μεγάλη ζημία στα γεννητικά όργανα

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

kyris

Member
Απ: μεγάλη ζημία στα γεννητικά όργανα

ρε παιδια εγω ειμαι νεος 19 κ μισο και αρχισα ουτε πριν ενα μινα φινα στην αρχη επαιρνα 0,5mg την μερα κ τωρα παιρνω 1mg και 1 φορα την μερα regain! εχω καιρο στο φορυμ και το σκεφτηκα αρκετα για να αρχισο φινα και οντως αρχισε να με βοηθαει στο προβλημα μου που δεν ειναι μεγαλο απλα το κανο για διατηρηση!!! Αυτο που θελο να πω ειναι μην τρομαζεται ετσι γιατι δεν ξερουμε πιος ειναι ο τυπας και τι οντως επαιρνε κ εξαλου ο καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος και αντιδρα διαφορετικα και δεν παρατηρησα παρενεργειες τιποτα εκτος της πρωτες μερες ενα μικρο πονο στον αριστερο μου ορχη αλλα μετα ΤΙΠΟΤΑ..ουτε πεσμενη λιμπιντο(πιο πολλη μπορω να πω απο πριν),και κανονικες στυσεις και ολα μια χαρα και ας ειμαι κ μικρος...τωρα αν την κοψω θα την κοψω σιγα σιγα και δεν ξερω ελπιζω στο καλυτερο..αλλα αφου υπαρχουν μαρτυριες και απο τον ακη που ειναι ο πιο εμπιστος εδω μεσα και απο τον dance οτι και μετα που το εκοψαν δεν παρατηρησαν κατι το τρομερο κ ειδικα αυτα που λεει αυτος...!! ;)
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tatini

New Member
Απ: μεγάλη ζημία στα γεννητικά όργανα

Κι εγώ τον Inotech εννοούσα όταν είπα ότι μου θυμίζει κάποιον που είχε μπει παλιότερα εδώ μέσα... Παιδιά υπάρχουν χιλιάδες ενδεχόμενα, μπορεί ακόμη και να είχε ξεκινήσει να παίρνει φίνα ανήλικος με αποτέλεσμα να παίξει τόσο καθοριστικό ρόλο στον οργανισμό του, δεν ξέρουμε το ιστορικό του παιδιού. Από την άλλη, αν αυτό ήταν τυπικό δείγμα ανθρώπου που παίρνει ένα μήνα propecia δε θα κυκλοφορούσε η φίνα ελεύθερη πιστεύω, ούτως ή άλλως δεν είναι και ουσία που βγήκε εχθές. Ακόμη και τα μέλη του propeciahelp δεν είναι και τόσα πολλά (1600 εχθές που τσέκαρα) σε σχέση με τον παγκόσμιο αριθμό χρηστών της ουσίας ώστε να πούμε έτσι γενικά ότι η φίνα είναι καταστρεπτική.
 

Άκης

Administrator
Απ: μεγάλη ζημία στα γεννητικά όργανα

badday είπε:
οι περισσοτεροι εδω μεσα βγαλατε το συμπερασμα οτι επαιρνε χιλια δυο φαρμακα μονο και μονο επειδη ποσταρε σε ενα site bodybuilding

Στην ουσία πιστεύω πως το συναισθημα που είχα 1-2 μέρες μετά το tribulus τη περασμένη βδομάδα δλδ της μηδαμινής στύσης, καθόλου motivation, και σα να θέλω να κλάψω όλη μέρα, έχει να κάνει με κάποια συμπιεση των οιστρογόνων (χωρίς να είμαι και 100%)

badday είπε:
Σιγουρα για να καθυσηχασουμε τους εαυτους μας για την επιλογη της χρησης της φιναστερινης προσπαθουμε να σκεφτουμε - εφευρουμε οποιοδηποτε αιτια εκτος της φιναστερινης.
Η δουλειά δεν είναι να καθυσηχάσουμε τους εαυτούς μας, όσο το να μάθουμε τι ακριβώς έχει παιχτεί.

geofish είπε:
Καιρό είχα να μπω στο φόρουμ, για χαρά σε όλους τους φαλακρομαχητές.
Ο συγκεκριμένος χρηστής από αυτά που έχω διαβάσει χωρίς να αμφισβητώ την ιστορία του πρέπει κατά 99,9 % να είναι ο innoteck, οι παλιοί εδώ μέσα τον ξέρουν.
Οι γνώσεις που έχει ο τρόπος που γράφει αλλά και το όλο ιστορικό του αυτά μας δείχνουν.
:chinscratch

badday είπε:
Το θεμα ειναι οτι οι περισσοτεροι εδω μεσα κανουν χρηση φιναστερινης και ειναι φοβερα αγχωμενοι και φοβισμενοι με αυτην. Το θεμα ειναι αξιζει η χρηση της, ολο αυτο το αγχος, τον φοβο και τις συνεχεις υποψιες παρενεργειων, επ αοριστον, για τα πολλες φορες αμφιβολα - μετρια αποτελεσματα της.
Εδώ, μιας και το έχεις αναφέρει, να προσθέσω το εξής προς όλους τους τωρινούς και πιθανούς χρήστες της φινα:

ΜΗΝ ξεκινήσετε καν την φιναστερίδη/ντουταστερίδη (ή σταματήστε την ΜΑΧΑΙΡΙ), ακόμη και αν έχετε ρωτήσει 500 γιατρούς, 150 γνωστούς, 100 χρήστες φινας και 50 φαρμακοποιούς.
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ την, αν είναι κάθε φορά που κάποιος γράψει κάτι ΣΤΟ INTERNET, κάτι innotech, SAMSON, ΔΑΛΙΔΑ, propeciahelp, mexis, άτομα που μπορεί να έχουν συμφέροντα, που μπορεί να πουλάνε κάτι άλλο δικό τους "φυσικό" προϊόν, που απλώς μπορεί να έχουν ένα blog και να το έχουν "ψάξει" και παραθέτουν ιστορίες για μεγάλες ποσότητες χωρίς να ξέρουν καν σε τι ποσότητα αναφέρονται (nikchris' blog), ή ακόμη και αν κάποιος είδε κάτι και δεν τον ξέρουμε ποιος και τι είναι (και τι/πόσο πήρε) κλπ.
Αν είναι κάθε φορά που κάτι πήρε το μάτι σας, να ψάχνεστε μήπως το έχω πάθει/θα πάθω και εγώ, τι παίζει, τι έχει γίνει κλπ, να είστε με το άγχος κάθε στιγμή, να μπορεί ο κάθε innotech να μας κάνει ότι θέλει πετώντας 5-6 λέξεις "επιστημονικές" και 3-4 ισχυρά sides, τότε τι να πω.
Ξέρουμε τι παίρνουμε. Παίρνουμε αντί ανδρογόνα, με μείωση μιας ισχυρής ορμόνης στο σώμα μας. Ξέρουμε τι sides έχει και ξέρουμε ότι μας το έχουν δώσει (ή δεν έχουν αντίρρηση) οι γιατροί μας, έχει έγκριση σε μια x ποσότητα (όπου την αναφέρουν ασφαλή ποσότητα) και κυκλοφορεί ΝΟΜΙΜΑ. Ούτε στα παράνομα "κανάλια" τον body builders, ούτε κάτι άλλο. ΝΟΜΙΜΑ. ΑΝ είχε το παραμικρό τέτοιο σύμπτωμα, θα "βούιζε ο τόπος".
Έλεος, αν ο κάθε "ένας" μπορεί να μας κάνει να "τρελαθούμε" και να μην το ψάξουμε καν σε βάθος το θέμα, προτού φρικάρουμε, επειδή έγραψε κάτι στο INTERNET. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ; ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΗΡΕ; ΤΙ ΕΚΑΝΕ; Αυτά να ρωτάμε/μάθουμε πρώτα και μετά κάτι άλλο.

Θυμάμαι μια παρόμοια διαμάχη σε ξένο forum παλιά, που ένας εμφάνισε sides και μετά από δεκάδες σελίδες στο θέμα "θυμήθηκε" να αναφέρει ότι έπαιρνε 5mg/ημέρα γιατί βιαζόταν να δει μαλλί.

Από την άλλη, δεν λέω ότι η φινα είναι καλή. Δεν λέω ότι η "μαμά" της, είναι "κυρία". Κανένα από τα δύο. Μπορεί η φινα να είναι ότι πιο βρώμικο κυκλοφορεί. Ξέρω και σε τι κόσμο ζούμε, όπου οι πάντες τα παίρνουν, γιατροί, εταιρίες, sites, εργαστήρια για κλινικές έρευνες κλπ. Εννοείται πως μπορεί να κρύβουν την αλήθεια. Αλλά από την άλλη, η φινα σαν ουσία κυκλοφορεί πολλά (~20) χρόνια, ενώ για την τριχόπτωση χρησιμοποιείται για πάνω από 10 χρόνια. Αν είχε ξαναγίνει κάτι παρόμοιο (τρομακτικό), μόνο από την χρήση της, όλο και κάτι θα μαθαίναμε, ειδικά με το internet. Και δεν εννοώ μεμονωμένα περιστατικά (όπως του Samson), αλλά δεκάδες, από την στιγμή που χρησιμοποιείτε από χιλιάδες.
 

tatini

New Member
Απ: μεγάλη ζημία στα γεννητικά όργανα

Αν και ως σχετικά νέος χρήστης της φίνας στην αρχή πανικοβλήθηκα, τείνω να συμφωνήσω με τον Άκη. Όχι γιατί θέλω να εφησυχάσω (νομίζω σε ό,τι είπα ήμουν αρκετά αντικειμενικός σχετικά με την υπόθεση του παιδιού), αλλά επειδή η κοινή λογική αυτό λέει. Το να κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερα μια ουσία που κυκλοφορεί εδώ και δεκαετίες ενώ προκαλεί τόσο σοβαρά προβλήματα, απλά δεν στέκει. Είναι δυνατόν ένα κουτί propecia να σε κάνει ένα βήμα πριν την αλλαγή φύλου και οι γιατροί να το δίνουν έτσι αβέρτα; Και άντε πες οι γιατροί τα παίρνουν, δε θα είχε ξεσπάσει ντόρος γύρω από θέμα όπως πολύ σωστά τονίζει και ο Άκης από χρήστες του propecia που με τον καιρό έμειναν ανίκανοι και μίκρυνε το πουλί τους; Δε μιλάμε για sides τύπου "έβγαλα σπυράκια"... γιατί δηλαδή τονίζεται ότι οι γυναίκες δεν πρέπει να το παίρνουν και μάλιστα οι έγκυες ούτε καν να το ακουμπάνε; Δεν νομίζω ότι αυτές είναι σκέψεις "βολικές" για όσους παίρνουμε φίνα.
 

danceworld_2001

Well-Known Member
Απ: μεγάλη ζημία στα γεννητικά όργανα

το συμπέρασμα ειναι ενα, βάλε φίνα, βάλε φίναααααααααααααα

πέραν της πλάκας τώρα, αν το φάρμακο ήταν τόσο επικίνδυνο δεν θα κυκλοφορούσε. Ειναι 100% σίγουρο πως το παιδί αυτό ανακάτεψε πολλές ουσίες εκτός από φίνα. Και ουσίες παράνομες, οχι ενα νόμιμα συνταγογραφούμενο φάρμακο με έγκριση για τριχόπτωση και 20ετη κυκλοφορία. Το μέλλον θα δείξει τι θα μας φέρει απο παρενέργειες, οχι μόνο εκεί, και στα κινητά που μιλάμε σε 20-30 χρόνια θα ξέρουμε αν η ακτινοβολία τους ηταν ικανή να μας βγάλει το κακό.

Το μαλλί θέλει αγώνα, θυσίες και ρίσκο, όπως και η φίνα. Οι τολμηροί ρισκάρουν και το μέλλον θα δείξει. Εγγυήσεις δεν υπάρχουν ούτε οτι δεν θα πάθεις κάτι ούτε οτι θα πάθεις. Και παρενέργειες έχουν ολα τα φάρμακα. Πχ το σωτήριο mesulid, αν το πάρεις πάνω απο 1 μήνα σε διπλές δόσεις τα νεφρά θα καταστραφούν, μου το είπε φίλος νεφρολόγος.
 

dk

New Member
Απ: μεγάλη ζημία στα γεννητικά όργανα

Eγω, ως μελος και των δυο φορουμ ανεξαρτητως(μαλλον η καραφλα μας κανει να πλακωνομαστε στο γυμναστηριο :)) απλα να σημειωσω ό,τι όπως ο μαλλιας σφιχτης κακως μπορει να θεωρει "τον γαμησαν τον ανθρπωο τα φαρμακα για την καραφλα" ετσι αυθαιρετα,δεν θα πρέπει και ο καραφλος να θεωρει τον bb "ζωον, που ξερει μονο απο ουσιες και χαπακωνεται"
Οπως καποιος δεν θα πρεπει να λεει "φταιει η φινα" οταν παιρνει 15 σκευασματα στο συκωτι με ενεση(το ξερω απο θειο που τρυπαει σφιχτες) μονο και μονο επειδη παιρνει τα ιδια σκευασματα, δεν θα πρεπει και εδω να λεμε "δεν φταιει η φινα" επειδη παιρνετε(εγω οχι ακομα αφου με Nw4-5 τι να την κανω) και δεν θελετε να χασετε το ονειρο
 

Hairboost

Member
Απ: μεγάλη ζημία στα γεννητικά όργανα

badday είπε:
[quote author=boost link=topic=2386.msg42747#msg42747 date=1291405571]
ζητησα στον συγκεκριμενο χρηστη να μπει στο φορουμ και να ποσταρει

Σωστος ..αντε να λυθει το μυστηριο.
[/quote]
για να δουμε... υποψιαζομαι ομως οτι δεν θα μπει στο κοπο να ασχοληθει
 

magic810

New Member
Απ: μεγάλη ζημία στα γεννητικά όργανα

εγω παλι ενα πραγμα δεν μπορω να καταλαβω και το εχω πει και αλλες φορες...
Αφου ειχε τοσο καταστρεπτικες συνεπειες στον οργανισμο τους και αφου ειναι τοσο σιγουροι οτι ειναι φινα...ας μαζευτουν ολοι μαζι και ας κινηθουν επιτελους νομικα εναντιον της merck...
Δεν νομιζω να τους παρεξηγηει κανενας....και στη τελικη θα παρουν και αποζημιωση....αν κερδισουν
Δεν ειμαι εγω ο υπερμαχος της φινας.....αλλα οπως λεει σωστα και παραπανω ο Ακης αν ειναι καθε φορα που διαβαζετε κατι στο ιντερνετ να σας βγαινουν οι παρενεργεις που διαβαζετε καλυτερα μην την αρχισετε ποτε.....
Σας μιλαω ως ενας χρηστης φινας εδω και 6 μιση χρονια.....με αρκετες διακοπες παντως στην χρηση της.....και ευτυχως δεν ειμαι ακομα μελος στο propecia help.-
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Panos1982

Well-Known Member
Απ: μεγάλη ζημία στα γεννητικά όργανα

εδω http://www.hairlossgr.com/forum/index.php?action=profile;u=2243

βλεπω οτι υπαρχει ηδη ενα μελος με το ονομα samson στο site.... και εγινε μελος προσφατα...πριν 2 μηνες....
αν κρινω κι απ το ποτε εκανε το ποστ ο samson στο σαιτ του bodybuilder.gr.....πριν ενα μηνα....
λογικα κατα 99% προκειται για το ιδιο ατομο......
γιατι οι ημερομηνιες ειναι πολυ κοντινες.....το nick name και στα 2 σαιτ το ιδιο.....
οποτε τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια??? μαλλον ο samson....

Επισης ειδα οτι εκανε και σημερα την τελευταια επισκεψη του εδω στο σαιτ.....αλλα δεν εχει κανει ακομα κανενα ποστ.....

Εμεις περιμενουμε παντος.....


Με την ευκαιρια να σας δειξω μερικες συζητησεις που κανουν στα σαιτ αυτα.....
για να δειτε και πως παιζουν με τις ορμονες τους.....και με πραγματα ελαφρα ακομα οπως το novedex που δεν θεωρειται ισχυρο αναβολικο....
φανταστειτε οτι υπαρχουν ποοολυυυυ ισχυροτερα!!!
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:vIYCP6vGt5YJ:www.bodybuilders.gr/forum/showthread.php%3Ft%3D14421%26page%3D1+gaspari+dht&cd=3&hl=el&ct=clnk&gl=gr&client=firefox-a

οταν κανεις ολες αυτες τις αλχημιες και ταυτοχρονα κουμπωνεις και φινα.....
δεν μου φαινεται απιθανο το να ξεφυγεις πλεον απ τα επιτρεπτα ορια και να αρχισεις να παρουσιαζεις προβληματα.....
 

samson

New Member
Απ: μεγάλη ζημία στα γεννητικά όργανα

Καμία σχέση φίλος .Μακριά απο μας αυτά...αν και αυτός σίγουρα δεν την έπαθε απο την φίνα.Είναι όπως τα θάυματα, άρωστοι για χρόνια, θεραπείες και φάρμακα για χρόνια και όταν γιατρέυονται θυμούνται οτι πριν απο 15 χρόνια είχαν κάνει τάμα σε έναν άγιο και λένε θάυμα :worshipper , ο άγιος :angel: με έκανε καλά :worshipper.Έτσι μάλλον και αύτος γυμναστήρια για χρόνια, φάρμακα για χρόνια, και όταν έπαθε τη ζημία θυμήθηκε οτι πρίν απο χρόνια είχε παρει φίνα για κανα μήνα και τα προβλήματά τα του τα έριξε στη φίνα.Τέλος πάντον, το SAMSON το έβαλα καθαρά για χιουμοριστικούς λόγους γιατί οι περισσότεροι εδώ στο forum νομίζω έχεται χιούμορ.....αααααααα καμία φορά κάνω και έγω νιαου νιάου :D ( Κάθε μέρα μπαίνω στο forum ;D )
 

Panos1982

Well-Known Member
Απ: μεγάλη ζημία στα γεννητικά όργανα

samson είπε:
Καμία σχέση φίλος .Μακριά απο μας αυτά...αν και αυτός σίγουρα δεν την έπαθε απο την φίνα.Είναι όπως τα θάυματα, άρωστοι για χρόνια, θεραπείες και φάρμακα για χρόνια και όταν γιατρέυονται θυμούνται οτι πριν απο 15 χρόνια είχαν κάνει τάμα σε έναν άγιο και λένε θάυμα :worshipper , ο άγιος :angel: με έκανε καλά :worshipper.Έτσι μάλλον και αύτος γυμναστήρια για χρόνια, φάρμακα για χρόνια, και όταν έπαθε τη ζημία θυμήθηκε οτι πρίν απο χρόνια είχε παρει φίνα για κανα μήνα και τα προβλήματά τα του τα έριξε στη φίνα.Τέλος πάντον, το SAMSON το έβαλα καθαρά για χιουμοριστικούς λόγους γιατί οι περισσότεροι εδώ στο forum νομίζω έχεται χιούμορ.....αααααααα καμία φορά κάνω και έγω νιαου νιάου :D ( Κάθε μέρα μπαίνω στο forum ;D )

χαχαχαχαχα.....ΟΚ
μονο και μονο που εγραψες με αυτο το υφος σε πιστευω......
γιατι αλλιως θα θιγοσουν με αυτα που ειπα....και το εκανα και ψιλοεπιτηδες βασικα να σου πω την αληθεια.....
Συγχωρεσε με αλλα ειμαι αρκετα καχυποπτος ανθρωπος.....
ειμαι ο δικηγορος του διαβολου κατι φορες....αλαλ ξερεις...ο σκοπος αγιασει τα μεσα... ;D
 

badday

New Member
Απ: μεγάλη ζημία στα γεννητικά όργανα

πανο και εσυ δεν γυμναζεσαι; ...και νομιζω μια φορα ειχες γραψει πως θα ηθελες να ειχες μαλλι σαν του σαμσον

..χμμ :chinscratch
 

sofo85

New Member
Απ: μεγάλη ζημία στα γεννητικά όργανα

samson είπε:
Καμία σχέση φίλος .Μακριά απο μας αυτά...αν και αυτός σίγουρα δεν την έπαθε απο την φίνα.Είναι όπως τα θάυματα, άρωστοι για χρόνια, θεραπείες και φάρμακα για χρόνια και όταν γιατρέυονται θυμούνται οτι πριν απο 15 χρόνια είχαν κάνει τάμα σε έναν άγιο και λένε θάυμα :worshipper , ο άγιος :angel: με έκανε καλά :worshipper.Έτσι μάλλον και αύτος γυμναστήρια για χρόνια, φάρμακα για χρόνια, και όταν έπαθε τη ζημία θυμήθηκε οτι πρίν απο χρόνια είχε παρει φίνα για κανα μήνα και τα προβλήματά τα του τα έριξε στη φίνα.Τέλος πάντον, το SAMSON το έβαλα καθαρά για χιουμοριστικούς λόγους γιατί οι περισσότεροι εδώ στο forum νομίζω έχεται χιούμορ.....αααααααα καμία φορά κάνω και έγω νιαου νιάου :D ( Κάθε μέρα μπαίνω στο forum ;D )
καλησπερα samson μπορεις να μας πεις περισσοτερα για τις παρενεργειες που ειχες απο φινα?βλεπεις πολλοι απο εδω μεσα ειμαστε χρηστες και θορυβηθηκαμε αρκετα με αυτα που εγραψες που πρωτη φορα τα ακουγαμε απο καποιον και σε τετοιο βαθμο μαλιστα.Βασικα ελπιζω να εχεις ξεπερασει οτι προβληματα τυχον σου δημιουργησε.
 

kakashi

Member
Απ: μεγάλη ζημία στα γεννητικά όργανα

sofo αυτος ειναι αλλος sampson οχι αυτος με τις πααρενεργειες απο το σαιτ t bodybuilding
 

xDante

Member
Απ: μεγάλη ζημία στα γεννητικά όργανα

[sup]ρε παιδια εγω ειμαι νεος 19 κ μισο και αρχισα ουτε πριν ενα μινα φινα στην αρχη επαιρνα 0,5mg την μερα κ τωρα παιρνω 1mg και 1 φορα την μερα regain! εχω καιρο στο φορυμ και το σκεφτηκα αρκετα για να αρχισο φινα και οντως αρχισε να με βοηθαει στο προβλημα μου που δεν ειναι μεγαλο απλα το κανο για διατηρηση!!! Αυτο που θελο να πω ειναι μην τρομαζεται ετσι γιατι δεν ξερουμε πιος ειναι ο τυπας και τι οντως επαιρνε κ εξαλου ο καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος και αντιδρα διαφορετικα και δεν παρατηρησα παρενεργειες τιποτα εκτος της πρωτες μερες ενα μικρο πονο στον αριστερο μου ορχη αλλα μετα ΤΙΠΟΤΑ..ουτε πεσμενη λιμπιντο(πιο πολλη μπορω να πω απο πριν),και κανονικες στυσεις και ολα μια χαρα και ας ειμαι κ μικρος...τωρα αν την κοψω θα την κοψω σιγα σιγα και δεν ξερω ελπιζω στο καλυτερο..αλλα αφου υπαρχουν μαρτυριες και απο τον ακη που ειναι ο πιο εμπιστος εδω μεσα και απο τον dance οτι και μετα που το εκοψαν δεν παρατηρησαν κατι το τρομερο κ ειδικα αυτα που λεει αυτος...!![/sup]
φιλαράκο εγώ θα σου πρότεινα να το ξανασκευτείς.. 19 1/2 χρονών είσαι ακόμα στην εφηβεία και οι ορμόνες σου δεν έχουν σταθεροποιηθεί μήπως να συμβουλευόσουν κανα γιατρό ?

???
μόλις είδα ορολογίες... φάρμακα που του προτείνουν οι συμφορουμίτες του δύσμοιρου του τυπά.... τρόμαξα ... ρε σεις ΤΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ αυτά .... μιλάμε για ΤΗΝ χημεία....
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα