο, ετσι και χρηματα θα γλυτωνουν και οπωσδηποτε ταλαιπωρια. Αν και εγω οπως το εχω ψαξει (χρησιμοποιω propecia 1,5 χρονο και βλεπω σταθεροποιηση τις καταστασης, αλλα το 5α θα φτασει καποια στιγμη και ακομα ψαχνω πως και να ειναι τελικα η τριχοπτωση μεχρι norwood 5α , το αποτελεσμα απο μια μεταμοσχευση μπορει να μην ειναι το αναμενομενο ακομα και σε ''κορυφαιους'' γιατρους) αλλωστε κανεις δεν μπορει να πει με σιγουρια οτι δεν θα παω σε 10 χρονια norwood 6 η 7 μιας και ειμαι ακομα 28. Για αυτο ακομα το ψαχνω και θελω να δω περισσοτερα αποτελεσματα απο μεταμοσχευσεις με norwwod μεγαλα αλλα που..... και εκει που βλεπεις στις σελιδες π.χ Hasson norwood 7 να γινεται norwood 1(ο γνωστος του Hasson) και περνεις κουραγιο βλεπεις 1 αποτελεσμα καλο απο τα 1.000 και σκεπτεσαι τωρα τι γινεται με δουλευουν και παλι απογοητευση. Μπορει οντως καποιοι να εχουν τοσο καλη δοτρια που να μπορουν να αποσπασουν τοσο μεγαλο αριθμο πραγματι.
Σε οτι αφορα τον φίλο Bz εγω δεν θα εκανα μεταμοσχευση αλλα Κανακη γιατί οπως εχω πει μεταμοσχευση κανεις για να μην εισαι καραφλας οχι για να εισαι μισος καραφλας η οκ δεν εχω καραφλα αλλα η αραιωση στο κεφαλι ειναι τετοια που καλυτερα ξουρα , τοτε ομως και το χαμογελο χαμογελο πισω. Για αυτο το σκεφτομαι να παω για μεταμοσχευση η να κατσω στα αυγα μου και ας μου εχει στειλει διαγνωση ο Hasson οτι ειμαι πολυ καλη περιπτωση για μεταμοσχευση. Για αυτο εχω μπερδευτει γιατι πλεον δεν εμπιστευομαι κανεναν , εγω θελω ''να λυσω το προβλημμα μου'' και οχι να μπω σε αλλα τρυπακια. :-[
 

mindtrapper

Member
Απ: μεταμοσχευση για τους 5αρηδες 6αρηδες

bz είπε:
... αν έχει καλή δότρια , καλά χαρακτηριστικά ( παχος , υφή τρίχας , χρώμα δέρματος κλπ κλπ ) , έχει λογικές προσδοκίες ( πχ μια μεταμόσχα αλλά Κανάκη , .οπου θα κορνιζάρει ωραία το πρόσωπο αφήνοντας βέβαια ακάλυπτο το κράουν και αραιό το το τοπ ) , σκοπεύει ίσως να χρησιμοποιεί κονσίλερ και γενικά είναι διατεθειμένος να υπομείνει πολυ΄ταλαιπωρία έξοδα και ρίσκο με αμφίβολο αποτέλεσμα . Για λίγους , όπως εγώ , ίσως αξίζει τον κόπο αν η εναλλακτική είναι η ξούρα.

Πιστεύεις ότι η ξούρα είναι χειρότερη από όλα αυτά που περιγράφεις για έναν NW6-7 που κατά ένα μεγάλο ποσοστό δεν είναι καλός υποψήφιος για μεταμόσχευση (και αλογότριχα να έχεις αν είσαι NW6 τι περιμένεις δηλαδή);

Πιστεύω δεν πρέπει να τη φοβάστε τη ξούρα. Βλέπω κάθε μέρα στο δρόμο παλικάρια που είμαι σίγουρος θα προτιμούσαν να τα ξυρίσουν εξαρχής και να μην έχουν το smiley πίσω.

Αυτά για τα μεγάλα NW έτσι; Αν με 1-2 strip και λίγο toppik γίνεις πάλι NW 1-2 παλέψτε το με 1000.
 

bz

New Member
Απ: μεταμοσχευση για τους 5αρηδες 6αρηδες

Για μένα προσωπικά , που δοκίμασα την ξούρα , ναι ήταν πολύ χειρότερη από τη σημερινή κατάσταση . Ήμουν σαν ψυχοπαθής μανιταροκέφαλος ναζί σε τελευταίο στάδιο της επάρατου ( φτου φτου φτου και χτύπα ξύλο )

Ημουν σαφής νομίζω στο προηγούμενο μήνυμα . Αλλά ας τα ξαναπώ κωδικοποιημένα . Οποιος έχει ψηλό νόργουντ ας δοκιμάσει την ξούρα και ας της δώσει πολύ χρόνο για να τη συνηθίσει . Αν όχι ας ξέρει οτι παίρνει ρίσκο .

ΥΓ εμένα ο Κανάκης μου φαίνεται μια χαρά ( αναλογικά με το πως ήταν ξουρισμένος ) . Μιλάμε δε για κάποιον που λόγω του οτι είναι πολύ μελαχροινός και έχει έντονα χαρακτηριστικά ( και μικρό κρανίο ) η ξούρα δεν του είναι άσχημη . Φανταστείτε κάποιον με αντίθετα χαρακτηριστικά
 

pavlos

Member
Απ: μεταμοσχευση για τους 5αρηδες 6αρηδες

Εγω προσωπικα θα συμφωνήσω με τον mindtrapper, αλλα πάντα με πολυ ψαξιμο για εναν καλο γιατρο με αποτελεσματα που θα δεις απο κοντα.
Οσον αφορα τωρα norwwod 6-7 που γνωρίζουν απο πριν οτι το αποτελεσμα θα ειναι φτωχο, εγω δεν θα εκανα strip αλλα fue στο ενδεχόμενο να ειναι φτωχο το αποτελεσμα αρα να μπορω να τα εχω εστω πολυ κοντα με ξυριστικη μηχανη χωρις χαμογελο απο πισω.
Οπως και να το κανουμε οτι norwood και να εισαι ποναει η ατιμη η καραφλα και μας γ....ει την ψυχολογια.
Ελπιζω να δουμε οπως ειναι και ο τιτλος του post καποιες φωτο με μεγαλα norwood επιτελους με σηκωμενα μαλλια και φως για να σχολιασουμε.
 

crossfire

Well-Known Member
Απ: μεταμοσχευση για τους 5αρηδες 6αρηδες

Φιλε παυλο σωστα οσα λες για τις μεταμοσχευσεις και τα αποτελεσματα αυτων,αλλα κατα τη γνωμη μου σκεφτεσαι λαθος προς το ΠΑΡΩΝ.Μιλας σαν να εισαι norwood 5 ενω απο οτι καταλαβα,ακομα δεν εισαι.Πιστευεις οτι θα φτασεις εκει ειτε επειδη στο ειπε ο hasson ειτε επειδη γνωριζεις την κληρονομικοτητα σου.Δεν ξερεις ποτε θα γινεις norwood 5.Δηλαδη αμα φτιαξεις μια καλη hairline και μια μετρια πυκνοτητα στο πανω μερος του κεφαλιου,σε συνδιασμο με φινα που παιρνεις και περασουν καμμια 15αρια χρονια με καλη εμφανιση και καλη ψυχολογια,θα σου πεσει ασχημα?
 

pavlos

Member
Απ: μεταμοσχευση για τους 5αρηδες 6αρηδες

Φιλε crossfire99 , ειμαι σχεδον norwood 5 εχω μεγαλη αραιωση σε ολο το κεφαλι μεχρι την κορυφη, δεν ειναι βεβαια χωρις τριχα οπως π.χ comb αλλα αραιο σε σημειο πλεον που φαινεται το κρανιο.
Αυτο ειναι το θεμα μου και αυτο ψαχνω, μακαρι να μπορουσα να φτιαξω μια πολυ καλη hairline και μια μετρια πυκνωτητα σε ολο το κεφαλι , θα εβαζα και λιγο toppik και θα ημουνα super , εννοειται οτι δεν θα μου επεφτε καθολου ασχημα, αλλα απο τις φωτο και απο τα site βλεπω ολο χωριστρες, χαμηλους φωτισμους κτλ. για αυτο ρωταω και ψαχνομαι αξιζει να κανεις την κινηση η μαπα το καρπουζι???!!!
Και η μεγαλη απορια μου ειναι γιατι εξαφανιστηκαν speedy , tsαkalos κτλ. τι παιζει, απογοητευτικαν , βρηκαν την υγεια τους???!!!!
 
Απ: μεταμοσχευση για τους 5αρηδες 6αρηδες

συμφωνω μαζι σου crossfire.Eπισης πιστευω πως ότι norw και να είσαι μπορεις να έχεις βελτίωση απο τις μεταμοσχεύσεις.Το θέμα είναι πόσα χρήματα θα διαθέσεις,ποιες είναι οι προσδοκίες σου και σε ποιον γιατρό θα πας.
Κοίτα εδώ αυτόν,εξακολουθεί να είναι φαλακρός αλλα πολύ καλύτερα από πριν και ας μην έγινε μαλλιάς.
Dr. Ray Woods Before & After Video of 1500 Body Hair FUE grafts-6 months post op Part 2
 
Απ: μεταμοσχευση για τους 5αρηδες 6αρηδες

pavlo πιστεύω πως με τις μεταμοσχεύσεις αν πας σε καλό γιατρό μπορεί να ξοδέψεις πολλά λεφτά,να μην γίνεις μαλλιάς εκεί που όμως θα ήσουν φαλακρός τελείος να έχεις ένα καλό αποτέλεσμα
 

pavlos

Member
Απ: μεταμοσχευση για τους 5αρηδες 6αρηδες

Οι προσωπικη μου αποψη ειναι να τα δωσεις αλλα να δεις αποτελεσμα, να τα δωσεις αλλα η ξουρα ξουρα , δεν με ικανοποιει αλλα παντα λεω για την προσωπικη μου αποψη .
Τα λεφτα που δινουμε ειναι πολλα, παρα πολλα και το λιγοτερο που θα επρεπε να βλεπουμε(να απαιτουμε) ειναι πολλα και καλα αποτελεσματα αλλα αυτο εχει να κανει με την συνηθηση του εκαστοτε ιατρου( να σου πει ναι κανεις θα εχεις αυτα τα αποτελεσματα), εαν ειναι να παω να φαω ταλαιπωρια να περιμενω 1 χρονο και να δω αποτελεσμα φαλακρα φαλακρα καθομαι σπιτι μου καλυτερα.
Ενα καλο αποτελεσμα δεν ειναι υποκειμενικο αλλα αντικειμενικο οπως και τα λεφτα που δινεις.
Παντα μιλαω και εκραζω την γνωμη την δικη μου , δεν θελω να θιξω κανεναν απο εσας ουτε να προσβαλλω.
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα