Gio είπε:
Eπανέκφυση, χωρίς shedding δεν γίνεται. Ο λόγος απλός. Για να βγεί μια υγιής, και καλύτερη ποιότητας τρίχας θα πρέπει ο τριχοθύλακας να αποβάλλει την προηγούμενη που βρίσκεται σε τελογενή φάση. Απο εκει και πέρα στο θέμα της αυξητητικής ορμόνης, είμαι επιφυλακτικός, ωστόσο σαν χρήστης Φιναστερίδης δεν αποκλείω τίποτα!
επανεκφυση δεν νοειται η δημιουργια και αναπτυξη τριχων σε περιοχες οι οποιεσ δεν ειχαν μαλλια? το shedding αναφερεται στα ηδη υπαρχοντα μαλλια? διορθωσε με μπερδευτικα
gianniskritikos2 είπε:
αμα κανει καλο στα μαλλια αλλα και στους μυες ειμαι ο προτος που θα δοκιμασει xD ειμαι πολι του γυμναστιριου και θελω να φουσκοσω αλλα να εχω και μαλλια προτα προτα.. αμα κανει καλο και στα 2 ειναι πακετακι.. αλλα απο παρενεργειες?
στα μαλλια είναι σιγουρο οτι βοηθαει ως προς την υφη/διαμετρο/ποιοτητα ισως και χρωμα γενικοτερα στο στελεχος της τριχας.πολλοι ομως αναφερουν οτι ειδαν μαλλια σε περιοχες που ειχαν πεσει. στο θεμα γυμναστηριου η gh βοηθαει κυριως στο να χασεις λιπος και να αποκτησεις καθαρη μυικη μαζα. κανενας δεν νομιζω να εχει χρησιμοποιησει αυξητικη για την τριχοπτωση η την α/α. Ανοιξα αυτο το thread οπως ειπα για μια γενικοτερη συζητιση, να παραθεσουν αποψεις μελη τα οποια μπορει να εχουν κανει χρηση κτλ. Οσον αφορα παρενεργεις εχει αν δεν προσεξει δοσολογιες κτλ, κανε μια σχετικη ερευνα στο google για να διαβασεις με καθε λεπτομερεια.
dk1984 είπε:
η χρηση αυξητικης εχει παρενεργειες σε καποια anti ageing φορουμ βαρανε ενεσεις αυξητικης για βελτιωση της επιδερμιδας μαλλιων ρυτιδες αλλα μιλαω παντα για ενδοφλεβια χορηγηση και οχι ψευτοσυμπληρωματα διατροφης που λενε οτι περιεχουν hgh κτλ.
Απο οσα διαβαζω περα απο αντιγυραντικες ιδιοττητες κτλ, πεζει μεγαλο ρολο σε αλλες πολλες ορμονικες διαδικασιες, εχει αμεσο ρολο με την ινσουλινη και την igf1. κααπου εχει παρει στο φορουμ οτι η τριχοπτωση συνδεεται με την ινσουλινοαντισταση,αναρωτιμαι λοιπον πεζει καποιο ρολο η gh σε αυτο?
panoslydios είπε:
Θυμαμαι σε ενα φορουμ που παρακολουθουσα,οι βλακες που χορηγουσαν στον ευατο τους
ενεσεις πεπτιδιων αυξητικης ορμονης και μελατονινης μεταξυ αλλων , ηταν μες στις μολυνσεις και εξαρσεις ανοσοποιητικου συστηματος. Μαυρα σημεια στις περιοχες των ενεσεων και δε συμμαζευεται.
Φαντασου ηταν σε τοσο μεγαλη διασταση με το σωμα τους ,που ουτε να το ακουσουν δεν μπορουσαν!!!
Μην μπλεξεις με αυτες τις ανοησιες.Μονο ενας βλακας θα εβαζε στο αιμα του μιμητικα πεπτιδια ορμονων.
Εξαιρουνται οι περιπτωσης πραγματικης αναγκης και οχι anti-aging,αλλα και εκει η ιστορια εχει αποδειξει οτι υπαρχουν πιο φυσικες μεθοδοι.
panoslydios δεν προτεινω σε καμια περιπτωση την αντιμετωπιση της τριχοπτωσης και της α/α με gh.σκοπος αυτου του thread ειναι να γραφτουν τα οποια αρντητικα η θετικα της αυξητικης στα μαλλια μας.