μεγάλη ζημία στα γεννητικά όργανα

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

kyris

Member
Απ: μεγάλη ζημία στα γεννητικά όργανα

φιλε χαιρομαι π νιαζεσαι αλλα δεν μου τα προτειναν οι αλλοι εγω το επελεξα...δεν με νοιαζει τι παρενεργεις εχει,εγω θελο να εχω τα μαλλια μου...απο εκει κ περα αφου κανει τιν δουλια τις μια χαρα ειναι ολα...αν μ προκαλουσε αφορητες παρενεργειες θα το σταματουσα,αλλα τιποτα...τωρα πια ουτε πως πινω φινα...φοβαμαι μιπος κ το συνιθισε ο οργανισμος μου κ πλεον δεν κανει κατιι...αλλα δεν ειναι σωστο να λες οτι μ το προτειναν αλλοι...διαβαζα για πανο απο χρονο το φορυμ βλεποντας τα παντα απο παρενεργειες μεχρι επιτιχιες κ επελεξα να το παρο ΜΟΝΟΣ μου..ευχαριστο!! ;)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

badday

New Member

sofo85 είπε:
[quote author=samson link=topic=2386.msg43086#msg43086 date=1292008169]
Καμία σχέση φίλος .Μακριά απο μας αυτά...αν και αυτός σίγουρα δεν την έπαθε απο την φίνα.Είναι όπως τα θάυματα, άρωστοι για χρόνια, θεραπείες και φάρμακα για χρόνια και όταν γιατρέυονται θυμούνται οτι πριν απο 15 χρόνια είχαν κάνει τάμα σε έναν άγιο και λένε θάυμα :worshipper , ο άγιος :angel: με έκανε καλά :worshipper.Έτσι μάλλον και αύτος γυμναστήρια για χρόνια, φάρμακα για χρόνια, και όταν έπαθε τη ζημία θυμήθηκε οτι πρίν απο χρόνια είχε παρει φίνα για κανα μήνα και τα προβλήματά τα του τα έριξε στη φίνα.Τέλος πάντον, το SAMSON το έβαλα καθαρά για χιουμοριστικούς λόγους γιατί οι περισσότεροι εδώ στο forum νομίζω έχεται χιούμορ.....αααααααα καμία φορά κάνω και έγω νιαου νιάου :D ( Κάθε μέρα μπαίνω στο forum ;D )
καλησπερα samson μπορεις να μας πεις περισσοτερα για τις παρενεργειες που ειχες απο φινα?βλεπεις πολλοι απο εδω μεσα ειμαστε χρηστες και θορυβηθηκαμε αρκετα με αυτα που εγραψες που πρωτη φορα τα ακουγαμε απο καποιον και σε τετοιο βαθμο μαλιστα.Βασικα ελπιζω να εχεις ξεπερασει οτι προβληματα τυχον σου δημιουργησε.
[/quote]

ρε συ σοφο ειδες σαμσον και ορμηξες ουτε το μηνυμα που παραθετεις δεν διαβασες μου φενεται..

Ηρεμια!!! :D

xDante

Member

[sup] φιλε χαιρομαι π νιαζεσαι αλλα δεν μου τα προτειναν οι αλλοι εγω το επελεξα...δεν με νοιαζει τι παρενεργεις εχει,εγω θελο να εχω τα μαλλια μου...απο εκει κ περα αφου κανει τιν δουλια τις μια χαρα ειναι ολα...αν μ προκαλουσε αφορητες παρενεργειες θα το σταματουσα,αλλα τιποτα...τωρα πια ουτε πως πινω φινα...φοβαμαι μιπος κ το συνιθισε ο οργανισμος μου κ πλεον δεν κανει κατιι...αλλα δεν ειναι σωστο να λες οτι μ το προτειναν αλλοι...διαβαζα για πανο απο χρονο το φορυμ βλεποντας τα παντα απο παρενεργειες μεχρι επιτιχιες κ επελεξα να το παρο ΜΟΝΟΣ μου..ευχαριστο!! [/sup]

φίλε kuris
το κάτω σχόλιο πήγαινε για τον μποντιμπιλντερα !!!
διαβάζουμε πρώτα το ποστ του άλλου και μετά απαντάμε .....
αφού επέλεξες φίνα με για σου με χαρά σου...... απλά εγώ σου είπα μιας και είσαι ΜΟΝΟ 19.5 ετών καλό θα ήταν να συμβουλευτείς ένα γιατρό τπτ περισσότερο τπτ λιγότερο....

kyris

Member

πρωτα πρωτα σε μενα απευθυνοσουν γτ εκανες copy το ποστ μου κ σχολιασες κ δευτερο μην το πεζεις εξυπνος γτ δεν εισαι...εγο μια χαρα σ μιλισα,αυτα τα για σ με χαρα σ σε κανενα γνωστο σου!!

xDante

Member

[sup]μόλις είδα ορολογίες... φάρμακα που του προτείνουν οι συμφορουμίτες του δύσμοιρου του τυπά.... τρόμαξα ... ρε σεις ΤΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ αυτά .... μιλάμε για ΤΗΝ χημεία....[/sup]
Ελεος ρε μεγαλε .......
αν αναφερόμουν στο φόρουμ εδώ θα έγραφα οι συμφορουμίτες η απλό η χωρίς ΤΟΥ ..... δεν ειμαι γραμμένος στο εκεί φόρουμ και σχολίασα αυτά που του προτείνουν οι ΕΚΕΙ συμφορουμήτες του....

απο ποτε το με για σου με χαρά σου θεωρείται προσβλητική έκφραση είτε ειρωνική δεν μπορώ να καταλάβω.................. μηπως η φινα έχει σαν side effexct και την μείωση της αντίληψης των λεγομένων κάποιου ? για ψάχτο..........

Επίσης....... οταν ποστάρεις κάτι το ποστάρεις για σχολιασμό ,δεν θα λεγόταν φόρουμ αν ο καθένας έλεγε κάτι και δεν δεχόταν τα σχόλια των συμφορουμιτών η ακόμα και τις επικρίσεις.......
δεν μπορώ να καταλάβω το πρόβλημα σου με αυτά που έγραψα..... οτι θέλει γράφει ο καθένας και η αποψη του είναι ΣΕΒΑΣΤΗ απο εκεί και πέρα αν του αρέσει κάποιου αν δεν του αρέσει ο σχολιασμός απλά αγνοεί τα σχόλια η αλλιώς διαγράφει τον λογαριασμό του....... για τον αν είμαι εξυπνος άσε να το κρίνουν άλλοι και όχι ενας 19 χρονός που για να σώσει το μαλί του είναι διατεθειμένος να χαλάσει την ορμονική ισοροποία του οργανισμού του . όσο θα υπάρχει ελευθερία λόγου σε αυτό το φόρουμ οπου ο καθε ένας ποστάρει το πρόβλημα του και συνάμα την εμπειρία του εγώ θα συνεχίζω τον αντίλογο και τις προτάσεις/προβληματισμούς μου απλα και χωρίς κακεντρεχή σχόλια αν θεωρείς κακεντρεχή τα σχόλια μου απλά μπορείς να κάνεις μια αναφορά στον διαχειριστή του φόρουμ ....................

τέλος πάντων ας μην το συνεχίζουμε δεν έχει νόημα.....

Αυτά τα ολίγα.....

kyris

Member

το ποσο χρονον ειμαι δεν πεζει ρολο με το ποσο οριμος ειμαι κ το τι κανο για να σωσω τα μαλλια ΜΟΥ ειναι δικι ΜΟΥ υποθεση...ενοειται οτι ο καθενας λεει τιν γνωμη του ελευθερα αλλα χωρις να προσβαλει τον αλλο..δεν ξερο αν εσυ το ενοουσες αλλιος αλλα εγω ετσι το πηρα....εγω απλα σ μιλισα πολυ ενταξει κ ναι καταλαβα οτι απευθυνθηκες και στους αλλους αλλα απευθυνθηκες κ σε μενα κ επειδη αυτο π ειπες δεν εστεκε πουθενα γιαυτο κ δεν απαντησε κανεις εκτος εγω....τελοσπαντων το site αυτο εχει αλλο σκοπο γιαυτο ας δοσουμε τελος στιν συζητηση χωρις παρεξηγισεις κ παιδιαστηκα πραγματα...)

akishellas3

Well-Known Member

Οτι σου λενε το λενε για το καλο επειδη εισαι κ μικρος ,ουτε εγω θα σου συνιστουσα σε αυτη την ηλικια να παρεις φινα ,παλεψε το αλλιως .

Άκης

Administrator

kyris είπε:
το ποσο χρονον ειμαι δεν πεζει ρολο με το ποσο οριμος ειμαι κ το τι κανο για να σωσω τα μαλλια ΜΟΥ ειναι δικι ΜΟΥ υποθεση...
Ασφαλώς και είναι δικαίωμα σου το τι κάνεις για να σώσεις τα μαλλιά σου, αλλά σε ορμονικά θέματα δεν παίζει ρόλο η ωριμότητα...

OFF TOPIC:

Ακη μιας και σε πετυχα μπορεις να μου πεις πως καταλαβες οτι εχεις συμπτωματα γυναικομαστιας? θυμαμε ειχες καποια στιγμη.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Άκης

Administrator

dimitris1991 είπε:
OFF TOPIC:

Ακη μιας και σε πετυχα μπορεις να μου πεις πως καταλαβες οτι εχεις συμπτωματα γυναικομαστιας? θυμαμε ειχες καποια στιγμη.
Δεν ξέρω αν ήταν στανταρ γυναικομαστία, αλλά αυτό που είχα ήταν ένας πόνος, ελαφρύς στο κάτω μέρος του στήθους (δεξί). Τον ίδιο πόνο είχα και στον δεξί όρχι. Τυχαίο; :chinscratch

Τον είχα όταν χρησιμοποίησα την κρέμα σπιρο του Lee 5% και παράλληλα έπαιρνα και προσκαρ ~ 1/6

tatini

New Member

Να συμπληρώσω με τη δική μου προσωπική εμπειρία...

Αν και μείωσα τη φίνα (προπέσια στο μισό) για να χρησιμοποιώ και σπίρο "άφοβα", μπορώ να πω ότι για 5 μέρες που το έκανα ο συνδυασμός ήταν αρκετά δυνατός... και χρησιμοποίησα μάλιστα τη συνταγή του καπαμαρού που υποτίθεται είναι λίγο πιο ελαφριά από την προτεινόμενη στο αντίστοιχο θέμα. Ατονία και πόνος στους όρχεις. Τα συμπτώματα υποχώρησαν με το που διέκοψα τη σπίρο.

Ωστόσο, έχω να κάνω μια ερώτηση η οποία ενδεχομένως συνιστά ταυτοχρόνως την απάντηση σχετικά με την φίνα: εφόσον υποτίθεται ότι η φίνα προκαλεί μη αναστρέψιμη βλάβη στη διαδικασία της DHT, δε θα έπρεπε η τριχόπτωση να σταματά ακόμη και με τη διακοπή της; Δηλαδή, και μόνο το γεγονός ότι η τριχόπτωση ξαναρχίζει όταν διακόπτουμε τη φιναστερίδη δεν είναι μια απόδειξη ότι η διαδικασία της DHT επανέρχεται;

kyris

Member

akishellas3 είπε:
Οτι σου λενε το λενε για το καλο επειδη εισαι κ μικρος ,ουτε εγω θα σου συνιστουσα σε αυτη την ηλικια να παρεις φινα ,παλεψε το αλλιως .
οκ συμφωνω...προτειναι μ κατι εσυ τοτε?? :)

Μ32

Member

magic810 είπε:
εγω παλι ενα πραγμα δεν μπορω να καταλαβω και το εχω πει και αλλες φορες...
Αφου ειχε τοσο καταστρεπτικες συνεπειες στον οργανισμο τους και αφου ειναι τοσο σιγουροι οτι ειναι φινα...ας μαζευτουν ολοι μαζι και ας κινηθουν επιτελους νομικα εναντιον της merck...
Δεν νομιζω να τους παρεξηγηει κανενας....και στη τελικη θα παρουν και αποζημιωση....αν κερδισουν
Ακριβως.κ επειδη κ εγω ασχολουμαι με τα βαρη παιζει φαρμακο πολυ,φαρμακο οχι μονο παρανομο αλλα κ απο το φαρμακειο της γειτονιας με λιγα ευρω.Τι πιστευω?η ο τυπος εχει παρει κ αλλα φαρμακα κ μαλλον χωρις αποθεραπεια μετα τον κυκλο ή ειναι στημενος απο τον οποιοδηποτε δεν τον βολευει να παιρνουμε φινα.Και αυτοι ειναι πολλοι,εταιρειες μεταμοσχευσης,θαυματουργες θεραπειες κ προιοντα.Κ το ονομα του παλικαριου το σαμψων δεν δηλωνει μονο δυναμη αλλα κ μαλι.Κ στη τελικη αν ειναι τοσο σοβαρα ας κανει αγωγη.Θα κερδισει ενα σωρο εκατομυρια στην κατασταση που λεει οτι ειναι.Κ κατι αλλο ποιος ο λογος αφου ψαχνει απαντησεις να περιμενει απο αρχες του 2009
εως τωρα ωστε να πει το προβλημα του.Κ που ειναι οι εξετασεις γιατι δεν τις ποσταρε αλλα εξαφανιστηκε μολις τις ζητησαν?Οχι φιλοι μου ο τυπος δεν ειναι ουτε χαζος ουτε καταθλιπτικος που ζητα να ασχοληθουν μαζι του.Ο τυπος ειναι στημενος.Εγω τουλαχιστον δεν μασαω,κανω την αγωγη μου υπο την επιβλεψη του γιατρου μου,τα παω μια χαρα,ξερω τι φαρμακο παιρνω,περα απο αραιομενο σπερμα κ μια μικρη πτωση στη λιμπιντο(κ αυτο εξαιτιας του οτι παιζω με 4 γκομενες κ κανω σεξ καθε μερα)ειμαι αψογα.Κ σας δινω το λογο μου ας μου στειλει πριβε τις εξετασεις του ο φιλος μας κ εγω θα κοψω μαχαιρι την φινα κ θα βγω δημοσιως να πω οτι ειμαι μεγαλο θυμα.Αλλα μεχρι τοτε δεν μασαω.

$$$

New Member

Μ3 cabrio είπε:
η ο τυπος εχει παρει κ αλλα φαρμακα κ μαλλον χωρις αποθεραπεια μετα τον κυκλο ή ειναι στημενος απο τον οποιοδηποτε δεν τον βολευει να παιρνουμε φινα.Και αυτοι ειναι πολλοι,εταιρειες μεταμοσχευσης,θαυματουργες θεραπειες κ προιοντα.Κ το ονομα του παλικαριου το σαμψων δεν δηλωνει μονο δυναμη αλλα κ μαλι.Κ στη τελικη αν ειναι τοσο σοβαρα ας κανει αγωγη.Θα κερδισει ενα σωρο εκατομυρια στην κατασταση που λεει οτι ειναι.Κ κατι αλλο ποιος ο λογος αφου ψαχνει απαντησεις να περιμενει απο αρχες του 2009
εως τωρα ωστε να πει το προβλημα του.Κ που ειναι οι εξετασεις γιατι δεν τις ποσταρε αλλα εξαφανιστηκε μολις τις ζητησαν?Οχι φιλοι μου ο τυπος δεν ειναι ουτε χαζος ουτε καταθλιπτικος που ζητα να ασχοληθουν μαζι του.Ο τυπος ειναι στημενος.Εγω τουλαχιστον δεν μασαω,κανω την αγωγη μου υπο την επιβλεψη του γιατρου μου,τα παω μια χαρα,ξερω τι φαρμακο παιρνω,περα απο αραιομενο σπερμα κ μια μικρη πτωση στη λιμπιντο(κ αυτο εξαιτιας του οτι παιζω με 4 γκομενες κ κανω σεξ καθε μερα)ειμαι αψογα.Κ σας δινω το λογο μου ας μου στειλει πριβε τις εξετασεις του ο φιλος μας κ εγω θα κοψω μαχαιρι την φινα κ θα βγω δημοσιως να πω οτι ειμαι μεγαλο θυμα.Αλλα μεχρι τοτε δεν μασαω.

φιλαράκι τα έχεις μπερδέψει λίγο τα πράματα ;Dδεν νομίζω να υπάρχει κάποιος που να έχει συμφέρον να μην παίρνεις φίνα σίγουρα όμως υπάρχουνε παρα πολλοί που έχουνε συμφέρον άμα παίρνεις...
όσο για τις εταιρίες μεταμόσχευσης το προτείνουνε... ;)

badday

New Member

περα απο αραιομενο σπερμα κ μια μικρη πτωση στη λιμπιντο(κ αυτο εξαιτιας του οτι παιζω με 4 γκομενες κ κανω σεξ καθε μερα)ειμαι αψογα

... αρχιζει να τρεμει η καρεκλα καποιον εδω μεσα ;D

loukas

Member

badday είπε:
περα απο αραιομενο σπερμα κ μια μικρη πτωση στη λιμπιντο(κ αυτο εξαιτιας του οτι παιζω με 4 γκομενες κ κανω σεξ καθε μερα)ειμαι αψογα

ετσι θα γινει με τον φιλο μου το $$$ :grandpa: :grandpa:δεν χρειαζετε να τρεμει η καρεκλα :D :D :D :D :D :D :D :D O "γιατρός" της Sirina μιλάει αποκλειστικά στο In2life

Μ32

Member

badday είπε:

Αγαπητε κ φιλτατε badday (που εισαι μαλλον ονομα κ πραγμα)εσυ στα 35 οταν εχεις 4 γκομενες κ κανεις σεξ καθε μερα δεν θα ειχες λιγακι σπερμα αραιωμενο κ μια μικρη πτωση στη λιμπιντο?Θελω απαντηση κ οχι καμια βλακεια του τυπου ποιος ειμαι κ μαμαω τοσο πολυ,να κατουρησω λιγακι κτλ.

roukoun

Member

Δεν ξέρω αν ήταν στανταρ γυναικομαστία, αλλά αυτό που είχα ήταν ένας πόνος, ελαφρύς στο κάτω μέρος του στήθους (δεξί). Τον ίδιο πόνο είχα και στον δεξί όρχι. Τυχαίο; :chinscratch

[/quote]
δεν νομιζω!!
μηπως αντι για δεξια ψηφισες ΠΑΣΟΚ κ σ τιμωρησε ο καλος θεουλης;;; :p :p :p

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα