Καλημέρα.Επιστρέφω για τα καλά αυτή τη φορά μάλλον!
Πηγαίνοντας σε 3ο δερματολόγο έκανα το τριχοριζόγραμμα (δεν ξέρω ποιά η άποψή σας για τη συγκεκριμένη μέθοδο πρόβλεψης) το οποίο έδειξε ότι υπάρχει πρόβλημα (το 10% είναι τελογενείς ,το 25% σε δυστροφική φάση)
Οπότε ξεκίνησα θεραπεία πριν 1,5 μήνα περίπου με regaine 5%,κάποιες βιταμίνες,σαμπουάν (δεν μου γεμίζει το μάτι olyderm λέγεται) και λοσιόν για μετά το λούσιμο η οποία δεν γνωρίζω που βοηθάει (frezyderm hair force).
Πάμε στις ερωτήσεις τώρα.
1.Υπάρχουν κάποιες πρώτες ενδείξεις που πρέπει να έχουν εμφανιστεί στον 1,5 μήνα θεραπείας για να καταλάβω αν πιάνει η θεραπεία ή αν χάνω τον χρόνο μου;
2.Πότε θ'αρχίσω να βλέπω αποτέλεσμα;
3.Έχω ξεχάσει 2-3 δόσεις,και γενικά στο ωράριο εφαρμογής δεν είμαι και ο πιο τακτικός,δηλαδή μπορεί να αργήσω για κάποιες δόση.Πόσο επηρεάζει αυτό την θεραπεία;
4.Αυτό που με δυσκολεύει είναι το λούσιμο.Πριν την θεραπεία λουζόμουν σχεδόν κάθε μέρα,οπότε ο δερματολόγος μου είπε να μην λούζομαι τόσο συχνά γιατί δεν θα δίνω χρόνο στο φάρμακο να δράσει αφού θα το ξεπλένω ουσιαστικά.Πόση ώρα μετά την εφαρμογή θεωρείται οκ για να λουστείς;
5.Θεωρείται αποτελεσματικό το regaine ή υπάρχουν πολύ καλύτερα φάρμακα μινοξιδίλης;
Γενικά,κατά καιρούς έχω αρκετές απορίες,μέχρι τώρα αυτές θυμάμαι,οπότε θα συμπληρώνω ανά διαστήματα!
Πάντως πιστεύω υπάρχει επιδείνωση και έχω την εντύπωση ότι "στενεύει" η hairline.
*όποιο απ'τα παραπάνω έχετε ευχαρίστηση απαντήστε μου!