μαλλια και αυξητικη ορμονη

χαιρετισμους σε ολα τα μελη του forum.

O σκοπος αυτου του thread ειναι μια γενικη συζητιση γυρω απο την χρηση αυξητικης ορμονης(GH) και τα effects της στα μαλλια.

Σε πολλα bodybuilding forums αναφερουν βελτιωση ποιοτητας/υφης/ ακομα και regrowth αλλοι αναφερουν ακομα και εντονο shedding,

τι γνωμη εχετε?

οποιος μπορει να βρει καποια ερευνα ας την ανεβασει.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Gio

New Member
Eπανέκφυση, χωρίς shedding δεν γίνεται. Ο λόγος απλός. Για να βγεί μια υγιής, και καλύτερη ποιότητας τρίχας θα πρέπει ο τριχοθύλακας να αποβάλλει την προηγούμενη που βρίσκεται σε τελογενή φάση. Απο εκει και πέρα στο θέμα της αυξητητικής ορμόνης, είμαι επιφυλακτικός, ωστόσο σαν χρήστης Φιναστερίδης δεν αποκλείω τίποτα!

gianniskritikos2

Active Member
αμα κανει καλο στα μαλλια αλλα και στους μυες ειμαι ο προτος που θα δοκιμασει xD ειμαι πολι του γυμναστιριου και θελω να φουσκοσω αλλα να εχω και μαλλια προτα προτα.. αμα κανει καλο και στα 2 ειναι πακετακι.. αλλα απο παρενεργειες?

dk1984

Member
η χρηση αυξητικης εχει παρενεργειες σε καποια anti ageing φορουμ βαρανε ενεσεις αυξητικης για βελτιωση της επιδερμιδας μαλλιων ρυτιδες αλλα μιλαω παντα για ενδοφλεβια χορηγηση και οχι ψευτοσυμπληρωματα διατροφης που λενε οτι περιεχουν hgh κτλ.

panoslydios

New Member
Θυμαμαι σε ενα φορουμ που παρακολουθουσα,οι βλακες που χορηγουσαν στον ευατο τους
ενεσεις πεπτιδιων αυξητικης ορμονης και μελατονινης μεταξυ αλλων , ηταν μες στις μολυνσεις και εξαρσεις ανοσοποιητικου συστηματος. Μαυρα σημεια στις περιοχες των ενεσεων και δε συμμαζευεται.

Φαντασου ηταν σε τοσο μεγαλη διασταση με το σωμα τους ,που ουτε να το ακουσουν δεν μπορουσαν!!!

Μην μπλεξεις με αυτες τις ανοησιες.Μονο ενας βλακας θα εβαζε στο αιμα του μιμητικα πεπτιδια ορμονων.
Εξαιρουνται οι περιπτωσης πραγματικης αναγκης και οχι anti-aging,αλλα και εκει η ιστορια εχει αποδειξει οτι υπαρχουν πιο φυσικες μεθοδοι.

Gio είπε:
Eπανέκφυση, χωρίς shedding δεν γίνεται. Ο λόγος απλός. Για να βγεί μια υγιής, και καλύτερη ποιότητας τρίχας θα πρέπει ο τριχοθύλακας να αποβάλλει την προηγούμενη που βρίσκεται σε τελογενή φάση. Απο εκει και πέρα στο θέμα της αυξητητικής ορμόνης, είμαι επιφυλακτικός, ωστόσο σαν χρήστης Φιναστερίδης δεν αποκλείω τίποτα!

επανεκφυση δεν νοειται η δημιουργια και αναπτυξη τριχων σε περιοχες οι οποιεσ δεν ειχαν μαλλια? το shedding αναφερεται στα ηδη υπαρχοντα μαλλια? διορθωσε με μπερδευτικα

gianniskritikos2 είπε:
αμα κανει καλο στα μαλλια αλλα και στους μυες ειμαι ο προτος που θα δοκιμασει xD ειμαι πολι του γυμναστιριου και θελω να φουσκοσω αλλα να εχω και μαλλια προτα προτα.. αμα κανει καλο και στα 2 ειναι πακετακι.. αλλα απο παρενεργειες?

στα μαλλια είναι σιγουρο οτι βοηθαει ως προς την υφη/διαμετρο/ποιοτητα ισως και χρωμα γενικοτερα στο στελεχος της τριχας.πολλοι ομως αναφερουν οτι ειδαν μαλλια σε περιοχες που ειχαν πεσει. στο θεμα γυμναστηριου η gh βοηθαει κυριως στο να χασεις λιπος και να αποκτησεις καθαρη μυικη μαζα. κανενας δεν νομιζω να εχει χρησιμοποιησει αυξητικη για την τριχοπτωση η την α/α. Ανοιξα αυτο το thread οπως ειπα για μια γενικοτερη συζητιση, να παραθεσουν αποψεις μελη τα οποια μπορει να εχουν κανει χρηση κτλ. Οσον αφορα παρενεργεις εχει αν δεν προσεξει δοσολογιες κτλ, κανε μια σχετικη ερευνα στο google για να διαβασεις με καθε λεπτομερεια.

dk1984 είπε:
η χρηση αυξητικης εχει παρενεργειες σε καποια anti ageing φορουμ βαρανε ενεσεις αυξητικης για βελτιωση της επιδερμιδας μαλλιων ρυτιδες αλλα μιλαω παντα για ενδοφλεβια χορηγηση και οχι ψευτοσυμπληρωματα διατροφης που λενε οτι περιεχουν hgh κτλ.

Απο οσα διαβαζω περα απο αντιγυραντικες ιδιοττητες κτλ, πεζει μεγαλο ρολο σε αλλες πολλες ορμονικες διαδικασιες, εχει αμεσο ρολο με την ινσουλινη και την igf1. κααπου εχει παρει στο φορουμ οτι η τριχοπτωση συνδεεται με την ινσουλινοαντισταση,αναρωτιμαι λοιπον πεζει καποιο ρολο η gh σε αυτο?

panoslydios είπε:
Θυμαμαι σε ενα φορουμ που παρακολουθουσα,οι βλακες που χορηγουσαν στον ευατο τους
ενεσεις πεπτιδιων αυξητικης ορμονης και μελατονινης μεταξυ αλλων , ηταν μες στις μολυνσεις και εξαρσεις ανοσοποιητικου συστηματος. Μαυρα σημεια στις περιοχες των ενεσεων και δε συμμαζευεται.

Φαντασου ηταν σε τοσο μεγαλη διασταση με το σωμα τους ,που ουτε να το ακουσουν δεν μπορουσαν!!!

Μην μπλεξεις με αυτες τις ανοησιες.Μονο ενας βλακας θα εβαζε στο αιμα του μιμητικα πεπτιδια ορμονων.
Εξαιρουνται οι περιπτωσης πραγματικης αναγκης και οχι anti-aging,αλλα και εκει η ιστορια εχει αποδειξει οτι υπαρχουν πιο φυσικες μεθοδοι.
panoslydios δεν προτεινω σε καμια περιπτωση την αντιμετωπιση της τριχοπτωσης και της α/α με gh.σκοπος αυτου του thread ειναι να γραφτουν τα οποια αρντητικα η θετικα της αυξητικης στα μαλλια μας.

Gio

New Member
Mε την ακριβή έννοια του όρου ναι, επανέκφυση νοείται πράγματι η εμφάνιση τρίχας σε περιοχές που δεν είχαν πριν. Ωστόσο τον ίδιο όρο μπορείς να χρησιμοποιήσεις και όταν εννοούμε την ίδια διαδικασία και αναφερόμαστε σε ήδη υπάρχουσες τρίχες που έχουν αδυνατήσει (το γνωστό miniaturazation) και βρίσκονται σε τελογενή φάση.

gianniskritikos2

Active Member
μπορει καποιος να μου πειι αν σε μοπρφη χαπιου εχει αποτελεσμα? καποιος που να ξερει και αν εχει και μυικα... που λογικα θα εχει αλλα λεω για μορφη χαπιου και οποιος ξερει δοσολογιες

Gio είπε:
Mε την ακριβή έννοια του όρου ναι, επανέκφυση νοείται πράγματι η εμφάνιση τρίχας σε περιοχές που δεν είχαν πριν. Ωστόσο τον ίδιο όρο μπορείς να χρησιμοποιήσεις και όταν εννοούμε την ίδια διαδικασία και αναφερόμαστε σε ήδη υπάρχουσες τρίχες που έχουν αδυνατήσει (το γνωστό miniaturazation) και βρίσκονται σε τελογενή φάση.

οκ κατανοητο, χρηστες gh εχουν αναφερει και τα δυο, ψαχνω σχετικη βιβλιογραφια.

gianniskritikos2 είπε:
μπορει καποιος να μου πειι αν σε μοπρφη χαπιου εχει αποτελεσμα? καποιος που να ξερει και αν εχει και μυικα... που λογικα θα εχει αλλα λεω για μορφη χαπιου και οποιος ξερει δοσολογιες

σε μορφη χαπιου δεν υπαρχει gh απο οσο γνωριζω τα διαφορα χαπια η sprays εχουν ουσιες οι οποιες βοηθουν στην εκκριση περισσοτερης gh, τιποτα ουσιστικο. η gh γινεται με χρηση συρριγας οπως αυτη για τη ινσουλινη και γινεται οχι ενδοφλεβια αλλα στον λοιπωδη ιστο, πχ στην κοιλια κατω απο τον ομφαλο συνηθως. ψαχνω σχετικη βιβλιογραφια ερευνα για τη σχεση gh και μαλλιων. εχεις κατι κατα νου?

gianniskritikos2

Active Member
οχι δεν εχω κατι συγκεκριμενο αλλα αμα γνωριζω τι προκαλει απο παρενεργειες και σε τι δοσολογιες μπορει να πειραματιστω...

αλλα μην κανει κακο ασπουμε στα μαλλια και βρεθω ξαφνικα χωρις μαλλια...

tropheus

Well-Known Member
Να πω μερικά πράγματα για την αυξητική ορμόνη μιας και κάνω χρήση της εδώ και 2 χρόνια (6μήνες μέσα - 6μήνες έξω).
- Εφαρμόζεται με υποδόριες ενέσεις (ινσουλινης) γύρω από το σωσίβιο της κοιλιάς.
- Η δοσολογία εξαρτάται από το λόγο που εφαρμόζεται. Για αντιγηραντικούς λόγους 1-2μονάδες (1-2 IU) /ημέρα. Για το bodybuilding 5IU και οι αθλητές υψηλού επιπέδου μέχρι 10IU/ημέρα.
- Εχει αναβολικές ιδιότητες και προκαλεί λιποδιάλυση και μυϊκή ανάπτυξη.
- Παραμένει πολύ λίγο χρόνο μέσα στο σώμα καθώς μεταβολίζεται πολύ γρήγορα γιαυτό και απαιτείται μακροχρόνια θεραπεία για να προσδώσει αποτελέσματα.
- Εχει πολύ πολύ υψηλό κόστος καθώς 1μονάδα (1IU) μπορεί να κοστίζει ακόμα και 6€. Υπάρχει βέβαια και κινέζικη με κόστος κοντά στο 1€ για κάθε μονάδα. Αλλά σε αυτό τον κόσμο ότι πληρώνεις παίρνεις...
- Απαγορεύεται η χρήση της από άτομα που στην οικογένεια (μπαμπας μαμά παππους γιαγια κτλ) έχουν ιστορικό καρκίνου.
- Μπορεί να προκαλέσει ακρομεγαλεία αλλά και προβλήματα λόγω της μεγέθυνσης των οργάνων του σώματος.
- Οσο αφορά τα μαλλάκια δεν υπάρχουν έρευνες που να δείχνουν άμμεσες θετικές επιπτώσεις της αυξητικής αλλά λόγω του τρόπου που δρα φαίνεται να τα βοηθάει αλλά όχι στο επίπεδο του να δίνει regrowth.

Εγώ πάντως τα 2 τελευταία χρόνια που κάνω χρήση αυξητικής και παίρνω 2 χαπάκια avodart καθημερινά έχω 0 τριχόπτωση.

Και για να μην αρχίσουν τα περίεργα σχόλια να πω και να ξεκαθαρίσω ότι η ανάρτηση αυτή είναι για ενημερωτικούς λόγους και :
ΔΕΝ προτείνω σε κανέναν και για κανέναν λόγο να πάρει αυξητική ορμόνη ή και avodart !!!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tropheus

Well-Known Member
gianniskritikos2 είπε:
σε ενεσιμη ειανι επικυνδθνη για καρκινο?

Η αυξητική λαμβάνεται μόνο σε ενεσιμη μορφή και όπως αναφέρω στην προηγούμενη ανάρτηση ότι δεν πρέπει να υπάρχει ιστορικό καρκίνου στη οικογένεια γιατι αν έχεις προδιάθεση καρκίνου η αυξητική επιταχύνει τη διαδικασία ...

tropheus είπε:
Να πω μερικά πράγματα για την αυξητική ορμόνη μιας και κάνω χρήση της εδώ και 2 χρόνια (6μήνες μέσα - 6μήνες έξω).
- Εφαρμόζεται με υποδόριες ενέσεις (ινσουλινης) γύρω από το σωσίβιο της κοιλιάς.
- Η δοσολογία εξαρτάται από το λόγο που εφαρμόζεται. Για αντιγηραντικούς λόγους 1-2μονάδες (1-2 IU) /ημέρα. Για το bodybuilding 5IU και οι αθλητές υψηλού επιπέδου μέχρι 10IU/ημέρα.
- Παραμένει πολύ λίγο χρόνο μέσα στο σώμα καθώς μεταβολίζεται πολύ γρήγορα γιαυτό και απαιτείται μακροχρόνια θεραπεία για να προσδώσει αποτελέσματα.
- Εχει πολύ πολύ υψηλό κόστος καθώς 1μονάδα (1IU) μπορεί να κοστίζει ακόμα και 6€. Υπάρχει βέβαια και κινέζικη με κόστος κοντά στο 1€ για κάθε μονάδα. Αλλά σε αυτό τον κόσμο ότι πληρώνεις παίρνεις...
- Απαγορεύεται η χρήση της από άτομα που στην οικογένεια (μπαμπας μαμά παππους γιαγια κτλ) έχουν ιστορικό καρκίνου.
- Μπορεί να προκαλέσει ακρομεγαλεία αλλά και προβλήματα λόγω της μεγέθυνσης των οργάνων του σώματος.
- Οσο αφορά τα μαλλάκια δεν υπάρχουν έρευνες που να δείχνουν άμμεσες θετικές επιπτώσεις της αυξητικής αλλά λόγω του τρόπου που δρα φαίνεται να τα βοηθάει αλλά όχι στο επίπεδο του να δίνει regrowth.

Εγώ πάντως τα 2 τελευταία χρόνια που κάνω χρήση αυξητικής και παίρνω 2 χαπάκια avodart καθημερινά έχω 0 τριχόπτωση.

Και για να μην αρχίσουν τα περίεργα σχόλια να πω και να ξεκαθαρίσω ότι η ανάρτηση αυτή είναι για ενημερωτικούς λόγους και :
ΔΕΝ προτείνω σε κανέναν και για κανέναν λόγο να πάρει αυξητική ορμόνη ή και avodart !!!

tropheus εχεις δίκιο σε αυτά που λες.. Έκοψα το jogging και κανω δυνατή hiit που αυξάνει παρα πολύ την αυξητική ορμόνη..αποτελεσμα πολύ καλύτερη αναπτυξη των μυϊκών ομάδων που έκανα βάρη και λιποδιαλυση στους κοιλιακούς που δεν συγκρίνεται με jogging ούτε για πλάκα..

weznem

Well-Known Member
καλα ολα αυτα αλλα δεν νομιζω οτι μπορεις να ξερεις σιγουρα αν εχεις πκληρονομικη προδιαθεση για τον καρκινο 7 γεννεων.. οποτε ειναι ενα ρισκο ου ο καθενας αναλαμβανει..εγω αυτο αντιλαμβανομαι...

tropheus

Well-Known Member
weznem είπε:
καλα ολα αυτα αλλα δεν νομιζω οτι μπορεις να ξερεις σιγουρα αν εχεις πκληρονομικη προδιαθεση για τον καρκινο 7 γεννεων.. οποτε ειναι ενα ρισκο ου ο καθενας αναλαμβανει..εγω αυτο αντιλαμβανομαι...

Είναι σωστό αυτό που λες φίλε weznem. Αλλά ακόμα και αν δεν έχει κάποιος κληρονομική προδιάθεση για καρκίνο δεν είναι σίγουρο ότι δε θα αναπτύξει καρκίνο (ακόμα και αν δεν παίρνει αυξητική).
Απλά η αυξητική θα επιταχύνει τη διαδικασία...

tropheus είπε:

φιλε tropheus

θεωρεις πως η χρηση gh μειωνει σε καποιο βαθμο τα sides τoυ avodart?
ποσα iu ειναι η δοσολογια που χρησιμοποιεις?

dimos18

Member
weznem είπε:

Η αυξητική ορμόνη επηρεάζει ήδη δημιουργημένους όγκους.Δεν είναι γενεσιουργός αιτία αυτών.

tropheus

Well-Known Member
hair_follicle είπε:
φιλε tropheus

θεωρεις πως η χρηση gh μειωνει σε καποιο βαθμο τα sides τoυ avodart?
ποσα iu ειναι η δοσολογια που χρησιμοποιεις?

Σε καμία περίπτωση η HGH δε μειώνει τις παρενέργειες του avodart αφού δεν έχει καμία απολύτως ανδρογονική δράση.
Εγώ λαμβάνω ονομαστικά 5ΙU την ημέρα από Μάρτιο μέχρι και Αύγουστο εδώ και 2 χρόνια. Και λέω ονομαστικά επειδή παίρνω κινέζικη (αλλά πολύ πολύ ψαγμένη) λόγω κόστους οπότε η πραγματική - καθαρή δοσολογία είναι μικρότερη.

dimos18 είπε:
Η αυξητική ορμόνη επηρεάζει ήδη δημιουργημένους όγκους.Δεν είναι γενεσιουργός αιτία αυτών.

Έτσι ακριβώς ...

weznem

Well-Known Member
dimos18 είπε:
weznem είπε:

εγω και ετσι να ταν δεν θα επαιρνα ποτε μου.. δεν τα πολυγουσταρω τα φαρμακα την χημεια συνεχεια μεσα μου..
δεν νιωθω καλα οταν χαπακωνομαι συνεχεια η βαραω ενεσεις σαν πρεζακι... για να αυξησω μυς και οτιδηποτε αλλο... προσωπικη αποψη ετσι νιωθω εγω, ο καθενας κανει οτι θελει για τον εαυτο του.. :blush:

Μπλουζα